Barstole Test 2017 – Billige barstole på tilbud

0

Barstole kan tjene rigtig mange forskellige formål og kan derfor også bruges i mange sammenhænge. Det er med stor sandsynlighed også én af de overvejende grunde til, at der er mulighed for at finde så mange forskellige typer af barstole på det danske marked.

Det betyder både, at du kan være sikker på, at lige netop dén type af barstol, du leder efter naturligvis også er at finde på markedet, men samtidig skal du dog være klar over, at det ligeledes også betyder, at det kan blive en vanskelig proces at skulle finde frem til lige netop den stol.

Hvis du er på jagt efter én eller flere nye barstole til din bolig, så skal du selvfølgelig være klar over, at der er rigtig mange forskellige aspekter af dette køb, der skal tages op til overvejelse. Selvom det virker som et relativt nemt købt, så kan det meget hurtigt vise sig at blive det stikmodsatte for dit vedkommende.

I og med, at der er mulighed for at finde så mange forskellige modeller fra et væld af forskellige producenter på markedet, så er der også rigtig mange potentielle barstole, der skal frasorteres til fordel for lige netop dén type af barstol, der er den helt rette for dit vedkommende.

Heldigvis forholder det sig således, at du er kommet til det helt rette sted, hvis du i øjeblikket er på udkig efter en række nye barstole til din bolig. I denne barstole test bliver du nemlig præsenteret for en lang række forskellige stole, som kan give dig inspiration til lige netop dit valg.

Ydermere, så finder du også relevant information, der kan guide dig til valget af den rette barstol (eller de rette barstole). Du finder nemlig en liste over de mest væsentlige faktorer, der skal overvejes, når du køber barstole.

Frog - Futuristisk barstol med transparent sæde

Frog - Futuristisk barstol med transparent sæde
ForhandlerPrisInformation
bordeogstole1495 kr.Se produkt

Hvis du leder efter en barstol, der skiller sig ud fra mængden og dermed også vil kunne tilføje et spændende aspekt til din bolig, så er Frog-barstolen bestemt et oplagt bud. Det er en stol, der er designet af Luisa Battaglia fra det anerkendte SCAB Design med henblik på at skabe et futuristisk look.

Der skal ikke være nogen tvivl om, at det er med god grund, at denne barstol har opnået en helt særlig popularitet. Den er blevet udstyret med et helstøbt sæde i rødt plast, der selvfølgelig vil kunne sætte kulør på et hvilket som helst lokale, uanset om det er et køkken, en decideret bar eller et helt tredje sted.

Frog er desuden blevet udstyret med et fast understel, der er blevet fremstillet i forkromet stål, mens de fire ben er med til at sikre, at stolen til hver en tid står fast og stabilt. Siddehøjden lyder på 65 cm., hvilket er ideelt til enten et højt køkkenbord eller en bar.

Som tidligere nævnt, så er der tale om en barstole, der kan bryste sig af et meget unikt og futuristisk look, hvorfor du bestemt ikke kommer til at gå galt i byen, hvis du vælger at investere i denne smukt designede barstol. Dertil skal det naturligvis også nævnes, at du får rigtig meget barstol for pengene.


Diavoletto U - Justerbar barstol med smukt design

Diavoletto U - Justerbar barstol med smukt design
ForhandlerPrisInformation
bordeogstole2295 kr.Se produkt

Hvis du gerne vil være sikker på, at du ender med at investere i én eller flere barstole, der både kan bryste sig af, at skille sig ud fra mængden og ligeledes også vil komme til tilegne sig en masse opmærksomhed, så bør du bestemt vælge at se nærmere på Diavoletto U.

Der er igen tale om en barstol, der er blevet designet af den talentfulde og særdeles respekterede designer, Luisa Battaglia, der kommer fra SCAB Design. Det er en barstol, der har et meget unikt, men dog samtidig moderne design, der sikre, at den passer ind i enhver sammenhæng – uanset hvor og til hvad, den skal bruges.

