Amerikaner køleskab Test 2017 – Bedst i test køleskabe med vand/isterninger

Denne artikel indeholder annoncer. Læs mere her.

0

Der følger mange fordele med et amerikanerkøleskab, men det handler selvfølgelig primært om, at du kan forvente, at både design og funktionalitet er i højsædet. Det skyldes selvfølgelig, at sådant køleskab oftest vil være bestående af både en køle- og frysesektion, hvor der både er god plads til dine drikke- og madvarer i kølesektionne, men selvfølgelig til dine forskellige frostvarer i frysesektionen. Ydermere, så skal det selvfølgelig også nævnes, at langt de fleste amerikanerskabe er blevet udstyret med en både vand- og isdispenser, hvilket er et afgørende aspekt for rigtig mange af dem, der vælger at investere i et sådant køleskab.

I og med, at der kan findes rigtig mange forskellige amerikaner køleskabe på det danske marked, så skal der ikke være nogen tvivl om, at du har muligheden for at vælge mellem en lang række forskellige modeller. Det er noget, der både bærer fordele og ulemper med sig, eftersom det er ensbetydende med, at du med garanti vil kunne finde frem til lige netop dét køleskab, der er det bedste for dit vedkommende, men samtidig skal du også være forberedt på, at der er mange modeller, der skal frasorteres, da de ikke har din interesse eller ikke kan dække dine behov.

Hvis du har bestemt dig for, at dit næste køleskab skal være et amerikaner køleskab, så er du dog kommet til det helt rette sted. I denne Amerikanerkøleskab Test vil du med garanti også kunne finde det helt rette køleskab for dit vedkommende, uanset hvad du har af behov, der skal dækkes og krav, du ønsker dækket. Nedenfor bliver du præsenteret for en række forskellige køleskabe, hvorfor der med garanti også er en model, der tiltaler dig. Du finder desuden også relevant information, der kan hjælpe dig med at finde frem til det helt rette amerikaner køleskab for dit vedkommende.

Samsung RS7768FHCSR

Test af Samsung RS7768FHCSR
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Skousen 15.499,00 15.499,00 Læs mere
Whiteaway 15.499,00 15.499,00 Læs mere

Her er der tale om et amerikanerkøleskab fra Samsung, der er blevet udført i rustfrit stål, hvilket er med til at give køleskabet et meget stilfuldt look, der sikrer, at det passer godt ind i nutidens moderne køkken. Det kan bryste sig af en samlet kølekapacitet, der lyder på intet mindre end 361 liter. Endvidere, så byder det også på ventileret køling, hvilket er med til at forlænge den samlede levetid af dine indkøbsvarer, da der bliver opretholdt en ensartet temperatur og luftfugtighed i hele kølesektionen. Frysekapaciteten er cirka halvt så stor som kølekapaciteten, da den lyder på 184 liter.

Du får desuden også hurtig adgang til koldt drikkevand, hvilket naturligvis gives gennem vanddispenseren, der er indbygget i amerikanerkøleskabet – samme sted finder du selvfølgelig også en isdispenser, der sørger for at du altid har adgang til enten knust is eller hele isterninger til dine drikkevarer. Med et amerikanerkøleskab som Samsung RS7768FHCSR har du altid adgang til koldt vand og frisk is. Samsung har desuden også valgt at udstyre deres side-by-side-køleskab med LED-belysning, hvilket er ensbetydende med, at du altid får et godt lys til at finde frem til lige netop de mad- eller drikkevarer, som du skal bruge til madlavningen eller har lyst til.


LG GSL760PZXV

Test af LG GSL760PZXV
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Wupti 6.499,00 6.499,00 Læs mere
Skousen 6.799,00 6.799,00 Læs mere
Whiteaway 6.799,00 6.799,00 Læs mere

Hvis du er overbevist om, at du har brug for en stor kapacitet i dit amerikanerskab, så skal der ikke herske nogen tvivl om, at du skal se nærmere på denne model fra LG. Det kommer nemlig med en kølekapacitet, der lyder på intet mindre end 405 liter, mens du samtidig også får en samlet frysekapacitet, der lyder på 196 liter. Derfor er det også et amerikaner køleskab, der er ideelt for det store hjem med 5 personer eller derover. LG har selvfølgelig også gjort meget ud af, at indrette både køle- og frysesektionen på mest optimal vis, så den store kapacitet bliver udnyttet godt.

