Electrolux Støvsuger Test – Den bedste på markedet

0

Når det kommer til at investere i en ny støvsuger, gælder det, som ved alt andet, om at være klar over, hvilke muligheder der er for dig og dit behov. I denne artikel vil du blive præsenteret for fem af de bedste Electrolux støvsugere på markedet lige nu. Disse støvsugere har vi således testet ud fra nogle bestemte kriterier og holdt dem op mod hinanden for at finde ud af, hvilken støvsuger der er bedst i test.

Konkurrencen har været intens, og det er som sagt kun de bedste, der er taget i betragtning og er med i testen, så deltagerne ligger tæt op og ned af hinanden. Støvsugerne i denne test er de bedste generelt set, dvs. til den gængse kunde. Derfor er de forskellige kategorier, som testdeltagerne bliver bedømt ud fra: Rengøring på hårde overflader (og gulvtæppe), energiklasse og støvmission. Derudover spiller prisen som altid en væsentlig rolle, og denne artikels testvinder er en støvsuger, der har klaret sig godt i samtlige kategorier (og flere endnu) og er dermed samlet set bedst i test.

Electrolux ZUOORIGDB+

Test af Electrolux ZUOORIGDB+
ForhandlerPrisInformation
Whiteaway2.999,00 DKK Se produkt
Skousen3.334,00 DKK Se produkt

Denne støvsugermodel, ZUOORIGDB+ UltraOne Origin Deep Blue+, er en ny og forbedret version. Den meget populære UltraOne-serie er nemlig blevet opgraderet, så den er endnu mere energivenlig, men med det samme gode rengøringsresultat. Den nye UltraOne+ opnår A-klassificering i hele tre kategorier, nemlig Rengøringsevne på hårde gulve, Energiklasse og Støvemission.

Rengøringsevne på hårde elementer

Denne støvsuger opnår den højest mulige score på dette parameter, nemlig A (på en skala fra A-G), hvilket automatisk lader den kravle mod toppen i den samlede vurdering. Noget af det vigtigste i forbindelse med køb af en ny støvsuger er naturligvis, at den har en god sugeevne og dermed en god rengøringsevne – og det må vi erkende, at netop denne støvsuger har. Udover at opnå den højeste scorer på rengøring af hårde elementer, klarer den sig også ganske pænt, når det kommer til rengøring af gulvtæpper, hvor den opnår den næsthøjeste score (B).

Energiklasse

Hvis du i forbindelse med dit køb af støvsuger bekymrer dig om, hvor meget energi den bruger og således hvor stor indflydelse den kommer til at få på dit personlige forbrug såvel på miljøet generelt, kan du med god samvittighed vælge netop denne støvsuger. Igen går skalaen fra A-G og også i denne kategori ligger ZUOORIGDB+ UltraOne i toppen med klassificeringen A. Indtil videre klarer denne model sig altså upåklageligt i både rengøringsevne og energiklasse.

Støvemission

Denne kategori har med støvsugerens evne til at holde på støvet at gøre. Så hvis du er meget overfølsom over for støv eller egentlig bare synes, det helt naturligt er støvsugerens opgave at holde på det, den samler op, så skal du have en støvsuger med god støvemission. Denne støvsuger scorer igen topkarakter og får altså et A i evne til at holde på det opsamlede støv. Alt i alt en klassestøvsuger, når man kigger på disse tre parametre.

Andet der er værd at vide om produktet

ZUOORIGDB+ UltraOne har en posekapacitet på 5 liter, vejer 5,8 kg, har et meget lavt støjniveau (66dB), men har bl.a. ikke noget mundstykke med, som er velegnet til opsamling af kæledyrshår.

Pris og forhandler

ZUOORIGDB+ UltraOne forhandles forskellige steder, bl.a. hos Skousen og White Away. Den billigste af disse forhandlere er White Away.


