Bourgogne vin Test – De bedste flasker kåret i test

0

Der bør ikke herske nogen tvivl om, at den generelle opfattelse af vine fra Bourgogne kan være meget forskellig. Nogen ender med tåre i øjnene efter et godt glas, mens andre ganske enkelt ikke forstår dem, der gør. Det kan skyldes mange ting, men handler i høj grad om, at mange vine fra området ikke finder vej til de traditionelle vinhandlere. Derfor skal du også have den rette viden for at kunne finde frem til de bedste flasker vin, der kommer fra Bourgogne.

Det kan desuden også være relativt vanskeligt at navigere rundt i det store kludetæppe af både regioner, marker, producenter og ikke mindst årgange, når du skal vælge vine fra Bourgogne. Det hele er blevet opbygget i et hierarki, der kan være vanskeligt at gennemskue. Det har haft den betydning, at kvalitet er noget, der opnås ved at vælge den rette kombination af producent og årgang – og ikke så meget at vælge ét eller flere bestemt områder i regionen.

Hvis du er på udkig efter Bourgogne-vine, så er du – uden tvivl – kommet til det helt rette sted. På denne side har du mulighed for at finde en fremragende Bourgogne Test hvori du bliver præsenteret for et bredt spektrum af forskellige vine fra Bourgogne i Frankrig. Derfor vil du med garanti også støde på enten én eller flere vine, der harmonerer med de præferencer, du har og med det formål, der ligger til grund for, at du ønsker at investere i en vine fra Bourgogne.

Chablis – Domaine de Vauroux, Bourgogne, Frankrig