Bord Biopejs Test – Bioethanol pejs til bord

0

Der bør ikke være nogen tvivl om, at der findes mange biopejse på det danske marked. De mange modeller adskiller sig på baggrund af flere forskellige parametre. Langt de fleste biopejse er dog lavet til at skulle hænges op på væggen eller stilles på gulvet – der findes dog også en række mindre modeller, der er blevet lavet til at kunne stå på et bord.

Hvis du leder efter en mindre biopejs, du kan have stående på sofabordet, en reol eller deslige, så har du bestemt et utal af muligheder. Sådanne biopejse kan findes i rigtig mange størrelser og varianter, hvorfor du – med garanti – også har mulighed for at finde frem til en såkaldt bord biopejs, der harmonerer med dine forskellige krav og præferencer.

I denne forbindelse er du bestemt kommet til det rette sted. Her finder du en bord biopejs test, der præsenterer dig for en række bord biopejse. Derfor kan du selvfølgelig også finde inspiration til netop dén model, der på bedste vis kan bryste sig af, at harmonere med dine forskellige krav. Udvalget er stort og modeller adskiller sig på mange punkter.

Firkantet biopejs til bord, reol eller gulv – Stål/glas

Test af Firkantet biopejs til bord, reol eller gulv – Stål/glas
ForhandlerPrisInformation
Biopejs899,00 DKK Se produkt

Er du på udkig efter en biopejs, der kan bruges til både bord, reol og gulv, så bør du se nærmere på denne model. Den kan bryste sig af, at have et meget elegant design med stål i bunden. Den er selvfølgelig blevet udstyret med glasplader på alle fire sider af biopejsen. Det giver både et unikt look, men samtidig også et bedre kig til flammerne.

Der er tale om en biopejs, der er blevet produceret i en række meget robuste og kvalitetssikre materialer. Selvom det er materialer, der både er robuste og af høj kvalitet, så er det fortsat en biopejs med en let vægt. Det betyder, at du nemt kan flytte rundt på den, hvis det er noget, du enten har behov for eller det er noget, du er i humør til at gøre.

Elegant design og hyggelig stemning

En elegant biopejs som denne passer ind i enhver husstand. Men ikke nok med, at denne firkantede biopejs kan bryste sig af, at have et særdeles elegant look, så giver dens flamme også en rigtig hyggelig stemning i dét rum, den er placeret i, hvilket er den overvejende årsag til, at mange vælger at investere i en biopejs, der kan bruges til bordet.

Biopejsen er blevet produceret i neutrale farver, så den passer ind i alle rum og alle former for indretning. Dertil bør det også gøres klart, at det er en model, der både er ideel for dig, der leder efter en model, der kan bruges til både en reol, et bord eller tilmed på gulvet. Med en biopejs som denne, så er du sikret en hyggelig og autentisk stemning.

Specifikationer

 • Brænderkapacitet: 1,2 liter
 • Brændetid på én opfyldning: 2-3 timer
 • Varmeeffekt (kW pr. time): 1,31 kW

Elegant buet biopejs – Stål/glas

Test af Elegant buet biopejs – Stål/glas
ForhandlerPrisInformation
Biopejs499,00 DKK Se produkt

Er du på udkig efter en speciel biopejs, der byder på et unikt design og en flot form, så skal der ikke herske nogen tvivl om, at en buet biopejs som denne – med stor sandsynlighed – er lige noget for dig. Det er selvfølgelig en model, der har en facon, der gør den ideel i det mere kreative hjem, hvor man har et ønske om at skille sig lidt ud fra mængden.

Denne biopejs har både en form og en størrelse, der gør, at du både kan placere den på et bord, en reol eller tilmed på gulvet, hvis dette ønskes. Dertil skal det også gøres klart, at du nemt kan få den til at passe ind overalt, da den byder på et meget stilrent udtryk, hvorfor den vil tilføre hjemmet fornyelse og dertil også moderne og elegant stil.

Se levende flammer bag glasset

Årsagen til, at den overvejende del af denne biopejs er bestående af glas er, at du har mulighed for at holde øje med de levende flammer, der opstår bag glasset – derfor kan du selvfølgelig også være sikker på, at det er en moderne og flot biopejs, der kommer til at fungere som en hyggespreder i hjemmet uanset hvor, du vælger at placere biopejsen.

