Aircondition Test – Bedste klimaanlæg til hjemmet

0

Hvis du føler, at du ofte kæmper med for høje temperaturer i din bolig eller hvis du efterhånden er ved at være træt af, at du skal åbne vinduer og døre for at åbne en kølig temperatur, så bør du overveje at se nærmere på, at få installeret et klimaanlæg eller en aircondition. Det er – uden tvivl – den bedste løsning på det problem, du besidder.

En aircondition gør det nemt for dig at finde den helt perfekte temperatur i din bolig – selv på de dage hvor, det er absolut varmest. Derfor skal det også gøres klart, at det for mange kan være en rigtig god investering, hvad end du er bosat i en villa, i en lejlighed eller derimod i et almindeligt hus, da den kan løse temperaturproblemerne i alle boliger.

Hvis du er på udkig efter en aircondition, du kan få installeret i din bolig, så skal du være opmærksom på, at du kan vælge blandt flere forskellige typer. I denne aircondition test bliver du præsenteret for en række af de bedste modeller på markedet. Derfor er der også uhyre gode forudsætninger for, at din næste aircondition findes nedenfor.

DeLonghi PAC AN112 Pinguino Aircondition

Test af DeLonghi PAC AN112 Pinguino Aircondition
ForhandlerPrisInformation
Renthjem4.999,00 DKK Se produkt
Wupti4.999,00 DKK Se produkt

Der bør ikke herske nogen tvivl om, at DeLonghi er et særdeles respekteret brand, når det kommer til alskens typer af maskiner. De står desuden også bag et stort udvalg af forskellige former for airconditionanlæg. I dette tilfælde er der tale om deres PAC AN112 Pinguino Aircondition, der er et særdeles effektivt airconditionanlæg til de fleste boligtyper.

Vælger du denne maskine, så får du samtidig et airconditionanlæg, der kan bryste sig af et såkaldt Air Flow, der lyder på mininum 250, mens medium befinder sig på 310 og det maksimale Air Flow lyder på hele 350. Samtidig har den en affugterkapacitet, der lyder på intet mindre end 40 liter i timen, hvorfor fugt naturligvis ikke bliver et problem for dig.

Airconditionanlæg i energiklasse A+

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at et airconditionanlæg bruger strøm. Derfor er det også vigtigt, at du sørger for at finde et anlæg, der kan bryste sig af en god energiklasse. Vælger du at investere i en DeLonghi PAC AN112 Pinguino Aircondition, så får du samtidig et airconditionanlæg, der kan bryste sig af en energiklasse, der lyder på A+.

Endvidere, så skal det naturligvis også nævnes, at den er blevet udstyret med en slange, der har en længde på 1200 mm. samt en diameter på 130 mm. Du vil med garanti også gerne undgå, at du ender med at have en aircondition hængende, der larmer for meget, hvilket du kan sikre dig med dette anlæg, da det maksimale lydniveau er 63 dB(A).

De vigtigste specifikationer

 • Dimensioner: 44,9 cm. x 39,5 cm. x 75,0 cm.
 • Vægt: 30 kg.
 • lydniveau: 63 dB(A).
 • Affugterkapacitet: 40 liter pr. time.
 • Energiklasse: A+.
 • Slangelængde: 1200 mm.
 • Slangediameter: 130 mm.
 • Air Flow (m³/h): 250/310/350.

Wilfa Aircondition AC-W12

Test af Wilfa Aircondition AC-W12
ForhandlerPrisInformation
Renthjem3.992,00 DKK Se produkt
DustinHome4.499,00 DKK Se produkt
Wupti5.279,00 DKK Se produkt

I dette tilfælde er der tale om en lille og praktisk aircondition, der er blevet udstyret med to forskellige hastigheder og dertil også tre forskellige indstillinger. Det er også ensbetydende med, at du har muligheden for at indstille den til hhv. køle, vifte eller derimod blot auto. Med andre ord, så kan du nemt og enkelt indstille den til netop dine præferencer.

Samtidig er det også værd at understrege, at AC-W12 fra Wilfa bliver leveret med hjul, der er med til at gøre det nemt for dig at flytte den efter behov. Med en aircondition som denne model fra Wilfa, så er du naturligvis garanteret, at du har de absolut bedste forudsætninger for at få en god og behagelig luft døgnet rundt, uanset størrelsen på din bolig.

Få en bedre nattesøvn med en aircondition

Det er de fleste, der kender til, at det nemt kan blive varmt at sove om natten, hvis sommeren har sendt temperaturen til vejrs. Derfor er det en oplagt idé, at du investerer i en god aircondition, der kan afhjælpe dette problem, da du dermed kan undgå en dårlig nattesøvn, eftersom du kan kontrollere både temperatur og fugt.

