Glasbord Test – Bedste spise- og kontorborde af glas

0

Har du planer om, at skulle investere i et nyt spisebord, så skal der ikke herske nogen tvivl om, at du har et stort antal muligheder på det danske marked. Der findes rigtig mange spiseborde, der adskiller sig på baggrund af op til flere forskellige parametre – og derfor kan det også være en sand jungle, at skulle finde hoved og hale i det store marked.

Spiseborde bliver lavet i et væld af forskellige materialer. I løbet af det seneste stykke tid er det dog blevet mere og mere populært, at have et spisebord med bordplade lavet i glas. Du har med garanti også selv gået med overvejelserne om, hvorvidt dit kommende spisebord skal være et glasbord eller du derimod vil i en anden retning.

Har du planer om, at skulle investere i et nyt glasbord, så står du dog fortsat over for en svær beslutning. Du har nemlig mulighed for at vælge blandt et væld af forskellige modeller på det danske marked. I denne glasbord test bliver du dog præsenteret for en række forskellige modeller, der med garanti også byder på et eller flere borde for dig.

Elkin Spisebord – Moderne glasbord med stel i stål

Test af Elkin Spisebord – Moderne glasbord med stel i stål
Forhandler Pris Information
Boboonline 1.299,00 DKK Se produkt

Det første spisebord, du bliver præsenteret for i denne artikel går under navnet Elkin. Det er et spisebord, der selvfølgelig kommer med en bordplade, der er blevet fremstillet i glas. Mere specifikt, så er der tale om en bordplade, der er fremstillet i 10 mm. sort glas. Det er naturligvis en smagssag hvorvidt, du foretrækker sort glas eller klar glas.

Der er selvfølgelig valgt sort glas for at kunne sikre, at der bibeholdes et både neutralt og moderne look. Det skal desuden også gøres klart, at det sorte glas står langt bedre til stellet og foden, der er blevet fremstillet i rustfrit stål. Det er både noget, der betyder, at kvaliteten er helt og aldeles op i top, men samtidig også er looket også moderne.

Kombination af sort glas og rustfrit stål

Elkin er et spisebord, der byder på en helt unik kombination af både sort glas og rustfrit stål. Der skal ikke være nogen tvivl om, at det er en kombination, der passer ind i stort set alle husholdninger og typer af indretninger. Der bør ikke være nogen tvivl om, at det – med stor sandsynlighed – også er noget, du finder appellerende såvel som tiltalende.

Det bør desuden også gøres klart, at det ikke kun er selve bordpladen, der er blevet fremstillet i sort glas. Selve foden er også blevet fremstillet i sort glas, men den er dog 2 mm. tykkere end den plade, der er brugt til bordpladen. Derfor er du også sikret, at du får en fod af høj kvalitet, der er med til at sætte prikken over i’et på det flotte, moderne bord.

Specifikationer:

 • Bredde: 140,00 cm.
 • Dybde: 80,00 cm.
 • Højde: 76,00 cm.

Taxi Spisebord – Klart glas og oliebehandlet eg

Test af Taxi Spisebord – Klart glas og oliebehandlet eg
Forhandler Pris Information
Boboonline 2.499,00 DKK Se produkt

Taxi er et både fint og særdeles skønt spisebord, der er blevet udstyret med en smuk bordplade fremstillet i klar glas. Selve pladen er 10 mm. tyk og byder på en rigtig god kvalitet. Derfor er du også sikret, at pladen ikke går i stykker, selvom den bliver behandlet hårdt, at der bliver tabt noget på den el.lign., da glasset er relativt tykt og hærdet.

Stellet på dette spisebord er blevet fremstillet i eg, der efterfølgende er blevet oliebehandlet. Det er ikke blot med til at give spisebordet et særdeles lækkert og moderne udseende, men det er samtidig også med til at forøge levetiden af træet. Benene er blevet monteret på en måde, der er en kendeskråtstillet, hvilket giver bordet et kækt og let udtryk.

Skab netop dét look, der passer bedst ind

Én af de særlige fordele ved at investere i et spisebord som dette er, at det har et meget let og elegant udtryk. Derfor skal der heller ikke være nogen tvivl om, at det er et spisebord, du med garanti vil kunne få til at passe rigtig godt ind, uanset hvordan, du har indrettet dig – det går dertil også rigtig godt som både spisebord, mødebord og så videre.

