Dermaroller Test – De bedste rollers som virker

Denne artikel indeholder annoncer. Læs mere her.

5

Der er ingen tvivl om, at en DermaRoller er et effektivt redskab i flere forskellige sammenhænge. Dog kan det være en udfordring at finde den bedste DermaRoller, når det flyder med dårlige kopier på nettet. Denne DermaRoller test er netop blevet udarbejdet, da vi gerne vil hjælpe dig med at belyse markedet og finde de produkter, som vil gavne dig og din hud på bedste vis. I testen har vi beskæftiget os med 17 produkter, hvor vi vil vise de bedste produkter som kan købes hos officielle danske forhandlere. I vores testresultat vil du udelukkende støde på DermaRollere, som er godkendt efter CE. Dermed kan du trygt bruge de produkter, vi anbefaler i artiklen.

I artiklen vil du også blive introduceret for en omfattende guide. Her kan du bl.a. læse om, hvordan du vælger den størrelse, hvordan du bruger en Dermaroller, hvordan den virker, før og efter billeder og meget mere.

UNIQ Skin Roller 540 - Bedst i test

UNIQ Skin Roller 540 - Bedst i test
Forhandler Pris Information
fashiongirl 199 kr. Se produkt

Hvis man skal købe en ny DermaRoller, så kan man lige så godt købe den bedste af slagsen. Ifølge vores testresultat, så er denne UNIQ DermaRoller den bedste på det danske marked. Det er modellen UNIQ Skin Roller, som har opnået et betydeligt højere testresultat end de øvrige modeller.

UNIQ DermaRoller med mange fordele

Spørger du os, så har vi her den ultimative DermaRoller. Den har nemlig en lang række fordele, som du ikke nødvendigvis kan opleve ved nogle af de øvrige modeller. På få minutter kan du stimulere din hud med flere hundrede mikroskopiske nåle af stål. Denne proces er først og fremmest med til at gendanne hudceller. Derudover kan det være en rigtig effektiv behandling, hvis man døjer med rynker, strækmærker, cellulitis og / eller ar. Sidst, men ikke mindst kan værktøjet være med til at gøre huden mere fast og pæn. Dermed er der tale om en DermaRoller, som kan afhjælpe stort set alle tænkelige hudproblemer.

Denne DermaRoller er egnet til ansigtet, halsen og brystet. Produktet giver en skånsom og effektiv behandling, som vil imponere gang på gang.

Brugervenlig og ergnomisk Skin Roller

Ydermere vil vi gerne rose UNIQ Skin Roller for sit flotte og ergonomiske design. Det sølv-grå skaft er formet således, at det er rigtigt nemt at arbejde med. Denne DermaRoller ligger rigtigt godt i hånden, og den bruges af både begyndere og erfarne.

Sammenligner man med tilsvarende produkter, så er der ingen tvivl om, at UNIQ Skin Roller er en eksklusiv DermaRoller. Prisen er lidt højere, men til gengæld er kvaliteten også væsentligt bedre. Med i pakken får du desuden en opbevaringsboks, som du med fordel kan bruge til opbevaring af din DermaRoller.

Det er en solid UNIQ DermaRoller, som kan bruges i rigtigt mange år fremover. Den er udstyret med 400 x titaniumnåle, som måler 0,5 cm. Med denne glimrende DermaRoller kan du forvente at se resultater allerede efter få behandlinger.

Bedst i test er alle pengene værd

Som du allerede er blevet introduceret for, så er dette produkt kåret som bedst i test i vores DermaRoller test. Produktet har klaret sig exceptionelt godt i vores test, så der er ingen tvivl om, at det er den bedste DermaRoller til hjemmebrug. Selvom denne DermaRoller byder på en masse fordele, så kan den købes til en yderst fordelagtig pris. For blot 299 kr. kan du blive ejer af UNIQ Skin Roller, som vi mener er alle pengene værd.

De vigtigste specifikationer

 • CE-godkendt: Ja
 • Nåle: 400 x titaniumnåle
 • Nålestørrelse: 0,5 mm

DermaRoller ZGTS

DermaRoller ZGTS
Forhandler Pris Information
perfect-body 269 kr. Se produkt

Går vi videre til 2. pladsen i testen, så støder vi på producenten ZGTS. Selvom det er en mindre kendt producent i Danmark, så er det en af de førende mærker inden for DermaRollere. Prismæssigt befinder den sig på samme niveau som vores testvinder og har stort set også de samme egenskaber.