Der skal naturligvis ikke være nogen tvivl om, at AC-W12 fra Wilfa er i stand til at producere luft, der er frisk og ren. Samtidig skal det også gøres klart, du selv har muligheden for at indstille viften til at have en både høj og lav hastighed, mens den samtidig også er oscillerende – derfor er du garanteret, at luften sendes godt ud i hele lokalet.

De vigtigste specifikationer

 • Rumstørrelse: 45 m3.
 • Temperatur max. 35 º.
 • Temperatur min. 17 º.
 • Luftstrøm: 500 m3.
 • Display: Ja.
 • Areal: 45 m2.
 • Timer: Ja.
 • Model: AC-W12.

Thermex Supercooler VI

Test af Thermex Supercooler VI
ForhandlerPrisInformation
Wupti9.650,00 DKK Se produkt

Med en Supercooler VI fra Thermex, så har du mulighed for at løse både mindre køle- og varmebehov. Der er tale om en særdeles simpel aircondition, eftersom der her er tale om en maskine, der bliver leveret komplet, hvilket også er ensbetydende med, at den er lige til at sætte i stikkontakten, når du har modtaget den – nemmere bliver det ikke.

Dertil bør det også nævnes, at Thermex Supercooler VI er blevet udstyret med en udblæsningsslange føres til vindue eller derimod gennem en væg. Der bør ikke herske nogen tvivl om, at den har et utal af forskellige funktioner, der blandt andet er med til at gøre Supercooler VI fra Thermex til en maskine, der er ideel og anvendelig hele året rundt.

Sørger for både køling, opvarmning, affugtning og luftcirkulation

Hvis du vælger at investere i en Thermex Supercooler VI, så får du samtidig også en maskine, der kan bryste sig af, at kunne sørge for både køling, opvarmning, affugtning og luftcirkulation. Den kan desuden bryste sig af et kabinet, der er fremstillet i plast med små dimensioner, hvorfor du ikke skal være bange for, at du ikke kan finde plads til den.

Samtidig skal det naturligvis også nævnes, at den er udstyret med hele tre manuelle ventilatorhastigheder ved køling, mens du frit kan indstille en 24 timers timerfunktion, der giver dig muligheden for at fastsætte start- og stoptidspunkt. Thermex Supercooler VI byder dertil på en vandret indstilling af luftstrøm, mens den også har et letløbende svingbart hjul.

De vigtigste specifikationer

 • LED-display: Ja.
 • Energiklasse (varme): A++.
 • Energiklasse (køling): A+.
 • Energiforbrug 800.
 • SCOP: 3,5.
 • EER 3,1.
 • Køleeffekt: 2,5 kW.
 • Varmeeffekt: 2,2 kW.
 • Lydniveau: 65 dB.

DeLonghi PAC AN97 Real Feel Aircondition

Test af DeLonghi PAC AN97 Real Feel Aircondition
ForhandlerPrisInformation
Renthjem3.198,00 DKK Se produkt
Wupti3.199,00 DKK Se produkt

Som der tidligere er givet udtryk for, så står DeLonghi bag en lang række forskellige maskiner, der kan bryste sig af, at de udmærker sig på flere forskellige punkter. Hvis du ønsker at sikre dig, at du ender med at investere i én af de bedste airconditionanlæg på det danske marked, så bør du naturligvis se nærmere på DeLonghi PAC AN97 Real Feel Aircondition.

Her er der nemlig tale om et airconditionanlæg, der kan bryste sig af et rigtig godt Air Flow, der lyder på minimum 250 m³ pr. time, mens mediumværdien derimod lyder på 310 m³ pr. time og den maksimale Air Flow-værdi kan bryste sig af, at være på intet mindre end 350 m³ pr. time. Samtidig kommer den også med et særdeles effektivt anti-støvfilter.

Airconditionanlæg i fornuftig energiklasse

Hvis du skal investere i et airconditionanlæg, så er det selvfølgelig også vigtigt, at du har fokus på energiklassen. Hvis ikke, du har det, så kan du risikere, at det er noget, der ender med at koste dig relativt mange penge på strømregningen. Hvis du vælger en PAC AN97 Real Feel Aircondition, så får du et anlæg, der befinder sig i energiklasse A.

Dertil får du også en aircondition, der kan bryste sig af, at have en god størrelse, hvorfor det naturligvis er et anlæg, der kan findes plads til i langt de fleste boliger. Endvidere, så har den også en affugterkapacitet, der lyder på helt op til 36 liter i timen. PAC AN97 Real Feel Aircondition fra DeLonghi passer derfor også til langt de fleste formål og opgaver.