Det klare glas og det oliebehandlede eg er med til at sikre, at du kan bruge spisebordet sammen med stort set alle typer af spisebordsstole. Taxi byder på et meget klassisk og tidløst look, hvorfor du nemt vil kunne få bordet til at passe godt ind i din indretning. Dertil virker det ikke synderligt robust, hvorfor der er god plads omkring bordet.

Specifikationer:

 • Bredde: 180,00 cm.
 • Dybde: 90,00 cm.
 • Højde: 75,00 cm.

Garbo Spisebord – Stilfuldt spisebord i sort og klar glas

Test af Garbo Spisebord – Stilfuldt spisebord i sort og klar glas
Forhandler Pris Information
Boboonline 5.499,00 DKK Se produkt

Her er der tale om et spisebord, der kan bryste sig af, at have en evne til at se stifuldt og moderne ud – uanset hvilken vinkel, du vælger at se på det fra. Derfor er Garbo også et oplagt valg for dig, der ikke ønsker at skulle gå på kompromis med hverken det stilfulde eller det moderne aspekt, for Garbo befinder sig helt i toppen i begge tilfælde.

I og med, at der er tale om et glasbord, så skal der naturligvis ikke være nogen tvivl om, at det bliver leveret med en flot glasplade. Derfor er der ikke megen forskel på selve bordpladen fra dette til mange af de øvrige modeller, da der er tale om klart glas – der er tale om glas af høj kvalitet, hvorfor du er godt sikret mod alt lige fra ridser til større brud.

Stilfulde bordben i sort

Derfor er det heller ikke glaspladen, der er det primære blikfang på dette spisebord. Det er derimod bordbenene og stellet, der er med til at få dette bord til at skille sig ud fra mængden. Det bliver nemlig leveret med stilfulde, men dog også anderledes bordben. De er blevet fremstillet i stål og er efterfølgende blevet lakeret i en flot, neutral sort farve.

Det er bestemt også benene og stellets mørke farve, der er med til at give Garbo et stilfuldt og eksklusivt look, der gør, at det er et spisebord, der passer ind i stort set enhver indretning. Det har et moderne og tidløst design, der gør, at det kan kombineres med stort set alle typer af spisebordsstole, men de går dog rigtig godt stil sorte spisebordsstole.

Specifikationer:

 • Bredde: 180,00 cm.
 • Dybde: 90,00 cm.
 • Højde: 76,00 cm.

Grande Possibilita Spisebord – Rundt glasbord med stor aluminiumsfod

Test af Grande Possibilita Spisebord – Rundt glasbord med stor aluminiumsfod
Forhandler Pris Information
Boboonline 6.649,00 DKK Se produkt

Hvis du er én af de typer, der rigtig gerne vil have et ovalt spisebord, fordi du enten er af den opfattelse, at det er noget, der er mere praktisk for dig eller det ganske enkelt bare er fordi, du mener, det passer bedre ind i din bolig, så skal der ikke herske nogen tvivl om, at Grande Possibilita er et rigtig godt bud på et spisebord, der vil være lige noget for dig.

Her er der nemlig tale om et ovalt og samtidig også meget stilfuldt spisebord, der kommer med en bordplade, der er fremstillet i flot klart glas og en fod i mat aluminium. Det er et spisebord, der er blevet designet af Kare Design, der er et velkendt designmærke i Danmark, som står bag en lang række moderne og stilfulde møbler, der elske af danskerne.

Perfekt kombination af glas og aluminium

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at dette er et spisebord, der deler vandene. Der er med garanti nogen, der vil mene, at det er en kende i overkanten, mens andre derimod ender med at falde pladask for det lækre spisebord. Hvis du er til en blanding af glas og aluminium samt utraditionelle former, så er Grande Possibilita uden tvivl et oplagt valg for dig.

Det skal selvfølgelig også gøres klart, at det er et bord, der kan bruges til alt lige fra spisning på hverdagsaftener til mere formelle begivenheder. Glasset og det børstede, matte aluminium er en blanding af materialer, der er intet mindre end perfekt. Det bør også gøres klart, at bordets base udvides, des længere man bevæger sig nedad.