Flot og effektiv DermaRoller til hjemmebrug

Først og fremmest har vi givet denne model pluspoint for det flotte design. Der er nemlig tale om en flot, elegant og feminin DermaRoller i guld og sølv. Ydermere er den udstyret med et ergonomisk og rundt greb, som er yderst rart at arbejde med.

DermaRolleren kan bruges til rigtigt mange formål. Den er særligt egnet til dig, som døjer med akne ar, pigmentpletter,DermaRoller test slap og løs hud samt appelsinhud. I disse tilfælde vil redskabet være meget effektivt takket være 192 titaniumnåle i kompromisløs kvalitet. Denne ZGTS DermaRoller bliver leveret i steriliseret indpakning og skal naturligvis steriliseres efter brug.

Vælg mellem 5 forskellige størrelser

Har du ligesom mange andre forelsket dig i denne DermaRoller, så skal du vælge mellem 5 forskellige størrelser. I den forbindelse er det nålestørrelsen, som er afgørende. Der er nemlig mulighed for at vælge mellem henholdsvis 0,2, 0,3, 0,5, 1,0 og 1,5 mm. Hvilken størrelse der er den rette for dig afhænger af, hvilke hudproblemer du døjer med. I vores guide længere nede i artiklen kan du blive klogere på, hvilken størrelse du bør vælge.

Kendt fra TV – Go Morgen Danmark m.fl.

Hvis du føler, at denne DermaRoller virker bekendt, så er det måske fordi, at du har set den i TV. Modellen har nemlig været nævnt i TV op til flere gange. Den har bl.a. været præsenteret i Go Morgen Danmark, hvor begejstringen var rigtig stor. Ydermere er der rigtigt mange kendisser verden over, som bruger netop denne DermaRoller til at holde sin hud ren og smuk.

De vigtigste specifikationer

 • CE-godkendt: Ja
 • Nåle: 192 x titaniumnåle
 • Nålestørrelse: 0,2 – 1,5 mm (5 størrelser)

Dermaroller 1200 Titanium

Dermaroller 1200 Titanium
Forhandler Pris Information
fashiongirl 249 kr. Se produkt

Her skal vi kigge nærmere på et fremragende tilbud, som vi har fundet på en DermaRoller. Det er en rigtig fin model, som kan købes til en meget fordelagtig pris. Vi har testet denne DRS DermaRoller, og vi har tildelt modellen en 3. plads i testen.

Fantastisk DermaRoller til kropsbehandlinger

Modsat de fleste andre modeller i testen, så er denne model mest egnet til kropsbehandlinger. Den er nemlig udstyret med 1200 nåle med en nålestørrelse på 1 mm. DRS er altså både udstyret med flere nåle og bredere nåle end de fleste andre DermaRollere på markedet. Du kan bruge redskabet til at øge styrke og elasticitet, forbedre din huds struktur, fremme optagelsen af hudplejeprodukter og meget mere.

Denne DermaRoller er særligt egnet til at håndtere hud omkring mave, lår og balder. Ifølge vores DermaRoller test, så er denne model en af de bedste, når det kommer til kropsbehandlinger. Den kan afhjælpe langt de fleste hudproblemer, og den er nem at opbevare og vedligeholde. Det er dog vigtigt at bemærke, at denne DermaRoller ikke er specielt egnet til at bruges i ansigtet.

De vigtigste specifikationer

 • CE-godkendt: Ja
 • Nåle: 1200 x titaniumnåle
 • Nålestørrelse: 1 mm. (egnet til kroppen)

 • DermaRoller – Den store guide

  Nu er du blevet præsenteret for de 3 bedste DermaRollere på markedet. Der vil højst sandsynligt være én eller flere af de overstående produkter, som vil falde i din smag. Skulle du imod forventning ikke have fundet den rette DermaRoller, så kan du med fordel besøge forhandlerne, vi henviser til. Når det drejer sig om DermaRollere, så er der rigtigt mange nyttige tips og tricks, som du bør kende til. Disse vil vi naturligvis præsentere dig for i de kommende afsnit.

