Bioethanol Test – Billigste bioethanol til pejs m.m.

0

Hvis du har en biopejs derhjemme, så skal du ikke bekymre dig om, at skulle købe brænde (eller anden form for optænding) til den. Du skal derimod investere i bioethanol, da det er dét, der bruges som brændstof til din pejs, uanset om du har en biopejs til gulv, om det er en lille bord biopejs, du har eller du har valgt en indbygningsbiopejs.

Det skal selvfølgelig gøres klart, at det er vigtigt, at du sørger for at købe bioethanol med omhu. På lige fod med, at du ikke kommer til at vinde synderligt meget ved at investere i briketter af lav kvalitet eller i brænde, der er fugtigt, så får du heller ikke noget ud af, at fyre op i din biopejs med bioethanol, der er af lav kvalitet, da det giver et dårligt resultat.

Er du i tvivl om hvilket bioethanol, du skal du og investere i til din biopejs, så kan det virke som en sand jungle at finde hoved og hale i det store marked. Det skal dog gøres klart, at det bliver nemmere, når du har købt et par gange og har fundet ud af hvad, der virker og ikke virker – men denne bioethanol test kan dog også hjælpe dig i den rette retning.

Bioethanol - 1 liter flaske

Test af Bioethanol - 1 liter flaske
Forhandler Pris Information
Biopejs 35,00 DKK Se produkt

Som der også er givet udtryk for tidligere, så er det uhyre vigtigt, at du ikke blot vælger at investere i noget tilfældigt bioethanol. Det er derimod en nødvendighed, at du sørger for at sikre dig, at det kan bryste sig af en høj kvalitet. Det er noget, du kan gøre på flere måder, men du skal blandt andet se nærmere på den generelle kvalitet af væsken.

Det er dog også vigtigt, at du vælger at se nærmere på mængden af alkohol, da det er med til at vise renheden af det valgte bioethanol. Hvis du vælger at investere i denne flaske med bioethanol, så får du en væske, der er bestående af intet mindre end 96,6% alkohol. Derfor er du også sikret, at der er tale om en bioethanol, der er ren og kvalitetsrigtig.

Kan med fordel blandes op med vand

Denne bioethanol kan bryste sig af, at være så ren, at du faktisk har mulighed for at blande den op med vand, hvilket er noget, der kan gøres i et forhold, der lyder på 1:10. Det er selvfølgelig noget, der er med til at forlænge brændetiden, men ikke nok med det, så er det også med til at sikre, at flammen ikke ender med at blive for stor.

Dertil skal det selvfølgelig også understreges, at denne brændstof til din biopejs ikke giver sod fra sig. Bioethanolen bliver fremstillet i Tyskland og kan desuden også bryste sig af, at den er blevet stemplet med det anerkendte TÜV-certifikat. Kvaliteten er høj og derfor vil du også opleve en brændetid, der lyder på helt op til 2-3 timer pr. liter.

De vigtigste specifikationer

 • Alkohol: 96,6%
 • Fremstillet i: Tyskland
 • Brændetid: 2-3 timer pr. liter
 • Certifikat: TÜV

Startkit – 6L Bioethanol + opfyldningspakke

Test af Startkit – 6L Bioethanol + opfyldningspakke
Forhandler Pris Information
Biopejs 179,00 DKK Se produkt

Hvis du netop har været ude og investere i din første biopejs, så skal det selvfølgelig også gøres klart, at du bør investere i en såkaldt startpakke, så du kan komme godt i gang. Her er der tale om en såkaldt startpakke, der byder på intet mindre end 6L Bioethanol og en såkaldt opfyldningspakke, der giver dig mulighed for at komme godt fra start.

Med denne pakke er du sikret, at du kan komme til at undgå at spilde bioethanol ud over både gulv og væg, når du skal fylde din biopejs op med bioethanol. Vælger du denne startpakke, så medfølger der et hjælpesæt, der kan sikre dig en sikker og nem opfyldning. Dette hjælpesæt er bestående af både en kande og en tragt fremstillet i plastik.

