Baby jogger Test – Bedste joggere på markedet 2017

0

Der skal selvfølgelig ikke være nogen tvivl om, at der findes en lang række forskellige klapvogne på det danske marked. Hvis du har intentioner om at skulle investere i en ny klapvogn, så skal der selvfølgelig ikke være nogen tvivl om, at langt de fleste danske forældre er glade for Baby Jogger og deres forskellige modeller. Der er mange årsager til, at det lige netop er Baby Jogger, der er blevet ét af de mest prominente brands, når det kommer til produktion af diverse typer af klapvogne blandt de danske forældre – og det er særligt blandt de mest aktive forældre.

Hvis du står overfor at skulle investere i en ny klapvogn, så skal der bestemt ikke være nogen tvivl om, at du bør vælge at se nærmere på en række af de mange forskellige typer af modeller, der bliver tilbudt af Baby Jogger. Der skal ikke herske nogen tvivl om, at det særligt er klapvogne, der er henvendt til forældre, der er meget aktive og derfor også sætter pris på, at de får muligheden for at medbringe barnets klapvogn overalt. Der findes dog mange modeller fra Baby Jogger, hvorfor de fleste vil kunne finde en model, der harmonerer godt med deres krav og behov.

I denne Baby Jogger Test får du naturligvis muligheden for at stifte bekendtskab med en række forskellige modeller fra Baby Jogger. De modeller, der er blevet beskrevet nedenfor varierer i forhold til en række forskellige typer af faktorer, hvilket er ensbetydende med, at du med garanti også vil kunne finde en model, der harmonerer godt med både de krav og behov, du har, som du ønsker opfyldt i denne forbindelse. Du finder desuden også relevant information, der kan hjælpe dig med at foretage det rette valg, så du dermed er garanteret et velovervejet og oplyst valg.

Baby Jogger City Elite Single - Enkel klapvogn med Quick Fold-system

Baby Jogger City Elite Single - Enkel klapvogn med Quick Fold-system
Forhandler Pris Information
Pixizoo 4799 kr. Se produkt

Baby Jogger City Elite Single er en meget enkel og samtidig også særdeles brugervenlig klapvogn, der er blevet udstyret med et Quick Fold-system, der selvfølgelig er med til at gøre det muligt for dig at folde vognen sammen med et enkelt løft. Sædet kan ligges helt ned og vognen er desuden også blevet udstyret med 12″ hjul, hvor forhjulet er blevet udstyret med støddæmpere og samtidig også er både svingbart og låsbart (inklusiv håndbremse).

Baby Jogger har desuden også valgt at udstyre løbevognen med en behagelig 5-punktssele med skulderpuder, justerbar styr, varekurv såvel som en kaleche med rigtig god ventilation. Det er en klapvogn, der er ideel til både by og skov, mens den samtidig også har en rigtig lang liggelængde på intet mindre end 90 cm. Det er desuden også muligt at folde Baby Jogger City Elite Single sammen, så det er nemt for dig at have den med, når den skal transporteres rundt bag i bilen. Det er en klapvogn, der appellerer til langt de fleste og kan bruges til de fleste behov.

Gennemgang af City Elite Single


Baby Jogger City Mini GT Single - Klapvogn til storbysfamilien

Baby Jogger City Mini GT Single - Klapvogn til storbysfamilien
Forhandler Pris Information
Pixizoo 3195 kr. Se produkt

Her er der tale om en særdeles smart klapvogn, der er blevet udstyret med et både smart og praktisk håndtag, der gør det muligt for dig at klappe vognen sammen med blot én hånd – Baby Jogger City Mini GT Single er nemlig blevet udstyret med Baby Joggers eget patenterede Quick Fold-system, der har gjort deres klapvogne særdeles populære. Den kan bryste sig af en samlet kapacitet, der lyder på 30 kg., mens den samtidig også har en siddehøjde, der lyder på 60 cm. og en skulderbredde, der lyder på 33 cm.

Der er tale om en klapvogn, der er blevet skabt som en kombination af Baby Joggers to andre populære klapvogne: City Mini og City Elite. Denne model adskiller sig ved at have et udtryk, der minder en del om City Mini, men dog kan bryste sig af et mere robust hjul og en højere ryg, der gør det mere behageligt for dit barn at sidde i klapvognen. Den kommer også med en håndbetjent parkeringsbremse og kommer samtidig også med et justerbart håndtag, så det er nemt for mor og far at indstille Baby Jogger City Mini GT Single til en behagelig position.


