E-cigaret Test – Bedste e-cigaretter lige nu

1

Du vil i løbet af dit liv komme til at træffe mange beslutninger – nogle klogere og mere gennemtænkte end andre. Beslutter du dig for at udskifte dine cigaretter med en e cigaret, så vil det med garanti ikke være noget, som du kommer til at fortryde.

Tobaksrygning fører ulykkeligvis til rigtig mange tusinde dødsfald hvert år, så du skal spørge dig selv om, hvorvidt du er villig til at risikere dit liv og helbred? Du kan benytte dig af forskellige redskaber, når du skal stoppe med at ryge. Det er f.eks. oplagt at købe en e cigaret, da e cigaretten kan stille din nikotintrang for en stund.

Der er mange danskere, som vælger at købe en e cigaret, når de stopper med at ryge, da en e cigaret sagtens kan erstatte almindelige smøger. Det er nemlig et sundere alternativ til de frygtelige cigaretter, som er propfyldt med skadelige kemikaliker.

Lad os udpege de bedste e cigaretter for dig

Det er urealistisk at tro, at du kan teste alle de e cigaretter, som findes i butikkerne, men så er det jo heldigt, at vi har gjort arbejdet for dig. E cigaretter ligner måske hinanden rent visuelt, men det er ikke desto mindre vigtigt, at du kender til de forskelle, som kan være tilstede. Før du bliver præsenteret for en informativ guide om e cigaretter, kan du læse om, hvilken e cigaret der er den bedste, og hvilke alternativer der findes.

iStick Basic Kit e cigaret

iStick Basic Kit e cigaret
ForhandlerPrisInformation
pandacig279 kr.Se produkt

iStick Basic Kit er en af de e cigaretter, som mange tusinde danskere har valgt at investere i gennem tiden. Vil du også eje en af de mest populære e cigaretter i nyere tid, så skal du læse om dette pragteksemplar af en e cigaret.

Moderne og kompakt e cigaret

iStick Basic Kit er en testvindende e cigaret, som er henvendt til dig, som gerne vil købe en praktisk og stilren e cigaret. Den fine e cigaret forhandles i øjeblikket i seks forskellige farver bestående af rød, pink, blå, sølv, sort og grå. Du kan dermed købe e cigaretten i din foretrukne farve, da mulighederne er mange.

E cigaretten byder på en bemærkelsesværdig konstruktion af magnetisk kontakt mellem batteri og forstøver. Du skal ikke bruge tid og energi på at indstille denne e cigaret, da den virker med det samme. Endvidere kan du på siden af e cigaretten følge med i, hvor meget væske der er tilbage. Hurtig opladning ved brug af væglader er ligeledes en fordel, som er værd at fremhæve.

De vigtigste specifikationer

 • Mærke: Eleaf
 • Farver: Vælg mellem 6 forskellige farver

eGo AIO D16 e cigaret

eGo AIO D16 e cigaret
ForhandlerPrisInformation
pandacig239 kr.Se produkt

Joyetech har i en længere periode gjort sig bemærket med dette startkit, som fanger de fleste forbrugers interesse. Der er tale om en e cigaret i den mellemhøje prisklasse, hvor man virkelig får noget for pengene.

Populær og brugervenlig e cigaret med lang batterilevetid

eGo AIO D16 byder på så mange fordele, at det ville tage flere timer at skulle fortælle om dem alle. Det skal vi nok skåne dig for, men vi synes, at du skal kende til de mest betydningsfulde fordele, så du kan danne dig et indtryk af, om e cigaretten kunne være noget for dig. Det medfølgende batteri holder godt på strømmen og er desuden hurtigt at lade op. Du kan rent faktisk oplade batteriet i bilen, hvilket gør det muligt at dampe på farten.

En af fordelene ved denne e cigaret er, at den bliver leveret samlet, så du skal ikke bruge tid på at undersøge, hvordan de forskellige dele skal sammensættes. E cigaretten er yderst nem at bruge og giver i øvrigt en god damp grundet den medfølgende coil. Klik dig ind på produktsiden, hvis du vil vide, hvad der medfølger i kassen.

De vigtigste specifikationer

 • Mærke: Joyetech
 • Farver: Vælg mellem 6 forskellige farver

Tidus Kit 800mAh e cigaret

Tidus Kit 800mAh e cigaret
ForhandlerPrisInformation
pandacig349 kr.Se produkt

Tidus Kit 800mAh er også en af de e cigaretter, som har taget både anmeldere og brugere med storm, men hvad er der så særligt ved denne e cigaret? Det kan du finde ud af ved at læse vores korte introduktion, som kommer herunder.

