Epilator Test – Bedste ladyshaver i på markedet

Denne artikel indeholder annoncer. Læs mere her.

0

Vores kvindelige læsere har ønsket sig en epilator test, og det ønske vil vi naturligvis gerne opfylde. I vores test har vi fundet frem til den epilator, som har formået at give det bedste resultat. Vi mener, at enhver kvinde har ret til en epilator (også kaldet ladyshaver), som kan gøre huden både glat og blød. Derfor har vi testet 8 epilatorer for at finde den bedste epilator på det danske marked lige nu. Vi vil først og fremmest præsentere dig for vores top 2 over epilatorer på baggrund af vores test. Efterfølgende vil du kunne få svar på de mest hyppige spørgsmål omkring brug af epilatorer og læse vores bedste tips.

Braun Silk-Epil 9 Wet & Dry - SE9561W&D

Test af Braun Silk-Epil 9 Wet & Dry - SE9561W&D

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Braun introducerer Silk-épil 9 – den nye standard for fremragende epilering med et bredt epilatorhoved, der giver hurtigere resultater, og den banebrydende MicroGrip-pincetteknologi. Med et 40 % bredere hoved* dækker den nye Silk-épil 9 større områder og fjerner mere hår i ét tag, så man får en hurtigere epilering (*sammenlignet med andre epilatorer fra Braun ).

Med MicroGrip-pincetteknologien introduceres Brauns mest innovative pincetter med en forbedret geometri, som øger tilføringen og plukningen og nænsomt fjerner flere hår i ét tag.

Kombinationen af disse to funktioner resulterer i hurtigere hårfjerning, selv af de korteste hår (0,5 mm), som voks ikke fanger og giver dig op til 4 ugers glat hud. Ledningsfri våd og tør brug giver dig mulighed for at bruge den i kar- eller brusebadet for en nænsommere epilering. Ved regelmæssig brug er epilering dog så godt som smertefrit, og du kan bruge den på landet og i vandet efter behag. Sammenligner man med en almindelig rensebørste, så vil denne Braun epilator levere et resultat, som er op til 6 gange bedre end hidtil. Det er en glimrende epilator til at fjerne urenheder og make-up, som kan klares på blot ét minut. Du har mulighed for at bruge denne epilator til både ansigt og overkrop.

Epilatoren har en brugstid til op på 40 minutter, mens det kun tager 60 minutter at lade den op. Der er altså rigeligt tid til at udføre en fuld eksfoliering. Du kan med fordel bruge denne Braun epilator i vand og eventuelt sammen med dine yndlingscremer.

De vigtigste specifikationer

 • Det 40 % bredere epilatorhoved fjerner flere hår i ét tag* og giver dig op til 4 ugers glat hud.
 • Brauns mest innovative MicroGrip-pincetteknologi fjerner med præcision selv de korteste hår, som voks ikke kan fange.
 • Ledningsfri våd og tør brug – så godt som smertefri ved regelmæssig brug.
 • Leveres med 6 tilbehørsdele inklusive et barberhoved, en trimmerhætte, en højfrekvent massagehætte, en hudkontakthætte, en ansigtshætte og en opladningsholder, så du altid har et opladet apparat.

Værd at vide om anvendelsen

Af hygiejniske grunde bør du ikke dele dette apparat med andre. Apparatet er forsynet med en specialledning med integreret strømforsyning og ekstra lav spænding for at opnå en større sikkerhed ved brug. Ingen dele må udskiftes eller manipuleres. I modsat fald risikerer man at få elektrisk stød. Apparatet kan anvendes i badet eller brusebadet, men må af sikkerhedsmæssige grunde kun anvendes ledningsfrit i våde omgivelser.

Dette apparat kan anvendes af børn fra 8 år og personer med nedsatte fysiske, sansemæssige eller mentale evner eller manglende erfaring eller viden, hvis de er under opsyn og får instruktioner om sikker brug af apparatet og forstår den involverede fare. Med andre ord, så er det på eget ansvar at overlade apparatet til børn og funktionsnedsatte personer, og det er god idé helt at lade være. Børn må ikke lege med apparatet. Rengøring og vedligeholdelse må ikke udføres af børn, medmindre de er over 8 år og er under opsyn – igen er det altså en rigtig god idé helt at lade være for at være på den sikre side.

