Glattejern Test – Bedst i test glattejern 2018

Denne artikel indeholder annoncer. Læs mere her.

0

Du kan næsten ikke undvære et glattejern, hvis du foretrækker at glatte dit hår, før du forlader dit hjem. De fleste piger og kvinder ejer et glattejern, så hvorfor skulle du være en undtagelse? Hvis du ikke allerede ejer et glattejern, så kan du kickstarte din jagt i dag.

Det er langt fra alle glattejern, der er lige gode, hvilket du måske allerede er bekendt med, hvis du har hørt historier fra dine veninder. I dag er det nemt at fremtrylle flot og glat hår takket være et glattejern, som sikrer et godt resultat hver gang.

Vi har foretaget denne test, da vi gerne vil finde de bedste glattejern på det danske marked. Testen er således tilegnet dig, der leder efter et glattejern, som byder på alle de nødvendige kvaliteter.

De tre bedste glattejern i øjeblikket

Det er naivt at tro, at der findes ét glattejern, der kan bruges af alle kvinder. Det er netop derfor, at vi har valgt at præsentere dig for tre anbefalelsesværdige glattejern, så du har nogle forskellige valgmuligheder. Du vil aldrig kunne ramme helt ved siden af ved at købe et af de glattejern, som vi omtaler i de kommende afsnit.

GHD Classic IV Styler glattejern

GHD Classic IV Styler glattejern
Forhandler Pris Information
Nicehair 999 kr. Se produkt

GHD Classic IV Styler er markedets bedste glattejern, hvis du vælger at stole på vores testresultat. Det testvindende glattejern er blevet designet og udviklet af en af de førende producenter på markedet, hvilket i sig selv er et stort kvalitetsstempel. Glattejernet gør sig positivt bemærket med sine mange funktioner, som du også kan udforske.

Klassisk glattejern med keramiske varmelegemer og hurtig opstart

GHD Classic IV Styler er et klassisk glattejern, som kommer med keramiske varmelegemer og plader. De keramiske varmelegemer og plader er med til at sikre jævn opvarmning og dermed et perfekt glatningsresultat. Du vil opleve et alsidigt glattejern, som kan både glatte, lave krøller, sommerwaves, volume og meget mere. Således kan du eksperimentere med forskellige frisurer, hvis du har mod på det.

Det tager kun omkring 20 sekunder at varme dette glattejern op, hvilket er en stor fordel for dig med en hektisk hverdag. Glattejernet bliver aldrig varmere end 185 grader, så håret ikke tager skade eller i værste fald blive brændt af. GHD Classic IV Styler afgiver negative ioner, hvorfor der ikke vil opstå problemer med statisk elektricitet.

Indbygget sleep-mode funktion og udviklet til international brug

GHD Classic IV Styler er et intelligent glattejern, som automatisk slukker ved en halv times inaktivitet – takket være den indbyggede sleep-mode funktion.

Det testvindende glattejern er udviklet til international brug, da det har en universal strømspænding. Det betyder i praksis, at du kan bruge dit glattejern, uanset hvor du befinder dig i verden. Du kan altså også tage dit glattejern med på ferie, hvad enten du skal besøge den ene eller anden destination.

Videopræsentation:

De vigtigste specifikationer:

 • Mærke: GHD
 • Opvarmningstid: 20 sekunder (cirka)
 • Maksimal temperatur: 185 grader

Babyliss Ultra Curl glattejern

Babyliss Ultra Curl glattejern
Forhandler Pris Information
Nicehair 1399 kr. Se produkt

Babyliss Ultra Curl er et meget specielt glattejern, fordi det kommer med krøllejernsfunktion. Dermed kan du både krølle og glatte dit hår, alt efter hvad du foretrækker den pågældende dag. Babyliss har designet og udviklet rigtigt mange fantastiske glattejern, hvor dette glattejern også er repræsenteret med fine salgstal.

Moderne glattejern med titaniumplader og flere temperaturindstillinger

Babyliss Ultra Curl er et topmoderne glattejern, som er udstyret med titaniumplader af højeste kvalitet. Pladerne sørger for minimum slid af håret, så du kan holde håret pænt og feminint i mange år endnu. De flydende plader har et fremragende greb om håret, hvilket giver en naturlig og feminin frisure.

Glattejernet har flere forskellige temperaturindstillinger, som du frit kan skifte mellem. Hvilken temperaturindstilling du skal bruge afhænger af flere forskellige faktorer. Den helt store fordel ved, at der er flere temperaturindstillinger er, at glattejernet kan bruges til alle hårtyper – og din hårtype er naturligvis ingen undtagelse.

