Farvelaserprinter test-guide – De bedste ifølge anmeldelser og eksperter

Annoncer

Selv om artikkelen har et redaksjonelt fokus, inneholder den sponsede elementer slik som reklamelenker, og derfor må produktomtalene betraktes som annonser.

0

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der findes mange forskellige typer af printere på det danske marked. Det betyder også, at det kan være en vanskelig proces at skulle finde frem til lige netop dén printer, der er den bedste for dit vedkommende. Det er selvfølgelig vigtigt, at du sørger for at vælge en model og en type af printer, der harmonerer godt med dine forskellige præferencer og krav. Der er hverken nogen grund til at investere i en printer, der har for meget funktionalitet i forhold til, hvad du har behov for eller en printer, som slet ikke kan hvad, den skal.

Selvom det kan være vanskeligt at vælge den rette printer, så er det selvfølgelig vigtigt, at du sørger for at vælge med omhu. Langt de fleste danskere vil kunne gøre brug af en farvelaserprinter, uanset om den blot skal bruges derhjemme eller du derimod leder efter en printer, der skal bruges på et kontor. Der findes en lang række forskellige typer af farvelaserprintere på det danske marked, hvilket naturligvis også er ensbetydende med, at du har muligheden for at vælge blandt en lang række forskellige modeller. Derfor vil du med garanti også kunne finde en model, der matcher dine krav.

Du skal være opmærksom på, at disse printere også findes i flere forskellige prisklasser, hvilket vores farvelaserprinter test også afspejler. I denne test har du nemlig muligheden for at stifte bekendtskab med en række farvelaserprintere, der varierer i forhold til et bredt spektrum af faktorer – og herunder også prisen. Det betyder dog også, at langt de fleste vil kunne finde en printer, der stemmer godt overens med deres forskellige krav og præferencer nedenfor. Du finder desuden også relevant information, der kan hjælpe dig med at foretage en beslutning på et mere oplyst og velovervejet grundlag.

Brother HL-3170CDW

Test af Brother HL-3170CDW

HL-3170CDW fra Brother er en både smart og lille LED-farveprinter, der enten vil kunne bruges til et mindre kontor eller derimod til dig, der leder efter en farveprinter, der kan bruges derhjemme. Én af de helt særlige fordele ved at vælge denne printer er, at den er i stand til at printe hurtigt, da den kan printe med en hastighed, der lyder på helt op til 22 sider i minuttet. Det er selvfølgelig også ensbetydende med, at der ikke vil være hverken kø eller ventetid ved printeren, hvis der investeres i en Brother HL-3170CDW.

Hvis du har enten en smartphone eller en tablet-pc, som du sommetider ville ønske, du kunne udskrive fra, så er det slut med at drømme. Med denne smarte farvelaserprinter fra Brother, så er der mulighed for at udskrive direkte fra din smartphone eller din tablet-pc. Du kan gøre dette via Brothers egen iPrint&Scan-app, der kan bruges på alle iOS-enheder eller derimod over internettet via Google Cloud Print. Alle print fra denne printer kommer selvfølgelig ud i en særdeles høj kvalitet, der lyder på intet mindre end 2400 dpi x 600 dpi. Dertil har den netkort og er derfor også 100% trådløs.

Gennemgang af farvelaserprinteren


HP Color LaserJet Pro M452dn

Test af HP Color LaserJet Pro M452dn

HP Color LaserJet Pro M452dn kan bryste sig af, at have en meget ideel printerevne og samtidig vil den også kunne sikre dig en solid sikkerhed i forbindelse med dine arbejdsrutiner. Der er tale om en særdeles effektiv farveprinter, der kan klare dine forskellige opgaver langt hurtigere end mange andre printere på det danske marked, mens den samtidig også vil kunne bryste sig af, at give en mere omfattende sikkerhed til beskyttelse mod trusler. Med denne farvelaserprinter fra HP får du muligheden for at printe helt op til 27 sider pr. minut.