Når apparatet er tændt, må det aldrig komme i kontakt med dit hovedhår, dine øjenvipper, hårbånd etc. Dette er for at undgå fare for skader på brugeren, samt at apparatet blokeres eller beskadiges. Anvend aldrig epilatorhovedet uden en hætte.


Braun Silk-Epil 7 7-561 Wet & Dry ledningsfri epilator

Test af Braun Silk-Epil 7 7-561 Wet & Dry ledningsfri epilator

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Silk-épil 7-epilatoren er en yderst effektiv, og alligevel ekstra nænsom model fra Braun. Da den er ledningsfri og vandtæt, kan den anvendes til våd eller tør brug, i karbadet eller under bruseren, til en så godt som smertefri epilering ved regelmæssig brug. Indtil videre ligner den altså til forveksling vores første deltager, som jo i øvrigt også er fra samme serie.

Det højfrekvente massagesystem giver ekstra komfort og udsender pulserende aktive vibrationer, mens du epilerer. De 40 Close-Grip-pincetter fjerner effektivt de korteste hår ned til 0,5 mm og giver en glathed, der varer i flere uger. Et barberhoved og en trimmerhætte er inkluderet, så du kan omdanne din epilator til en komplet elektrisk barbermaskine.

De vigtigste specifikationer

 • Designet til brug i kar- eller brusebadet for en mere nænsom og behagelig oplevelse.
 • 40 Close-Grip-pincetter fjerner effektivt hår, der ikke er længere end et sandkorn (0,5 mm), for langvarig glathed.
 • Ledningsfri våd og tør brug – så godt som smertefri ved regelmæssig brug.
 • Leveres med 6 tilbehørsdele inklusive et barberhoved, en højfrekvent massagehætte, en trimmerhætte, en hætte til sensitive områder, en ansigtshætte og en efficiency-hætte.

Værd at vide om anvendelsen

Anvendelse og de sikkerhedsmæssige foranstaltninger ved brugen af epilatorerne fra Braun er helt ens, og derfor vælger vi naturligvis at spare dig for at læse hele molevitten en gang til. Summer summarum er blot, at du skal bruge dette elektroniske apparat med stor forsigtighed, da det netop er elektronisk og altså kan resultere i nogle grimme skrammer, hvis ikke man bruger det med forsigtighed og nøjagtighed i forhold til henvisningerne.

Lad nu for en sikkerheds skyld være med at lade dine børn lege med apparatet – det er altså et seriøst voksent legetøj, som skal bruge med omhu.

Det var blot en lille advarsel, og når det nu er slået tilstrækkeligt på plads, skal man ikke være bange for at bruge en epilator, da den nærmest enstemmigt hos forbrugerne giver et væsentligt bedre resultat end både de almindelige skrabere eller en hjemme-voksbehandling.


Braun Silk-épil 7751WD

Test af Braun Silk-épil 7751WD

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Med de 40 Close-Grip-pincetter og den integrerede Gillette Venus-teknologi sikrer denne dual epilator overlegen epilering og eksfoliering i ét trin. Du får den mest effektive hårfjerning fra Braun, samt den enestående glathed fra barbering – og det er med blot et enkelt strøg!

Da Silk-épil 7 Dual Epilator, som alle vores deltagere fra Braun indtil videre, er ledningsfri, kan den anvendes på tør hud eller i badet eller under bruseren. Den mest nænsomme epilering opnår du ved epilering under vand, da din hud er blødgjort og fugtes under hele processen. Der medfølger barberhoved og trimmerhætte, så du kan konvertere din epilator til en komplet elektrisk barbermaskine. Silk-épil 7 Dual Epilator er specielt designet til epilering i varmt vand. Varmt vand er mest afslappende og lindrende for husen. Varmen forbedrer dit kredsløb og øger komforten af oplevelsen, mens den gør huden mindre sensitiv.

Brauns teknologiske gennembrud gør epilering mere effektiv end nogensinde. De 40 pincetter er udviklet til at lukke i den optimale vinkel og gribe fat i håret endnu tættere på huden for bedre fjernelse af selv de korteste hår (0,5 mm). Silk-épil 7 Dual Epilator er udstyret med et bevægeligt hoved, der kan drejes op til 15 grader frem og tilbage. Det betyder, at det bedre kan tilpasse sig kroppens konturer for bedre komfort og maksimal grundighed. Og det sikrer, at du opretholder en optimal brugerposition.

