Badebassin Test – Find den bedste swimming pool

0

Den danske sommer byder ofte på gode temperaturer, der med garanti vil motivere dine børn til at begive sig udenfor, hvor de kan nyde at plaske rundt i et badebassin. Hvis det er noget, du ønsker at give dit barn eller dine børn mulighed for, så skal der ikke være nogen tvivl om, at det er noget, du er nødsaget til at skulle ud og investere i.

Der findes rigtig mange forskellige badebassiner på det danske marked. Derfor vil du med garanti også kunne finde frem til et godt badebassin, der stemmer godt overens med dine krav og præferencer som forælder – og vigtigst af alt; harmonerer godt med det, dine børn har et ønske om, at kunne lege rundt i, når både vejret og humøret er til det.

Hvis du er på udkig efter et badebassin, der kan bruges i haven, så er du kommet til det rette sted. I denne badebassin test bliver du præsenteret for en række forskellige badebassiner, der adskiller sig på flere forskellige punkter. Derfor vil du med garanti også kunne finde inspiration til netop dét badebassin, der skal finde vej til din og dine børns have.

Bestway Pool – Ø244 – 244 cm. x 66 cm.

Test af Bestway Pool – Ø244 – 244 cm. x 66 cm.
Forhandler Pris Information
Moreland 499,00 DKK Se produkt

Her er der tale om et oppusteligt badebassin, der kan indeholde intet mindre end 2.300 liter. Det er et oplagt valg for dig, der leder efter et begynderbadebassin til mindre børn. Det er dog også et godt bassin til dig, der ikke har synderligt meget plads at gøre godt med i haven – den måler nemlig 244 cm. i bredden, mens kanten er 66 cm. høj.

Det skal selvfølgelig gøres klart, at det er et oppusteligt badebassin, hvilket er ensbetydende med, at det også er rigtig nemt for dig at sætte op. Det kræver ikke meget andet end en flad overflade uden sten og andre spidse genstande. Du skal selv puste den øverste ring op med munden, mens der medfølger en pumpe, der bruges til resten af bassinet.

Hurtig at puste op med filterpumpe

Som tidligere nævnt, så er der tale om et badebassin, der bliver leveret med en filterpumpe. Denne skal blot tilsluttes en ganske almindelig 230V-stikkontakt. Det betyder ikke blot, at den er nem at sætte op, men samtidig skal det også understreges, at du slipper for at have snavs og græs i bassinet, da pumpen er i stand til at trække det ud af vandet.

Hvis du har planer om, at dette bassin skal stå i haven i en længere periode, så er det vigtigt, at du sørger for at gøre brug af klor. Der er tale om et badebassin, der kommer fra Bestway, der kan bryste sig af, at være én af verdens førende producenter af både swimmingpools og badebassiner – derfor er du også sikret, at kvaliteten er helt i top.

De vigtigste specifikationer:

 • Kapacitet: 2300 liter
 • Højde: 66 cm
 • Diameter: 244 cm

Disney Babypool – Ø70 – 70 cm. x 30 cm.

Test af Disney Babypool – Ø70 – 70 cm. x 30 cm.
Forhandler Pris Information
Moreland 49,00 DKK Se produkt

Er du på udkig efter en decideret babypool, der passer til de helt små, så har du rigtig mange valgmuligheder. Det bedste af det hele er dog, at du har rig mulighed for at holde din investering på et minimum, da sådanne bassiner ikke er synderligt dyre. Det er dog vigtigt, at der vælges med udgangspunkt i dit barn eller dine børn – og ikke prisen.

Hvis du f.eks. har en baby, der er rigtig glad for Disney, så er det en oplagt idé, at du vælger at se nærmere på en Disney-babypool som denne. Den kommer med motiver af nogle af de mest populære Disney-karakterer, hvilket blandt andet inkluderer Minnie Mouse, Mickey Mouse og Anders And. Derfor tiltaler den med garanti også dit barn.

Sød og sjov førstegangspool

Her er der tale om en både sjov og rigtig sød pool, der fungerer glimrende som værende en førstegangspool for de mindste. Den er bestående af tre ringe i samme størrelse, der samlet set giver bassinet en højde, der lyder på 30 cm., mens diameteren derimod lyder på 70 cm. Derfor har den også en god størrelse til alle haver og til de helt små børn.