Baby Jogger Summit X3 - Kombineret klap- og løbevogn

Baby Jogger Summit X3 - Kombineret klap- og løbevogn
Forhandler Pris Information
Pixizoo 4091 kr. Se produkt

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der her er tale om en særdeles manøvredygtig klap- og løbevogn, der kan bruges i enhver form for terræn, uanset om du foretrækker at skulle bruge den til at gå eller løbe ture med vognen. Som nævnt, så er der tale om en kombination af både en løbe- og klapvogn, hvilket også er ensbetydende med, at den er særligt appellerende for dig, der er glad for at være aktiv, men samtidig også gerne vil have dit barn med din løbetur eller gåtur.

Det skal desuden også nævnes, at der er tale om en løbe- og klapvogn, der er blevet udstyret med både en bremse og en låsefunktion på håndtaget. På lige fod med de mange andre modeller fra Baby Jogger, så er Baby Jogger Summit X3 selvfølgelig også blevet udstyret med det patenterede Quick Fold-system, der har været med til at gøre Baby Jogger til en særdeles populær producent af sådanne vogne. De mange funktioner og det meget udstyr, du finder på denne vogne er med til at give dig en både sikker og stabil vogn, der kan bruges i både by og andet terræn.


Baby Jogger City Tour - Lille og særdeles praktisk klapvogn

Baby Jogger City Tour - Lille og særdeles praktisk klapvogn
Forhandler Pris Information
Pixizoo 1999 kr. Se produkt

Hvis du er på jagt efter en både lille og smart klapvogn til dit barn, så skal der bestemt ikke være nogen tvivl om, at du bør tage et nærmere kig på City Tour fra Baby Jogger. Her er der nemlig tale om en rigtig praktisk klapvogn, der vejer 6,3 kg. og samtidig kan den oven i købet klappes sammen til følgende mål: 56 cm. x 23 cm. x 45 cm. Det er naturligvis også ensbetydende med, at der er tale om en klapvogn, der er nem at have med bag i bilen, hvis du er typen, der ofte har behov for dette.

Baby Jogger City Tour er i stand til at bære op til 23 kg. og er ligeledes også blevet udstyret med en regulerbar ryg, der er med til at sikre, at komforten altid er på sit højeste, selvom dit barn vokser. Kalechen på denne model er desuden i stand til at beskytte mod UV-stråler og kommer med et såkaldt “peek-a-boo”-vindue. Den er selvfølgelig blevet udstyret med bremser, så den ikke triller og kommer også med fjedre i forhjulene, der også kan sikre komforten.


Baby Jogger City Mini GT Double - Praktisk klapvogn til dig med tvillinger

Baby Jogger City Mini GT Double - Praktisk klapvogn til dig med tvillinger
Forhandler Pris Information
Pixizoo 5995 kr. Se produkt

Baby Jogger City Mini GT Double er en klapvogn, der er blevet skabt til dig med tvillinger eller dig, der har to børn, der stadig sidder i klapvogn. Den kan blandt andet bryste sig af, at være blevet udstyret med bevægelige, støddæmpende såvel som låsbare forhjul. Dertil kommer den også med 8,5″ punkteringsfrie dæk, hvilket naturligvis er ensbetydende med, at der er tale om en klapvogn, der både kan bruges i byen, i skoven og på andre former for terræn – helt uden problemer.

Klapvognen er af særdeles høj kvalitet og kommer med et bredt spektrum af forskellige former for praktiske egenskaber. Det er en såkaldt dobbeltvogn, men på trods af dette, så er den alligevel blevet udstyret med Baby Joggers egen, patenterede Quick Fold-system, der gør det nemt og enkelt at klappe vognen sammen, hvilket blot kræver et enkelt løft i fold-remme. Den er udstyret med et polstret sæde, der kan tilbagelænes hele 150 grader, mens den også kommer med kaleche med vindue. Det er en klapvogn, der kan sikre dine børn en behagelig og komfortabel tur, uanset om den byder på en tur gennem byen eller skoven.


