Brusesæt Test – Bedste komplette brusesystem

0

En bruser er en af de ting i vores hjem, som vi ofte tager for givet og ikke skænker mange tanker. Hvilken oplevelse vi får, når vi stiller os ind under bruseren, afhænger dog af, hvilken slange, brusestang og brusehoved vi har valgt – og i hvor god en stand det er naturligvis. Man kan på mange måder selv være med til at afgøre, hvilket bad man får. Det kan man gøre ved blandt andet at træffe beslutning om brusehovedets størrelse, udformning og design.

Det er dog ikke kun oplevelsen, man selv har medbestemmelse over. Det samme gælder for det designmæssige valg af slange, brusestang og brusehoved, som tilsammen udgør et brusesæt. Alle dele findes i mange forskellige materialer, udformninger og designs.

I denne test har vi testet fem forskellige brusesæt ved at se på materiale, design, pris og individuelle specifikationer. Sidstnævnte dækker blandt andet over, hvor gode muligheder der er for justering og andre specifikke features. God fornøjelse – og godt bad, når du kommer så langt.

GROHE Euphoria Brusesæt 600mm

Test af GROHE Euphoria Brusesæt 600mm
Forhandler Pris Information
VVS 498,75 DKK Se produkt

Det første brusesæt er fra GROHE, som er Europas største udbyder af blandt andet brusesystemer, armaturer til køkkener og bad og meget mere.

GROHE Euphoria Brusesæt 600 millimeter er forkromet og har en enkelt håndbruser, som kan justeres op og ned på den 60 centimeter lange brusestang efter behov. Prismæssigt ligger brusesættet i den billige ende af skalaen sammenlignet med flere af de andre brusesæt i denne test.

Brusesættet har en relexaflex bruseslange på 1,75 meter samt en sæbeskål, hvorpå man kan stille shampoo, balsam, kropssæbe og lignende, så man ikke skal bukke sig ned efter det, hver gang man er i bad. Det kan især være en fordel, hvis man har dårlige knæ, har en meget trang bruseniche, døjer med sine led eller lignende. Er dette ikke tilfældet, er det bare en ekstra luksus altid at have sine produkter ved hånden, når man skal bruge dem.

Sættet er udstyret med GROHE DreamSpray, GROHE SprayDimmer og SpeedClean. Førstnævnte er en teknologi, som er essensen af GROHEs brusere. Det indebærer, at deres brusere er lavet, så de giver en usammenlignelig bade-oplevelse. Selve brusehovedet er lavet med en teknologi, som fordeler vandet, så hver en dyse leverer vand. Det giver en jævn og behagelig fordeling af vandet.

At den er lavet med teknologien GROHE SprayDimmer giver dig mulighed for selv at regulere vandgennemstrømningen, mens SpeedClean refererer til, at brusehovedet og hver enkelt dyse er nem at rengøre. De er lavet af silikone, som let kan tørres over med en klud eller en hånd for at fjerne skidt.

Til prisen er GROHE Euphoria Brusesæt 600 millimeter et godt og fornuftigt køb, som vil give dig et godt brusebad – hver gang. Men er du på udkig efter et eksklusivt og dekorativt brusesæt, som skiller sig ud fra det sædvanlige, er det ikke dette GROHE Euphoria Brusesæt, du skal kigge efter.


Cassøe brusesystem med termostat & hovedbruser

Test af Cassøe brusesystem med termostat & hovedbruser
Forhandler Pris Information
VVS 3.517,25 DKK Se produkt

Testens tredje brusesæt er også testens dyreste. Brusesættet er produceret af Cassøe, som er en af de førende spillere på landsplan, når det gælder badeværelsesudstyr af høj kvalitet. Brusesættet består af et stort rundt brusehoved og en aflang håndbruser monteret på en brusestang.

Specielt ved brusesættet er dets store og ultratynde brusehoved. Det er hele 25 centimeter i diameter, men kun få millimeter bredt. Dette er med til at give sættet det minimalistiske udtryk, det har.

Det er ikke kun hovedbruserens minimalistiske design, der giver sættet et minimalistisk helhedsudtryk. Det samme gælder for håndbruseren, som mest af alt minder om en mikrofon, samt for den let buede og aflange termostat. Sættes stang og slange er også designet på den vis, hvilket giver brusesættet et samlet og ensformigt helhedsudtryk.