Den er blevet fremstillet i forstærket vinyl, der ligeledes også er blevet for-testet inden, det er blevet taget i brug. Disney-babypoolen er desuden også blevet udstyret med en række sikkerhedsventiler. Vælger du at investere i en babypool som denne, så medfølger der også lap til reparation, hvis det skulle hænde, at den ender med at gå i stykker.

De vigtigste specifikationer:

 • Kapacitet: 38 liter
 • Højde: 30 cm
 • Diameter: 70 cm

Bestway Pool – Ø396 – 396 cm. x 84 cm.

Test af Bestway Pool – Ø396 – 396 cm. x 84 cm.
Forhandler Pris Information
Moreland 599,00 DKK Se produkt

Hvis du er på udkig efter et badebassin af større kaliber, så skal der ikke være nogen tvivl om, at du skal se nærmere på denne model, der kommer fra Bestway. Det er selvfølgelig et oppusteligt badebassin, der dog har en størrelse, der gør at den minder rigtig meget om en reel swimmingpool, hvilket for mange gør oplevelsen bedre såvel som sjovere.

Samlet set er der plads til intet mindre end 7.340 liter vand i dette badebassin, hvorfor der naturligvis heller ikke bør være nogen tvivl om, at det er et bassin, der bestemt er af høj kvalitet. Som navnet på bassinet (eller poolen, om man vil) også giver antydninger af, så er der tale om et bassin, der måler 396 centimeter i diameter og 84 cm. i højden.

Oppusteligt bassin, der er nemt at sætte op

Én af de helt klare fordele ved at vælge et bassin som dette fra Bestway er, at det er særdeles nemt for dig at sætte det op, uanset om det skal sættes op på en græsplæne, en terrasse eller et helt tredje sted. Det kræver selvfølgelig, at du kan finde et sted, hvor der hverken er sten eller andre spidse genstande, der kan ende med at beskadige din pool.

Den bliver desuden også leveret med en såkaldt filterpumpe, der skal tilsluttes til en ganske almindelig 230V-stikkontakt. Den sørger for at rense vandet for græs, blade og andre typer af snavs, mens den også kan pumpe vand ind. Den øverste ring på badebassinet skal du dog selv puste op med munden eller en luftpumpe, du selv skal købe.

De vigtigste specifikationer:

 • Kapacitet:340 liter
 • Højde: 84 cm
 • Diameter: 396 cm

Kreta Family Pool – Ø350 – 350 cm. x 90 cm.

Test af Kreta Family Pool – Ø350 – 350 cm. x 90 cm.
Forhandler Pris Information
Moreland 1.799,00 DKK Se produkt

Hvis du er på udkig efter et badebassin, der på mange punkter minder om en pool, så skal der ikke være nogen tvivl om, at du skal se nærmere på en komplet poolpakke som denne. Den er blevet skabt til den prisbevidste børnefamilie, da den har en samlet kapacitet, der lyder på intet mindre end 8.150 liter – derfor er det også ét af de større bassiner.

Kreta Family Pool er særligt ideel for dig, der skal have dit første badebassin eller går med overvejelserne om, at investere i en reel pool, men ønsker at prøve kræfter med noget i mindre omfang først. Dette bassin kan bryste sig af, at opfylde behovet for en stabil stålvægspool, så den dermed kan holde til børns leg og spas i rigtig mange sæsoner.

God til børn fra 5 år og opefter

I og med, at der er tale om et bassin, der byder på en dybde, der lyder på 90 cm., så skal det naturligvis gøres klart, at Kreta-poolen er god til mindre børn på omkring 5 år og op efter. Dertil skal det også nævnes, at den er både stor og dyb nok til, at kunne danne rammerne for de fleste vandlege, hvor dit barn eller dine børn kan lege som de ønsker.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at der er tale om en særdeles robust pool/bassin. Det har også den betydning, at den kan stå ude hele året, hvorfor du slipper for at skulle pille den ned og sætte den op. Det er dog vigtigt, at du sørger for, at den bliver vinterklargjort, når sommeren er slut. Leveres med skimmerpumpe og stige.

