Gamer Headset Test – Bedste gaming headset til konsol og PC

0

Lyden er en stor del af din gaming-oplevelse. Det er selvfølgelig også ensbetydende med, at du skal sørge for at investere i noget udstyr, der giver dig muligheden for at opleve den fulde lydoplevelse, når du sidder og spiller på din PC, din PS4 eller en helt anden enhed. I denne forbindelse skal der selvfølgelig ikke være nogen tvivl om, at du skal at investere i et rigtig godt gamer headset, der giver dig muligheden for at både at nyde lyden, men som samtidig også vil kunne give en taktisk fordel, hvis du f.eks. spiller online FPS-spil.

Som du med garanti også vil kunne se med udgangspunkt i det ovenstående, så er der faktisk rigtig mange gode grunde til, hvorfor du bør vælge at investere i et nyt gamer headset, der kan tages i brug, uanset om du er typen, der foretrækker at spille på din PC eller du derimod foretrækker at spille på en form for konsol. Der findes dog rigtig mange forskellige typer af gamer headsets, hvilket også er med til at gøre det til en svær beslutning at finde frem til det helt rette headset for dit vedkommende, uanset hvad du har af krav og hvad du har af præferencer.

Hvis du leder efter et nyt gamer headset, så skal der bestemt ikke være nogen tvivl om, at du er kommet til det helt rette sted. I denne artikel har du nemlig muligheden for at finde en række rigtig gode eksempler på headsets, der er blevet skabt med særligt henblik på, at det vil kunne bruges i forbindelse med gaming. I vores gamer headset test vil langt de fleste kunne finde et headset, der stemmer godt overens med deres forskellige præferencer, hvorfor der selvfølgelig også vil være et headset, der er lige noget for dig – uanset hvad du leder efter.

ROCCAT Renga Stereo

Test af ROCCAT Renga Stereo
Forhandler Pris Information
WEBdanes 399,00 DKK Se produkt

ROCCAT Renga Stereo er et headset fra Rocca, der kan bryste sig af, at dække ørerne og samtidig også være i stand til at levere lyd i studiekvalitet, så du kan få en helt utrolig lydoplevelse, når du spiller. Det skal selvfølgelig nævnes, at det kan bruges på et væld af forskellige platforme og samtidig har det også fået placeret 500-mm driverenheder, der sikrer både komfort og en dyb, kraftig bas. Med andre ord, så er det et headset med en god lyd, der giver dig mulighed for at nyde spillet.

Headsettet fra ROCCAT har samtidig også en forstærket konstruktion, der vil levere en særdeles god ramme til en udforming, der er både komfortabel og samtidig vil den også have en hovedbøjle og et par ørepuder, der er blevet ergonomisk og behageligt udformet. ROCCAT har desuden også valgt at udstyre deres ledning med en fjernbetjening, der giver dig nem adgang til de mest brugte lydindstillinger. Det betyder også, at det er nemt for dig at indstille lyden på dit headset uden, at du overhovedet behøver at kigge ned, hvorfor du kan holde fuld fokus på dit spil.

Se videogennemgang


SteelSeries Siberia 650

Test af SteelSeries Siberia 650
Forhandler Pris Information
Wupti 1.199,00 DKK Se produkt
WEBdanes 1.399,00 DKK Se produkt

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at SteelSeries er én af de absolut mest prominente brands på markedet, når det kommer til udstyr til gaming – og herunder også headsets, der er skabt til gaming. I dette tilfælde er der tale om deres Siberia 650, der er et headset til gaming, der benytter sig af Dolby-teknologien i to afskygninger. Der bliver både gjort brug af Dolby Headphone-teknologien, der bidrager med en klar lydkvalitet og dyb bas, mens der også bliver brugt Dolby ProLogic Ilx til at skabe et imponerende lydscenarie.

