Blodtryksmåler Test – Bedste blodtryksmålere til hjemmebrug

0

En blodstryksmåler er et must-have i ethvert hjem. Denne form for måler giver dig nemlig mulighed for at måle dit blodtryk i rare, hjemlige omgivelser på alle tidspunkter af døgnet. Der er flere og flere private forbrugere, som investerer i blodtryksmålere, hvilket er en særdeles positiv fremgang. I denne blodtryksmåler test skal vi nærmere på, hvilke målere der er bedst i test. Tilmed vil du kunne læse en lang række gode tips omkring blodtryksmåling.

I vores test har vi kigget på 14 blodtryksmålere fra bl.a. OBH Nordica, Beurer, Omrom, Microlife og mange andre brands.

Beurer BM26 blodtryksmåler

Beurer BM26 blodtryksmåler
Forhandler Pris Information
Wupti 368 kr. Se produkt

Har du været på jagt efter den bedste blodtryksmåler, kan du glæde dig over, at du nu kan afslutte din jagt Det er nemlig lykkedes os at finde det bedste redskab til blodtryksmåling, som kommer fra Beurer. Der er tale om Beurer BM26, som på mange måder er et fremragende redskab.

Beurer blodtryksmåler til 4 brugere

Denne blodtryksmåler er designet til at kunne anvendes af 4 brugere. Ligesom det gør sig gældende for de fleste andre målere, er denne models manchet designet til overarmen. En af de smarte faktorer ved denne model er, at den vil afgive et signal i tilfælde af forkert anvendelse. Ydermere har den en stor hukommelse, da den kan lagre 4 x 60 målinger.

Som du kan antyde på produktbilledet, er der visning af både dato og tid. Der er desuden automatisk frakobling, hvilket også er en brugervenlig funktion. Du har mulighed for at få vist en gennemsnitlig værdi af de seneste 3 målinger takket være målerens høje intelligens.

Effektivt og praktisk redskab til blodtryksmålinger

Beurer er generelt et pragtfuldt mærke, når det drejer sig om redskaber til blodtryksmåling. Denne måler er både effektiv og praktisk, da den er nem at anvende og giver et meget nøjagtigt resultat. Måleren er batteridrevet, og der er en indikator, som advarer omkring lav batteriniveau. Du skal blot bruge 4 x AA-batterier for at aktivere måleren.

Tilmed medfølger der et praktisk etui, hvor man kan opbevare sin blodtryksmåler, når man ikke bruger det. Der er desuden grafisk visning af blodtryksværdierne, hvilket giver et rigtigt godt overblik. Ydermere er denne måler udstyret med en stor LCD-skærm, hvor man hurtigt og nemt kan aflæse resultaterne. Det vil desuden fremgå af skærmen, hvis der er uregelmæssigeheder eller forstyrrelser i hjerterytmen.

Klinisk testet og WHO certifikat

Den bedste blodtryksmåler er naturligvis blevet klinisk godkendt, samtidig med at den har fået tildelt et WHO certifikat. Det er World Health Organisation, som vidner om, at der er tale om en godkendt måler, som lever op til strenge krav.

De vigtigste specifikationer

 • Batterier: 4 x AA
 • Garanti: 3 år
 • Hukommelse: 4 x 60 målinger
 • Vægt: 0,49 kg.
 • Antal brugere: 4

Omron M6 Comfort blodtryksmåler

Omron M6 Comfort blodtryksmåler
Forhandler Pris Information
mecindo 739 kr. Se produkt

Når samtaleemnet er blodtryksmålere, kan man næsten ikke komme uden om producenten, Omron. Det er et brand, som både private forbrugere og professionelle læger er glade for. Derfor kommer det ikke som nogen overraskelse, at det et brand, som er højt positioneret i vores test.

Fuldautomatisk blodtryksmåler med stor hukommelse

Vi har kigget på endnu en fuldautomatisk blodtryksmåler, som denne gang kommer fra Omrom. Modellen er naturligvis klinisk testet (og godkendt), så du rent faktisk får et kvalitetsprodukt for alle pengene. Måleren ligger i mellemprisklassen, men der er samtidig mange andre målere, som er væsentligt dyrere.

Omrom M6 Comfort IT anvender det automatiske oppumpningssystem, som går under navnet IntelliSense. Det er et system, som er med til at sikre, at manchetten pustes op til det nødvendige tryk. Ydermere er det med til at gøre oppustningen mere kontrolleret.

Skal du måle dit blodtryk i hjemmet, vil denne måler være det perfekte redskab at gøre det med. Takket være den store hukommelse er det muligt at opbevare op til 100 målinger fra 2 personer. Du skal blot montere manchetten på overarmen, hvorefter dit blodtryk bliver målt.

På skærmen vil der fremgå både diatoslisk og systolisk måling på ét og samme tid. I vores blodtryksmåler test erfarede vi desuden, at denne måler er godkendt af både AAMI og BHS.