Electrolux ZUFPARKETT

Test af Electrolux ZUFPARKETT
ForhandlerPrisInformation
Skousen1.667,00 DKK Se produkt
Whiteaway2.699,00 DKK Se produkt

Andet produkt, som er med i kampen om at blive bedst i test blandt Electrolux støvsugerne, er ZUFPARKETT UltraFlex; den supereffektive, nærmest lydløse støvsuger, som oven i købet er poseløs og derfor ikke kræver ekstra udgifter til poser hele tiden. ZUFPARKETT UltraFlex er en særdeles funktionel og effektiv støvsuger, der er særligt velegnet til dig, der har mange hårde overflader at rengøre – og knap så mange gulvtæpper.
Denne støvsuger udmærker sig på sit energiniveau, der ligeledes scorer højt på pointtavlen i mange af kategorierne.

Rengøringsevne på hårde elementer

Denne støvsuger er eminent til rengøring af hårde overflader såsom trægulv og fliser. I denne kategori scorer den A, som altså er den bedste karakter. Men ligeså godt som denne støvsuger tager sig ud, når det kommer til hårde gulve, ligeså mangelfuld er den desværre, når det kommer til gulvtæpper, hvor den får et C på skalaen A-G.

Energiklasse

Hvis du vil skåne miljøet og spare på elregningen derhjemme, kan du trygt og roligt vælge ZUFPARKETT UltraFlex; den får nemlig topkarakter i denne kategori og er dermed et køb, du kan foretage dig med god samvittighed, hvis du tænker på miljø og forbrug.

Støvemission

Med hensyn til støvsugerens evne til at suge og holde på skidtet, er der heller ikke en finger at sætte. Denne støvsuger opnår igen topkarakter og klarer sig dermed næsten ligeså godt som sin fætter ZUFPARKETT UltraFlex, der dog overgår denne støvsuger på bl.a. sugeevne på gulvtæppe, støjniveau og vægt.
Andet der er værd at vide om produktet
ZUFPARKETT UltraFlex er en smart, poseløs støvsuger, som er velegnet til hårde gulve. Den har en vægt på 7,6 kg og medfølgende i købet finder du mundstykker til bl.a. parket og møbler. Der medfølger ikke mundstykke til dyrehår.

Pris og forhandler

Denne støvsuger forhandles bl.a. hos Skousen og White Away og til præcis samme pris.


Electrolux PF1CLASSIC

Test af Electrolux PF1CLASSIC
ForhandlerPrisInformation
de3bedste798,00 DKK Se produkt
Skousen798,00 DKK Se produkt
Whiteaway798,00 DKK Se produkt

PF1CLASSIC PowerForce er tredje støvsuger, der skal forsøge at vinde titlen som bedste støvsuger i test. Denne støvsuger er af et mere simpelt look og også væsentlig billigere, hvilket som oftest har indflydelse på kvaliteten af produktet. Men på mange punkter klarer denne støvsuger sig faktisk ligeså godt som sine konkurrenter.

Rengøringsevne på hårde elementer

Ligesom de to tidligere udfordrere af titlen opnår denne støvsuger et A i rengøringsevne på hårde overflader og er dermed en meget udmærket støvsuger at investere i, hvis man har trægulv, fliser eller andre hårde materialer på sit gulv. Hertil skal det dog bemærkes, at sugeevnen på gulvtæppe kun rækker sig til et C på skalaen, så er din stue dækket af tæpper og kæledyr, er dette måske ikke støvsugeren for dig.

Energiklasse

Energiklassen er ligeledes upåklagelig og får også topkarakter.

Støvemission

PF1CLASSIC PowerForce klarer sig indtil videre ligeså godt som sine modstandere, da den også i denne kategori opnår samme score som de andre, nemlig et flot A.

Andet der er værd at vide om produktet

Ledningen på denne støvsuger er 9m, altså 3m kortere end på de resterende støvsugere i testen her, og lydniveauet sniger sig op i den høje ende, da denne ligger på 77 dB. Vægten er 6,94kg og posens kapacitet gode 3,5 liter. Alt i alt en god støvsuger til en meget medgørlig pris.

Pris og forhandler

Støvsugeren kan købes hos hhv. Skousen, White Away og Wupti. Billigste forhandler er Wupti. Denne støvsuger er klart den billigste, uanset hvilken forhandler den bliver købt hos, så hvis prisen er meget afgørende for valget af din næste støvsuger, er der i den grad gode argumenter for at købe netop denne. Og så får du i øvrigt en udmærket støvsuger med et meget traditionelt støvsuger-look.