Specifikationer:

 • Bredde: 180,00 cm.
 • Dybde: 120,00 cm.
 • Højde: 75,00 cm.

Wilma Spisebord – Spisebord med glasbordplade med marmorprint

Test af Wilma Spisebord – Spisebord med glasbordplade med marmorprint
Forhandler Pris Information
Boboonline 1.749,00 DKK Se produkt

Hvis du gerne vil være sikker på, at du ender med at investere i et spisebord, der kan bryste sig af, at skille sig ud fra mængden, så bør der bestemt ikke herske nogen tvivl om, at du skal vælge at se nærmere på Wilma. Det er nemlig et spisebord, der bliver leveret med en bordplade, der er udført i glas og som efterfølgende er beklædt med marmorprint.

Hvis du er glad for marmor og godt kan lide udseendet af dette, så skal der ikke være nogen tvivl om, at du kommer til at blive forelsket i Wilma. Det er et spisebord, der er anderledes og unikt, men dog samtidig også både særdeles stilfuldt og elegant på sin helt egen måde – det er designvirksomheden Actona, der står bag dette lækre spisebord.

Stel i krommetal

Det er selvfølgelig ikke kun bordpladen, der har et flot look, selvom det med garanti er den flotte marmorlignende bordplade i glas, der kommer til at stjæle opmærksomheden. Selve stellet på dette glasbord fra Actona er blevet udformet i krommetal, hvilket står rigtig godt til den unikke bordplade, som dermed skaber en større synergi.

Spisebordet vil med garanti være et frisk pust til enhver bolig og enhver indretning. Det bør desuden også gøres klart, at bordpladen er blevet sandblæst efter, den er blevet beklædt med det føromtalte marmorprint. Hvis du er meget opmærksom på, at du skal indrette dig unikt og på anden vis end andre, så er Wilma – uden tvivl – et rigtig godt valg for dig, når du skal købe spisebord.

Specifikationer:

 • Bredde: 150,00 cm.
 • Dybde: 80,00 cm.
 • Højde: 75,00 cm.

Dit spisebord skal vælges ud fra egen stil

Hvis du står over for, at skulle investere i et nyt spisebord, så er du med garanti klar over, at du har et stort antal forskellige muligheder. Der findes nemlig rigtig mange borde på det danske marked, så derfor kan det også være svært at vælge netop dét, der synes at være det bedste for dit vedkommende, da det nærmest er som en jungle at skulle finde rundt i.

I denne forbindelse skal det gøres klart, at det er uhyre vigtigt, at du sørger for at vælge med den største omhu. Det er desuden også afsindigt vigtigt, at du har fokus på at vælge dit næste spisebord (uanset om du har forelsket dig i idéen om et glasbord eller ej) med fokus på dine egne præferencer og krav – det er noget, der altid skal komme i første række.

På trods af dette, så er der – desværre – rigtig mange danskere, der i stedet har for meget fokus på, at skulle vælge et spisebord, der harmonerer med de seneste trends eller som de har fundet i ét af de mange boligmagasiner. Det er ikke noget, du kommer til at blive glad af i samme omfang, som hvis du i stedet vælger at købe med henblik på egne krav og egne præferencer.

Et glasbord er et moderne valg

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at hvis du vælger at investere i et glasbord, så kan du være helt og aldeles sikker på, at der er tale om et moderne valg. Der findes rigtig mange glasborde på det danske marked, men i løbet af de seneste par år er der faktisk kommet endnu flere til, hvilket skyldes den store popularitet omkring glasborde.

Der er nemlig flere og flere danskere, der er begyndt at få øjnene op for de unikke og moderne borde – og der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at der også er mange boligmagasiner, indretningseksperter og lignende, der har rettet deres fokus mod glasborde. Ikke kun i forhold til spiseborde, men også i forbindelse med alt fra sofa- til skriveborde.

Selvom det er et moderne valg, så er det dog vigtigt, at du fortsat holder fokus på det primære; at du finder frem til et spisebord, der harmonerer med dine krav og kriterier. Du skal dog ikke være bange for, at du ikke kan finde et glasbord, der gør netop dette.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here