Biopejsen har en buet og romantisk form. Derfor er den selvfølgelig også god på aftener, hvor du skal hygge tæt sammen med din partner. Den kan dog også sagtens bruges, hvis der blot er et ønske om at skabe en hyggelig stemning. Materialerne (stål og glas) giver modellen et moderne look, men det også er med at sikre en lang levetid.

Specifikationer

 • Brænderkapacitet: 1,2 liter
 • Brændetid på én opfyldning: 2-3 timer
 • Varmeeffekt (kW pr. time): 1,16 kW

CUBE Biopejs til bord – Hvid/glas

Test af CUBE Biopejs til bord – Hvid/glas
ForhandlerPrisInformation
Biopejs349,00 DKK Se produkt

Leder du efter en bord biopejs, der kan bryste sig at et både klassisk og tidløst design, så bør du se nærmere på denne CUBE biopejs, der er både elegant og moderne. Hvis du har en indretning, der er overvejende hvid, så bør du bestemt se nærmere på denne model, da den vil falde i ét med rummet og resten af indretningen, der præger din bolig.

Det skal selvfølgelig også gøres klart, at denne model ikke er synderligt stor. Derfor er det også oplagt at have den stående på sofabordet eller have den med ud på terrassebordet. Den måler ikke mere end 10 cm. i højden, godt og vel 15 cm. i bredden såvel som 15 cm. i dybden – og derfor er det bestemt nemt at finde plads til den både inde og ude.

En biopejs som alle kan finde plads til

Én af de særlige fordele ved denne biopejs fra CUBE er, at den har en størrelse, der gør, at alle og enhver kan finde plads til den. Der bør dog ikke herske nogen tvivl om, at den overvejende årsag til, at netop denne model er blevet uhyre populær blandt danskerne er, at den er nem at flytte rundt på og endda tage med på stranden eller i parken.

Selvom det er en biopejs, der ikke er synderligt stor, så er det bestemt ikke ensbetydende med, at den ikke kan skabe hygge. Den har et moderne og elegant udseende, der tiltaler langt de fleste. Dertil er den blevet fremstillet i stål, der efterfølgende er blevet pulverlakeret, hvorfor du er garanteret en god holdbarhed og selvfølgelig også en lang levetid.

Specifikationer

 • Brænderkapacitet: 0,5 liter
 • Brændetid på én opfyldning: 1-2 timer
 • Varmeeffekt (kW pr. time): 2,6 kW

Smuk cirkulær biopejs – Stål/glas

Test af Smuk cirkulær biopejs – Stål/glas
ForhandlerPrisInformation
Biopejs899,00 DKK Se produkt

Som du med garanti også har lagt mærke til, så er der mulighed for at finde biopejse i rigtig mange forskellige former og størrelser. Derfor er det naturligvis også en mulighed at finde en biopejs til dit bord, som har en cirkulær form. Hvis det er noget, du er interesseret i, så er denne model som skabt med henblik på netop dig og dine forskellige krav.

Ikke nok med, at der her er tale om en biopejs, der kan bryste sig af et unikt design, så skal det naturligvis også gøres klart, at den kommer i en praktisk størrelse, der passer på både samtlige borde, reoler og andet. Mere specifikt, så måler den 28 cm. i højden, mens dens bredde lyder på omtrent 35 cm. og den dybde lyder på godt og vel 12 cm.

Hyggelig stemning på trods af størrelse

Selvom der er tale om en biopejs, der ikke har en synderligt stor størrelse, så skal det selvfølgelig gøres klart, at du kan være sikker på, at den er i stand til at give dig en særdeles hyggelig stemning – uanset om du vælger at bruge den inde eller ude, så vil denne cirkulære biopejs til bord kunne skabe en hyggelig atmosfære, der gør enhver aften bedre.