Det skal selvfølgelig også nævnes, at denne maskine ligeledes også kan bruges til tosidet udskrivning, så du hurtigere kan udskrive dine dokumenter ved at printe på begge sider. Ved at udstyre din HP Color LaserJet Pro M452dn med originale farvepatroner fra HP med en høj kapacitet og JetIntelligence, så er du sikker på, at du får absolut flest udskrifter for pengene. Kvaliteten er selvfølgelig heller ikke noget, der er blevet gået på kompromis med og samtidig vil du også altid kunne stole på, at den er professionel – selv når der udskrives ved helt høje hastigheder.


Brother DCP9020CDW

Test af Brother DCP9020CDW

Hvis du leder efter den perfekte alt-i-én-printer til det mindre kontor, så skal der bestemt ikke være nogen tvivl om, at du skal se nærmere på DCP-9020CDW fra Brother. Det er en printer, der er i stand til altid at give lynhurtige resultater og ligeledes også samtidig vil kunne holde de mange udskrifter i en særdeles farverig og professionel kvalitet. Samtidig er det også et oplagt valg for dig, der ønsker en farvelaserprinter med en god driftsikkerhed, men dog uden, at den ender med at optage alt for meget plads på kontoret.

Med Brother farveLED alt-i-én får du ikke blot muligheden for at udskrive farveprint, men du får samtidig også muligheden for både at kopiere og scanne. Du kan nemt og enkelt tilslutte denne print til et eksisterende netværk, uanset om den skal bruges på et mindre kontor eller du derimod har planer om, at den skal tages i brug derhjemme. Du kan både tilslutte den trådløst eller via kabel, så den nemt kan tilgås fra flere computere og andre typer af enheder. Du kan nemlig også printe direkte fra din smartphone og din tablet-pc med denne farvelaserprinter fra Brother.


Brother MFC9330CDW

Test af Brother MFC9330CDW

Er du på jagt efter en rigtig god multifunktionsprinter, der giver dig muligheden for at samle alle aktiviteter i én enhed, så skal der bestemt ikke herske nogen tvivl om, at MFC9330CDW fra Brother er et rigtig godt valg. Her er der nemlig tale om en printer, der både giver dig print, scan og kopi i farver fra kun én maskine. Du får muligheden for at udskrive helt op til 22 sider i minutter i både sort/hvid og naturligvis også i farver – alle dokumenter har selvfølgelig et professionelt udseende og en høj kvalitet.

Det er selvfølgelig både nemt og enkelt for dig at tilslutte denne printer til et eksisterende netværk, så alle brugere af det respektive netværk dermed også får muligheden for at benytte sig af den respektive printer. Det er dog ikke kun PC’er, der kan bruges til at udskrive direkte på printeren – det kan du også gøre fra både din smartphone fra din tablet-pc, hvilket gør sig gældende, uanset om du har en Android- eller iOS-enhed. Den er blevet både ENERGY STAR- og Der Blaue Engel-certificeret, så derfor kan du være sikker på, at den belaster miljøet mindst muligt.


HP Color LaserJet Enterprise CP4025n

Test af HP Color LaserJet Enterprise CP4025n

Hvis du ikke har intentioner om, at nøjes med andet end det bedste af det bedste, så bør du se nærmere på Color LaserJet Enterprise CP4025n fra HP. Her er der tale om en professionel farvelaserprinter, der passer til både det store kontor og det store behov. Du får blandt andet muligheden for at bruge den til at udskrive professionelle farvedokumenter ved høj hastighed, men dog uden, at det er noget, der resulterer i, at der bliver gået på kompromis med kvaliteten. Derfor vil der selvfølgelig heller ikke opstå kø eller ventetid ved printeren.

Med denne laserprinter fra HP får du både en effektiv papirhåndtering og ligeledes også en række intuitive knapper, der er med til at gøre brugerne produktive. Med de mange forskellige typer af energisparefunktioner, som du ligeledes også får adgang til med HP Color LaserJet Enterprise CP4025n, vil du eller din virksomhed kunne spare penge, og samtidig vil du også kunne være med til at reducere miljøbelastningen. Du kan udskrive intet mindre end 35 sider i minuttet med en kvalitet på helt op til 1200 dpi x 1200 dpi. Den kommer desuden med 100 + 500 ark papirkapacitet.