  Hvilken størrelse skal jeg vælge?

  Noget af det første du skal tage stilling til er, hvilke størrelse du skal vælge. Der kan nemlig være forskel fra nålestørrelsen fra produkt til produkt. I den forbindelse kan du med fordel rette din opmærksom mod nedenstående guide, som er udarbejdet af Perfect-Body.dk:

  Benytter du dig af overstående tabel, kan du hurtigt finde ud af, hvilken størrelse du skal bruge. Den rette størrelse afhænger nemlig af, hvilke hudproblemer du døjer med til dagligt. De mest almindelige størrelser omfatter nemlig følgende:

  • 0,2 mm – Kan bruges hver dag*
  • 0,3 mm – Kan bruges hver dag*
  • 0,5 mm – Kan bruges hver 2. dag*
  • 0,75 mm – Kan bruges hver 2. dag*
  • 1,0 mm – Kan bruges 1-2 gange om ugen*
  • 1,5 mm – Kan bruges 1-2 gange om måneden*
  • 2,0 mm – Kan bruges 1-2 gange om måneden*
  • 2,5 mm – Kan bruges 1-2 gange om måneden*

  * Anbefalet hyppighed med brug af DermaRoller til hjemmebrug.

  De fleste danskere vil foretrække en nålestørrelse på 0,5 – 1 mm, men der kan også være gode grunde til at vælge en større eller mindre nålestørrelse. Vær opmærksom på at valget er individuelt, og at du bør fokusere på dine egne behov.

  Sådan bruger du en DermaRoller – Brugsvejledning

  Vil du opnå de bedste resultater med en DermaRoller, så er det vigtigt, at du følger den medfølgende brugsvejledning. Køber du et produkt fra det danske marked, vil der typisk medfølge en dansk og / eller engelsk guide. Ikke desto mindre kommer vi her med en brugsvejledning, som vil passe til alle produkter:

  1. Skab et hygiejnisk arbejdsmiljø – Det første du skal gøre er at sikre dig, at alt er rent og steriliseret. I den anledning bør du først og fremmest vaske dine hænder grundigt med sæbe. Ydermere skal du sikre dig, at de steder du skal behandle er helt rene. Et sterilt arbejdsmiljø er særdeles vigtigt, når man arbejder med en DermaRoller. Hvis / når du skal rense dit ansigt, kan du med fordel bruge Klorhexidin til rensning.
  2. Påbegynd behandlingen med forsigtighed og koncentration – Når du skal i gang med behandling med din DermaRoller, skal du være forsigtig og koncentreret. Du skal bruge redskabet med et moderat tryk, hvor du skal rulle det frem og tilbage samt op og ned. Hvis det gør ondt, og din hud begynder at bløde kraftigt, så er trykket for hårdt. Det er vigtigt at være forsigtig, uanset om man bruger sin DermaRoller til ansigtet eller kroppen.
  3. Anvend fugtighedscreme efter brug – Når du er færdig med at behandle din hud, anbefaler vi dig, at du bruger en fugtighedscreme. Vælg en fugtighedscreme med et højt vitaminindhold, da det kan videregive nyttig næring til din hud. Din hud vil være meget mere modtagelig over for diverse hudplejeprodukter efter en behandling.

  Du finder en længere brugsvejledning her: Perfect-Body.dk – Brugsvejledning og gode tips

  Vi anbefaler også, at du ser nedenstående video-guide, hvor der er mange guldkorn at hente:

  Opbevaring og vedligeholdelse

  Når du har afsluttet behandlingen, skal du i gang med at rense din DermaRoller. Du kan med fordel starte med at vaske redskabet under rindende varmt vand i tilstrækkeligt lang tid. Herefter bør du lade din DermaRoller tørre, før du lægger den et andet sted hen. Når redskabet er tørt, bør du placere den i den opbevaringsæske, som du har fået med i pakken. Såfremt du har brugt bedøvende creme til behandlingen, så bør du rengøre din DermaRoller med desinfektionsmiddel. I den anledning kan du fylde en skål med vand og desinfektionsmiddel, hvorefter du lader redskabet ligge der i 30-45 minutter.

  DermaRoller – Virker det?