Da biopejsen er relativt kompakt, så kan den selvfølgelig også bryste sig af en god størrelse til brug på alt lige fra sofabordet til bordet på terrassen. Den kan dog med fordel også placeres på en kommode eller en reol, hvis du ikke ønsker, at den står for tæt på hvor, du selv opholder dig. Den er selvfølgelig fremstillet i gode og holdbare materialer.

Specifikationer

 • Brænderkapacitet: 1 liter
 • Brændetid på én opfyldning: 2-3 timer
 • Varmeeffekt (kW pr. time): 1,7 kW

Vesta Biopejs – Sort

ForhandlerPrisInformation
Biopejs199,00 DKK Se produkt

Er du på udkig efter en biopejs, der egner sig godt til brug på alt lige fra sofabordet til en kommode i spisestuen, så fortjener denne biopejs et nærmere kig. Modellen går under navnet Vesta og er en unik biopejs, der passer godt til alle danske husholdninger. Den har nemlig et meget neutralt og moderne look, der tiltaler de fleste og de flestes krav.

I og med, at der er tale om en model, der byder på en relativt begrænset størrelse, så skal det naturligvis gøres klart, at den både kan benyttes som pyntegenstand på bordet, den kan placeres på en reol eller du kan vælge at stille den på jorden. Med andre ord, så er der tale om en mindre biopejs, der giver dig et væld af valgmuligheder ift. placering.

Fremstillet i kvalitetsrigtigt rustfrit materiale

Vesta er en biopejs, der er blevet fremstillet i et både kvalitetssikret og rustfrit materiale, hvilket desuden også er noget, der gør sig gældende for selve indsatsen til bio-ethanol, der er fremstillet i stål. Derfor er du også sikret, at det ikke blot er en pejs, der kan bryste sig af et pænt design, men derimod en pejs, der kan bryste sig af en høj kvalitet.

Hvis du leder efter en biopejs, der drives af bio-ethanol og som har en størrelse, der gør, at det er nemt for dig at flytte rundt på den, så skal der ikke herske nogen tvivl om, at du bør vælge at se nærmere på Vesta. Modellen måler nemlig 21,5 cm. i højde, 14,5 cm. i længden og 31 cm. i bredden, mens den nærmest intet vejer på trods af materialerne.

Specifikationer

 • Brænderkapacitet: 0,3 liter
 • Brændetid på én opfyldning: 1 time
 • Varmeeffekt (kW pr. time): 2,01 kW

Brug en bord biopejs til terrassen

Der er mange, der vælger at investere i en ny biopejs, fordi de har et ønske om, at kunne gøre brug af den på det bord, de har stående på deres terrasse. Der er rigtig mange af de såkaldte bord biopejse, der bliver solgt til personer, der har intentioner om at kunne bruge dem på deres terrasse, når det er noget, der bliver behov for hen på aftenen.

Oftest er det på sene sommeraftener eller tidligere på aftenen på en sensommeraften, at folk vælger at finde en mindre biopejs frem, der kan placeres på terrassebordet. Ikke nok med, at det er noget, der kan være med til at afgive lidt varme, så er det bestemt noget, der kan være med til at skabe en særdeles hyggelig stemning og atmosfære.

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at der ikke findes noget, der er mere hyggeligt end, at have levende flammer fra et bål ellers deslige, hvis du sidder udenfor på en sen sommeraften – og det er selvfølgelig noget, du har mulighed for at opnå ved at gøre brug af en biopejs, der har en størrelse, der gør, at den kan stå på et bord el.lign.

En biopejs til bordet, reolen eller gulvet – det er op til dig

Én af de særlige fordele ved at vælge at investere i en biopejs, der har en relativt kompakt størrelse er, at du har mulighed for at gøre brug af den flere forskellige steder. Hvis den ikke er synderligt stor, så er det f.eks. nemt for dig både at finde plads til den på dit bord på terrassen, på dit sofabord i stuen eller på en reol inde i dit kontor.

I bund og grund, så er det op til dig selv hvordan, du vælger at gøre brug af den pågældende biopejs. Du har rigtig mange muligheder, men langt de fleste føler dog, at hygge og den gode stemning kommer dem nærmere, hvis de også har deres biopejs stående i nærheden af dem, uanset om det er på et bord, en reol eller blot på gulvet ved siden af.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here