Simpel e cigaret med elegant look og børnesikret lås

Tidus Kit 800mAh byder på et simpelt og elegant look, som er vellidt blandt både mænd og kvinder. E cigaretten findes kun i én farve – nemlig den sorte farve. Det er let som en leg at samle og anvende denne e cigaret, da der ikke er en masse mystiske knapper. Der er derimod kun én knap til betjening, så der er intet at tage fejl af.

Foruden det elegante design og den simple betjening, byder e cigaretten også på en anden meget vigtig fordel. Den omtalte e cigaret er nemlig blevet udstyret med en børnesikret lås øverst. Det er vel at bemærke en fordel, som du bør sætte stor pris på, hvis du er mor eller far til et mindre barn.

De vigtigste specifikationer

 • Mærke: UD (Youde Technology)
 • Farver: Vælg mellem 1 farve

iStick Pico RESIN Melo 3 e cigaret

iStick Pico RESIN Melo 3 e cigaret
ForhandlerPrisInformation
pandacig599 kr.Se produkt

iStick Pico RESIN Melo 3 er dyrere end de fleste andre e cigaretter fra testen, men du får såmænd også en af de bedste e cigaretter sammen med en stor tilbehørspakke. Lad os kigge lidt nærmere på, hvilke gode grunde der er til at købe denne e cigaret.

Eksklusiv e cigaret med unikt design

iStick Pico RESIN Melo 3 er uden tvivl en af de mest eksklusive e cigaretter på markedet, så foretrækker du det eksklusive, så vil du elske denne e cigaret. Producenten garanterer, at der ikke er to e cigaretter, som er ens, da designet bliver lavet specielt til de enkelte kit. Du får med andre ord en e cigaret, som ingen har magen til.

E cigaretten udmærker sig på flere forskellige parametre, da den er både let, brugervenlig, holdbar og kompakt. Matcher det din beskrivelse af den perfekte e cigaret, så vil du ikke ramme helt ved siden af ved at købe denne e cigaret.

De vigtigste specifikationer

 • Mærke: Eleaf
 • Farver: Vælg mellem 1 farve (garanti for unikt design)

Hvorfor skal jeg købe en e cigaret?

Er du ikke tilstrækkeligt godt informeret, så er det helt normalt, at du vil stille spørgsmålstegn ved, hvorfor du dog skal købe en e cigaret? Såfremt du ikke er ryger eller har intentioner om at blive det, så er der ingen grund til at investere i en e cigaret, da livet uden cigaretter og e cigaretter bør være at foretrække for enhver

Har du røget i mange år, men er du interesseret i at stoppe, så skal du vide, hvilke fordele der er ved at kvitte smøgerne til fordel for en e cigaret.

Du kan skåne dit helbred

De fleste eksrygere har i sin tid valgt at stoppe med at ryge af helbredsmæssige årsager, da tobaksrygning ikke ligefrem gør noget godt for helbredet. Den almindelige cigaret indeholder omtrent 4.000 giftstoffer, som skader din krop, tænder og helbred på flere forskellige parametre.

Hvilke konsekvenser har rygning?

Du bør ikke være det mindste i tvivl om, at der er virkelig mange (alvorlige) konsekvenser ved rygning, hvorfor det altid er en god idé at gennemføre et rygestop. Lad os lige kigge lidt på tobakkens konsekvenser:

 • Du vil hurtigere få rynker
 • Du risikerer at udvikle stress
 • Du får dårlig ånde og tandproblemer
 • Du bliver oftere forkølet (grundet svækket immunforsvar)
 • Du risikerer at få rygerlunger (også kendt som KOL)
 • Din sædkvalitet vil blive forringet (hvis du er mand)
 • Din kondition bliver svækket (muskler og organer mangler ilt)

Der er selvfølgelig også mange andre konsekvenser ved rygning, men dem kan vi kigge på en anden god gang. Det vigtigste er at slå fast, at det er yderst farligt at ryge, så skift dine cigaretter ud med en e cigaret og skån dit helbred.

Du kan skåne din pengepung

Ryger du i gennemsnit en pakke cigaretter om dagen, så har du helt sikkert erkendt, at en relativ stor del af din indtægt bliver brugt på cigaretter. Du bestemmer selv, hvad du bruger dine penge på, men synes du selv, at det er en god idé at bruge flere tusinde kr. på cigaretter måned for måned?

