Grillpande Test – Top 10 bedste grillpander

Denne artikel indeholder annoncer. Læs mere her.

0

Holder du af at grille hele året rundt, så vil du kunne få glæde af en grillpande. Testguro har lanceret denne grillpande test, så du kan finde den bedste grillpande på det danske marked. Samlet set har vi testet 30 grillpander, hvor vi bl.a. har haft Le Creuset, Eva Trio, Scanpan, Raadvad og Weber i vores søgelys.

Søger du efter en god grillpande til induktion, keramisk, ovn eller grill, så er du havnet på den helt rigtige side. Vi offentliggøre resultatet af vores test i denne artikel, hvor vi tilmed byder på en kort introduktion til de forskellige grillpander fra vores test. Dermed kan du danne dig et hurtigt og overskueligt indtryk af markedets bedste grillpander.

Gastrolux Standard 428

Gastrolux Standard 428
Forhandler Pris Information
1061 kr. Se produkt

Gastrolux er en international producent, som bl.a. har specialiseret sig i grillpander i høj kvalitet. I vores grillpande test har vi testet Gastrolux Standard 428, som hører til blandt de dyreste – men også de bedste grillpander i øjeblikket.

Robust grillpande med mange værdifulde kvaliteter

Her får du en robust grillpande fra Gastrolux, som kommer med mange værdifulde kvaliteter – bl.a. den bedste sliplet-effekt. Det er en stor og firkantet grillpande, der måler 28 cm. på alle vinkler. Således er der god plads til at grille alverdens råvarer. Ydermere er det et faktum, at grillpanden er ualmindelig nem at rengøre. Når du er færdig med at grille de ønskede råvarer, kan du rengøre panden på få minutter.

Denne Gastrolux grillpande er ligeledes miljørigtig produceret, hvor der er taget hensyn til de højeste danske standarder. Der er nemlig tale om dansk kvalitet, når det er allerbedst. Der er kælet for selv de mindste detaljer, samtidig med at de anvendte materialer er blevet nøje udvalgt. Grillpanden er desuden 100 % fri for både PFOA og PFOS. Grebet og håndtaget er ganske komfortabelt, og der er hverken anvendt skruer eller nitter.

Alt i alt har vi fået et rigtigt godt indtryk af denne grillpande i vores grillpande test, hvorfor vi varmt kan anbefale panden til dig.

De vigtigste specifikationer

 • Induktion: Ja
 • Størrelse: 28 x 28 cm.

 • Holm grillpande

  Holm grillpande
  Forhandler Pris Information
  kitchenone 430 kr. Se produkt

  I vores grillpande test havde vi også den store fornøjelse af at teste denne Holm grillpande, som forhandles i mellemprisklassen. Det er en grillpande, der lever fuldt op til forventningerne, og som kan bruges i mange forskellige sammenhænge.

  Funktionsdygtig grillpande med riller og god indirekte varmeholm grillpande test

  Denne grillpande er fremstillet med riller, ligesom du kender fra mange af de øvrige grillpander fra vores grillpande test. Fordelen ved at købe en grillpande med riller er, at den får kødet til at hæve op under bunden, hvilket giver en god, indirekte varme. Rillerne er ligeledes effektive til at få fedt og saft til at løbe fra.

  Der er ingen varmekilder, som denne grillpande ikke kan håndtere. Den kan dermed også bruges til induktion, så der er ingen risiko for, at du bliver begrænset. I vores grillpande test erfarede vi, at denne Holm grydepande er fantastisk til at fastholde en jævn varmefordeling. Du kan også bruge grillpanden i ovnen, da den kan tåle varme på op til 260 grader.

  De vigtigste specifikationer

  • Induktion: Ja
  • Størrelse: 28 x 28 cm.

  Scanpan IQ grillpande

  Scanpan IQ grillpande
  Forhandler Pris Information
  kitchenone 499 kr. Se produkt

  Vores ambition har været at finde den bedste grillpande til prisen, og det er selvfølgelig lykkedes. I den anledning har vi kåret Scanpan IQ som testvinder, da det er en grillpande, der er en anelse bedre de øvrige grillpander. Der er tale om en mellemstor grillpande, som vil passe perfekt til de fleste husstandes brug.