Er en laserprinter dyrere end en blækprinter?

Det skal selvfølgelig ikke være nogen hemmelighed, at du godt kan forvente, at du kommer til at betale flere penge for en laserprinter end for en blækprinter. Det er dog ikke ensbetydende med, at det ikke vil kunne betale sig for dig at investere i en laserprinter i stedet for en blækprinter. Faktum er nemlig, at en laserprinter vil være en rigtig god investering for dig, der enten bruger din printer meget eller derimod bare sætter pris på, at den arbejder hurtigt. Det skyldes nemlig, at den er i stand til at printe mange hundrede sider på én gang – helt uden, at det er noget, der ender med at give problemer.

Ikke nok med det, så skal du selvfølgelig også være opmærksom på, at en laserprinter er udstyret med lasertoner i stedet for blækpatroner. Disse lasertoner holder meget bedre end blækpatronerne, du finder inde i en blækprinter, hvilket selvfølgelig også er ensbetydende med, at du kan forvente, at der går meget længeret tid imellem, at der vil være behov for at få udskiftet toneren i din printer. Det er faktisk også noget, der vil vise sig at være ensbetydende med, at du kan ende med at spare penge ved at investere i en laserprinter på den lange bane, uanset om det er en sort/hvid-model eller derimod en farvelaserprinter.

Med andre ord, så vil det være dyrere for dig at købe en laserprinter på købstidspunktet, men det vil vise sig at være billigere for dig at holde den i drift, da lasertonere har en meget længere holdbarhed end en blækpatroner. Det skal selvfølgelig ikke være nogen hemmelighed, at det hovedsageligt er dig, der kommer til at bruge din printer en del, der kommer til at nyde godt af dette, da du både har muligheden for at spare en del penge på sigt, men samtidig vil der også være mindre besvær forbundet med det, da du ikke hele tiden skal rende rundt og udskifte de forskellige patroner i din printer.

Skal jeg vælge en sort/hvid-model eller en farvelaserprinter?

Hvis du har bestemt dig for, at du ønsker at investere i en laserprinter, så skal du selvfølgelig også finde ud af, om du har planer om at købe en sort/hvid-model eller du derimod vil være bedre stillet ved at investere i en farvelaserprinter. Hvis du har intentioner om at skulle udskrive dokumenter, billeder eller noget helt tredje i farve, så kommer du selvfølgelig ikke udenom, at det er nødvendigt for dig at vælge at investere i en såkaldt farvelaserprinter, men hvis du derimod forventer, at det er noget, der sjældent kommer til at ske, så kan det sagtens tænkes, at du er bedre stillet med en model, der udelukkende kan udskrive i sort/hvid.

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at der findes rigtig mange forskellige varianter af begge printertype. Det betyder selvfølgelig også, at du med garanti også vil kunne finde frem til en passende laserprinter uanset, om du leder efter det ene eller det andet. Der skal ikke lægges skjul på, at en laserprinter, der kan udskrive i farve vil være en kende dyrere og derfor skal du selvfølgelig også være forberedt på, at du skal være villig til at betale den yderligere pris, hvis du skal kunne udskrive alt lige fra dokumenter til billeder i farve. For nogen er dette pengene værd – for andre er det ikke. Det er en smagssag og noget, du selv skal vurdere.

Er der prisforskel på en farvelaserprinter og en sort/hvid-laserprinter?

Det skal selvfølgelig ikke være nogen hemmelighed, at der er prisforskel på de laserprintere, der kan printe i farve og de printere, der derimod kun vil kunne udskrive i sort/hvid. Det er også ensbetydende med, at du skal være forberedt på, at det kan være en kende mere omkostningstungt, at skulle anskaffe en farvelaserprinter. Derfor anbefales det naturligvis også, at du udelukkende vælger at investere i en farve-model, hvis du reelt set har planer om, at den skal bruges til at udskrive dokumenter, billeder eller andet med farve på – og det skal også gerne være regelmæssigt, da det ellers ikke rigtigt kan betale sig for dig at vælge en farve-model.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here