Du får, hvad du betaler for med et Cassøe brusesystem med termostat & hovedbruser – både når det gælder design, og når det gælder velvære. Apropos sidstnævnte får du en bade-oplevelse med vand fra en dejlig stor overflade grundet det store brusehoved og den fine fordeling af vand. Alt i alt må den høje pris siges at være rimelig, hvis man kigger på disse parametre.

På mange måder minder dette Cassøe brusesystem med termostat & hovedbruser om brusere, man ser på lækre hoteller, og som man kun kan sukke efter. Udover at give dig et behageligt og luksuriøst bad vil det gøre dit badeværelse og din bruseniche mere eksklusiv at se på.


Moramix showersystem S5

Test af Moramix showersystem S5
Forhandler Pris Information
VVS 2.247,80 DKK Se produkt

Her har vi fat i et brusesæt med et ergonomisk og flot design, som er kombineret med energieffektivitet. Er et lavt energiforbrug og miljøet vigtigt for dig, er dette brusersæt et godt bud på et produkt, som opfylder begge krav.

Moramix showersystem S5 består af en brusestang, et stort tagbrusehoved og en aftagelig håndbruser med slange. Det store brusehoved måler 18 millimeter i diameter, hvilket giver en mere luksuriøs oplevelse, end det lille brusehoved kan tilbyde.

Lad os kigge nærmere på miljøhensynet og det lave energiforbrug, som Moramix showersystem S5 praler af. Der ér faktisk noget om snakken. Det er designet ud fra Moramix’ miljøkoncept EcoSafe, hvis hovedformål er at kunne tilbyde langsigtede miljøhensyn. Derfor er brusehovederne både energi- og vandbesparende.

Det betyder, at håndbruseren leverer 9 liter vand i minuttet, og at tagbruseren leverer 12 liter vand i minuttet. En traditionel bruser giver gennemsnitligt 10-20 liter vand i minuttet, så der ér altså vand at spare.

Selvom Moramix showersystem S5 er testens næstdyreste brusesæt, er der mange penge at spare på vandregningen på sigt, hvis du investerer i det.


Vinderen af vores brusesæt test er…

Nu har vi kigget nøje på hver enkelt af de fem brusesæt, som var udvalgt til denne test. Vi har kigget på materiale, design, pris og specifikationer. Alt sammen har haft betydning, når vi nu skal til at kåre den endelige vinder.

Før vi gør det, vil vi gerne pointere, at der naturligvis er sammenhæng mellem pris og kvalitet ligesom med alt andet, man kan købe. Du får, hvad du betaler for. Ved at sætte det hele i perspektiv og at sammenligne produkterne på kryds og tværs er det Moramix showersystem S5, der løber med titlen som vinder af vores brusesæt test. Dog stærkt efterfulgt af GROHE Euphoria Brusersæt 600 millimeter.

Moramix showersystem S5 vinder, fordi producenterne har formået at kombinere flot design med miljø- og energibevidsthed i ét produkt. Selvom det er det næstdyreste produkt i denne test, ligger det prismæssigt i den lavere ende af skalaen for, hvad et brusesæt med dets kvaliteter koster. Det er penge, der er værd at betale, fordi de – på grund af brusesættets daglige vandbesparelse – tjener sig ind igen.

Derudover er Moramix showersystem S5 let at rengøre, hvilket er et kæmpe plus i en travl hverdag, hvor rengøring ikke er det, man ønsker at bruge mest tid på. Stor cadeau til Moramix showersystem S5 fra os.

Vi har allerede været inde på, at GROHE Euphoria Brusersæt 600 millimeter ligger lige i hælene på testens vinder. Det gør sættet, fordi det er et produkt til en utrolig billig pris med mange lækre features.

GROHE Euphoria Brusersæt kan blandt andet prale af specifikationerne DreamSpray, SprayDimmer og SpeedClean. Med disse bliver både badet og rengøringen af bruseren til to gode oplevelser. Til dén pris kan vi i øvrigt kun råbe hurra. Designmæssigt ligner GROHE Euphoria Brusersæt dog alle traditionelle brusersæt, hvorimod Moramix showersystem S5 er mere unik.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here