De vigtigste specifikationer

 • Den mest effektive Wet & Dry
 • Close-grip-teknologi
 • 40 pincetter
 • Epilator med integrerede barberblade fra Gillette Venus
 • Bevægeligt hoved
 • SoftLift Tips
 • Smartlight
 • Personlig hastighedsindstilling
 • Ledningsfri brug – hurtig genopladning
 • Med op til 30 minutters funktionstid og 1 times opladning.
 • Vandtæt & vaskbar
 • 5 tilbehørsdele

Værd at vide om anvendelsen

Brauns Silk-épil epilatorer er det perfekte valg til førstegangsbrugere. Det højfrekvente massagesystem stimulerer skånsomt din hud ved hjælp af mikro-pulseringer, før håret fjernes og efterlader din hud mere afslappet. Derudover er epilering af våd hud med Silk-épil 7 epilatorer særligt skånsom. Men hvis du aldrig har prøvet det før, kan det føles lidt ubehageligt de første gange, du epilerer. Ubehaget aftager efter hver gang, da huden vænner sig til processen, og de individuelle hår vokser ud igen med forskellig hastighed, så mængden af hår, der skal fjernes, vil være mindre end den første gang.


Remington EP7030 epilator

Test af Remington EP7030 epilator

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Vores sidste deltager i testen skille sig ud fra mængden allerede fra start af. Det er nemlig den eneste deltager i testen, som IKKE er af mærker Braun, men i stedet Remington. Da Braun er den førende producent på markedet og hos vores aktuelle forhandlere, er det naturligt, at det er ladyshavere af netop dette mærke, der dominerer feltet. Men nu får vi altså en ny spiller på banen, og lad os se, hvad det kan blive til!

De vigtigste specifikationer

 • Ledningsfri
 • Li-Ion batteri for hurtig opladning.
 • Op til 40 minutters ledningsfri anvendelse
 • Pincet teknologi med fast greb om håret
 • 40 pincetter
 • Indbygget præcisionslys
 • Vaskbart hoved
 • Barberhoved med aftagelig bikinikam
 • Massagefingre med Aloe Vera:
 • Trimmerhoved til små områder:
 • Fjerner meget korte hår ned til 0.5mm
 • Op til 4 uger uden hårvækst
 • 2 hastighedsindstillinger
 • Rengøringsbørste og opbevaringstaske

Værd at vide om anvendelsen

Som det har gjort sig gældende for alle deltagere i denne test, har der været nogle klare sikkerhedsforanstaltninger, som er blevet understreget, når man giver sig i kast med sådan nogle elektroniske apparater, som lasyshavere jo er. Og når det nu er det kosmetiske resultat, som er i centrum, så er det også kun naturligt at være grundig på dette område.
Og det er måske netop på grund af Braun’s grundighed omkring brugen af deres produkter, der gør, at de ligger helt i top – fremfor vores aktuelle deltager, hvor der faktisk slet ingen “brugsanvisning” er vedlagt produktbeskrivelsen på nettet, hvilket selvfølgelig er lidt beklageligt og for nogle nok også mindre attraktivt end så mange af de andre produkter. Derudover er der ikke mange anmeldelser af produktet, men dem vi har kunnet finde har da trods alt været ret så positive.


Bedste ladyshaver i test

Når vi nu skal finde vinderen af vores bedst i test ladyshavere, så kan det nok ikke komme som nogen stor overraskelse, at vinderen skal findes blandt vores beslægtede deltagere fra Braun. Ikke dermed sagt, at vores deltager fra Remington ikke også er en udmærket epilator, men specifikationerne i produktbeskrivelserne samt flere anmeldelser på produktet, er som regel en god guide til at finde det bedste produkt, og her falder Remington fra.
Tilbage har vi altså tre deltagere tilbage i testen. Alle tilbageværende deltagere har mange af de samme funktioner og goder, givet vis da de er af samme producent. Der er dog alligevel en af modellerne, som hiver de flotteste brugeranmeldelser hjem og som desuden har nogle ekstra fordele, som de resterende modeller ikke byder på.
Vinderen af testen er vores deltager nummer 3, Braun Silk-épil 7751WD, der med sin nænsomhed og dog store effekt og gode resultater, lægger sig forrest i feltet og vinder det hele. Det er ganske vist den dyreste model i testen her, men altså også den, der byder på den bedste oplevelse, uanset om du er førstegangsbruger eller mere erfaren i brugen af epilator.
Den har forskellige, smarte funktioner som eksempelvis hastighedsregulering, kan bruges i vand og på land og giver efter anmeldelsernes bedømmelse det allerbedste resultat og efterlader huden blød og ikke mindst glat i flere uger.