Det skal selvfølgelig også nævnes, at dette amerikanerskab fra LG er meget energibesparende, da det befinder sig i energiklasse A+. Ydermere, så har de også formået at holde lydniveauet i den lave ende af skalaen, eftersom det lyder på kun 39 dB, hvorfor du ikke skal være bekymret for, at det er noget, du bliver forstyrret af i hverdagen. Skabet er også udstyret med automatisk afrimning, mens du også får direkte adgang til både en vand- og isdispenser, hvilket er ensbetydende med, at du og de andre beboere i boligen hele tiden har adgang til koldt vand og frisk is. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det er et relativt stort køleskab.


Siemens KA58NP95

Test af Siemens KA58NP95
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Wupti 14.019,00 14.019,00 Læs mere
Skousen 19.959,00 19.959,00 Læs mere
Whiteaway 19.959,00 19.959,00 Læs mere

Der skal ikke være nogen tvivl om, at du med et amerikaner køleskab som Siemens KA58NP95 vil kunne gøre hverdagen en anelse sjovere. Her er der nemlig tale om en model, der giver dig muligheden for altid at have adgang til koldt drikkevand, knust is såvel som friske isterninger. Dertil skal det selvfølgelig også nævnes, at der er tale om et amerikanerskab, der byder på en frysekapacitet, der lyder på intet mindre end 164 liter, mens den samlede kølekapacitet lyder på godt og vel 333 liter – derfor skal du selvfølgelig heller ikke være bekymret for pladsmangel i hverken fryser eller køler.

Siemens KA58NP95 er desuden blevet placeret i energiklasse A+, hvilket også er ensbetydende med, at der er tale om et meget energi- og miljøvenligt køb, der skåner både din pengepung og ligeledes også miljøet. Ydermere, så skal det selvfølgelig også nævnes, at det er blevet udstyret med en såkaldt NoFrost-funktion i fryseren, der sikrer, at du ikke selv skal afrime frysesektionen. I kølesektionen finder du en såkaldt FreshProtect-skuffe, der kan indstilles til hhv. 4 grader, 2 grader eller 0 grader – uafhængigt af temperaturen i resten af køleskabet. Den elektroniske temperaturindstilling er selvfølgelig med til at bevare en optimal temperatur i begge afdelinger, mens det samtidig også gør det nemt at regulere temperaturen.


Sharp SJ-F1526E0I

Test af Sharp SJ-F1526E0I
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Whiteaway 6.899,00 6.899,00 Læs mere
Skousen 8.499,00 8.499,00 Læs mere

Er du på jagt efter et amerikaner køleskab, der kan erhverves til en god pris, så skal der ikke være nogen tvivl om, at du bør vælge at se nærmere på Sharp SJ-F1526E0I. Her er der tale om en rummelig amerikaner, der er blevet udstyret med et kølerum, der giver dig en samlet kapacitet på intet mindre end 362 liter, mens det to-delte fryserum giver en samlet frysekapacitet, der lyder på intet mindre end 164 liter. Derfor skal der heller ikke være nogen tvivl om, at du nemt vil kunne få plads til alle dine indkøb i både frysesektionen og selvfølgelig også i kølesektionen.

Det store kølerum er selvfølgelig blevet udstyret med ventileret køling, hvilket er med til at sikre en jævn temperatur i hele kølerummet. Ydermere, så har Sharp også valgt at udstyre hele frysesektionen med en såkaldt NoFrost-funktion, der sørger for at hele fryseren bliver afrimet på helt automatisk vis. Det er også et amerikanerskab, der er blevet placeret i energiklasse A+, hvilket også er ensbetydende med, at det naturligvis er at finde i den gode ende af energiskalaen, hvilket både skåner miljøet og selvfølgelig også din pengepung. Det kan desuden bryste sig af en samlet indfrysningskapacitet, der lyder på godt og vel 18 kg. pr. døgn.


Blomberg KFD4952XD

Test af Blomberg KFD4952XD
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Skousen 19.999,00 19.999,00 Læs mere
Whiteaway 19.999,00 19.999,00 Læs mere

Langt de fleste vil naturligvis være enige i, at amerikanerkøleskabe ikke just er de mest diskrete af slagsen. Hvis du dog alligevel foretrækker et amerikanerskab, der passer godt ind og er relativt diskret, så skal du bestemt vælge at se nærmere på Blomberg KFD 4952 XD, der både har et moderne udseende, der gør, at det passer ind i ethvert køkken, men samtidig har det også en bredde, der lyder på blot 84 cm. og derfor der det også nemt at finde plads til det. Samtidig kan det bryste sig af et lydniveau, der lyder på blot 42 dB, mens det befinder sig i energiklasse A++, hvorfor det er meget energivenligt.

