Bordeaux vin Test – De bedste flasker bordeaux vin

0

Der bør ikke herske nogen tvivl om, at Bordeaux hører til blandt verdens vigtigste og mest indflydelsesrige vindistrikter – det kan tilmed være med i konkurrencen om at være det absolut vigtigste. Derfor skal du også være klar over, at det er et distrikt, der byder på noget af det absolut ypperste, der kan tilbydes af vinverdenen, hvilket gør sig gældende i forhold til både pris og kvalitet. Derfor er der også mange distrikter, der ikke kan konkurrere med vinene fra Bordeaux.

Bordeaux-distriktet bliver gennemskåret af floderne Dordogne og Garonne, der bliver forenet i floden Gironde, der i sidste ende løber ud i Atlanterhavet. Langs flodernes bredder finder du en lang række vinmarker. Der skal desuden ikke lægges skjul på, at Bordeaux er en region, hvor der primært fremstilles rødvine. Der bruges forskellige druer i Bordeaux, men normalt fremstilles rødvinene af Cabernet Sauvignon, Merlot og til tider også af Cabernet Franc.

Det er kun 15% af vinen, der fremstilles i Bordeaux, der er hvidvin – disse vine bliver oftest fremstillet med druer som Sauvignon Blanc og Sémillon. Hvad end du er på jagt efter rødvin eller hvidvin fra Bordeaux, så er du – uden tvivl – ankommet til den rette destination. I denne Bordeaux Vin Test finder du nemlig et utal af forskellige vine fra det anerkendte og velrenommerede distrikt i Frankrig – og derfor vil der med garanti også være noget, der tiltaler dig.

Château Laroze Labatisse, Haut-Médoc – Bordeaux, Frankrig