Det flotte sæde er blevet sammensat med en elegant trompetfod, der er fremstillet i forkromet stål af høj kvalitet og samtidig er den også udstyret med en u-formet fodstøtte, hvilket også har affødt navnet til barstolen. Det er en barstol, der – uden tvivl – kommer til at pynte i ethvert hjem.

Ydermere, så skal det selvfølgelig også nævnes, at der er mulighed for at justere siddehøjden fra 54 cm. til 79 cm., hvorfor der er gode forudsætninger for at kunne finde plads til den stort set alle steder. Slutteligt, så skal det også understreges, at det er en yderst komfortabel stol.


Day Up - Barstol med simpelt og minimalistisk look

Day Up - Barstol med simpelt og minimalistisk look
ForhandlerPrisInformation
bordeogstole2995 kr.Se produkt

Hvis du har et ønske om, at kunne finde én eller flere barstole, der har et meget simpelt og minimalistisk look, så bør du bestemt give Day Up et kig. Her er der tale om en barstol, der er blevet designet af Centro Stile Scab og selvfølgelig er særligt kendetegnet ved sin enkelhed og sine flotte, rene linjer.

Det er en barstol, der er meget underspillet og meget enkel, hvilket naturligvis har været et særligt fokuspunkt i forbindelse med designet af denne stol – og det er samtidig også noget, der har kunne sikre det italienske designstudio succes i intet mindre end 55 år, da det er nogle af deres kerneværdier.

Den hvide Day Up-barstol vil kunne lysne op i enhver indretning og vil der kunne tilføje både elegance og stil til hjemmet. Ikke nok med det, så passer den til langt det meste, hvorfor du naturligvis også vil kunne indføre denne barstol i din indretning – uanset om der er tale om én eller flere stole.

Du kan desuden frit justere på højden af denne barstol, da den kan justeres fra 52 cm. til 77 cm., hvoraf sidstnævnte er en meget almindelig højde for et køkkenbord.


Zoe - Det moderne og enkle valg

Zoe - Det moderne og enkle valg
ForhandlerPrisInformation
bordeogstole3195 kr.Se produkt

Der skal bestemt ikke herske nogen tvivl om, at Zoe er en barstol, der er blevet skabt for at kunne fungere som værende det moderne og enkle valg. Den er blevet udstyret med et blankt, hvidt sæde i brudsikkert plast og kommer samtidig også med et stel i forkromet stål.

Sammensætningen af plast og stål skaber et enkelt, men dog samtidig både elegant og moderne look. Der skal selvfølgelig ikke være nogen tvivl om, at det i særdeleshed er det enkle look, der har fået Zoe til at stråle som værende en særdeles populær barstol på det danske marked.

Ikke nok med, at du får en barstol med et yndefuldt og let design, så er du også garanteret, at stellet er visuelt let, men dog meget robust og stabilt. Inde i stellet finder du en gaspatron, der muliggør, at du kan justere på højden fra 55 cm. til 79 cm.

Det er desuden også en barstol, der er nem at vedligeholde og den kan derfor også holde sig pæn i længe. Det kræver intet andet end, at du tørrer den over med en fugtig klud. Samtidig er det enkle design, der er skabt af Luisa Battaglia med til at sikre, at den passer ind i enhver husstand og enhver indretning.


Gim - Simpel og prisbillig barstol

Gim - Simpel og prisbillig barstol
ForhandlerPrisInformation
bordeogstole899 kr.Se produkt

Denne barstol har lånt mange af de detaljer, du kender fra en taburet – den byder blandt andet på et rundt sæde, fire pen og en god højde. Den har en højde, der lyder på 80 cm., hvorfor den særligt er velegnet til høje køkkenborde eller deslige, hvor højden kan komme til sin ret.

Pointen med denne barstol er naturligvis at skabe en stol med et enkelt design, der passer ind langt de fleste steder. De fire ben er blevet fremstillet i aluminium, mens fodstøtten og selve sædet er blevet fremstillet i slagfast plast. Derfor er du også garanteret, at kvaliteten er helt i top – og det samme gør sig gældende for holdbarheden.