Det er selvfølgelig også ensbetydende med, at du med dette headset til hver en tid vil være i stand til at kunne lokalisere lydene rundt omkring dig. Hvis du spiller mange FPS-spil, så skal der ikke herske nogen tvivl om, at dette bestemt må siges at være et oplagt headset for dit vedkomemnde. Den integrerede software i SteelSeries Siberia 650 giver dig desuden også muligheden for at indstille lyden på en lang række forskellige parametre, mens du samtidig også kan oprette og gemme en lang række profiler, så du hurtigt kan indstille headsettet til en bestemt profil i forbindelse med et bestemt spil.


Razer Kraken Pro V2

Test af Razer Kraken Pro V2
Forhandler Pris Information
Wupti 799,00 DKK Se produkt

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at Razer Kraken Pro V2 er ét af de absolut mest populære gamer headsets på det danske marked – og endda også på internationalt plan. Kraken Pro V2 kan bryste sig af, at være et meget seriøst stykke udstyr til dig, der udelukkende ønsker det bedste af det bedste, når det kommer til at skulle skabe en god lydoplevelse i forbindelse med dine gaming-sessioner. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at du kan være sikker på, at Razer til hver en tid vil kunne levere en kvalitet, der bestemt ikke er til at tage fejl af.

Med et gamer headset som Razer Kraken Pro V2, så kan du være sikker på, at du ikke bliver skuffet, da det kan levere et særdeles fedt og spændende lydscenarie, hvor alle små detaljer og aspekter vil blive placeret særdeles præcist i det digitale landskab. Derfor vil du selvfølgelig også altid kunne høre retningen for fodspor, skud og fjender, der forsøger at snige sig ind på dig. Headsettet er ligeledes også blevet udstyret med en mikrofon, der nemt kan skubbes ud og ind, mens den også kommer med omni-direktionel retningsvirkning.


Logitech G35

Test af Logitech G35
Forhandler Pris Information
WEBdanes 859,00 DKK Se produkt

Hvis du gerne vil være sikker på, at du kommer til at få en særdeles god lydoplevelse med dit gamer headset, så skal der bestemt ikke være nogen tvivl om, at Logitech G35 er et rigtig godt bud på dit kommende gamer headset. Det er et headset, der kommer med 7.1-surroundlyd og samtidig er det også blevet udstyret med Dolby-teknologi. I og med, at der er tale om et headset, der kommer med Surround Sound, så skal der naturligvis ikke herske nogen tvivl om, at det er perfekt til alle typer af gaming.

Med Logitech G35 kan du både høre eksplosioner, fodtrin, fjendtlig ild, forbipasserende køretøjer og meget andet. Det er selvfølgelig med til at sikre, at du ikke går glip af det og det er samtidig også med til at sikre, at dine fjender ikke kan snige sig op til dig. Ydermere, så er den selvfølgelig også blevet udstyret med tre udskiftelige hovedbøjlepuder, der er med til at sikre at komforten er helt i top. Er udstyret med tre G-knapper, der kan give dig direkte kontrol over spilelementer som både lyd, musik og stemmefordrejning, så du er sikret en god performance og en god oplevelse.


Corsair Gaming Void RGB USB Dolby 7.1

Test af Corsair Gaming Void RGB USB Dolby 7.1
Forhandler Pris Information
WEBdanes 679,00 DKK Se produkt
Wupti 860,00 DKK Se produkt

Hvis du vil være sikker på, at du ender med at investere i ét af de absolut bedste headsets til gaming, du overhovedet kan få, så skal der bestemt ikke være nogen tvivl om, at du skal se nærmere på Corsair Gaming Void RGB. Det er et headset, der er skabt til gaming og kommer med blandt andet Surround Sound, der giver en rigtig god oplevelse med alle typer af spil. Visionen for dette headset har været at samle alle de bedste faciliteter fra forskellige headsets i ét.

Det skal selvfølgelig understreges, at dette headset er relativt stort, men det er dog også noget, der vil afspejle sig positivt med hensyn til både kvaliteten af mikrofon, lyd og selvfølgelig også holdbarhed af headsettet. Det ultimative valg for dig, der ikke vil gå ned på udstyr.


Hvad skal jeg se efter, når jeg skal købe gamer headset?

