Armatur Test – Bedste armatur til køkkenet

Denne artikel indeholder annoncer. Læs mere her.

0

Hvis du har besluttet dig for, at det er ved at være på tide, at du får udskiftet dit armatur i køkkenet eller på badeværelset, så er der mange forskellige modeller, der skal overvejes. Derfor er det naturligvis heller ikke en beslutning, der kan tages i løbet af ganske få minutter – tværtimod er det en langvarig og omhyggelig overvejelse.

Der er mange aspekter, der skal inddrages i dine overvejelser. Des mere, du har med i dine overvejelser, des nemmere er det også at sikre dig, at du reelt set ender med at foretage det rette valg. Det betyder også, at det er en god idé, at vurdere dine egne behov, krav og ønsker inden, du går i gang med at lede efter det eller de armaturer, du skal bruge.

Har du svært ved at danne dig et overblik over det store udvalg, der kan findes på det danske marked, så kan du med fordel vælge at se nærmere på de forskellige armaturer, der er blevet testet og beskrevet i denne armatur test. De udmærker sig hver især på flere forskellige punkter og er derfor – uden tvivl – blandt nogle af de bedste på markedet.

BLANCO CULINA-S 517597 KROM

Test af BLANCO CULINA-S 517597 KROM
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
e-home 3.599,00 3.599,00 Læs mere

Blanco er et ganske velkendt brand, når det kommer til armaturer på det danske marked. Det er naturligvis også noget, der betyder, at du roligt vil kunne vælge at investere i et armatur, der kommer fra denne producent, da du kan være sikker på, at kvaliteten er i top, at det er et velfungerende armatur og at designet er helt og aldeles enestående.

I dette tilfælde er der tale om et armatur, der stammer fra deres Culina-S-serie, der er en umådeligt populær serie blandt danskerne. Derfor er det naturligvis også et uhyre lækkert armatur, der er blevet udført i nogle af de bedste materialer – det har fået et krom-look, så derfor vil du også være sikker på, at det passer ind i ethvert moderne køkken.

Udstyret med velfungerende brusefunktion

Én af de ting, der blandt andet er med til at gøre, at der her er tale om et armatur, der skiller sig ud fra mængden er, at det er et armatur, der er blevet udstyret med en såkaldt brusefunktion. Brusefunktion er både professionel og er naturligvis også særdeles velfungerende, mens selve bruseren bliver låst fast i en magnetholder, så den sidder godt.

Samtidig skal det også nævnes, at du har mulighed for at vælge mellem to forskellige strålearter, når du bruger din brusefunktion til f.eks. opvask. Ydermere, så er den også blevet udstyret med anti-kalk silikone nopper, der – som navnet også giver antydninger af – er med til at sikre, at der ikke udvikler sig kalk i det medfølgende brusehoved.


BLANCO MASTER-S SEMI-PROFI 514246 KROM

Test af BLANCO MASTER-S SEMI-PROFI 514246 KROM
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
e-home 3.649,00 3.649,00 Læs mere

Her er der igen tale om et armatur, der kommer fra det velrenommerede brand, Blanco. Det er naturligvis også noget, der er med til at understrege, at der bestemt er tale om et brand, der er blevet taget rigtig godt imod af de mange danskere. I dag kan det bryste sig af, at være ét af de mest populære brands på markedet, når det kommer til armaturer.

Mere specifikt, så er denne model en del af deres Master-S Semi-Profi-serie, der blandt andet betyder, at det er et armatur, der udmærker sig på rigtig mange punkter. Det kan blandt andet bryste sig af, at være et særdeles lækkert grebs blandingsbatteri, der er blevet udstyret med både en keramisk kartusch såvel som en såkaldt udtræksbruser.

En aktionsradius på hele 360°

Ydermere, så skal der bestemt heller ikke lægges skjul på, at det er lykkedes for Blanco at skabe et armatur, der har et uhyre flot look, der passer ind i enhver bolig. Der skal dog ikke herske nogen tvivl om, at det særligt kommer til at tage sig rigtig godt ud, hvis det bliver monteret i et moderne køkken, hvor det kan komplimentere den øvrige indretning rigtig godt.

