Foundation Test – Bedst i test foundation til kvinder

Denne artikel indeholder annoncer. Læs mere her.

0

For mange piger og kvinder er foundation ét af de absolut vigtigste typer af makeupprodukter. Det er dog et makeupprodukt, der er udviklet i et væld af forskellige varianter, hvorfor det varierer fra person til person, hvad der tolkes som værende det rette. Hvis du står overfor at skulle investere i en ny foundation, så er det naturligvis vigtigt, at du sørger for at afgøre hvilken effekt, du ønsker. Ønsker du f.eks. at den skal gøre huden mat, give den glans eller skal den derimod være heldækkende? Der findes mange forskellige foundations, hvorfor der også findes en til dig.

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der findes en lang række forskellige typer af foundation på det danske marked. Der skal selvfølgelig heller ikke herske nogen tvivl om, at det betyder, at alle og enhver kan finde en foundation, der er passende for deres vedkommende. Hvad du dog også skal være opmærksom på er, at det kræver, at du er villig til at lede efter den. Det skyldes, at der selvfølgelig også vil være mange foundations, der reelt set ikke har din interesse og derfor vil der også være mange varianter, der skal frasorteres i forbindelse med din eftersøgning.

Hvis du har bestemt dig for, at du ønsker at investere i én eller flere ny foundations, så kan du med garanti finde dette i vores foundation test. I denne forbindelse skal det understreges, at det er en god idé at have forskellige typer af foundations til forskellige formål. I denne artikel finder du en række forskellige foundations, der adskiller sig på en række forskellige faktorer. Det betyder også, at der er mulighed for at finde noget til enhver smag. Dertil finder du også relevant information, der kan hjælpe dig med at finde den rette foundation for dit vedkommende.

Bare Minerals Original SPF 15 Foundation - Skøn og naturlig foundation

Test af Bare Minerals Original SPF 15 Foundation - Skøn og naturlig foundation

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Bare Minerals Original SPF 15 Foundation er en både skøn og naturlig foundation. Den leveres i pulverform, men føles dog som en creme og vil derfor også smelte blødt ind i huden som var det silke. Med denne foundation er du garanteret en fejlfri dækning, og som følge af den lette formel, så vil du end ikke bemærke, at du rent faktisk har påført foundation. Den er samtidig også med til at minimere porerne og er med til at øge cellefornyelsen, så din hud dermed vil komme til at føles blødere og du opnår et yngre og renere udseende.

Dertil skal det selvfølgelig også nævnes, at du med Bare Minerals Original SPF 15 Foundation vil kunne dække både acne, ujævnheder, ar og andre uregelmæssigheder i huden, der er irriterende. Det betyder selvfølgelig også, at der er tale om en foundation, der får huden til at få en strålende smuk teint. Det skal selvfølgelig også nævnes, at den er fri for parabener og kan fås i et væld af flotte nuancer, hvorfor der med garanti også er én for dig. Den er desuden med SPF 15.

Se video:


L'Oréal Paris Cosmetics True Match Minerals 10 g - Mineralpudder der dækker som foundation

Test af L'Oréal Paris Cosmetics True Match Minerals 10 g - Mineralpudder der dækker som foundation

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

L’Oréal er – uden tvivl – ét af de mest prominente brands, når det kommer til kosmetik og makeup. Derfor er de naturligvis også at finde i vores foundation test med deres L’Oréal Paris Cosmetics True Match Minerals, der er en mineralpudder, der er i stand til at dække som en foundation. Produktet indeholder hverken parfume eller konserveringsstoffer, hvilket også er med til at sikre, at det kan bruges til alle hudtyper – og den er endda særligt god til dig, der har en meget sensitiv hud.

Med L’Oréal Paris Cosmetics True Match Minerals er du garanteret en mineralpudder, der er fuldstændig fri for olie og samtidig også meget langtidsholdbar. Der medfølger selvfølgelig en speciel mineralbørste, der sikrer en korrekt og dermed også meget simpel påføring. Det er vigtigt, at den påføres i cirkelbevægelser, eftersom den sætter sig i porerne i huden, hvilket giver en længere holdbarhed. Det skal selvfølgelig også nævnes at True Match Minerals fra L’Oréal Paris indeholder SPF 15. Der er tale om et produkt, der skal påføres på tør hud, hvorfor den adskiller sig en kende fra andre foundations på denne måde.