  Denne funktionsdygtige grillpande kan anvendes på alle varmekilder – og kan desuden tåle brug i ovn og grill. Således er det en grillpande, der opfylder alle de basale krav, behov og ønsker. I vores grillpande test erfarede vi også, at grillpanden kan tåle en tur i opvaskemaskinen, hvilket også er et plus.

  Kvadratisk grillpande i høj kvalitet

  Du får her en Scanpan grillpande til induktion og alle andre varmekilder for den sags skyld. Grillpanden måler 27 x 27 cm. og kan tåle at komme i ovnen på op til 260 grader. Scanpan har haft succes med at fremstille en grillpande, der skal gøre hverdagen lidt nemmere for dig. Det har de bl.a. gjort ved at udstyre grillpanden med et ergonomisk håndtag. Panden er karakteristisk med sine bløde og afrundede håndtag samt et låsesystem, der med sikkerhed ikke løsner sig.

  Kvalitetsmæssigt får man næppe en bedre grillpande til prisen. Denne Scanpan grillpande kan nemlig købes til en fair pris, hvor man virkelig får kvalitet for pengene. Grillpanden er produceret af aluminium, hvor der tilmed er taget højde for miljøet. Ydermere er panden belagt med keramisk titanium med non-stick belægning. Dermed kan man bruge alle tænkelige køkkenredskaber til denne pande.

  De vigtigste specifikationer

  • Induktion: Ja
  • Størrelse: 27 x 27 cm.

  Le Creuset grillpande

  Le Creuset grillpande
  Forhandler Pris Information
  kitchenone 1179 kr. Se produkt

  Er du villig til at betale en mellemhøj pris for en fremragende grillpande, du kan bruge i mange år fremover? I så fald vil du elske denne Le Creuset grillpande, som udstråler kvalitet på alle måder. Det er en eksklusiv grillpande fra en anerkendt producent, der tager sit kvalitetsansvar alvorligt.

  Effektiv grillpande med livstidsgaranti

  Det er sjældent, at man kan købe grillpander med livstidsgaranti, men det kan du faktisk i dette tilfælde. Vælger le creuset grillpandedu at købe denne Le Creuset grillpande, så får du nemlig livstidsgaranti. Det er en garantiordning, som Le Creuset yder på alle sine støbejernspander. Det er blot med til at understrege, hvor høj kvaliteten er, og hvorfor det er en god idé at bruge pande på denne effektive grillpande.

  Vi har at gøre med endnu en firkantet grillpande, som bl.a. er egnet til bøffer, grøntsager, fisk og grøntsager. Der er faktisk stort set ingen grænser for, hvilke råvarer du kan grille, hvis du er i besiddelse af denne grillpande. Den indvendige emalje er tilmed med til at give panden en imponerende styrke og holdbarhed. Det er også årsagen til, at grillpanden kan tåle så høje temperaturer.

  Vi har udvalgt denne grillpande i farverne blå og sort, men du kan faktisk også købe denne Le Creuset grillpande i mange andre farvevarianter. Grøn, rød, orange, lyseblå, creme og beige er blot nogle af de mange andre farver, du kan vælge mellem.

  De vigtigste specifikationer

  • Induktion: Ja
  • Størrelse: 26 x 26 cm.

  WMF PermaDur grillpande

  WMF PermaDur grillpande
  Forhandler Pris Information
  KitchenTime 629 kr. Se produkt

  WMF PermaDur bærer præg af tysk kvalitet, hvilket i sig selv er et stort kvalitetsstempel. WMF har siden tidernes morgen produceret alt til køkkenet – lige fra bestik og kogegrej til vintilbehør. Den tyske producent står også bag denne grillpande.

  Rummelig grillpande med non-stick belægning

  WMF PermaDur er grillpanden, du skal finde frem fra skabet, hvis du gerne vil grille bøffer, grøntsager og / eller steaks til dig selv og din familie. Det er overraskende nemt at tilberede mad på grillpanden, som byder på høj brugervenlighed. Grillpanden er velegnet til fedtfri stegning, hvilket mange mennesker ligeledes vil se som en fordel.