På trods af, at der er tale om et relativt smalt amerikanerskab, så har det en kapacitet, der lyder på 378 liter i kølesektionen, hvilket bestemt er nok for den gennemsnitlige danske familie (og større familier). Samtidig kommer det dog også med en frysedel, der har en kapacitet på 152 liter, der er blevet fordelt i to rummelige fryseskuffer, hvilket også er ensbetydende med, at fryseren minder mere om en kummefryser end et fryseskab. Det betyder, at det er nemmere at finde plads til store frostvarer. Skabet kommer selvfølgelig også med både en dispenser til koldt vand og til isterninger, så du altid kan få koldt vand og frisk is til dine drikkevarer.


Hvad bør jeg have fokus på, når jeg køber amerikaner køleskab?

Der er bestemt mange forskellige faktorer, der skal tages op til overvejelse, hvis du står over for købet af et nyt amerikaner køleskab. Det er selvfølgelig også ensbetydende med, at du skal sørge for at vælge med den største omhu. Det betyder dog også, at des mere indforstået, du er med dine behov og krav, des nemmere bliver det selvfølgelig også for dig at vælge det perfekte amerikanerskab. Nedenfor finder du en række af de vigtigst faktorer, der skal tages op til overvejelse, når du skal købe et amerikanerkøleskab, men ikke dermed sagt, at der ikke er øvrige faktorer, der bør prioriteres.

Størrelse

Noget af det absolut vigtigste i forbindelse med valget af dit kommende amerikanerkøleskab er, at du sørger for at finde den rette størrelse. Det er dog ikke kun valget af den rette størrelse, der er vigtigt – det er ligeledes også særdeles vigtigt, at du sørger for at tage højde for, at der er tale om et køleskab, der er en del større end det gennemsnitlige køleskab. Derfor anbefales det også, at du starter processen med at fastlægge, hvor meget plads, du reelt set har at gøre godt med i køkkenet. Det kræver selvfølgelig ikke andet end, at du blot måler op, hvor du ønsker at placere køleskabet.

Køle- og frysekapacitet

Du skal vælge størrelsen af dit kommende amerikanerkøleskab med største omhu, men det er dog samtidig også noget, der skal vælges med udgangspunkt i den nødvendige køle- og frysekapacitet. Derfor skal du også finde ud af, hvor meget behov, du har for opbevaring af køle- og frysevarer i dit amerikanerskab – dette bliver oftest opgjort i litermål. Du skal selvfølgelig sørge for at ramme en kapacitet, der er tættest mulig på dit egentlige behov, men er det svært for dig at estimere, er det naturligvis bedre at du investerer i et side-by-side køleskab, der er større end nødvendigt.

Energiklasse

Det er selvfølgelig også værd at se nærmere på amerikaner køleskabets energiklasse. I og med, at der er tale om et køleskab, der kræver relativt meget strøm, så er det blot endnu vigtigere, at du sørger for at vælge et amerikanerskab, der befinder dig i en god energiklasse. Du bør – som minimum – vælge et amerikanerkøleskab, der befinder sig i enten energiklasse A, A+ eller A++, da dette er med til at sikre dig, at det har et minimalt forbrug af energi, når det er tændt. En dårligere energiklasse vil selvfølgelig være ensbetydende med en højere elregning, hvorfor en god energiklasse er vigtigt.

Læs også test af køle-fryseskab

Funktionalitet

Der findes mange forskellige køleskabe på det danske marked. Det betyder også, at de forskellige modeller vil kunne bryste sig af forskellig funktionalitet. Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at der findes mange top-of-the-line modeller, der kommer med en overflod af forskellige funktioner, men det er naturligvis ikke sikkert, at du har brug for dem alle. Det er derfor også en rigtig god idé, at du sørger for at overveje nøje, hvad du reelt set har af behov, når det kommer til funktionaliteten. Er en vand- og isdispenser f.eks. en nødvendighed for dig? Eller en indbygget lynfrys-funktion?

Design

Selvom det bestemt ikke er noget, der bør være en afgørende faktor for dig, så er det en rigtig god idé, at du sørger for at overveje det designmæssige aspekt af dit kommende køleskab. Det skyldes selvfølgelig, at det er noget, du kommer til at kigge på flere gange om dagen. Derfor skal du – så vidt det er muligt – også sørge for at investere i et amerikanerskab, der byder på et design, der appellerer til dig og ligeledes også passer godt ind blandt de øvrige elementer i dit køkken. Der findes mange amerikanerskabe, så derfor vil udseende af dem naturligvis også variere rigtig meget.

Relevante links

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here