MAC Mineralize Loose Foundation 9,5 g - Silkeblød mineralfoundation i pudderform

Test af MAC Mineralize Loose Foundation 9,5 g - Silkeblød mineralfoundation i pudderform

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Hvis du leder efter en foundation, der både er silkeblød og kommer i pudderform, så er MAC Mineralize Loose Foundation bestemt et rigtig godt bud. Den kan bryste sig af, at give en medium dækning og dermed vil det også sikre, at du får et meget naturligt resultat, hvor det ikke kan ses, at der er brugt en foundation. Selve farven er medium/natural, mens dens bløde konsistens gør, at det er nemt at fordele den, uanset om du blot skal bruge den på enkelte områder eller i størstedelen af ansigtet.

Med MAC Mineralize Loose Foundation vil du end ikke bemærke at du har makeup på, da den har en meget let og blød konsistens, der smelter ind i huden. Produktet indeholder desuden også SPF 15, hvilket betyder, at det er i stand til at beskytte din hud mod solens farlige stråler. Med en foundation som denne fra MAC, vil du nemt kunne opbygge den ønskede intensitet, så du kan opnå et naturligt og satinblødt look. Pudderet vil glide let over din hud i ansigtet og dermed give dig et ensartet look, hvor intet er overladt til tilfældighederne.


Jane Iredale Liquid Minerals 30 ml - Skøn, flydende mineralfoundation

Test af Jane Iredale Liquid Minerals 30 ml - Skøn, flydende mineralfoundation

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Jane Iredale Liquid Minerals er – som navnet også giver antydninger af – en særdeles skøn og flydende mineralfoundation. Det er en foundation, der er med til at reducere og mindske synlige linjer såvel som porer i huden, hvorfor du også er garanteret at kunne opnå en smuk og ensartet hudtone. Huden får derfor en flot farve og ligeledes også en både let og naturlig dækning, hvorfor det ikke kan ses, at du har påført foundation. Det er selvfølgelig en mineralfoundation, der er fuldstændig fri for parabener, hvorfor det ikke er noget, du skal bekymre dig om.

Ikke nok med det, så er Jane Iredale Liquid Minerals faktisk også i stand til at fungere som værende både makeup og hudpleje på én og samme tide. Du kan derfor både forkæle din hud med masser af pleje fra de mange skønne mineraler som denne foundation indeholder, men du vil samtidig også kunne opnå en både smuk og ensartet hudtone. Du kan desuden også finde produktet i et væld af forskellige nuancer, hvorfor du med garanti også vil kunne finde en nuance, der passer godt til både din hudtone og ligeledes også dine præferencer.


Youngblood Pressed Mineral Foundation - Fast pudder med naturlig finish

Test af Youngblood Pressed Mineral Foundation - Fast pudder med naturlig finish

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Youngblood Pressed Mineral Foundation er en fast pudder, der kan hjælpe dig med at dække både dine porer og fine linjer. Det betyder også, at der er tale om en pudder, der er i stand til at give dig en naturlig finish, men samtidig vil du også kunne være sikker på, at den får din hud til at stråle. Med Youngblood Pressed Mineral Foundation er du selvfølgelig garanteret, at du vil kunne få både små urenheder og diverse former for pigmentfejl til at blive mindre tydelige, så du dermed opnår et renere look.

Dertil skal det selvfølgelig også nævnes, at du end ikke vil komme til at mærke, at du har taget makeup. Det er selvfølgelig noget, der skyldes, at der faktisk er tale om en pudder, der er så let og silkeagtigt, at det ikke kan mærkes, at du har den på. Du kan både anvende ngblood Pressed Mineral Foundation på egen hånd, men det kan dog også bruges sammen med en flydende foundation eller en form for creme. Det skal selvfølgelig også nævnes, at denne foundation (pudder) hverken indeholder parabener eller talkum, hvorfor det selvfølgelig ikke er noget, du skal være bekymret for.