De vigtigste specifikationer:

 • Kapacitet:150 liter
 • Højde: 90 cm
 • Diameter: 350 cm

Bestway Fast Set Pool – Ø366 – 366 cm. x 76 cm.

Test af Bestway Fast Set Pool – Ø366 – 366 cm. x 76 cm.
Forhandler Pris Information
Only4kids 1.235,00 DKK Se produkt

Der bør ikke være nogen tvivl om, at dette bassin er et rigtig godt valg for langt de fleste børnefamilier. Den har en god størrelse, men dog uden at være for stor til, at det er vanskeligt at finde plads til den i haven. Én af de særlige fordele er dog, at det er en såkaldt Fast Set Pool, der er særdeles nem for dig at sætte op og gøre klar til brug.

Den har en diameter, der lyder på 366 cm. og samtidig også en højde, der lyder på 76 cm. Dertil skal det naturligvis også gøres klart, at den på automatisk vis er i stand til at kalibrere sin dimensionsstabilitet, så den hele tiden står godt og stabilt på jorden – uanset om der bliver slappet af i vandet eller dine børn derimod leger vildt og har det sjovt.

Fremstillet i slidstærkt 3-lags materiale

Det bør desuden også gøres klart, at du kan være sikker på, at dette bassin fra Bestway kan bryste sig af, at være af særdeles høj kvalitet. Hele bassinet er nemlig blevet fremstillet i et 3-lags materiale, der er særdeles slidstærkt og derfor også kan holde til langt det meste. Mere specifikt, så er der tale om polyester mesh indeni og PVC udenpå.

Den bliver selvfølgelig leveret med en filterpumpe, der hele tiden sørger for at vandet er renset for både blade, græs og andet skidt, der sniger sig op i bassinet. Når du skal pakke bassinet sammen, så skal du blot gøre brug af den medfølgende aftapningshane, der kan forbindes til en vandslange til bekvem tømning af hele dit Bestway-bassin.

De vigtigste specifikationer:

 • Kapacitet:477 liter
 • Højde: 76 cm
 • Diameter: 366 cm

Glæd dit barn med et badebassin til haven

Der skal bestemt ikke herske nogen tvivl om, at der findes rigtig mange forskellige måder hvorpå, du kan glæde dit barn eller dine børn, når sommeren har gjort sit indtog på det danske land. Der bør dog heller ikke være nogen tvivl om, at én af de bedste måde er, at du vælge at investere i et lækkert badebassin, der kan stilles op i jeres baghave.

Langt de fleste børn er af den opfattelse, at de vil finde det særdeles underholdende at have adgang til et badebassin i haven i sommerperioden. Når solen først kigger frem fra en skyfri himmel, så kan temperaturen blive høj, hvorfor det er rart for dit barn eller dine børn, at kunne køle ned i varmen samtidig med, at de har det sjovt med deres vandlege.

Når det er varmt, så er det selvfølgelig et rigtig godt tidspunkt at lege rundt eller slappe af i et badebassin – og det er bestemt også noget, du vil opleve, at dit barn eller dine børn er helt og aldeles enige i. Med et badebassin, så er du sikret, at der kan leveres rigtig mange timers underholdning, uanset hvor stort eller hvor småt, badebassinet er.

Hvis du gerne vil glæde dit barn eller dine børn med en overraskels i det gode sommervejr, så skal der bestemt ikke være nogen tvivl om, at det er en oplagt idé, at du vælger at se nærmere på de mange muligheder, du har for at investere i et lækkert badebassin, der kan bruges i baghaven, når det er noget, vejret og humøret tillader.

Der kan findes et passende badebassin til alle behov

Det danske marked byder på et stort udvalg af bassiner. Det betyder, at du med garanti også kan finde et bassin, der harmonerer godt med dine ønsker og dine krav. Uanset om du har planer om, at skulle købe en babypool til de helt små børn eller du derimod skal købe et stort bassin, der kan bruges af hele familien, så er begge dele en mulighed.

Som du også kan se, hvis du ser nærmere på de mange bassiner, der er blevet beskrevet ovenfor, så kan der findes et væld af forskellige bassiner. Derfor skal du heller ikke være bange for, at du ikke har mulighed for at finde frem til enten ét eller flere badebassiner, der på bedste vis stemmer overens med de krav og præferencer, du har.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here