Grillhytte Test – De bedste hytter til baghaven

0

Hvis du synes, at det kunne være hyggeligt, at have en grillhytte stående i baghaven, så har du med garanti allerede set nærmere på udvalget på det danske marked. I denne forbindelse har du selvfølgelig også observeret, at du kan finde mange forskellige grillhytter på det danske marked – og derfor kan du naturligvis også finde en passende hytte.

Det skal gøres klart, at en grillhytte ikke just er en lille investering. Derfor skal det også gøres klart, at du skal være villig til at investere et betydeligt beløb, hvis du ønsker at få opstillet en sådan hytte i baghaven. Det skal dog samtidig gøres klart, at du har mulighed for at finde grillhytter i op til flere forskellige prisklasser på det danske marked.

Hvis du er på udkig efter en ny grillhytte, så er du bestemt kommet til det helt rette sted. I denne grillhytte test bliver du præsenteret for en række forskellige hytter, der kan bryste sig af, at udmærke sig på baggrund af op til flere punkter. Derfor vil du naturligvis også roligt kunne investere i én af disse grillhytter, der er beskrevet ovenfor.

Greenwell Grillhytte – 16,4 m2

Test af Greenwell Grillhytte – 16,4 m2
Forhandler Pris Information
Wupti 44.999,00 DKK Se produkt

Her er der tale om en rigtig hyggelig grillhytte, der har et indvendigt areal, der lyder på 16,4 m2. Det betyder også, at der er tale om en hytte, der er relativt stor og derfor kan du også sagtens finde plads til intet mindre end 15 til 21 personer i denne hytte. Det betyder dog også, at det kræver, at du har relativt god plads i din baghave til denne hytte.

Det bør desuden også nævnes, at der er tale om en grillhytte, der er blevet bygget i både grantræ og fyrretræ. Begge disse typer af træ er robuste og du kan derfor også være sikker på, at kvaliteten er helt og aldeles i top. Denne hytte, der desuden går under navnet Greenwell, byder på en vægtykkelse på 38 mm. såvel som en gulvtykkelse på 18 mm.

Flot og moderne tagdækning i sort tagpap

Greenwell-grillhytten er blevet udstyret med tagdækning, der er fremstillet i såkaldt shingels tagpap i sort. Derfor er der er også tale om et slidstærkt og robust tag, som kan holde i rigtig mange år og som der ligeledes heller ikke er synderligt meget vedligeholdelse forbundet med. Det skal dog gøres klart, at det sommetider skal gøres rent.

Denne grillhytte bliver desuden leveret med 7 bænke med hynder, mens den også kommer med en grill med skorsten, hvorfor der bestemt kan holdes gode arrangementer i denne grillhytte. Det bliver leveret ubehandlet, så derfor skal du selv sørge for at behandle med træbeskyttelsen på den udvendige side inden, du tager det i brug. Det tager to mand to dage at samle hytten.

De vigtigste specifikationer

 • Areal: 16,4 m2.
 • Materialer: Grantræ og fyrretræ.
 • Vægtykkelse: 38 mm.
 • Gulvtykkelse: 18 mm.
 • Vinduesstørrelse: 88 cm. x 51 cm.
 • Dørstørrelse: 78 cm. x 150 cm.

Greenwell Grillhytte – 9,2 m2 Luksus

Test af Greenwell Grillhytte – 9,2 m2 Luksus
Forhandler Pris Information
Wupti 44.999,00 DKK Se produkt

Hvis du i stedet er på udkig efter en hytte, der en kende mindre, så kan du vælge at tage et nærmere kig på denne hytte, der også kommer fra Greenwell, der er en anerkendt producent af grillhytter. Her er der nemlig tale om en hytte, der er markant mindre, da den byder på et samlet areal, der lyder på cirka 9,2 m2 – en kende større end den ovenstående.

Det betyder også, at der i dette tilfælde er tale om en træhytte, hvor du kan finde plads til mellem 12 og 15 personer. Derfor kan du – med garanti – også samle hele familien i denne hytte til hyggelig aftensspise eller lignende. Derfor er det også en hytte, der har en størrelse, der gør det en kende nemmere at finde plads til den i din bag- eller forhave.

Bygget i grantræ og fyrretræ af højeste kvalitet

Det skal naturligvis også gøres klart, at der er tale om en grillhytte, der er blevet konstrueret i fyrretræ og grantræ af absolut højeste kvalitet. Ydermere, så kommer det også med en rigtig god vægtykkelse, der lyder på 38 mm., mens den har en gulvtykkelse, der byder på en tykkelse á 18 mm. Derfor er det også en hytte, der er relativt god til at holde på varmen.

