Brødrister Test – Bedst i test brødristere 2018

0

Internettet er fyldt med forældede og uaktuelle tests af brødrister, så derfor har vi i den seneste uge været i gang med en spritny og aktuel brødrister test. Før vi påbegyndte selve testen udvalgte vi 15 populære brødristere fra 8 forskellige producenter. Vi har testet brødristerne på alle de parametre, som vi mener er de vigtigste. I det kommende afsnit vil du blive præsenteret for de 5 brødristere, som har klaret sig bedst i artiklen. Her kårer vi den bedste brødrister, ligesom vi omtaler 4 alternativer, som ligeledes har opnået gode testresultater. Det er ikke nogen hemmelighed, at alle brødristere naturligvis kan riste brød, men der kan være stor forskel på bl.a. tid og brugervenlighed fra produkt til produkt. Derfor er det nødvendigt med en test af de forskellige brødristere, så man undgår at spilde penge på en utilfredsstillende rister. Vi har naturligvis også fundet troværdige forhandlere, hvor du kan købe de omtalte brødristere til overkommelige priser.

KitchenAid 2204EOB brødrister

KitchenAid 2204EOB brødrister
Forhandler Pris Information
Wupti 2699 kr. Se produkt

KitchenAid er en af de producenter, som vi har været meget imponeret over i vores brødrister test. Til venstre ser du testens bedste brødrister, som er en KitchenAid 2204EOB brødrister. Brødristeren var en af de dyreste i testen, men uden tvivl også den bedste. Denne brødrister er for dig, som ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten og udelukkende vil have det bedste af det bedste. Selvom vores test ikke tager udgangspunkt i eksterne tests, så er det værd at nævne, at denne brødrister også blev kåret som bedst i test hos Forbrugerrådet Tænk.

Med denne brødrister kan du glæde dig til over den ultimative risteoplevelse. Risteren er udstyret med en autosensor, som selv løfter og sænker alle typer ristet brød. Brødet bliver ristet efter en af de syv forskellige ristegrader. Du har mulighed for at følge med i nedtællingen via den moderne LED timer. En anden stor fordel ved risteren er, at den kan holde dit brød varmt, uden at det bliver brændt, hvis du ikke er klar til at spise med det samme.

Udseendesmæssigt ser vi på en brødrister i retro design i støbt metal. Vi har kigget på modellen i sort, men denne KitchenAid brødrister kan også købes i både rød og grå. Det er en meget brugervenlig brødrister med ekstra brede kamre på 4 cm. Der er auto hævefunktion og auto ristefunktion, som gør risteren meget nem at anvende. Derudover er der en defrost funktion, som er en stor fordel, når man vil tø og riste frossent brød. Denne KitchenAid brødrister arbejder ved 1250 watt.

I vores brødrister test erfarede vi ligeledes, at du får 5 års garanti på denne rister. Der er altså tale om udvidet garanti, som ligger udover standarden for garanti.

Effekt: 1250 watt

Bliv præsenteret for KitchenAid Artisan brødrister nedenfor:


KitchenAid 221ECU brødrister

KitchenAid 221ECU brødrister
Forhandler Pris Information
Wupti 1599 kr. Se produkt

KitchenAid 221ECU er en stilren og effektiv brødrister, som mestrer brødristning på et ualmindeligt højt niveau. Hvad enten du foretrækker at spise ristet brød om morgenen, eftermiddagen eller aftenen, så vil du blive begejstret for denne brødrister.

KitchenAid 221ECU kommer med 7 forskellige indstillinger, hvilket giver dig mulighed for at tage udgangspunkt i dine personlige præferencer, når du skal riste brød. Brødristeren kommer også med en håndfuld praktiske funktioner bestående af frost-funktion og bagel-funktion. Endvidere er det værd at fremhæve den praktiske varm-op-funktion, som sørger for at holde brødet varmt i op til 3 minutter.