Det bør også gøres klart, at det er et armatur, der kan bryste sig af en såkaldt 360° aktionsradius såvel som et hanehul, der har en diameter på hele 35 mm. Det bør bestemt ikke være nogen tvivl om, at dette armatur er noget, der tiltaler langt de fleste, men det kræver naturligvis, at du er typen, der reelt set er villig til at betale for den højere kvalitet og de ekstra funktioner.


GASTRO BLANDINGSBATTERI

Test af GASTRO BLANDINGSBATTERI
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
e-home 1.995,00 1.995,00 Læs mere

Gastro Semi er et professionelt batteri, der naturligvis kommer med både en ganske almindelig vandhane såvel som en bruser, der er blevet udstyret med et såkaldt bakkelit-håndtag. Derfor skal der heller ikke være nogen tvivl om, at det er et armatur, der byder på samtlige af de funktionaliteter, der er behov for i en almindelig husholdning – og mere til.

Det skal naturligvis også gøres klart, at dette armatur fra Gastro kan bryste sig af, at være blevet udført i forkromet messing, hvorfor der bestemt ikke skal herske nogen tvivl om, at det byder på et moderne look, der tiltaler langt de fleste danskere – og samtidig er du også garanteret, at det er et armatur, der kommer til at passe uhyre godt ind i køkkenet.

Leveres komplet inkl. flex-slanger

Hvis du vælger at investere i dette Gastro Semi-armatur, så får du samtidig også leveret en løsning, der er komplet og er klar til at blive installeret. Du modtager nemlig også en pakke, der blandt andet indeholder flex-slanger til montage såvel som øvrige ting, der også skal bruges. Derfor skal du ikke selv ud og investere i yderligere produkter til monteringen.

Der bør ikke herske nogen tvivl om, at der er tale om et armatur, der byder på et meget unikt og moderne design, der vil tage sig godt ud i enhver husstand. Samtidig skal det også nævnes, at den har en totalhøjde fra bunden, der lyder på 66 cm., hvilket er ensbetydende med, at den er relativt høj. Sprayhovedet måler derimod 19,5 cm. og hanen har en rækkevidde på 18 cm.


GASTRO KØKKEN ARMATUR MED BRUS

Test af GASTRO KØKKEN ARMATUR MED BRUS
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
e-home 1.699,00 1.699,00 Læs mere

Her er der igen tale om et særdeles flot armatur til køkkenet, der stammer fra det anerkendte brand Gastro. Det kan derfor også bryste sig af at design, der er yderst moderne og derfor vil tage sig godt ud i ethvert køkken. Ydermere, så er det heller ikke til at komme udenom, at det er udført i forkromet messing, hvilket giver armaturet et mere eksklusivt look and feel.

Samtidig bør det også gøres klart, at det er et armatur, der kommer med brus. Det er dog et relativt højt armatur, hvilket du skal være sikker på, at du har plads til i køkkenet og at det ligeledes er noget, du reelt set ønsker at skulle kigge på derhjemme. Dette armatur egner sig dog særligt godt til f.eks. en køkken-Ø eller et køkken med højt til loftet.

Brusehoved med to forskellige indstillinger

Selve brusehovedet på dette armatur kan bryste sig af, at komme med hele to forskellige indstillinger. Det kommer med både brusvand såvel som skyl. Derfor er der også mulighed for fylde vand i vandkanden, i termokanden eller noget helt tredje, mens du bestemt også vil kunne bruge brusehovedet til effektivt at skylle service af inden, det kommer i opvaskemaskinen.

Som der tidligere er givet udtryk for, så er materialet, der er brugt til dette smukke køkkenarmatur fra Gastro naturligvis messingkerne af den absolut højeste kvalitet. Endvidere, så bør det dog også understreges, at du får leveret en færdig løsning, da der både medfølger selve armaturet, to tilslutningsslanger såvel som en god installationsvejledning.


KWC ONO HIGHFLEX STÅL

Test af KWC ONO HIGHFLEX STÅL
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
e-home 11.349,00 11.349,00 Læs mere

Hvis du bestemt ikke har lyst til at gå på kompromis med dit kommende armatur, så skal der ikke herske nogen tvivl om, at du bør vælge at se nærmere på dette KWC Ono Highflex-armatur, der er blevet udført i stål og derfor har et uhyre flot look. Det er med garanti også et armatur, der vil komme til at tage sig rigtig godt ud i netop dit køkken.