Sådan vælger du den rette foundation

Når du skal vælge en ny foundation, så er det vigtigt, at det gøres med udgangspunkt i din hudtype og -tone. Det er vigtigt, at du ikke vælger en foundation, der hverken er for mørk eller lys. Du skal derimod sørge for at finde den helt rette nuance – det har du med garanti allerede kendskab til, men hvis ikke, så bør du prøve den i dagslys. Du bør lægge foundation ved kæbelinjen, så du dermed kan se, hvordan nuancen er sammenlignet med både ansigt og hals. Den rette nuance vil naturligvis være mindst synlig og derfor også smelte sammen med huden, uden at det kræves, at du gnider den for meget ud.

Formålet med en foundation er naturligvis, at den skal kunne jævn din hud ud – det er ikke pointen, at den skal kunne give farve. Hvis du eksempelvis ønsker at opnå, at din hud ser en kende mere tonet og solbrun ud, så kan dette gøres med en bronzepudder. Det er dog vigtigt, at du har in mente, at din hudtone vil forandre sig i takt med årstiden, hvilket selvfølgelig understreger det faktum, at du bør have forskellige foundations til forskellige henseender. Det betyder dog også, at det er vigtigt, at du tester nuancen, når du køber en ny foundation.

Læs også: Selvbruner test

Sådan påfører du foundation, så den ligger godt

Hvis du skal påføre foundation, så er det vigtigt, at huden er ren og fugtig. Det kan desuden også være en god idé, at du påfører primer inden foundation. Hvad du bruger af udstyr til at påføre din foundation er en smagssag, da der både kan bruges pensel og svamp, men også fingrene – hvis du bruger løs mineralpudder, så kræves det dog, at du benytter dig af en tæt børste for at kunne påføre det korrekt. Fingrene kan sagtens klare jobbet med andre former for foundation, hvis blot du sørger for at vaske dem inden. Det skyldes, at fingrenes varme sikrer at farven smelter naturligt ind i huden.

Hvis du har intentioner om at arbejde med lag på lag, så er du dog bedre stillet ved at vælge en pensel. Skal du derimod kunne udviske skarpe kanter, så bør du benytter dig af en svamp. Dette er selvfølgelig også ensbetydende med, at det bedste resultat opnås ved at kombinere de forskellige typer af udstyr. Vær dog opmærksom på, at en foundation ikke nødvendigvis skal dække alt, og derfor behøver du heller ikke at have den i hele ansigtet. Du bør fokusere på de områder, der kræver mest opmærksomhed, hvilket oftest er i midten af ansigtet, omkring næsen og på hagen.

Ydermere, så bør du dog også fortsætte med at gnide ud mod hårgrænsen og kæbelinjen for det mest optimale resultat. Det er meget vigtigt, at du sørger for at lægge tynde lag, da et tykt lag vil få huden til at fremstå fedtet og unaturlig. Endvidere, så er det også vigtigt at sikre, at din foundation bliver arbejdet ordentligt ind, så den fordeler sig jævnt. Hvis du benytter dig af enten en pensel eller svamp (eller begge dele), så er det meget vigtigt, at du sørger for at vaske udstyret meget grundigt efter endt brug, da det fjerner bakterier og forlænger levetiden.

Din foundation bør være af høj kvalitet

Det er meget vigtigt, at du sørger for at vælge en foundation, der byder på en høj kvalitet. Der findes et væld af forskellige producenter og brands, der sælger deres produkter på det danske marked. Det er blandt andet med til at sikre, at det er nemt at finde en foundation af høj kvalitet, men det betyder dog også, at der findes et bredt spektrum af varianter, der ikke har din interesse. Derfor er det essentielt, at du sørger for at vælge med den største omhu, hvis du ønsker at sikre, at du ender med at investere i en god foundation.

Som udgangspunkt, så er det en rigtig god idé, at du holder dig til foundations fra større og prominente brands. De benytter dig af ingredienser af bedste kvalitet, hvilket resulterer i et produkt, der både giver et eminent resultat, men ligeledes også er sundt for huden og holder i længe. Du kan med fordel vælge én af de fem foundations, der er beskrevet ovenfor.

Se også 7 gode råd til at lægge en flot foundation: http://www.q.dk/mode-og-skoenhed/skoen/7-tips-til-laegge-en-flot-foundation

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here