  Denne grillpande kan bruges på alle varmekilder, og induktion er naturligvis ingen undtagelse. Den smarte non-stick belægning sørger i øvrigt for, at varmen fordeler sig jævnt. Du kan sågar sætte grillpanden i ovnen – op til 180 grader.

  De vigtigste specifikationer

  • Induktion: Ja
  • Størrelse: 28 x 28 cm.

  AMT Gastroguss BBQ grillpande

  AMT Gastroguss BBQ grillpande
  Forhandler Pris Information
  KitchenTime 729 kr. Se produkt

  AMT Gastroguss er endnu ikke det mest fremtrædende brand på markedet, men du bør alligevel vide lidt om denne producent og deres grillpander. AMT Gastroguss har nemlig flere gange bevist, at de har helt styr på at udvikle funktionelle og brugervenlige grillpander.

  Robust og pålidelig grillpande til alle typer kogeplader

  AMT Gastroguss BBQ er en yderst robust og pålidelig grillpande, som er fremstillet af aluminium og sidenhen blevet forkælet med en rustfri overfladebehandling. Du kan bruge den på alle typer kogeplader, hvorfor det ikke er afgørende, om du har adgang til nyere eller ældre kogeplader eller induktion i dit hjem.

  Grillpanden har et ternet mønster, som giver dine bøffer de karakteristiske grillstriber. Du får som forbruger intet mindre end 25 års garanti på bunden og håndtaget samt 3 års garanti på selve belægningen. Det er i særdeleshed en god garantiordning.

  De vigtigste specifikationer

  • Induktion: Ja
  • Størrelse: 28 x 28 cm.

  WMF Durado grillpande

  WMF Durado grillpande
  Forhandler Pris Information
  KitchenTime 909 kr. Se produkt

  WMF Durado er en eksklusiv grillpande, som er fremstillet af robuste og holdbare materialer – ligesom du kender fra producentens øvrige grillpander. Der er stort set ikke dét, som du ikke kan grille på denne pande.

  Slidstærk og rengøringsvenlig grillpande

  WMF Durado er fremstillet af poleret rustfrit stål, som er mere slidstærkt end de fleste andre materialer. Grillpanden er både ridse- og rustfri, hvilket helt naturligt har en positiv indvirkning på levetiden. Det er muligt både at grille, stege, koge, dampe og blanchere på alle varmekilder takket være den veludviklede universalbund.

  Du kan tilberede fisk, kød, grøntsager eller noget helt fjerde på denne grillpande, hvor du kan nøjes med at bruge en lille smule fedtstof. Den gode stegeevne og den simple rengøringsproces er ligeledes noget af det, som gør denne grillpande meget attraktiv blandt forbrugerne.

  De vigtigste specifikationer

  • Induktion: Ja
  • Størrelse: 28 x 28 cm.

  Eva Solo Nordic grillpande

  Eva Solo Nordic grillpande
  Forhandler Pris Information
  KitchenTime 759 kr. Se produkt

  Den danske producent – Eva Solo – har fremstillet en af de mest populære grillpander på markedet i øjeblikket. Du kan nu forkæle dit køkken med en ny grillpande, hvis du sætter pris på dansk kvalitet og design.

  Danskproduceret grillpande fra populær pandeserie

  Eva Solo Nordic er en eftertragtet grillpande, som er henvendt til alle nordiske forbrugere med flair for madlavning. Grillpanden er fremstillet af nøje udvalgte materialer bestående af henholdsvis aluminium og egetræ. Designeren bag denne grillpande består af Claus Jensen og Henrik Holbæk.

  Det er vigtigt at notere, at denne grillpande kan bruges på samtlige varmekilder, men den tåler ikke opvaskemaskine. Du bør altså vaske grillpanden i hånden, hvis du gerne vil forlænge levetiden. Grillpanden byder desuden på slip-let belægning, som gør det nemmere at give bøffer flotte grillstriber og skønne stegeskorper.

  De vigtigste specifikationer

  • Induktion: Ja
  • Størrelse: 28 cm. (diameter)

  Ronneby Bruk Ultra Light grillpande

  Ronneby Bruk Ultra Light grillpande
  Forhandler Pris Information
  KitchenTime 559 kr. Se produkt

  Ronneby Bruk Ultra Light er med sikkerhed en af de letteste grillpander, som har fundet vej til det danske marked. Der er al mulig god grund til at give denne grillpande ekstra meget opmærksomhed, da den kommer med mange fordele.