Det er dog ikke kun designet, der kan bryste sig af, at være helt og aldeles i top på dette armatur, for samtidig er det også et armatur, hvor der ikke er blevet gået på kompromis med noget – hverken i forhold til den generelle kvalitet eller derimod med henblik på de mange dele, der er blevet brugt til at konstruere dette armatur fra KWC.

Med effektiv udtræksbruser

Som det også gør sig gældende for mange af de andre armaturer, der er blevet beskrevet i denne armaturtest, så har KWC naturligvis også valgt at udstyre deres Ono Highflex med en udtræksbruser. Den er særligt ideel, hvis du skal vaske op eller hvis du skal skylle service af inden, du skal stille det i opvaskemaskine – det er nemlig meget nemmere at få godt fat i madrester osv.

Mange af de øvrige modeller, der er beskrevet i denne artikel har været udført i krom eller messing. Hvis du i stedet foretrækker stål, så er Ono Highflex fra KWC bestemt en oplagt mulighed. Dette armatur er nemlig udført i stål og har derfor et både simpelt og moderne look. Der bør desuden også nævnes, at den byder på både 360° aktionsradius, samt et hanehul med en diameter på 35 mm.


GASTRO TEKA MY B 174 KØKKEN AMATUR

Test af GASTRO TEKA MY B 174 KØKKEN AMATUR
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
e-home 2.999,00 2.999,00 Læs mere

Gastro har været nævnt af flere omgange i denne test. I dette tilfælde skal der dog ikke herske nogen tvivl om, at der er tale om én af deres absolutte topmodeller, så hvis du ikke vil nøjes og ikke vil gå på kompromis med valget af dit armatur, så skal der ikke være nogen tvivl om, at dette Teka My B 174 fra Gastro er et oplagt for netop dit vedkommende.

Der er tale om et såkaldt professionelt bruse-blandingsbatteri, der er blevet udført i krom, mens det samtidig også kan bryste sig af, at være udstyret med et bruseamatur, der er udført i absolut højeste kvalitet. Det er dog ikke blot kvaliteten, der er helt og aldeles i top – det er samtidig også noget, der gør sig gældende for designet af dette armatur fra Gastro.

En eye-catcher i dit køkken

Hvis du vælger at investere i et Teka My B 174-armatur fra Gastro, så er du samtidig også sikret, at du får installeret en sand eye-catcher i dit køkken, som samtlige gæster vil få øje på og beundre – og det samme vil du gøre til hverdag. Det skyldes i særdeleshed, at det er et armatur, der har et meget moderne look, men som samtidig også skiller sig ud.

På trods af, at der er lagt meget vægt på designet, så er det bestemt ikke ensbetydende med, at der er gået på kompromis med funktionaliteten, der selvfølgelig også er helt og aldeles i top. Når du skal installeret dette armatur, så kræver det et hul i bordpladen, der har en diameter på 35 mm., mens udtrækket har en størrelser, der lyder på 360 mm.


Valget af armatur er bestemt ikke nemt

Det er vigtigt at understrege, at selvom det virker nemt at skulle investere i et nyt armatur, så er det ikke sådan, det forholder sig. Mange tror, at det eneste, du skal have fokus på er, at vælge et armatur, der har et design, der både passer godt til din personlig stil og samtidig også går godt i spænd med den nuværende indretning i dit køkken.

I denne forbindelse skal det dog understreges, at der også er mange andre aspekter, der skal tages op til grundig overvejelse. Derfor bør det også gøres klart, at det er vigtigt, at du vælger med den største omhu. Nedenfor finder du en række spørgsmål, du bør stille dig selv, hvis du overvejer at investere i et nyt armatur til dit køkken.

  • Hvor stort et armatur ønsker jeg at købe?
  • Har jeg nogle krav til materialet?
  • Skal det have bestemt funktioner? Kogende vand, brus, skyl eller lignende?
  • Skal det være fra en bestemt producent?
  • Hvor meget må mit næste armatur koste?
  • Skal den være udstyret med en udtræksbruser?
  • Hvordan skal mit næste armatur se ud?

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here