Den elegante brødrister byder også på et overdådigt design, et simpelt brugerpanel og en effekt på 1100 watt. Brødristeren gør sig desuden positivt bemærket med den udtagelige krummebakke og den lange ledning. Det er alt i alt en ganske fremragende brødrister.

Effekt: 1100 watt


KitchenAid 4205EMS brødrister

KitchenAid 4205EMS brødrister
Forhandler Pris Information
Wupti 2999 kr. Se produkt

KitchenAid 4205EMS hører ligeledes til blandt de bedste brødristere på markedet, hvorfor du også skal overveje, om brødristeren kunne være noget for dig. Der er i hvert fald så mange fordele ved brødristeren, at det er svært ikke at blive imponeret.

KitchenAid 4205EMS er en større brødrister, som gør det muligt at riste helt op til 4 skiver brød på én gang. Du kan således riste brød til hele familien i de 2 uafhængige slidser. Du kan frit vælge mellem 7 forskellige ristegrader, hvor du selv kan bestemme, hvor meget dit brød skal ristes.

Der er tale om en intelligent brødrister med autosensor, hvor autosensoren automatisk sørger for at sænke og løfte alle former for ristet brød. Der er rig mulighed for at riste stort set alle brødtyper i forskellige tykkelser.

KitchenAid 4205EMS skal også have ros for at have udviklet de mange funktioner, hvor bagel-funktion, sandwich-funktion og defrost-funktion er nogle af de mest nævneværdige funktioner. Du vil desuden opleve, at brødristeren er yderst brugervenlig og nem at rengøre efter brug. Du får intet mindre end 5 års garanti ved køb af den omtalte brødrister.

Brødristeren fylder meget på køkkenbordet og i køkkenskabet, ligesom den er forholdsvis dyr i drift. Det er nogle af de ulemper, som er relevante at nævne.

Effekt: 2500 watt


Magimix Vision brødrister

Magimix Vision brødrister
Forhandler Pris Information
Wupti 1449 kr. Se produkt

Magimix har gennem årerne designet og udviklet rigtigt mange brødristere, og her får du endnu et eksempel. Magimix Vision er nemlig også en af de brødristere, man skal kende til, hvis man gerne vil købe en kvalitetsbrødrister.

Magimix Vision er en mellemstor brødrister, som kan riste 2 stykker brød ad gangen, hvilket måske vil dække dit behov, hvis du er enlig eller bosat med en kæreste eller ægtefælle. Brødristeren har mange forskellige indstillingsmuligheder og elegante glassider.

Der er i alt 8 forskellige bruningsindstillinger, baguetteindstilling og meget mere. Der er også en håndfuld andre højdepunkter, såsom funktion til genopvarmning og optøning, plads til ekstra brede brød, automatisk centrering af brødet og høj brugervenlighed.

Magimix Vision vil hurtigt finde sig til rette i ethvert moderne køkken, hvor brødristeren vil tage sig godt ud med sit elegante design. Magimix har benyttet sig af solide materialer til produktionen og yder desuden 2 års garanti.

Effekt: 1450 watt


Bosch TAT8611 brødrister

Bosch TAT8611 brødrister
Forhandler Pris Information
Wupti 440 kr. Se produkt

Bosch TAT8611 er en brugervenlig brødrister i et flot hvidt design fra en af verdens førende producenter af køkkenmaskiner. Du bliver her præsenteret for en effektiv brødrister med en effekt på 860 watt.

Modellen har digital indstilling af temperatur, optøningsfunktion, ledningsoprul, udtagelig krummebakke og en række øvrige højdepunkter. Brødristeren slår automatisk fra, hvis brødet sætter sig fast, hvilket er yderst praktisk.

Bosch TAT8611 er også blevet udstyret med varmeisolerede ydersider, integreret bollerister og brødopløfter. Bosch forkæler alle kunder med 100 dages tilfredshedsgaranti – 100 % tilfreds eller pengene tilbage. Det kan du læse meget mere om på producentens hjemmeside. Brødristeren er billig, men der er ingen grund til at tvivle på kvaliteten, som er ganske høj.