Forbind med computer

Denne Omron brodtryksmåler er særdeles moderne, hvilket fremgår af flere forskellige punkter. Det er f.eks. muligt at tilslutte måleren til sin computer. Det kan lade sig gøre med et USB kabel, som følger med i pakken. Dermed kan du hurtigt og nemt overføre data til din computer, så du nemmere kan overskue dine målinger. Det foregår via “Omron Bi-Link”, som er en special software, man kan downloade kvit og frit på deres hjemmeside.

Derudover skal det nævnes, at der medfølger en dansk manual, hvilket også er et plus. Der medfølger også et lille nyttigt opbevaringsetui.

De vigtigste specifikationer

 • Batterier: 4 x AA
 • Garanti: 2 år
 • Hukommelse: 2 x 100 målinger
 • Antal brugere: 2

Withings The Wireless Blood Pressure Monitor

Withings The Wireless Blood Pressure Monitor
Forhandler Pris Information
Made4men 1099 kr. Se produkt

Withings blodtryksmåler om en trådløs måler, som kommer med rigtigt mange unikke funktioner.

Trådløs blodtryksmåler til smartphone og tablet

Withings The Wireless Blood Pressure Monitor er i en klasse for sig. Der er nemlig en blodtryksmåler, som kan forbindes med smartphones og tablets – iPad, iPad, iPod osv. Du skal blot trække båndet op til din overarm, hvorefter du kan forbinde din enhed. I løbet af få sekunder vil du kunne måle dit blodtryk, og resultatet vil fremgå af din smartphone eller tablet. Det er en fantastisk mulighed, som har gjort blodtryksmåling særdeles nemt for alle. Systemet gemmer automatisk dine resultater, så du altid har det fulde overblik over udviklingen. Du kan også forbinde din måler til Withings egen app eller Google Health. Dermed får du adgang til både vejledninger, analyser og sammenligninger. Du får disse data direkte på din iPad, iPod eller iPhone, så du nemt kan overskue det.

Det er naturligvis en fuldautomatisk måler, som kan måle både blodtryk og puls. Det er selvfølgelig helt gratis at downloade den smarte app. Det kan lade sig gøre, hvis du ejer en iOS eller Android enhed. Den trådløse blodtryksmåler kan fungere via Bluetooth og connection med USB-kabel. Du får desuden en konto hos Withings ganske gratis.

De vigtigste specifikationer

 • Batterier: 4 x AA
 • Garanti: 2 år
 • Vægt: 0,81 kg.
 • Antal brugere: 1

Beurer BM44 blodtryksmåler

Beurer BM44 blodtryksmåler
Forhandler Pris Information
Wupti 599 kr. Se produkt

Beurer BM44 er en af tidens mest populære blodtryksmålere, så den bør også stå øverst på din ønskeliste. Der er i hvert fald mulighed for at købe en prisvenlig blodtryksmåler, som er en smule bedre end de øvrige produkter på markedet.

Fuldautomatisk blodtryksmåler med stort display

Beurer BM44 er en fuldautomatisk blodtryksmåler, som du kan få glæde af, når du skal måle dit blodtryk. Du kan nemlig hurtigt og nemt måle blodtryk og puls på overarmen. Resultatet af målingen vil fremgå af det store display, hvor du får et godt overblik. Den korte målingsperiode og den praktiske autosluk-funktion er også vigtige fordele.

Der er kun én knap til betjening, hvorfor det er meget simpelt at bruge dette produkt. Langt de fleste voksne mennesker vil kunne få glæde af blodtryksmåleren, som er velegnet til armomkredse på mellem 22 og 30 cm. Denne moderne blodtryksmåler vil desuden alarmere dig i tilfælde af uregelmæssig hjerterytme, så du har mulighed for at handle i tide.

De vigtigste specifikationer

 • Batterier: 4 x 1,5V LR06 batterier (medfølger)
 • Garanti: 2-3 år (afhængig af forhandler)

Boso Prestige blodtryksmåler

Boso Prestige blodtryksmåler
Forhandler Pris Information
Wupti 999 kr. Se produkt

Du bliver her præsenteret for en eksklusiv blodtryksmåler, som siden lanceringen er blevet brugt af både private og erhverv over hele verden. Blodtryksmåleren kan også blive din, hvis du leder efter det perfekte redskab til blodtryksmåling.

Professionel og brugervenlig blodtryksmåler med stor hukommelse

Boso Prestige er godkendt af DHL (Deutsche Hochdruck Liga), hvorfor du kan være sikker på, at kvaliteten er i top. Blodtryksmåleren bliver fortsat anvendt af mange praktiserende læger, så det er usandsynligt, at du vil blive skuffet, hvis du køber denne fine blodtryksmåler.

Den eksklusive blodtryksmåler byder på indikator for uregelmæssig hjerterytme, fuldautomatisk måling af blodtryk, hukommelse til 30 målinger og visning af 3 værdier via displayet. Det er generelt en stor fornøjelse at bruge denne blodtryksmåler, som gør sig positivt bemærket med sine meget nøjagtige målinger.