Medfølger bioethanol af højeste kvalitet

Når du skal købe bioethanol til din biopejs, så er det selvfølgelig uhyre vigtigt, at du sørger for at vælge en væske, der kan bryste sig af en rigtig høj kvalitet. Hvis du vælger at investere i denne startpakke, så medfølger der intet mindre end 6 liter bioethanol, der bliver leveret i seks flasker á 1 liter – og bioethanolen er naturligvis af rigtig høj kvalitet.

Du har nemlig mulighed for at blande det op i et forhold, der lyder på 1:10. Det er ikke blot noget, der med til at sikre dig, at du kan forlænge den generelle brændetid, mens det samtidig også er med til at sikre, at størrelsen af flammen holdes i en god størrelse. Denne bioethanol er ikke blot særdeles ren, men giver desuden heller ikke sod fra sig.

De vigtigste specifikationer

 • Alkohol: 96,6%
 • Fremstillet i: Tyskland
 • Brændetid: 2-3 timer pr. liter
 • Certifikat: TÜV

Bioethanol - 20 liter

Test af Bioethanol - 20 liter
Forhandler Pris Information
Biopejs 479,00 DKK Se produkt

Det skal selvfølgelig gøres klart, at hvis du har planer om at skulle købe bioethanol til din biopejs, så er der en klar fordel i, at sørge for at købe stort ind, når du først har besluttet dig for, at du skal købe nyt bioethanol til din pejs. Der er nemlig mulighed for at spare penge ved at gøre dette, så derfor er det også mere økonomisk forsvarligt for dig.

Ikke nok med det, så er det også mere praktisk, da det vil betyde, at du ikke hele tiden skal bestille mere bioethanol – og derfor er det blandt andet også en god idé, at du vælger at se nærmere på en dunk, der indeholder mere end blot 1 liter. Det kunne f.eks. være denne dunk med bioethanol, der indeholder intet mindre end 20 liter ren bioethanol.

Ren og kvalitetsrigtig bioethanol

Det er naturligvis af høj prioritet, at du vælger at investere i en bioethanol, der kan bryste sig af, at være af høj kvalitet. Derfor bør du også vælge at se nærmere på denne bioethanol, der kan bryste sig af, at være bestående af intet mindre end 96,6% alkohol, hvilket også beviser, at der er tale om en væske, der er både ren og kvalitetsrigtig.

Da det er en stor dunk, så kan det godt være en kende vanskeligt at skulle hælde af den. Derfor er det også en god idé, at du enten vælger at investere i en tragt eller derimod en pumpe, der kan bruges, når du skal fylde din biopejs med bioethanol. Der er tale om en Premium-væske, der er fremstillet i Tyskland og dertil mærket med TÜV-certifikatet.

De vigtigste specifikationer

 • Alkohol: 96,6%
 • Fremstillet i: Tyskland
 • Brændetid: 2-3 timer pr. liter
 • Certifikat: TÜV

Startpakke - 40L Bioethanol (Stor)

Test af Startpakke - 40L Bioethanol (Stor)
Forhandler Pris Information
Biopejs 999,00 DKK Se produkt

Som der tidligere er givet udtryk for, så er der mange fordele forbundet med at købe stort ind, og hvis du netop har været ude og investere i din første biopejs, så vil det selvfølgelig også være en rigtig god idé, at det er noget, du sørger for at gøre – du kan med fordel vælge at investere i en såkaldt startpakke, som denne, der kan sørge for, at du kommer godt fra start.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at der bestemt er tale om én af de større startpakker på det danske marked her. Det er nemlig en startpakke, der indeholder intet mindre end 40L bioethanol, der samtidig også kan bryste sig af, at være af den absolut bedste kvalitet. Derfor er det også en god investering for dig, der netop har købt en ny biopejs.

Kommer med både bioethanol og pumpe

Der medfølger en rigtig smart pumpe, der kan gøre det nemmere for dig, når du skal påfylde bioethanol på din biopejs. Der er tale om en pumpe, der er drevet af batteri, hvilket er med til at gøre det nemt for dig at fylde ethanol på din biopejs. Derfor skal du ikke være bange for, at du kommer til at spilde væske, selvom du vælger en stor dunk.