Effekt: 860 watt


Sådan har vi testet brødristere

Som vi lovede i starten vil vi naturligvis fortælle, hvordan vi har testet de udvalgte brødristere. Nedenfor får du det fulde overblik over, hvordan vi har båret os ad med at finde de bedste brødristere på markedet.

Egenskab / ristning

I vores brødrister test er det klart, at vi har prioriteret produktets primære egenskab – nemlig ristning højest. Her har vi lagt vægt på, hvorvidt risteren er i stand til at opnå et jævnt og tilfredsstillende resultat. I den forbindelse mener vi, at brødet skal være jævnt ristet uden at være hverken brændt eller for blegt. Derudover har vi prioriteret, hvor lang tid det tager at riste brødet. I vores test af brødristere fik vi hurtigt det indtryk, at der er stor forskel på hastigheden fra rister til rister. Her kan det anbefales at købe en brødrister med høj effekt, hvis man gerne vil lave ristet brød hurtigt.

Brugervenlighed

Ligesom det gør sig gældende for alle andre elektroniske produkter, så er det værd at kigge på brugervenlighed. Det skal være nemt at anvende risteren, ligesom man bør kunne følge med i, hvornår brødet er færdigt. Du kan med fordel købe en brødrister med forskellige ristningsniveauer, så du kan riste brødet præcis, som du bedst kan lide det. I forhold til brugervenlighed kommer man heller ikke udenom rengøring, som er en selvfølge ved en brødrister. Vi har her kigget på, hvor nemt (eller svært) det er at fjerne og tømme krummebakken efter brug. Derudover har vi kigget på, hvor praktisk brødristerne er i forhold til snavs, fingertryk m.v.

Design og kvalitet

Der er også gjort nogle tanker omkring design og kvalitet. Det er ikke underordnet, om brødristeren er fremstillet af billige materialer, eller om der er anvendt materialer i høj kvalitet. Designet kan ligeledes spille en rolle, når man skal købe en brødrister. Når danskere køber en ny rister, så bliver der gjort nogle overvejelser omkring, hvorvidt risteren vil passe stilmæssigt ind i køkkenet. Her har vi bl.a. kigget på, om brødristerne passer designmæssigt ind i et typisk dansk køkken.

Forhandlere af brødristere

Det er ikke helt lige meget, hvor man kigger efter brødristere. Når man kigger efter brødristere, har man både de fysiske butikker og online forhandlere til rådighed. I vores brødrister test har vi udelukkende fokuseret på online butikker, hvor man som udgangspunkt finder det største udvalg og de bedste priser. Nedenfor kan du læse nærmere om, hvilke forhandlere vi anbefaler til dig, som ønsker at købe en ny og effektiv brødrister.

Wupti.com

Spørger du Testguro, så er Wupti den absolut bedste forhandler af brødristere på det danske marked. I skrivende stund kan forhandleren byde på et udvalg på intet mindre end 80 brødristere fra kendte mærker som Bosch, Bugatti, Jacob Jensen, Kenwood, OBH, Wilfa og mange flere. I kategorien finder du brødristere, som koster fra 149 kr. og op til 6599 kr. De har et stort udvalg af opretstående brødristere, ligesom der også er et fint udvalg af flade ristere. Når du leder efter den rette brødrister hos forhandleren, kan du specificere din søgning ved at vælge eller fravælge optøningsfunktion, bollerister og udtagelig krummebakke. Leveringen er kvit og frit, uanset hvilken brødrister du køber hos forhandleren.

Whiteaway.com

I forbindelse med vores brødrister test besøgte vi også Whiteaway.com, som har et mindre udvalg på omkring 20 ristere. Her finder du brødristere i forskellige prisklasser, hvor du højst sandsynligt kan finde en rister, som lever op til dine krav og behov. Du kan købe brødristere fra mærker som Siemens, Magimix, Graef og Thomson. Hos denne forhandler kan du ligeledes glæde dig over fri levering.

Vi håber at denne brødrister test kan hjælpe dig med at finde den rette brødrister.

Nyttige links:

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here