Lang ledning, hurtig opvarmning og energivenlig

Babyliss Ultra Curl kommer med en lang ledning på 2,7 meter. Den lange ledning vil komme dig til gode, hvis der ikke er en stikkontakt lige ved siden af dit spejl. Det tager kun et øjeblik at varme dette glattejern op, så du er ikke nødsaget til at stå tidligt op om morgenen for at glatte eller krølle dit hår. Når glattejernet er tilstrækkeligt varmt, vil det stoppe med at blinke og dermed være klar til brug.

Babyliss Ultra Curl er et energivenligt glattejern, hvilket er en fordel, hvis man går op i økonomi og miljøvenlighed. Du kan reducere dit energiforbrug, samtidig med at du kan skåne miljøet.

De vigtigste specifikationer:

 • Mærke: Babyliss
 • Opvarmningstid: 20 sekunder (cirka)
 • Maksimal temperatur: 230 grader

HH Simonsen Infinity Styler Black

HH Simonsen Infinity Styler Black
Forhandler Pris Information
Nicehair 799 kr. Se produkt

HH Simonsen Infinity Styler Black hører til blandt de mest eksklusive glattejern på markedet. Du kan overveje at investere i dette glattejern, hvis du er på udkig efter det bedste styling værktøj til dit hår. HH Simonsen er en yderst populær producent, som er kendt for at fremstille kvalitetsglattejern til feminine kvinder.

Eksklusivt glattejern med lynhurtig opvarmning og høj brugervenlighed

Du kan næsten kun blive begejstret for dette glattejern, som gør sig positivt bemærket på flere forskellige fronter. HH Simonsen Infinity Styler Black er et eksklusivt glattejern, som er kendt for en rekordlav opvarmningstid på blot 5 sekunder. Det er en opvarmningstid, som er betydeligt lavere end gennemsnittet.

HH Simonsen Infinity Styler Black er et brugervenligt glattejern, som kan håndteres af både kvinder og piger. Du er sikret et godt greb om glattejernet, og du kan frit justere temperaturen, hvis du ønsker det.

Styleren har også en automatisk sleep-mode funktion, hvilket er med til at optimere sikkerheden. Hvis styleren ligger urørt i længere tid ad gangen, vil den automatisk blive kølet ned.

Universal strømstik, moderne design og touch display

HH Simonsen Infinity Styler Black er gennemført på alle parametre, hvorfor det er svært at kritisere det storsælgende glattejern. Det er foruden de mange andre funktioner værd at bemærke det universale strømstik. Du kan nemlig bruge glattejernet i hele verden og skal ikke investere i omformere e.l.

Glattejernet har et simpelt, moderne og elegant design, som man næsten kun kan elske. Du kan tillade dig at lade glattejernet ligge fremme på badeværelset takket være det skønne design. Slutteligt skal det brugervenlige touch display også have ros, da det gør det nemt at justere temperaturen.

Hvis du ikke vil gå glip af de mange fordele, så kan du bestille det omtalte glattejern allerede i dag.

De vigtigste specifikationer:

 • Mærke: HH Simonsen
 • Opvarmningstid: 5 sekunder (cirka)
 • Maksimal temperatur: 210 grader

Hvad er forskellen på et glattejern og et fladjern?

Ingenting. Der er tale om to forskellige begreber, der betyder det samme. Hvad enten du søger på glattejern eller fladjern, så vil du blive præsenteret for de samme produkter. Det er dog mest normalt at bruge begrebet glattejern, som vi også har valgt at bruge i vores store test.

Det er værd at bemærke, at der er forskel på begreber som glattejern, krøllejern og crepejern, som er eksempler på forskellige styling værktøjer til håret.

Læs også: Krøllejern test

Hvordan finder jeg markedets bedste glattejern?

Det kan umiddelbart lyde som en svær opgave at finde markedets bedste glattejern, men det er måske alligevel ikke så svært. Du har i hvert fald rig mulighed for at finde et glattejern, der opfylder dine personlige krav og behov.

Vi anbefaler dig at lægge mærke til følgende, når du skal finde det bedste glattejern til prisen:

 • Kvalitet
 • Design
 • Opvarmningstid
 • Sikkerhed
 • Brugervenlighed
 • Vægt
 • Funktioner
 • Varmeplader

Du kan med fordel alliere dig med eksperter, hvis du finder det mere end bare udfordrende at skulle finde dit ideelle glattejern. Du kan f.eks. rådføre dig med din frisør, som måske kan anbefale nogle specifikke glattejern, som passer til din hårtype og hårlængde.

Du finder kun dit ideelle glattejern, hvis du selv gør noget for det. Hvis du vil lede i fred og ro, så skal du kigge på internettet, hvor du kan udforske det store udvalg døgnet rundt.

Hvilke mærker kan jeg vælge mellem?

