Bordtennisbord Test – De bedste borde på markedet

0

Hvis du har planer om, at skulle investere i et nyt bordtennisbord, så skal der ikke være nogen tvivl om, at du har mulighed for at vælge blandt et væld af muligheder. Der findes nemlig rigtig mange forskellige modeller på det danske marked. Derfor vil du også kunne være sikker på, at du har mulighed for at finde den bedste model til dit behov.

Det skal gøres klart, at det er vigtigt, at du har fokus på at vælge dit næste bordtennisbord på det danske marked. Derfor kan du også være sikker på, at du kan finde den bedste model for dit vedkommende. Det er dog også noget, der betyder, at du skal sørge for at vælge med omhu, så du er sikker på, at den harmonerer med netop dine krav.

Hvis du skal investere i dit bordtennisbord, så har du – med garanti – allerede observeret, at du kan finde mange modeller på det danske marked. Ved at læse denne bordtennisbord test, så kan du finde enten dit næste bord eller derimod finde inspiration til dit valg – derfor er du også kommet til det rette sted, hvis du søger et bordtennisbord.

Urban Pong – Empire Outdoor

Test af Urban Pong – Empire Outdoor
Forhandler Pris Information
Wupti 4.499,00 DKK Se produkt

Her er der tale om et bordtennisbord, der kommer fra Urban Pong. Det skal desuden gøres klart, at det er et bordtennisbord, der kan bryste sig af, at være skabt til den nye generation af personer, der ønsker at spille bordtennis i deres fritid. Det er også ensbetydende med, at det er en oplagt model for dig, der leder efter et bord til hjemmet.

Endvidere, så bør det også gøres klart, at det er et bordtennisbord, der også sagtens kan bruges i klubber, institutioner og deslige. Med andre ord, så bør der ikke herske nogen tvivl om, at Empire-bordtennisbordet fra Urban Pong er en rigtig god investering uanset, om det skal bruges i egen bolig eller det derimod skal tages i brug i en institution el.lign.

Vandfast bordplade med reflexfri overflade

Empire fra Urban Pong er blevet udstyret med en såkaldt vandfast bordplade, der kan bryste sig af, at være udstyret med en reflexfri overflade. Pladen har en tykkelse, der lyder på 22 mm. og er en såkaldt Alu-Tec Composite-plade. Det betyder også, at det er et bord, der både vil kunne bruges indendørs og udendørs alt efter hvad, du foretrækker.

Profilramme og ben har en diameter, der lyder på 50 mm., hvilket også er ensbetydende med, at det er et stabilt bord. Bordet bliver leveret med et net, der har en såkaldt clip-on-funktion, så det er nemt at sætte på og justere i højden. Det er også et bordtennisbord, der er relativt nemt og hurtigt at samle, hvorfor det også kan pakkes hurtigt sammen.

De vigtigste specifikationer

 • Bordplade: 22 mm.
 • Mål: L 274 cm. x B 152,5 cm. x H 76 cm.
 • Profilramme og ben: 50 mm.

Axos Outdoor 3 Bordtennisbord

Test af Axos Outdoor 3 Bordtennisbord
Forhandler Pris Information
Wupti 3.495,00 DKK Se produkt

Hvis du er på udkig efter et nyt bordtennisbord og ikke ønsker at gå på kompromis med dit valg, så skal der ikke være nogen tvivl om, at du skal vælge at se nærmere på Axos Outdoor 3. Her er der nemlig tale om en model, der kan bryste sig af, at leve op til samtlige personers krav og behov – uanset om det er til hjemligt brug eller f.eks. i en klub.

Det bør naturligvis gøres klart, at Axos Outdoor 3 er et bord, der både kan bruges indenfor og udenfor, men der bør dog ikke herske nogen tvivl om, at det er fremstillet med henblik på, at kunne bruges udendørs. Det er særdeles nemt at samlet dette bordtennisbord, men ikke nok med det, så er det også foldbart, hvorfor det er nemt at opbevare det.

Vejrbestandig og reflexfri bordplade

Hvis du har planer om, at dit bordtennisbord skal bruges udenfor, så er det vigtigt, at du sørger for at vælge et bord, der er udstyret med en bordplade, der er både vejrbestandig og samtidig også har en reflexfri overflade. Begge dele kan dette bord fra Axis bryste sig af, hvorfor det er et oplagt valg til brug udendørs med den 22 mm. tykke bordplade.

