Fjernstyret Bil Test – De bedste RC

Denne artikel indeholder annoncer. Læs mere her.

0

Fjernstyrede biler kan fås i mange varianter. Du kan sagtens finde en fjernstyret bil, der egner sig godt til de små, men der findes også mere kraftfulde fjernstyrede biler, der egner sig mere til voksne og ældre børn. Derfor skal det også gøres klart, at du med garanti også vil kunne finde en fjernstyret bil, der harmonerer med de tanker, du har gjort dig.

Der findes mange modeller på det danske marked. De adskiller sig på baggrund af mange faktorer. Det betyder også, at de varierer i forhold til prisen. Mange af de større og mere avancerede fjernstyrede biler koster naturligvis markant mere end en model, der i stedet bliver betragtet som reelt legetøj og derfor også egner sig bedre til de helt små.

Uanset hvilken type af fjernstyret bil, du leder efter, så er du kommet til det helt rette sted. Det skyldes, at du i denne fjernstyret bil test bliver præsenteret for en række spændende modeller. Derfor vil du med garanti også kunne finde en model, der egner sig til dit formål nedenfor – eller som minimum giver dig inspiration til at gå i den rette retning.

Infinite Speed 2 King Top Buggy

Test af Infinite Speed 2 King Top Buggy
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Wupti 269,00 269,00 Læs mere

Her er der tale om en fjernstyret bil, der både er lille og hurtig. Derfor skal der naturligvis heller ikke herske nogen tvivl om, at Infinite Speed 2 King Top Buggy er et oplagt valg for dig, der leder efter en fjernstyret bil, der kan køre stærkt. Her er der nemlig tale om en bil, der kan opnå en tophastighed, der lyder på intet mindre end 18 km/t.

I og med, at denne bil kan køre relativt stærkt, så er det heller ikke en model, der egner sig til de mindste. Hvis du derimod selv leder efter en fjernstyret bil eller det er som gave til et ældre barn, så er Infinite Speed 2 King Top Buggy bestemt et oplagt valg. Den befinder sig desuden i 1:24-klassen og kan fjernstyres frem, tilbage, venstre og højre.

De vigtigste specifikationer

 • Tophastighed: 18 km/t.
 • Størrelse: 22 cm. x 15 cm. x 7,5 cm.
 • Batteri (fjernbetjening): 2 x AA-batterier (medfølger ikke)
 • Batteri (bil): 4 x AA-batterier (medfølger ikke)

Lunar R/C Shark

Test af Lunar R/C Shark
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Wupti 198,00 198,00 Læs mere

Hvis du er på udkig efter en fjernstyret bil, der skiller sig ud fra mængden, så skal der ikke være nogen tvivl om, at du skal vælge at se nærmere på Lunar R/C Shark. Her er der tale om en unik, radiostyret bil, der er udstyret med farvede blinkende lys. Den egner sig godt til børn i alderen fra 5 år og opefter – dog er den primært målrettet de yngre.

Noget af det mest unikke ved denne fjernstyrede bil er, at den kan udføre et 360 graders spin på de enkelte forhjul. Dertil skal det selvfølgelig også gøres klart, at der et alle om en fjernstyret bil, der kan bryste sig af, at have et meget unikt look, som du ikke ser på andre modeller på det danske marked – qua navnet, så ligner den lidt en haj.

De vigtigste specifikationer

 • Batteri (fjernbetjening): 1,9V (medfølger ikke)
 • Batteri (bil): 4 x AA-batterier (medfølger ikke)

High Speed Fjernstyret Truggy

Test af High Speed Fjernstyret Truggy
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Wupti 349,00 349,00 Læs mere

Hvis du er på udkig efter en hurtig fjernstyret bil, så skal der ikke være nogen tvivl om, at du skal vælge at se nærmere på denne High Speed Fjernstyret Truggy. Her er der nemlig tale om en fjernstyret bil, der kan bryste sig af en høj topfart, der lyder på intet mindre end mellem 13 km/t og 15 km/t, hvilket bestemt er nok til at skabe god spænding.

Ydermere, så kan den også bryste sig af, at være udstyret med en såkaldt 2.4 GHz-fjernstyringsteknologi, der gør det til en leg at fjernstyre denne bil. Du har selvfølgelig mulighed for at fjernstyre den både frem og tilbage såvel som til både venstre og højre. Det er uden tvivl en rigtig god fjernstyret bil, der egner sig til langt de fleste – små som store.

De vigtigste specifikationer

 • Tophastighed: 13-15 km/t.
 • Størrelse: 22 cm. x 14 cm. x 8 cm.
 • Batteri (fjernbetjening): 2 x AA-batterier (medfølger ikke)
 • Batteri (bil): 4 x AA-batterier (medfølger ikke)

Disney Cars RC Drifting McQueen

Test af Disney Cars RC Drifting McQueen
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Wupti 639,00 639,00 Læs mere

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at det er de færreste børn, der ikke kender til Lightning McQueen og ikke er stor fan af den hurtige racerbil fra Disney Cars. Derfor er det naturligvis også en oplagt idé, at du ser nærmere på denne fjernstyrede bil, hvis du leder efter en model, der passer rigtig godt som gave til et mindre barn fra ca. 5 år og opefter.

Det skal selvfølgelig også nævnes, at der er tale om en fjernstyret bil, der er blevet udstyret med både lyd og tale. Dertil skal det også gøres klart, at den kommer to kanaler og 40 Mz-kompatibilitet. Ydermere, så er den også blevet udstyret med bevægelige øjne og en turbofunktion, der gør det muligt for bilen at køre op til 8 km/t. Måler 28 cm.