Der medfølger desuden bioethanol af absolut højeste kvalitet. Men ikke nok med det, så er der tale om en startpakke, der indeholder hele 40 liter. Du burde naturligvis kunne holde dig kørende med 40L bioethanol i en længere periode, hvorfor det også er en oplagt idé, at du vælger at investere i en startpakke som denne, hvis du har købt en ny biopejs.

De vigtigste specifikationer

 • Alkohol: 96,6%
 • Fremstillet i: Tyskland
 • Brændetid: 2-3 timer pr. liter
 • Certifikat: TÜV

Bioethanol - 24 liter

Test af Bioethanol - 24 liter
Forhandler Pris Information
Biopejs 649,00 DKK Se produkt

Hvis du foretrækker at være fri for, at skulle ud og investere i enten en form for pumpe eller en tragt, som du kan bruge til at påfylde bioethanol på din biopejs, hvis du har valgt at investere i en stor dunk, der indeholder f.eks. 10 liter eller 20 liter, så er du bedre stillet ved at købe en større mængde af flasker, der har en kapacitet, der lyder på 1 liter.

Du kan med fordel vælge at se nærmere på denne pakke, der indeholder intet mindre end 24 flasker bioethanol bestående á 1 liter. Ved at vælge denne pakke, så har du intet mindre end 24 flasker med bioethanol, der kan holde din biopejs kørende i en længere periode – og samtidig er flaskerne også meget nemmere at hælde med end store dunke.

Bioethanol af ypperste kvalitet

På trods af, at der findes rigtig mange forskellige typer af bioethanol på det danske marked, der kan købes til en pris, der er meget lavere end denne, så skal det bestemt også gøres klart, at du bør afholde dig fra at investere i én eller flere flasker eller dunke, der er for billige – det er dog noget, du undgår ved at vælge en pakke som denne.

Her er der nemlig tale om en pakke med 24 liter bioethanol, der kan bryste sig af, at være bestående af intet mindre end 96,6% alkohol. Dertil er det også blevet fremstillet i Tyskland under absolut bedste opsyn og med henblik på, at kvaliteten skal være i top – derfor er det også en ethanol, der kan bryste sig af, at være mærket med TÜV-certifikatet.

De vigtigste specifikationer

 • Alkohol: 96,6%
 • Fremstillet i: Tyskland
 • Brændetid: 2-3 timer pr. liter
 • Certifikat: TÜV

Det er vigtigt at vælge bioethanol af høj kvalitet

På lige fod med, at du har mulighed for at købe både brænde og briketter til traditionelle pejse og brændeovne, der er af forskellige kvalitet, så er der bestemt også mulighed for at finde bioethanol i forskellige kvalitet på det danske marked. Derfor er det også vigtigt, at det er noget, du har fokus på, når du står over for at skulle købe lige netop dette til din biopejs.

Selvom det kan virke appellerende, at du blot vælger at investere i én af de billige alternativer, fordi du dermed kan spare penge, så skal det gøres klart, at du i sidste ende vil finde ud af, at det er en rigtig dårlig investering for dig. Bioethanol af dårlig kvalitet bliver hurtigt brugt og derfor vil du også hurtigt brænde gennem hele dit lager af billig bioethanol.

Ovenstående er naturligvis også ensbetydende med, at du er langt bedre tjent ved at investere i noget bioethanol, der er en kende dyrere, men som samtidig også kan bryste sig af, at have en meget højere kvalitet. Der vil ikke være nogen tvivl om, at dine penge er rigtig godt givet ud, hvis du vælger at invstere i bioethanol af en højere kvalitet.

Det kan godt betale sig at købe stort ind

Hvis du skal købe bioethanol til din biopejs, så skal der bestemt ikke være nogen tvivl om, at det godt kan betale sig for dig at købe stort ind. Det betyder naturligvis, at du bør vælge nogle af de pakker, hvor du f.eks. kan få 40 liter eller 20 liter bioethanol. Det kan godt virke som om, at det er dyrere at skulle købe meget bioethanol, men sådan forholder det sig ikke.

Tværtimod, så kan du spare mange penge ved at vælge at købe stort ind. Der findes mange pakkeløsninger og store dunke, der giver dig muligheden for netop dette. Derfor bør du også have fokus på at købe stort ind, så du kan have et lager stående af bioethanol, så du ikke løber tør – og så du samtidig også kan spare penge.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here