  Der er særligt ét spørgsmål, som vi har modtaget rigtigt mange gange. Det lyder således: “Virker en DermaRoller?” – Det er et relevant spørgsmål, som vi meget gerne vil forsøge at svare på. Det korte svar er ja, det virker. Du skal dog ikke forvente, at du kan se markante resultater allerede efter 1. eller 2. behandling. Vores indtryk er, at de mærkbare resultater først kan ses efter 3-5 behandlinger. Skal du have det mest tilfredsstillende resultat er det afgørende, at du følger brugsvejledningen til punkt og prikke. Denne type produkter bruges på rigtigt mange klinikker verden over, men kan også bruges til hjemmebrug.

  En DermaRoller fungerer ved, at du ruller den hen over huden, hvoraf der opstår små huller og ujævnheder. Kroppens forsvar vil automatisk anse det som skader, hvilket gør det naturligt at indlede en helingsproces. I denne proces bliver der frigivet vækstfaktorer, som er med til at reparere huden. Huden behandlinger sig selv, hvilket gør behandlingen ganske naturlig og mere eller mindre risikofri. Processen kan i princippet fortsættes i mange måneder, men man vil højst sandsynlighed opleve resultater lang tid før. DermaRollere er tidligere blevet testet og fremvist i bl.a. Go Morgen Danmark, Krop Umulig, Pinlige Lidelser og mange andre TV-programmer.

  Sammenlignet med kliniske behandlinger, så kan du spare rigtigt mange penge. En god DermaRoller til hjemmebrug kan nemlig købes i et prisleje på 200-500 kr. Til sammenligning koster en almindelig behandling hos en klinik i omegn af 1000-2000 kr. Netop på grund af de høje behandlingspriser vælger mange forbrugere at købe en DermaRoller til hjemmebrug.

  En dermaroller kan hjælpe med:

  • Fornyelse af hudceller
  • Mindskning af rynker
  • Mindre synlige porer
  • Afhjælper solskader
  • Strammer huden op
  • Forøger blodgennemstrømningen
  • Udjævner pigmentpletter og ujævnheden i huden
  • Stimulerer kollagedannelsen
  • Reducering af ar (f.eks. akne)
  • Reducering og opstramning af appelsinhud
  • Fjerner døde hudceller

  Og meget, meget mere. I vores DermaRoller test lærte vi, at redskabet kan bruges på både tynd og tyk hud. Det er en 100 % naturlig behandling, hvor man næsten altid er sikret et godt resultat.

  Før og efter billeder
  Der er naturligvis rigtigt mange forbrugere, som leder efter før og efter billeder. Disse billeder kan nemlig være med til at bekræfte forbrugeren omkring, om en DermaRoller rent faktisk virker. Andres erfaringer vil ofte være et godt grundlag for at bedømme, om et produkt er nyttigt eller ej. Dog bør man være særligt opmærksom på manipulerede billeder, som kan florere på nettet. Dog er der også mange før og efter billeder, som rent faktisk er realistiske:

  I nedenstående video bliver du præsenteret for før og efter billeder, hvor der er blevet brugt en DermaRoller. Her kan man opleve resultaterne for henholdsvis akne, rynker og strækmærker. Vi vil lade billederne og resultaterne tale for sig selv.

  6 tips og tricks

  Afslutningvis vil vi gerne komme med 6 gode tips, som du med fordel skal kende til ved brug af en DermaRoller. De 6 tips kommer her:

  1. Udskift jævnligt din DermaRoller – Selvom redskabet som udgangspunkt har en lang levetid, så skal det jævnligt skiftes. Hvis du har købt en DermaRoller med udskifteligt hoved, kan du nøjes med at skifte hoved. Alternativt skal du købe en ny DermaRoller efter 3-4 måneders brug. Du skal udskifte produktet, når du oplever, at det bliver sløvt, og resultaterne bliver mindre synlige.
  2. Del aldrig med andre – Det er vigtigt, at du har din helt egen og personlige DermaRoller, som du ikke deler med andre. Det er afgørende, at du undgår det, hvis du vil undgå at sprede bakterier. Derfor bør du også opbevare dit redskab et sted, hvor der ikke er andre, der nødvendigvis har adgang.
  3. Tal med din læge – Før du kaster dig ud i brugen af en DermaRoller, kan du med fordel tage en snak om din læge. Der er mange forskellige behandlingsteknikker, når det handler om hudproblemer. I den forbindelse kan råd fra lægen være særdeles værdifulde.
  4. Undgå overbehandling – Selvom det er normalt at være ivrig efter at se resultater, så skal man ikke overdriven brugen af en DermaRoller. Igen bør du følge anbefalingerne i forhold til, hvor ofte du bør udføre behandlingen, og hvor hårdt tryk der anbefales.
  5. Før log over dine behandlinger og resultater – Hvis du vil bevare motivationen, kan du jævnligt føre log over de udførte behandlinger samt resultater. I den anledning kan du f.eks. tage billeder efter hver behandling, så du kan sammenligne før og efter billeder. Billeder er rigtigt nyttige at bringe frem, hvis man har svært ved at se fremgang fra behandling til behandling.

  Eksterne kilder og viden

  Vi håber, at du har fået glæde af vores DermaRoller test.

  5 KOMMENTARER

  1. Har i testet Amé Pure? Det skulle vel være den “originale” om man vil? Og også dyr.
   Den du omtaler fra Uniq er det den samme man kan købe hos shopdermaroller.dk – er lidt i tvivl da de feks omtaler dermaroller som nævnt i go´morgen danmark – men der er jo mange som laver disse dermarolllers? Så i tvivl om shopdermaroller også er gode? Håber du kan svare… på forhånd tak

  2. Hej Tine,

   Har du bestilt en DermaRoller fra UNIQ, så er det selvfølgelig også den, du skal have. Hvis du har modtaget et forkert produkt, vil jeg anbefale dig at kontakte til kundeservice. De kan kontaktes på info@fashiongirl.dk og kan helt sikkert hjælpe dig.

   Nej, vi får ikke tilsendt produkter fra de forskellige forhandlere. Så vidt jeg er orienteret er UNIQ ikke den dyreste DermaRoller på markedet. Ikke desto mindre er det dét produkt, vi har vurderet er det bedste på markedet. Pris og kvalitet hænger ofte sammen.

  3. Fint med sådanne en test. Men den fra fashiongirl uniq jeg har bestilt og så får jeg drs istedet øv øv…
   Får i det i tester tilsendt,for virker underligt at den bedste i test er den dyreste og så får man den på tilbud..
   MVH Tina

  4. Det er helt korrekt forstået, at det ikke er alle DermaRollere, hvor der er mulighed for at skifte nålestørrelser. Den testvindende DermaRoller fra UNIQ er kun til ansigtet, som du også noterer i din kommentar. Såfremt du er interesseret i at købe en DermaRoller, som du også kan bruge til kroppen, så skal du vælge en anden DermaRoller. Du kan f.eks. kigge nærmere på DermaRolleren fra DRS, som vi også har omtalt i vores test.

   Du har selvfølgelig også mulighed for at købe en DermaRoller med udskifteligt hoved.

   Personligt anbefaler jeg, at man køber en DermaRoller til ansigtet og en Dermaroller til kroppen. De udskiftelige hoveder er relativt dyre, så det kan ofte betalere sig at købe to DermaRollere i stedet.

   Jeg er glad for, at du har fået glæde af vores test.

  5. Hej Testguro..

   Jeg har læst om jeres tests af DermaRollere, da jeg har overvejet at anskaffe mig en. Jeg kunne godt tænke mig en af de bedst anbefalede, men samtidig kan jeg forstå at det ikke er alle man kan vælge forskellige nåle størrelser til. I jeres test er I kommet frem til at UNIQ er bedst i test, men jeg kan forstå at denne kun er til ansigtet. Jeg kunne godt tænke mig en jeg kan anvende på kroppen og måske senere en til ansigtet. Jeg kan se at der er andre mærker, hvor man kan vælge, hvilken nåle længde man vil have, men igen kan jeg forstå at det ikke er muligt at udskifte hovederne. Gælder det alle DermaRollere? I så fald, så skal man vel anskaffe sig to styks, hvis man vil have en til ansigtet og kroppen? Hvad vil I anbefale her? I øvrigt, tak for jeres tests!

  EFTERLAD ET SVAR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here