Du kan vælge mellem et hav af forskellige mærker, når du skal finde det perfekte glattejern. Du har allerede læst om tre mærker i denne artikel, men der findes selvfølgelig også mange andre mærker, som måske vækker din interesse.

Pris- og kvalitetsmæssigt er det ikke helt underordnet, om du køber et glattejern fra det ene eller andet mærke. Du finder en kort liste over kendte mærker nedenfor:

 • GHD
 • HH Simonsen
 • Babyliss
 • Remington
 • OBH Nordica
 • Kardashian Beauty
 • Philips
 • Braun
 • Toni & Guy

Du er ikke nødvendigvis garanteret et godt glattejern til prisen, blot fordi du køber et glattejern fra et af ovenstående mærker. Du risikerer til gengæld heller ikke at smide penge ud af vinduet, da der er tale om kvalitetsmærker.

Læs også: Hårtørrer test

Sådan bruger du dit glattejern korrekt: Seks gode tips

1. Sørg for, at dit glattejern er fri for støv og snavs – Det er på ingen måde hensigtsmæssigt at bruge et beskidt glattejern, hvorfor du skal sørge for at holde det fri for støv og snavs. Såfremt der er snavs på varmepladerne, vil varmen ikke kunne fordele sig ordentligt, og det er problematisk. Det vil påvirke resultatet negativt, og det kan sågar resultere i, at dit hår bliver skadet. Vi råder dig til at rengøre dit glattejern mindst en gang om ugen. Du kan som regel nøjes med at bruge en ren og tør klud.

2. Opbevar glattejernet utilgængeligt for børn – Glattejern er ikke legetøj, hvorfor det bør opbevares utilgængeligt for børn for at undgå uheld. Hvis du har mindre børn, skal du sørge for at opbevare dit glattejern et sted, hvor dine børn ikke umiddelbart har adgang. Det kunne være i et aflåst skab eller nederst i en skuffe. Det kræver selvfølgelig, at du husker at pakke dit glattejern væk, når du har haft det i brug.

3. Anvend et varmebeskyttende hårprodukt – Det er en realitet, at dit hår bliver en anelse slidt hver eneste gang, du bruger et glattejern. Det er der desværre ikke så meget at gøre ved, men du kan minimere skaden ved at anvende et varmebeskyttende hårprodukt. Dit hår vil ikke tage lige så meget skade af varmen, hvis du har brugt et varmebeskyttende hårprodukt, så det bør du gøre.

4. Brug den rigtige varmeindstilling – Der er nogle glattejern, der har mange varmeindstillinger, mens andre kun har én varmeindstilling. Det er sjældent nødvendigt at bruge den højeste varmeindstilling, hvorfor det anbefales at vælge en af de lavere varmeindstillinger. Dit hår tager skade af varmen, så du kan lige så godt holde temperaturen så langt nede som overhovedet muligt.

5. Brug ikke dit glattejern hver dag – Du skal naturligvis bruge dit nyindkøbte glattejern, men du behøver ikke at bruge det hver eneste dag. Det er sundt at give dit hår en fridag en gang i mellem, hvor du skal sørge for at fugte og pleje dit hår. Hvis du erfarer, at dit hår har taget skade, skal du undgå at bruge dit glattejern i en periode.

6. Vær forsigtig med hår extensions – Der er rigtigt mange kvinder – specielt unge kvinder – der bruger hår extensions, hvilket i sig selv ikke er noget problem. Du skal dog tænke dig om en ekstra gang, før du bruger et glattejern, hvis du bruger hår extensions. Hvis dine hår extensions består af ægte hår, er der ikke noget problem. Problemet opstår, hvis dine hår extensions er lavet af fiberhår, da det er meget brændbart.

Betragt dit køb af glattejern som en investering

Vi slutter denne artikel af med et kort afsnit om, hvorfor du skal betragte dit køb af glattejern som en investering. Du kan umiddelbart føle dig fristet til at købe et billigt glattejern, fordi du kan spare penge nu og her, men er det en god idé på den lange bane? Det skal du i hvert fald tænke over, hvis du vil undgå at købe et middelmådigt glattejern, der går i stykker inden for få måneder.

Det kan ofte betale sig at øge sit budget med nogle få hundrede kroner, hvis det betyder, at man kan få et bedre glattejern for pengene. Hvis du køber et kvalitetsglattejern, som du kan bruge i adskillige år, så har det ikke været den værste investering, vel?

Du har allerede kunne læse om, at et godt glattejern ikke nødvendigvis koster en formue, så det behøver du ikke at være bekymret for.

Guide til brug af glattejern: http://woman.dk/skon/sadan-glatter-du-haret-med-glattejern

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here