De vigtigste specifikationer

 • Tophastighed: 8 km/t.
 • Størrelse: 28 cm.
 • Batteri (fjernbetjening): 5 x AA-batterier (medfølger ikke)
 • Batteri (bil): 3 x AAA-batterier (medfølger ikke)

Nikko Ford Mustang GT 1:20

Test af Nikko Ford Mustang GT 1:20
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Wupti 298,00 298,00 Læs mere

Er du på udkig efter en fjernstyret bil til dig selv eller leder du derimod efter en fjernstyret bil til et barn, der er helt vild med Ford Mustang, så skal du selvfølgelig vælge at se nærmere på denne Ford Mustang GT fra Nikko, der er fremstillet i 1:20-størrelse – der skal nemlig ikke være nogen tvivl om, at det er en rigtig formidabel fjernstyret bil.

Den kan derfor også bryste sig af, at have et særdeles realistisk udseende, hvorfor du bestemt ikke er i tvivl om, at der er tale om en radiostyret Ford Mustang GT. Dertil skal det også nævnes, at den byder på en højde på 22 cm. Denne model anbefales til børn i alderen 7 år og opefter – der skal gøres brug af hele 5 x AAA-batterier, som ikke medfølger.

De vigtigste specifikationer

 • Tophastighed: 7 km/t.
 • Anbefalet alder: 7 år og op.
 • Batterier: 5 x AAA-batterier (medfølger ikke).
 • Størrelse: 200 mm. x 60 mm. x 90 mm.

Nikko VaporizR – Blå

Test af Nikko VaporizR – Blå
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Wupti 499,00 499,00 Læs mere

Leder du efter en både sej og vandtæt fjernstyret bil, så bør der ikke herske nogen tvivl om, at du skal vælge at se nærmere på Nikko VaporizR. Det er en meget unik bil, der blandt andet kan kæmpe sig op over stejle skråninger, gennem sprudlende vandløb og endda også over de mest ujævne veje og øvrige former for underlag.

Her er der nemlig tale om en bil, der kan bryste sig af, at kunne køre i samtlige terræner. Derfor kan du også være sikker på, at hverken vand, sne, mudder eller andet kan stoppe din Nikko VaporizR. Én af de mest unikke ting forbundet med denne bil er, at den har en vandtæt skal og derfor også kan flyde og styres i flere typer af vand.

De vigtigste specifikationer

 • Anbefalet alder: Fra 7 år og op.
 • Træk: 4-hjulstræk.
 • Vandtæt: Ja.
 • Batteri (bil): 6V-batteri og lader (medfølger)
 • Batteri (fjernbetjening): 1 x 9V-batteri (medfølger ikke)

Avengers Hulk Fjernstyret Bil

Test af Avengers Hulk Fjernstyret Bil
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Wupti 482,00 482,00 Læs mere

Der skal bestemt ikke herske nogen tvivl om, at der her er tale om en fjernstyret bil, der bestemt skiller sig ud fra mængden. Der er nemlig tale om en fjernstyret bil med selveste Hulk siddende på tage af bilen. Hulks svingende arme giver dig et væld af muligheder, der er med til at gøre denne fjernstyrede bil til en drøm for de helt små børn.

Armene kan blandt andet bruges til at flippe over mod vægge, mens de ligeledes kan justeres til hele otte forskellige positioner, så den kan foretage en række forskellige handlinger. Ydermere, så kan Hulk også snakke og der er forprogrammeret hele 10 kendte Hulk-sætninger og –lyde ind i den fjernstyrede bil, der egner sig til børn fra 5 år.

De vigtigste specifikationer

 • Anbefalet alder: Fra 5 år og op.
 • Batteri (bil): 6 x AA-batterier (medfølger)
 • Batteri (fjernbetjening): 2 x AA-batteri (medfølger ikke)

Fjernstyrede biler er ikke blot til de yngste i familien

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at du har mulighed for at finde rigtig mange forskellige fjernstyrede biler på det danske marked. Derfor skal det også gøres klart, at det ikke kun er noget, der er forbeholdt de yngste i familien – der er nemlig mulighed for at finde fjernstyrede biler, der kan bryste sig af, at være mere kraftfulde end mange andre.

Hvis du er på udkig efter en fjernstyret biler, der kan skabe morskab hos både ældre og yngre, så skal du naturligvis vælge en mere kraftfuld model. Der skal dog ikke lægges skjul på, at sådanne modeller ikke bør styres af de helt små. I stedet er det vigtigt, at du sørger for at holde det til ældre børn eller voksne, der faktisk er i stand til at styre bilen.

For mange er de mange fjernstyrede biler nærmest blevet til en sport. Der er mulighed for at deltage i turneringer, konkurrencer og andet. I denne forbindelse skal det gøres klart, at det oftest er de mere kraftfulde modeller, der bruges til dette. Der findes endda modeller, der er udstyret med benzinmotor i stedet for en el-motor.

Skab glæde hos de mindste med en fjernstyret bil

Der skal bestemt ikke herske nogen tvivl om, at du får muligheden for at skabe glæde hos de yngste med en fjernstyret bil. Der findes mange mindre biler, der egner sig godt til de små, men de fleste modeller bør dog ikke bruges af børn, der er yngre end 5 år. Selvom farten ikke er høj, så skal det gøres klart, at de kan være svære at styre.

Der findes mange forskellige fjernstyrede biler på det danske marked. Derfor kan du også være sikker på, at du er i stand til at finde en passende model for dit vedkommende. Derfor skal der heller ikke herske nogen tvivl om, at det er vigtigt, at du sørger for at vælge med omhu og med fokus på netop de tanker, du har gjort dig.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here