Electrolux SP1GREEN

Test af Electrolux SP1GREEN
ForhandlerPrisInformation
Skousen949,00 DKK Se produkt
Whiteaway949,00 DKK Se produkt
  • Energiklasse: A
  • Støvemission: A
  • Rengøringsevne gulvtæppe: B
  • Rengøringsevne hårdt gulv: A
  • Lydniveau: 72 dB
  • Nettovægt: 6,94kg
  • Posestørrelse: 3,5 liter

SP1GREEN var sidste års testvinder, og det skal ikke være nogen hemmelighed, at den kom ret tæt på igen i år. Men det bliver dog alligevel ”kun” til en andenplads i år – men en flot en af slagsen!
For at vinde Electrolux støvsugere bedst i test skal man klare sig godt i samtlige kategorier samt have et lille ekstra touch, og det må vi sige, at denne støvsuger har. Til den meget miljøbevidste kunde går denne støvsuger lige i hjertet og ikke mindst fornuften, da den er fremstillet af 55% genbrugsplast. Derudover scorer den topkarakter i energiklasse, rengøringsevne på hårde overflader og støvemission. Den får næstbedste placering i rengøringsevne på gulvtæppe. Den har en rummelig pose, en medgørlig nettovægt og så ligger den ikke mindst i et fornuftigt prisleje.
Den ligger altså tæt på vores testvinder og er en rigtig god støvsuger. Begge støvsugere klarer sig imponerende på de helt basale ting som sugeevne, støvemission og energiniveau.


Electrolux ZUOGREEN+

Test af Electrolux ZUOGREEN+
ForhandlerPrisInformation

Du er i løbet af denne artikel blevet præsenteret for en del forskellige, supergode støvsugere, der hver har deres helt egne fordele, og nu er du kommet til afslutningen og er klar til at blive præsenteret for vores testvinder. Løbet var tæt, men der kan kun være én vinder, og den får du her. Vinderen af bedst i test Electrolux støvsugere er ZUOGREEN+ UltraOne Green Plus, der har klaret sig upåklageligt i samtlige kategorier og altså også udover det.

Rengøringsevne på hårde elementer

Der har ikke været plads til at miste point i denne kategori og samtlige testdeltagere har klaret sig til UG netop her; det gør vores testvinder naturligvis også og får et A i rengøring af hårde elementer. På gulvtæppe har ingen af vores deltagere opnået den højeste placering, og det bliver heller ikke tilfældet for vores testvinder. Til gengæld scorer vores bedst i test støvsuger den næsthøjeste karakter (B), som er den højest opnåede i denne test.

Energiklasse

Energiklasse A og en motoreffekt på kun 750 watt gør denne støvsuger meget energibesparende, men uden at lade det gå ud over sugeevnen. Udover at være miljøvenlig og flink over for din private elregning, er op til 70% af støvsugeren fremstillet af genbrugsplast, og dette får den mange point på.

Støvemission

Denne post virker som alt andet på støvsugeren upåklageligt, og ud over at have den bedst mulige evne til at beholde det skidt, den opsamler i sig, er dens HEBA-filter vaskbart, hvilket gør den yderst allergivenlig. HEBA-filteret er desuden det bedste filter på markedet lige nu til at opsamle støvpartikler, og med en jævnlig rengøring af filteret, holder den fast på over 99% af alle støvpartikler, der passerer.

Andet der er værd at vide om produktet

Udover sine flotte resultater i rengøring af hårde gulve og gulvtæppe, energiklasse og støvmission, imponerer denne støvsuger også på posens kapacitet, som er hele 5 liter, støjniveauet på sølle 66 dB (den laveste i testen), en ledning på 12 meter, sin overkommelige vægt og ikke mindst overkommelige for ikke at sige billige pris. Der medfølger desuden forskellige mundstykker ved køb af støvsugeren, så du kan komme helt i krogene, over alt på dine møbler og opnå en grundig og effektiv rengøring.

Alt i alt altså en eminent støvsuger, hvor du får alt det en støvsuger skal kunne, i miljørigtigt fremstillet materiale, næsten lydløs under brug og med et flot og klassisk look.

Tillykke til Electrolux ZUOORIGDB+, som løber af med sejren og er den Electrolux støvsuger, der har klaret sig bedst i test.


EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here