Det bør desuden også understreges, at der er tale om et bordtennisbord, der kommer med en 25 mm. rør-ramme, der er udstyret med hele fire styrbare dobbelthjul såvel som to hjul, der er udstyret med bremse. Det betyder også, at det er nemt at flytte rundt på bordtennisbordet, mens det også skal nævnes, at det kommer med et net, der er monteret.

De vigtigste specifikationer

 • Bordplade: 22 mm.
 • Mål: L 274 cm. x B 152,5 cm. x H 76 cm.
 • Profilramme og ben: 25 mm.

Kettler AXOS Indoor 1 Bordtennisbord

Test af Kettler AXOS Indoor 1 Bordtennisbord
Forhandler Pris Information
Wupti 2.299,00 DKK Se produkt

De to førnævnte borde kan bruges både indendørs og udendørs, mens dette Axos Indoor 1 fra Kettler derimod er blevet produceret med henblik på, at skulle kunne bruges indendørs. Er du på udkig efter et godt begynderbord, så skal det bestemt ikke være nogen hemmelighed, at dette bordtennisbord er et særdeles godt og oplagt valg.

Bordtennisbordet er fremstillet med en 16 mm. træfiberplade, der også er ensbetydende med, at det ikke vejer synderligt meget og er nemt at flytte rundt på, hvis det ønskes. Det ændrer dog ikke på det faktum, at det er en bordplade af høj kvalitet, hvilket også er ensbetydende med, at Kettler Axos Indoor 1 kan bruges i mange år.

Kommer med en Playback-funktion

Ét af de mere interessante aspekter ved Axos Indoor 1 fra Kettler er, at du har muligheden for at gøre brug af en såkaldt Playback-funktion. Det betyder, at du kan spille mod dig selv på bordtennisbordet, hvilket også er noget, der betyder, at du har mulighed for at træne på egen hånd – det er oplagt, hvis du ønsker at styrke dine kundskaber.

Der medfølger desuden også et net, der er nemt at montere på bordpladen. Det er desuden også uhyre nemt at samle. Det betyder, at du hurtigt kan samle bordet, når du får det leveret. Dertil har det også en sikker lukke-mekanisme, mens det også kan klappes sammen, så det er nemmere for dig at finde plads til at opbevare bordet.

De vigtigste specifikationer

 • Bordplade: 16 mm.
 • Mål: L 274 cm. x B 152,5 cm. x H 76 cm.
 • Profilramme og ben: 25 mm.

MegaLeg Prof v2 Bordtennisbord

Test af MegaLeg Prof v2 Bordtennisbord
Forhandler Pris Information
Wupti 2.299,00 DKK Se produkt

MegaLeg står bag en lang række forskellige bordtennisborde, der egner sig rigtig godt til dig, der søger et bordtennisbord, der kan bruges i hjemmet. I dette tilfælde der der tale om Prof v2, der er ét af deres topmodeller. Derfor er du også garanteret, at der er tale om et bordtennisbord, der kan bryste sig af en rigtig god kvalitet.

Selvom der er tale om et bordtennisbord, der reelt set er lavet med henblik på, at det skal bruges til hygge og spas, så er det blevet fremstillet med udgangspunkt i internationale mål. Det bliver desuden også leveret med både to bat, tre bolde og net – derfor er det naturligvis også klar til brug lige så snart, du modtager det og får det samlet.

Kan nemt klappes sammen og køres væk

Én af de klare fordele ved at vælge et Prof v2 fra MegaLeg er, at det er foldbart, hvilket selvfølgelig betyder, at du har mulighed for at klappe det sammen og køre det væk på hjul. Det er en særlig fordel for dig, der ikke ønsker at have det stående fremme hele tiden eller ganske enkelt ikke har pladsen til at have det stående et permanent sted i din bolig.

Hvad det dog også betyder er, at du kan nøjes med at folde den ene side op, hvilket vil gøre det muligt for dig at spille med dig selv. På denne måde har du rigtig gode forudsætninger for at kunne bruge bordtennisborde til at træne og dermed blive bedre, når du skal duellere mod andre ved bordtennisbordet. Spillepladen har en tykkelse på ca. 18 mm.