Er du på udkig efter en grillhytte, der er luksuriøs og derfor også byder på et udseende, der er særdeles unikt og luksuriøst, så se nærmere på denne hytte. Den bliver desuden også leveret med hele fem bænke med hynder, mens den også er udstyret med en grill med skorsten. Hytten har en samletid, der lyder på cirka 2 dage for 2 mand.

De vigtigste specifikationer

 • Areal: 9,2 m2.
 • Materialer: Grantræ og fyrretræ.
 • Vægtykkelse: 38 mm.
 • Gulvtykkelse: 18 mm.
 • Vinduesstørrelse: 88 cm. x 51 cm.
 • Dørstørrelse: 78 cm. x 150 cm.

Greenwell Grillhytte – 7 m2.

Test af Greenwell Grillhytte – 7 m2.
Forhandler Pris Information
Wupti 41.999,00 DKK Se produkt

Der bør bestemt ikke herske nogen tvivl om, at hvis du leder efter en ny grillhytte, så bør du vælge at investere i en model, der kommer fra Greenwell. De står bag en lang række af de bedste og mest velrenommerede grillhytter, der kan findes på det danske marked – og derfor vil du også roligt og med tryghed kunne investere i en Greenwell-hytte.

I dette tilfælde er der tale om en hytte, der byder på et samlet areal på cirka 7 m2. Det er naturligvis også ensbetydende med, at det er en hytte der kan bryste sig af en størrelse, der er passende for de fleste, da der er plads stil mellem 10 og 12 personer i denne grillhytte, men langt de fleste kan dog sagtens finde plads til en sådan hytte i have.

Grillhytte med god væg- og gulvtykkelse

Som det også gør sig gældende for et utal af andre grillhytter, der kommer fra Greenwell, så er den også blevet fremstillet i både grantræ og fyrretræ, der begge er af absolut højeste kvalitet. Derfor kan du også være sikker på, at det er en robust hytte, der oven i købet også har en vægtykkelse og en gulvtykkelse, der er særdeles imponerende.

Mere specifikt, så byder denne grillhytte på en vægtykkelse, der lyder på 44 mm. såvel som en gulvtykkelse, der lyder på 28 mm. Derfor er du også sikret, at den holder godt på varmen. Taget er naturligvis shingels tagpap af bedste kvalitet, som både har en lang levetid og giver hytten et imponerende look. Den leveres med fem bænke med hynder og en grill med skorsten.

De vigtigste specifikationer

 • Areal: 7 m2.
 • Materialer: Grantræ og fyrretræ.
 • Vægtykkelse: 44 mm.
 • Gulvtykkelse: 28 mm.
 • Vinduesstørrelse: 88 cm. x 51 cm.
 • Dørstørrelse: 78 cm. x 150 cm.

Greenwell Grillhytte – 4,5 m2.

Test af Greenwell Grillhytte – 4,5 m2.
Forhandler Pris Information
Wupti 27.999,00 DKK Se produkt

Hvis du har planer om, at investere i en grillhytte, men ikke har helt så meget plads i din have, så skal der ikke være nogen tvivl om, at du bør vælge at se nærmere på denne model. Her er der nemlig tale om en grillhytte, der er lavet af Greenwell, men modsat de øvrige hytter, der er blevet beskrevet ovenfor, så har denne hytte en størrelse, der lyder på 4,5 m2.

Derfor er det også et ideelt valg for dig, der ønsker at bruge den i mindre omfang, da den har et areal på 4,5 m2. Dertil bør det også gøres klart, at den har en størrelse, der gør, at den kan bruges af mellem 3 og 5 personer – derfor er den også god til dig, der ønsker at bruge den til dagligt og ikke skal bruge den sammen med synderligt mange personer.

Robust grillhytte med lang levetid

Selvom der er tale om en grillhytte, der er relativt lille, så er det bestemt ikke ensbetydende med, at den ikke kan bryste sig af, at have en lang levetid. Der er nemlig tale om en robust grillhytte, der er blevet bygget i grantræ og fyrretræ af højeste kvalitet. Samtidig har den også en vægtykkelse på 44 mm. samt en gulvtykkelse, der lyder på 18 mm.