De vigtigste specifikationer

 • Batterier: 4 x AA-batterier (medfølger)
 • Garanti: 2 år

Braun VitalScan™ 1 Digital Wrist BP Monitor blodtryksmåler

Braun VitalScan™ 1 Digital Wrist BP Monitor blodtryksmåler
Forhandler Pris Information
Wupti 357 kr. Se produkt

Braun VitalScan™ 1 Digital Wrist BP Monitor tilslutter sig gruppen af medicinsk godkendte blodtryksmålere, som egner sig til privatbrug. Braun har fremstillet et formidabelt redskab, som du fortjener at kende til – Braun VitalScan™ 1 Digital Wrist BP Monitor er navnet.

Digital blodtryksmåler til hjemme- og rejsebrug

Braun VitalScan™ 1 Digital Wrist BP Monitor er værd at kigge nærmere på, hvis man leder efter en digital blodtryksmåler til hjemme- og rejsebrug. Producenten har meget åbenlyst sat stort fokus på brugervenligheden, hvilket kommer til udtryk gennem den store skærm og den synlige guide for hurtig betjening.

Det særlige ved denne blodtryksmåler er, at den skal bruges på håndleddet. Det er desuden nemt at tage blodtryksmåleren med på farten, da den ikke optager meget plads. Du kan således tage den med på rejser, sommerhusture, kurser og andre arrangementer i fremtiden. Produktet er sågar godkendt af ESH – European Society of Hypertension.

De vigtigste specifikationer

 • Batterier: Ukendt
 • Garanti: 2 år

Blodtryksmåler til håndled eller overarm – Hvad skal jeg vælge?

I vores blodtryksmåler test har vi hovedsageligt testet målere, hvor der medfølger en manchet til overarmen. Dog findes der rent faktisk også målere til håndledet, hvilket du også kan tage med i dine overvejelser. Vi vil dog til hver en tid anbefale at vælge en blodtryksmåler til overarmen, hvilket der er flere gode grunde til. Det er nemlig en realitet, at man generelt får et mere retvisende resultat, hvis man måler blodtrykket på overarmen frem for håndleddet. Den primære fordel ved at vælge en blodtryksmåler til håndled er, at det er særdeles nemt. Man skal nemlig ikke bruge tid og kræfter på at tage sit overtøj af for at kunne montere manchetten på armen. Selvom du kan spare tid og besvær ved at købe en blodtryksmåler til håndleddet, så anbefaler vi dig at vælge en måler til overarmen. Det vil til hver en tid være vores anbefaling, da nøjagtige målinger bør være første prioritet.

Tips til valg af blodtryksmåler

Er du i tvivl om, hvilken blodtryksmåler du skal vælge, kan du med fordel følge vores mange gode tips. Vi har nemlig specialiseret os i disse blodtryksmålere, så vi ved, hvad du skal kigge efter:

 1. Vælg altid et klinisk godkendt redskab – Først og fremmest kan du gøre dig selv en stor tjeneste ved at vælge en klinisk godkendt blodtryksmåler. I den forbindelse skal du kigge efter følgende forkortelser: BHS (British Hypertension), ESH (European Society of Hypertension) og AAMI (Association for The Advancement of Medical Instrumentation). Hvis du vælger en måler med en eller flere af dissse godkendelser, kan du aldrig gå helt galt i byen med dit valg.
 2. Vælg et pålideligt mærke – Når det drejer sig om blodtryksmålere, bør du ikke gå efter et billigt discount mærke. Derimod anbefales det, at du går efter et pålideligt mærke, som har fået tildelt et eller flere certifikater. Vi kan varmt anbefale bl.a. Microlife, som også bliver anbefalet af Hjerteforeningen. De anbefalede mærker er sjældent de billigste, men til gengæld er du sikret de mest nøjagtige målinger.
 3. Vælg en nyere model – Der er sket rigtigt meget inden for udviklingen af redskaber til blodtryksmåling de seneste år. Målerne bliver mere nøjagtige og mere brugervenlige, hvilket tydeligt vil fremgå, hvis man sammenligner målerne med ældre modeller. Derfor er vores anbefaling, at du vælger en nyere model, hvor der er fokus på nymoderne teknologi.
 4. Sørg for at der er en dansk / engelsk manual – Skal du have glæde af din blodtryksmåler, vil det være en fordel, hvis der medfølger en dansk og / eller engelsk manual. Dermed kan du sikre dig, at der ikke opstår misforståelser i forhold til korrekt brug af måleren.
 5. Vær opmærksom på antal brugere og hukommelse – Når det drejer sig om valg af blodtryksmåler, skal du tænke over, hvor mange brugere din husstand har brug for at have forbundet. Skal måleren f.eks. bruges til familiebrug, er det vigtigt, at måleren kan registrere flere brugere samtidig. Tilmed er der forskel på, hvor stor hukommelse de forskellige modeller har. Du kan med fordel vælge en måler med et højt antal brugere og stor hukommelse, så du ikke lader dig begrænse.

Sådan skal du måle dit blodtryk

 • Mål til dit blodtryk 2 gange om dagen (morgen og aften)
 • Du skal undgå at ryge op til 30 minutter, før du måler dit blodtryk
 • Du kan med fordel måle dit blodtryk 3 gange i træk for at få det mest nøjagtige resultat
 • Du bør måle dit måletryk 3 dage i træk
 • Sørg altid for, at manchetten sidder godt på din arm

Kilder

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here