De vigtigste specifikationer

 • Bordplade: 18 mm.
 • Mål: L 274 cm. x B 152,5 cm. x H 76 cm.
 • Vægt: 90 kg.

Sponeta School Line bordtennisbord

Test af Sponeta School Line bordtennisbord
Forhandler Pris Information
Wupti 4.099,00 DKK Se produkt

School Line fra Sponeta kan bryste sig af, at være et både stærkt og stabilt bordtennisbord, der derfor også er det oplagte valg for dig, der tolker dig selv som værende en ambitiøs hobbyspiller og derfor også har et ønske om, at eje et bordtennisbord, der reelt set underbygger dette, så du har muligheden for at øve og styrke dine kundskaber.

Bordtennisbordet er blevet udstyret med en blå specialplade, der har en tykkelse, der lyder på 22 mm. Pladen kommer med flere slidlag og samtidig bliver det også leveret med en sort profilramme, der har en diameter, der lyder på 40 mm. Samtidig er det også udstyret med et stabilt understel fremstillet i stål, der sikrer at det er stærkt og stabilt.

Nem og praktisk opbevaring

For mange er det også af høj relevans, at du har fokus på nem og praktisk opbevaring. Det er noget, du kan være sikker på, hvis du vælger at investere i School Line-bordtennisbordet fra Sponeta, da det både er blevet udstyret med 128 mm. gummihjul og samtidig er det også nemt og enkelt at klappe sammen, der gør det nemt at opbevare bordet.

Bordtennisbordet fra Sponeta er desuden også blevet fremstillet med fokus på de internationale turneringsmål, mens det også er produceret i overensstemmelse med EN-Norm 14468-1. Det bør desuden også gøres klart, at det er et bord, der overholder alle europæiske sikkerhedskrav. Derfor er det også blevet certificeret med Geprüfte Sicherheit.

De vigtigste specifikationer

 • Bordplade: 22 mm.
 • Mål: L 274 cm. x B 152,5 cm. x H 76 cm.
 • Profilramme: 40 mm.

Hvad skal du have fokus på, når du vælger bordtennisbord?

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at du skal have fokus på rigtig mange forskellige ting, hvis du har planer om, at skulle investere i et nyt bordtennisbord. Der er dog nogle aspekter, der er vigtigere end andre ligesom det ligeledes også skal gøres klart, at det er meget forskelligt fra person til person hvad, der vægtes højest.

Skal det bruges indenfor eller udenfor?

Først og fremmest, så skal du naturligvis overveje, om du skal bruge bordet indenfor eller udenfor. Det kan også være, at du gerne vil kunne bruge det begge steder. Der findes rigtig mange forskellige borde på det danske marked – mange af dem er lavet med særligt henblik på, at skal kunne bruges indenfor, mens andre er lavet til udendørs brug.

Derfor er det også essentielt, at det er noget, du sørger for at have fokus på, når du køber et nyt bordtennisbord. Hvis du gerne vil kunne rykke det ind og ud efter egen lyst, så skal du vælge en model, der er udstyret med en form for transporthjul, så det er nemt for dig at flytte rundt på det. Dette er – uden tvivl – én af de vigtigste aspekter af dit valg.

Ydermere, så bør det også gøres klart, at dette er noget, der har indflydelse på valget af bordets bordplade o.lign. Hvis det skal bruges udenfor, så er det f.eks. vigtigt, at der er tale om en bordplade, der er både resistent over for vand og samtidig også kan bryste sig af, at være en såkaldt reflexfri bordplade, så solens stråler ikke spejler sig i overfladen.

Skal det have en Playback-funktion?

Det er også en god idé, at du overvejer, om du gerne vil have et bord med Playback-funktion. Det er en funktion, der gør det muligt for dig at klappe den ene side af bordet op, så du dermed har muligheden for at spille med dig selv. Det er i særdeleshed relevant for dig, der har planer om, at skulle gøre brug af bordet i forbindelse med reel træning.

Der er mange, der synes, at dette er en god funktion. Hvis det er også er noget, du mener, så er det vigtigt, at du har fokus på at vælge en model, der giver dig en sådan funktion med. Det er noget, der kommer med en stor del af de modeller, du finder på det danske marked, men det er dog ikke tilfældet for alle bordtennisborde på markedet.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here