Der bør ikke herske nogen tvivl om, at taget på denne hytte kan bryste sig af, at være yderst slidstærkt og robust. Det er nemlig bestående af såkaldt shingels tagpap, der både giver et moderne look til hytten, men samtidig også sørger for, at den holder godt. Vinduesstørrelsen på denne hytte lyder på 88 cm. x 51 cm., mens døren har en størrelse, der lyder på 78 cm. x 150 cm.

De vigtigste specifikationer

 • Areal: 4,5 m2.
 • Materialer: Grantræ og fyrretræ.
 • Vægtykkelse: 44 mm.
 • Gulvtykkelse: 18 mm.
 • Vinduesstørrelse: 88 cm. x 51 cm.
 • Dørstørrelse: 78 cm. x 150 cm.

Greenwell Grillhytte – 16,5 m2 Luksus

Test af Greenwell Grillhytte – 16,5 m2 Luksus
Forhandler Pris Information
Wupti 48.999,00 DKK Se produkt

Hvis du ønsker at investere i en ny grillhytte og vil være sikker på, at du ikke går på kompromis med dit valg, så skal der bestemt ikke være nogen tvivl om, at du skal vælge at se nærmere på denne model, der ligeledes også kommer fra Greenwell. Her er der nemlig tale om en luksuriøs grillhytte, der byder på en størrelse på intet mindre end 16,5 m2.

Derfor er du også garanteret, at du nemt kan finde plads til hele familien i denne hytte, eftersom du nemt kan finde plads til mellem 15 og 21 personer i denne luksuriøse grillhytte fra Greenwell. Der er selvfølgelig tale om en hytte, der er blevet bygget i grantræ og fyrretræ, der naturligvis er robust træ, der sikrer at hytten er stabil og har en lang levetid.

Ekstravagant grillhytte med god størrelse

Der er bestemt ikke mange grillhytter på det danske marked, der kan konkurrere med denne grillhytte, da den både er blandt de største og samtidig også mest luksuriøse modeller på markedet. Dertil skal det selvfølgelig også nævnes, at det er en hytte, der kommer med en vægtykkelse, der lyder på hele 45 mm. og en gulvtykkelse, der lyder på 28 mm.

Her får du desuden også en hytte, der er blevet udstyret med tre vinduer med en størrelse på 88 cm. x 51 cm. med fast karm, mens ét af dem kan åbnes. Hytten er også bygget med en dør, der har en størrelse for 78 cm. 150 cm. Den kommer desuden med syv bænke med hynder, mens der også monteres en grill med skorsten i midten. Det tager cirka to mand to dage at samle hytten.

De vigtigste specifikationer

 • Areal: 16,4 m2.
 • Materialer: Grantræ og fyrretræ.
 • Vægtykkelse: 45 mm.
 • Gulvtykkelse: 28 mm.
 • Vinduesstørrelse: 88 cm. x 51 cm.
 • Dørstørrelse: 78 cm. x 150 cm.

Hvad skal jeg have fokus på, når jeg køber en grillhytte?

Der er mange forskellige aspekter, du skal have fokus på, hvis du står over for at skulle investere i en grillhytte. Du skal naturligvis have fokus på at vælge en hytte, der stemmer overens med dine krav og behov. Nedenfor har du mulighed for at se nærmere på de mest essentielle aspekter, når du står over for at investere i en ny grillhytte:

Størrelse

Der bør ikke herske nogen tvivl om, at størrelsen er ét af de mest essentielle aspekter. Du har mulighed for at finde hytte i mange forskellige størrelser. Som du kan se ovenfor, så kan du nemt finde grillhytter, der varierer i størrelsen fra 4,5 m2 og helt op til 16,5 m2.

Materialer

Du kan også nemt finde hytter i forskellige materialer. Det er vigtigt, at du vælger en hytte, der er fremstillet i robuste materialer. Du skal naturligvis have en hytte, der står fast og stabilt. Derfor bør du også vælge en grillhytte, der er fremstillet af f.eks. grantræ og fyrretræ som de mange hytter ovenfor.

Udseende

I forhold til udseendet af din kommende hytte, så er det vigtigt, at du sørger for at holde fokus på hvad, du selv har af præferencer. Der er ikke noget, der er rigtigt i denne forbindelse. Det handler blot om at vælge med henblik på dine egne ønsker og krav.

Funktioner

Du kan finde hytter, der byder på en lang række funktioner. Du kan f.eks. finde modeller, der bliver leveret med en stor grill og skorsten, forskellige banke og borde, og meget andet. Derfor er det også noget, du skal sørge for at tage med i dine forskellige overvejelser.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here