Hvis du står overfor at skulle investere i et nyt gamer headset, så skal der selvfølgelig ikke være nogen tvivl om, at der er muligheden for at vælge mange forskellige modeller og der vil ligeledes også være rigtig mange aspekter, der skal være styr på. Der er dog særligt fire aspekter, der særligt er vigtige at have fokus på, hvis du har planer om at skulle investere i et nyt gaming headset. Det er selvfølgelig vigtigt, at det byder på en god lyd, at det er komfortabelt og kommer med en mikrofon og en god holdbarhed.

Lyd

Lydkvaliteten er naturligvis særdeles vigtigt, hvis du skal kunne leve dig ind i spillet, men samtidig er det dog også vigtigt, hvis du spiller onlinebaserede multiplayerspil. Det er særdeles vigtigt, at du sørger for at vælge et headset med et godt lydbillede og en evne til at producere rummelige lyde, så illusionen af lydene kommer fra forskellige sider – så der nærmest skabes en form for surround sound inde i selve headsettet. Det er dog mindst lige så vigtigt for dig, der elsker at spille spil med gode kampagner (historier), hvor du ønsker at kunne leve dig rigtig godt ind i spillet og dets historie.

Ydermere, så skal det naturligvis også nævnes, at det særligt er vigtigt for dig, der er meget konkurrenceminded og derfor også elsker at kunne høre dine modstandere, når de kommer snigene. Derfor skal det også understreges, at det særligt er noget, der gør sig gældende for dig, der spiller enten FPS-spil eller derimod elsker at spille diverse former for MMO-spil. Det er nemlig blandt andet i forbindelse med sådanne spil, at det er vigtigt, at lydbilledet og kvaliteten af lyden er særdeles god – under hele spillet.

Komfort

Det er selvfølgelig også vigtigt, at der er tale om et headset, hvor komforten er i top. Hvis du spiller et spil, du virkelig nyder at bruge din tid på, så vil du selvfølgelig også opleve, at tiden hurtigt kommer til at flyve forbi – og hvis du ikke har et headset, der er meget komfortabelt, så vil det betyde, at det kan begynde at gå ondt i løbet af den tid, du sidder foran din PC eller din konsol. Det skal både være komfortabelt for dine øre, men det skal samtidig også være komfortabelt at have på hovedet, hvorfor det bør være letvægtigt, så det dermed ikke føles tungt at have på hovedet.

Mikrofon

Det skal selvfølgelig ikke være nogen hemmelighed, at dette punkt ikke er relevant for alle. Det er selvfølgelig kun et punkt, der gør sig gældende for dig, der har planer om at skulle bruge dit headset til at kommunikere med dine medspillere via f.eks. Skype eller derimod via en live-chat-funktion i det eller de spil, du spiller. Der er rigtig mange spil, der er baseret på den rette kommunikation mellem de forskellige medspillere, og i en sådan forbindelse er det naturligvis vigtigt, at du sørger for at have en god mikrofon, så du nemt kan snakke med dine forskellige medspillere.

Holdbarhed

Hvis du står overfor at skulle købe et nyt gamer headset, så er det selvfølgelig også vigtigt, at du sørger for at vælge ét, der byder på en god kvalitet. Der findes en lang række forskellige headsets, der er lavet specifikt med det formål, at de skal kunne bruges til gaming. Der findes dog også en lang række forskellige gamer headsets, der ikke har den samme kvalitet som andre, hvilket også er ensbetydende med, at du skal sørge for at have fokus på at finde et rigtig godt headset, der har en kvalitet og en holdbarhed, der er helt i top.

Hvis du selv er af den opfattelse, at der også er andre faktorer, der har indflydelse på dit valg end de fire faktorer, der er blevet beskrevet ovenfor, så skal der ikke være nogen tvivl om, at det selvfølgelig også er noget, du skal sørge for at tage med i dine overvejelser. Det er selvfølgelig mindst lige så vigtigt, at dit kommende gamer headset lever op til dine forskellige personlige præferencer, hvilket også er derfor, de selvfølgelig også skal med i dine overvejelser.

Læs mere om emnet

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here