Stopper du med at ryge, så kan du skåne din pengepung, da du kan fjerne en stor udgiftspost fra dit budget. En lille procentdel af pengene kan bruges på en e cigaret og diverse tilbehør, da e cigaretten kan være et nyttigt redskab i forbindelse med det effektive rygestop.

Beregn hvor mange penge du kan spare

Er det, det økonomisk aspekt, som er din primære motivationsfaktor, så kan du med god grund begynde at regne lidt på, hvor mange penge du kan spare ved at kvitte cigaretterne. Når du har regnet den ugentlige, månedlige og / eller årlige besparelse ud, kan du tænke lidt over, hvad du vil bruge de mange sparede penge på.

Det er relativt simpelt at regne ud, hvor mange penge man kan spare, da man blot skal tage udgangspunkt i sit daglige forbrug og prisen pr. cigaretpakke.

Du kan skåne miljøet

Det flyder med cigaretskodder i de danske storbyer, selvom der efterhånden er blevet opsat rigtig mange skraldespande og specialudviklede beholdere til skodderne. Så længe der findes uansvarlige rygere, er det tvivlsomt, at de mange cigaretskodder vil forsvinde fra bybilledet. Det er dog positivt, at der er flere og flere mennesker, som dropper cigaretterne og i stedet køber en e cigaret.

Tobaksrygning belaster miljøet – om man vil det eller ej. Belastningen påvirker både dyreliv, lokalbefolkningen, skove og planter, hvorfor enhver miljøbevidst person bør holde sig væk fra tobaksrygning. Der bliver i det sydlige Afrika hvert år fjernet omkring 14.000 kvadratmeter skov til fordel for tobaksproduktion.

Tobaksrygning kan også skade dine medmennesker, så du skåner altså ikke kun dig selv ved at stoppe med at ryge. Det anslås, at der dør omkring to tusinde danskere af passiv rygning hvert år. Det er det højeste tal i mange år.

Hvilken e cigaret skal jeg vælge?

Den smarte sælger vil påstå, at der findes én e cigaret, som passer til alle kunder, men det er desværre ikke tilfældet. Du gør derfor klogt i at forsøge at finde ud af, hvilken e cigaret du skal vælge. Det nemme løsning ville være blot at vælge en e cigaret fra vores test, men det skal du selvfølgelig kun gøre, hvis der er en af de omtalte e cigaretter, som matcher dine krav.

Størrelse – Der er fordele og ulemper ved både store og små e cigaretter, så hvor stor skal din kommende e cigaret være? Små e cigaretter er praktiske, fordi de ikke fylder særlig meget og dermed er nemme at tage med på farten. Du skal dog være opmærksom på, at de store e cigaretter typisk genererer meget mere damp og byder på en længere batterilevetid end de små.

Batterilevetid – Damper du mange gange om dagen, så vil du helt naturligt tære på batteriet, men det er selvfølgelig ikke alarmerende i sig selv. Batterilevetiden er ikke desto mindre en vigtig faktor, da du måske ikke vil blive lykkelig for din nye e cigaret, hvis den hele tiden løber tør for strøm på ubelejlige tidspunkter. Det forklarer, hvorfor der er så mange forbrugere, der vælger at købe en stor e cigaret med et stort batteri.

Farve – I dag er der stort set ingen grænser for, hvilke farver man kan vælge mellem, når man skal købe en e cigaret. Der er nogle e cigaretter, som kun bliver udviklet i én farve, men de fleste e cigaretter kan købes i mange forskellige farver. Der er naturligvis tale om farver, som tager hensyn til begge køn.

Pris – Den typiske e cigaret koster et sted mellem 100 og 1.000 kr., hvilket man må sige er en meget fair pris, når man ser på, hvor meget tilbehør der som regel medfølger. Har du blot et nogenlunde normalt forhold til penge, så har du helt sikkert gjort dig nogle tanker om, hvor mange penge du vil spendere på din nye e cigaret.

Holdbarhed – Du vil næppe få nogle af producenterne eller forhandlerne til at indrømme det, men det er en realitet, at det ikke er alle e cigaretter, som er lige holdbare. Kvalitet og holdbarhed hænger selvfølgelig sammen, så du bør undersøge, hvilke materialer og dele der er brugt til at fremstille e cigaretten, hvis en langtidsholdbar e cigaret står øverst på din ønskeliste.

1 KOMMENTAR

 1. Rigtig fin artikel og det er dejligt at se hvor vid du kommer omkring.
  Der bliver ved med at komme et hav af nye e cigaretter hele tiden, så det kan være meget svært at følge med trenden..

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here