Det er en barstol, der særligt tiltaler dig, der leder efter en meget enkel én af slagsen, men som samtidig også er interesseret i, at skulle holde din investering på et minimum. Du har nemlig mulighed for at investere i den lækre Gim-barstol fra SCAB Design til en særdeles god pris.


Hvad er vigtigt, når jeg skal købe barstole?

Som nævnt ovenfor, så skal der ikke herske nogen tvivl om, at der er rigtig mange forskellige ting, der bør og skal tages op til overvejelse, hvis du står overfor at skulle investere i en række barstole, du kan bruge derhjemme.

Det er naturligvis også ensbetydende med, at det er vigtigt, at du sørger for ikke at forhaste din beslutning, men derimod sørger for, at ethvert aspekt af dit køber blevet taget op til grundig overvejelse. Nedenfor kan du se en række af de aspekter, der er vigtigst i forbindelse med valget af barstole.

Udseende

Der skal naturligvis ikke herske nogen tvivl om, at du skal sørge for at vælge en række barstole til din bolig, der kan bryste sig af et udseende, der tiltaler dig i forhold til dine krav og præferencer. Der findes rigtig mange forskellige typer af barstole på det danske marked.

Derfor kan du selvfølgelig også være sikker på, at du vil kunne finde en række forskellige typer af barstole, der stemmer godt overens med de tanker, du har gjort dig. Det er dog vigtigt, at du sørger for at have en meget specifik forestilling om hvad, du reelt set er på jagt efter.

Det er meget forskelligt fra person til person, hvad der stilles af krav og ligeledes også har præferencer i forhold til udseendet på dine kommende barstole. Udvalget er særdeles bredt, hvorfor du ikke skal være bekymret for, hvorvidt du kan finde en række stole, der passer til din smag og øvrige indretning.

Materiale

De mange barstole, der kan findes på det danske marked adskiller sig på et væld af punkter. Det er selvfølgelig blandt andet i forhold til de materialer, der er brugt til produktionen af de forskellige barstole. Derfor er det også et punkt, der skal tages op til overvejelse, når du skal købe barstole.

I denne forbindelse er det en rigtig god idé, at du sørger for at vælge en række barstole, der kan bryste sig af, at være fremstillet af solide og holdbare materialer. Dertil skal det udseendemæssige aspekt af materialerne naturligvis også være med i dine overvejelser.

Barstole kan selvfølgelig produceres i en lang række forskellige materialer, hvorfor der også er mulighed for at finde et væld af stole, der er produceret i solide og robuste materialer samtidig med, at de også er med til at give stolene et look, der er pænt og nydeligt – men sidstnævnte er naturligvis en smagssag.

Størrelse

Barstole er ligeledes noget, der kan findes i et væld af forskellige størrelser, hvorfor det er relevant, at have fokus på dette aspekt af dit køb. Du skal selvfølgelig vurdere, hvor du skal placere dine barstole; skal de stå ved et højt bord, skal de stå frit eller noget helt tredje.

Hvis du er på jagt efter en række nye barstole til dit hjem, så bør du selvfølgelig sikre dig at vælge en række stole i en optimal størrelse. Passer de ikke i størrelsen, så bliver det naturligvis problematisk at finde plads til dem i den situation, du havde tiltænkt at de forskellige stole skulle bruges.

Pris

På lige fod med købet af andre typer af møbler til din bolig, så skal det naturligvis også gøres klart, at du skal sørge for at finde en række barstole, der harmonerer med de tanker, du har gjort dig i forhold til prisen. Det kan derfor også være en god idé, at sætte et budget, inden du begynder at lede.

Det er dog vigtigt, at du ikke fastholder dig for meget til budgettet, da du i stedet skal bruge den som værende en rettesnor, der kan guide dig i retning af, at vælge én eller flere barstole, der harmonerer med det budget, du har sat dig for.

Det forholder sig naturligvis således, at barstole kan findes i et bredt spektrum af forskellige prisklasser. Derfor skal du heller ikke være bange for, hvorvidt det er muligt for dig at finde en eller flere barstole, der stemmer godt overens med det prisleje, du havde forventet at holde dig i.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here