Hvad er Baby Jogger?

Baby Jogger er en amerikansk virksomhed, der har produceret klapvogne siden 1984. Siden deres opstart har der været fokus på at fremstille klapvogne, der i særdeleshed appellerer til de aktive forældre, der ikke har lyst til at skulle lægge den aktive livsstil på hylden efter at være blevet forældre. Det er naturligvis også ensbetydende med, at den egentlige idé bag virksomheden er, at designe produkter hvor det lige så meget er forældrene, der er i fokus som det er børnene, hvilket betyder, at der er mulighed for at kombinere en aktiv hverdag med enten barn eller børn.

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at der er mange ting, der roses i forbindelse med de forskellige klapvogne fra Baby Jogger. De mange brugere fremhæver dog i høj grad, at der er tale om en god holdbarhed, funktionalitet i særklasse og ligeledes også et flot og moderne design. Dertil skal det selvfølgelig også nævnes, at den kan køre i alle former for terræn, mens den også er udstyret med en støddæmpende effekt fra forgaflen, der er med til at gøre enhver tur behagelig for dit barn. De kommer desuden også med en lang række smarte funktioner, hvilket blandt andet inkluderer:

  • Baby Jogger-klapvognene er udstyret med et patenteret Quick-Fold-system, så det er nemt for dig at folde den sammen efter brug.
  • Den kommer desuden også med et låsbart forhjul med støddæmper såvel som en rigtig god styreevne via 360 grader drejbart forhjul.
  • Klapvognene har også en rigtig god liggelængde, så du ikke skal være bange for, at barnet vokser for hurtigt ud af din nyindkøbte klapvogn.
  • Der er god plads under vognen, så du nemt kan finde plads til f.eks. indkøb. De er også udstyret med en god sele med puder ved skuldrene for ekstra komfort.
  • En klapvogn fra Baby Jogger vil desuden også været udstyret med et Justerbart styr, så både mor og far begge nemt vil kunne holde i en passende arbejdsstilling.

Hvad skal din Baby Jogger bruges til?

Har du intentioner om at investere i en ny klapvogn til dit barn, så er det selvfølgelig en god idé, at du sørger for at vurdere hvad den reelt set skal bruges til. Det er vigtigt, at du vælger at købe en Baby Jogger, der understøtter dine behov og dine krav, da du naturligvis skal undgå at spilde dine penge på et unødigt køb af en klapvogn. Hvis den blot skal bruges til rolige gåture rundt i byen, så er der ikke det samme behov for, at den f.eks. er udstyret med støddæmpning og hjul, der muliggør, at den kan køre på alskens typer af terræn.

Hvis du derimod er mere aktivt anlagt eller derimod blot er glad for at have din klapvogn med på gåture i skoven, så skal du selvfølgelig sørge for at vælge en model, der kan give dig muligheden for dette. Det er blandt i en sådan forbindelse, at det er vigtigt, at du sørger for at vælge en model med hjul, der gør, at den kan køre i alle typer af terræn. Dertil vil det selvfølgelig også være i en sådan forbindelse, at en god støddæmpning vil være med til at gøre det langt mere behageligt for dig at gå tur med din Baby Jogger.

Der findes desuden også modeller fra Baby Jogger, der er blevet skabt med særligt henblik på, at de skal kunne bruges i mere aktive henseender som f.eks. løb med klapvognen – sådanne typer af klapvogne kaldes ofte også for løbevogne. Hvis du er glad for at løbe og du ligeledes også har et ønske om at kunne medbringe dit barn, så skal der selvfølgelig ikke være nogen tvivl om, at du bør investere i en model fra Baby Jogger. De er skabt til lige netop dette formål og derfor vil det – uden tvivl – også være det bedste valg i denne forbindelse.

Læs også: Kombivogn test

Er en klapvogn fra Baby Jogger pengene værd?

Det skal selvfølgelig ikke være nogen hemmelighed, at Baby Jogger og deres forskellige modeller befinder sig i den dyre ende af prisskalaen. Det er dog ikke ensbetydende med, at de ikke er pengene værd, for der er – som du også kan læse ovenfor – rigtig mange gode grunde til, hvorfor du bestemt bør vælge at investere i en klapvogn fra Baby Jogger.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here