Værd at vide om epilatorer

Der er efterhånden ikke den danske kvinde, som ikke ejer en epilator. Der er især to producenter, som dominerer markedet for epilatorer. Der er tale om producenterne Braun og Philips, som man nærmest ikke kan komme udenom, hvis man vil købe en ny epilator. I vores epilator test erfarede vi, at de billigste epilatorer koster fra 349 kr., mens de dyreste koster op til 2799 kr. Der kan altså være en væsentlig prisforskel på epilatorer, hvilket er en af grundene til, at du bør fastlægge dine krav på forhånd. De dyreste epilatorer har den store fordel, at de kan fjerne selv de mindste hår.

Hvor ofte skal jeg epilere?

Hvor ofte man bør epilere afhænger naturligvis af ens hårvækst. En epilator fungerer på den måde, at den river hårene ud med roden og er dermed en længevarende hårfjerningsmetode. Er du for første gang blevet ejer af en epilator, bør du epilere hver tredje eller fjerde dag. Hvis du epilerer jævnligt, så vil det blive mindre smertefuldt at epilere. Det skyldes bl.a., at hårene dermed er kortere, og din hud med tiden vænner sig til behandlingen. Når du har epileret tilstrækkeligt mange gange, kan der sagtens gå et par uger i mellem, før du bør epilere igen. Vær dog opmærksom på, at det afhænger af den enkeltes individuelle hudtype og hårvækst.

Læs også: Test af hårtrimmere

Gør det ondt at epilere?

Vi har allerede været kort inde på, at det vil blive mindre smertefuldt med tiden at epilere. Ikke desto mindre ville det være løgn, hvis man sagde, at det ikke gør lidt ondt. Ligesom det gør sig gældende for de fleste andre måder at fjerne hår på, så vil man ikke undgå en smule smerte. I vores epilator test kom vi frem til, at den egentlige smertegrad i høj grad afhænger af, hvor på kroppen du epilere, og i høj hvor grad din krop har vænnet sig til det. Ved de fleste epilatorer er der to hastighedsindstillinger, hvor den hurtigste hastighed typisk vil være mest smertefuld (og effektivt). I den anledning kan det være en god idé at bruge den laveste hastighed de første par gange.

Er der nogen ulemper ved en epilator?

I vores epilator test spekulerede vi over både fordele og ulemper ved en epilator. Helt overordnet er epilator en genial opfindelse, som mange kvinder i dag har glæde af. Dog er der også nogen få ulemper, som er værd at bemærke. Først og fremmest er det ikke helt billigt at investere i en epilator. Vil man have en god ladyshaver, så skal man forvente at skulle give minimum 600 kr. Økonomisk vil det derfor være mere fristende at købe en almindelig skraber, men så vil det modsat ikke være muligt at sikre det samme resultat. Der er desuden enkelte epilatorer, som har et relativt støjniveau, hvilket kan virke generende. Vil man have en lydsvag epilator, skal man kigge på nogen af de dyrere modeller på markedet. Slutteligt er der en ulempe ved, at ladyshavere ikke er så praktiske at rejse med sammenlignet med en skraber.

Læs også: Test af skægtrimmere

Gode tips til brug af epilatorer

 • Eksfolier din hud på forhånd (gerne et par dage før)
 • Hvis du har meget sart hud, kan det være en god idé at påføre bedøvende creme på huden inden behandlingen
 • Bevæg epilatoren i en 90 graders vinkel og sørg for at følg hårenes retning.
 • Indstil hastigheden på din ladyshaver på baggrund af tykkelsen på hårene (ved følsomme steder som armhulerne og lårene vil den laveste hastighed være bedst)
 • Når du har brugt din epilator, kan du vælge at smøre din hud ind i fugtighedscreme for at få en blød og flot hud.

Kilde

Wikipedia.org – Epilator

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here