De vigtigste specifikationer

 • Dimensioner: 44,9 cm. x 39,5 cm. x 75,0 cm.
 • Vægt: 30 kg.
 • lydniveau: 63 dB(A).
 • Affugterkapacitet: 36 liter pr. time.
 • Energiklasse: A.
 • Slangelængde: 1200 mm.
 • Slangediameter: 130 mm.
 • Air Flow (m³/h): 250/310/350.

Wilfa Aircondition Sval Cool 12

Test af Wilfa Aircondition Sval Cool 12
ForhandlerPrisInformation
Skousen3.299,00 DKK Se produkt
Whiteaway3.299,00 DKK Se produkt
Wupti3.899,00 DKK Se produkt
Renthjem4.062,50 DKK Se produkt

Wilfa står bag et væld af forskellige airconditionanlæg, der også forhandles på det danske marked. Der skal dog ikke herske nogen tvivl om, at Sval Cool 12 er blandt de bedste anlæg på markedet. Her er der blandt andet tale om en kompakt aircondition med hjul, der gør det nemt for dig at flytte rundt på den, hvis det er noget, der er behov for.

Samtidig bør det også gøres klart, at Sval Cool 12 fra Wilfa byder på en afkølingskapacitet, der lyder på hele 12.000 BTU pr. time, mens den også har både en auto-, tørre- samt kølefunktion og intet mindre end tre hastigheder, du frit kan vælge mellem. Denne model egner sig til rum med en størrelse på op til 45 m² i temperaturområde fra 17 til 35⁰.

Du er sikret god og behagelig luft i hjemmet

Uanset om du har planer om, at du skal bruge denne Sval Cool 12 fra Wilfa i hjemmet, i din fritidsbolig eller derimod på din arbejdsplads, så kan du naturligvis være sikker på, at den er i stand til at levere både god og behagelig luft hele døgnet rundt. Den er også god, hvis du har et ønske om, at kunne køle dit soveværelse ned på de helt varme nætter.

Med en aircondition som denne, så har du de absolut bedste forudsætninger for at kunne kontrollere temperatur og fugt hele året, uanset hvilken årstid og temperatur, der er tale om. Det skyldes, at den til hver en tid er i stand til at producere ren og frisk luft. Det bør naturligvis også nævnes, at den leveres med en 1,5 m. slange og fjernbetjening.

De vigtigste specifikationer

 • Afkølingskapacitet: 12.000 BTU pr. time.
 • Lydniveau: 65 dB.
 • Temperatur – max.: 35 º.
 • Temperatur – min.: 17 º.
 • Display: Ja.
 • Lydniveau: 65 dB.
 • Areal: 45 m2.
 • Mål (B x H x D): 315 mm. x 770 mm. x 395 mm.
 • Affugter: Ja.

Forskellige typer af aircondition-anlæg

Som udgangspunkt, så findes der to typer af airconditionanlæg. Der findes nemlig både mobile og fastmonterede anlæg. Der er selvfølgelig både fordele og ulemper forbundet med valget af begge dele. Derfor handler det også om at finde ud af hvad, du vil foretrække og hvad du mener, der på bedste vis stemmer overens med dine krav og behov.

Det mobile airconditionanlæg

Der er beskrevet flere af disse ovenfor, som selvfølgelig er kendetegnet ved at være udstyret med hjul. Det betyder også, at du nemt kan flytte rundt på det og det passer rigtig godt til dig, der har et ønske om, at kunne flytte dit anlæg fra rum til rum – f.eks. kan du nemt flytte den fra stue til køkken, så du hele tiden har anlægget med dig rundt i boligen.

Dertil er det også et oplagt valg, hvis du f.eks. ønsker at have dit airconditonanlæg med, når du skal på camping eller du skal ud i sommerhuset. Oftest er sådanne anlæg ikke synderligt store, hvilket betyder, at de er nemme at flytte rundt. Med et sådant anlæg kan du nemt blive kølet ned, hvis du blot har adgang til strøm via en alm. stikkontakt.

Det fastmonterede airconditionanlæg

Hvis du har et større lokale, der hele tiden skal være kølet ned og have en god temperatur, så det ikke ender med at blive for varmt, så er den bedste løsning naturligvis, at du vælger et fastmonteret anlæg. Oftest vælger folk at få et sådant anlæg monteret i et rum, hvor de og familien bruger størstedelen af deres tid – det kan f.eks. være i stuen eller i køkkenet.

Dertil er et fastmonteret anlæg også et godt valg, hvis du har et sommerhus, der enten lejes ud eller som du selv gør brug af i sommerperioden. I en sådan forbindelse er det nemlig oplagt, at du kan holde temperaturen på et godt punkt. I en sådan forbindelse får du markant større glæde af, at vælge et fastmonteret anlæg i stedet for et mobilt ét af slagsen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here