  Let grillpande med komfortabelt håndtag og stor grilloverflade

  Ronneby Bruk Ultra Light lever i den grad op til sit navn, da der i sandhed er tale om en ualmindelig let grillpande med en vægt på kun 1,9 kg. Den lave vægt kombineret med det komfortable håndtag i rustfrit stål med silikonebeklædning er med til at garantere et godt greb.

  Den brugervenlige grillpande kan bruges på alle tænkelige varmekilder, og den kan sågar tåle høje temperaturer i ovn på op til 220 grader. Du kan være helt sikker på, at du gør en skarp handel, hvis du bestiller denne grillpande fra Ronneby Bruk.

  De vigtigste specifikationer

  • Induktion: Ja
  • Størrelse: 30 cm. (diameter)

  Funktion grillpande

  Funktion grillpande
  Forhandler Pris Information
  KitchenTime 299 kr. Se produkt

  Funktion er producenten af denne grillpande, som kan erhverves til en yderst fornuftig pris. Denne hvide grillpande gør sig positivt bemærket med sin lave pris, men der er også mulighed for at fremhæve en håndfuld øvrige fordele.

  Prisvenlig grillpande med god varmefordeling og simpel rengøring

  Funktion præsenterer dig nu for en prisvenlig grillpande, som er fremstillet i støbejern med hvid emalje indvendigt og sort emalje udvendigt. Grillpanden formår at fordele varmen hurtigt og jævnt, ligesom den sørger for, at kødet tilberedes korrekt og får et grillet udtryk.

  Grillpanden tåler at komme i ovnen på op til 220 grader, men det frarådes at putte panden i opvaskemaskinen. Det er samlet set en middelmådig grillpande, men så heller ikke mere end det. Du skal altså ikke forvente, at du bliver ejer af den bedste pande på markedet.

  De vigtigste specifikationer

  • Induktion: Ja
  • Størrelse: 26 x 26 cm.

  Det skal du vide om grillpander

  Det er de færreste, der ved alt om grillpander, men det er faktisk heller ikke nødvendigt. Dog er det vigtigt at have en grundlæggende viden om grillpander, da det vil give dig bedre forudsætninger for at vælge helt rigtigt. Vi har allerede valgt den grillpande, vi synes er den bedste, men det er ikke ensbetydende med, at du er enig. Er du ikke enig i vores valg, så kan du på jagt efter den bedste grillpande med udgangspunkt i dine krav og behov.

  Grillpande til induktion eller keramisk

  Går du på udkig efter grillpander, bør du tage højde for, at grillpander ikke nødvendigvis fungerer til alle varmekilder. De fleste grillpander er egnet til induktion og / eller keramisk. Dog er det også meget normalt, at en grillpande kan bruges til andre varmekilder – feks. ovn og alm. grill. Før du beslutter dig for, hvilken grillpande du skal købe, bør du tænke over, hvilke varmekilder du forventer at benytte dig af. Sætter du pris på stor valgfrihed, skal du vælge en grillpande, der kan bruges til samtlige tilgængelige varmekilder.

  Efterspørgslen på grillpander er stødt stigende, hvilket bl.a. hænger sammen med, at danskerne er blevet opmærksomme på, hvorfor det er praktisk at eje en grillpande. Salget foregår bl.a. på internettet, hvor det er nemt og ikke mindst billigt at købe en god grillpande. Der er særligt mange forbrugere, der søger efter en grillpande til induktion, da induktion er den mest populære varmekilde lige nu.

  Hvilke fordele er der ved en grillpande?

  Der er rigtigt mange fordele ved en grillpande – fordele, som du ikke må glip af. Investerer du i en grillpande, kan du grille hele året rundt – selv om vinteren. Det er vigtigt at være bekendt med, at en grillpande adskiller sig fra en stegepande. Den helt store forskel er, at en grillpande er udstyret med riller, hvor både fedt og saft bliver ledt væk. Dermed risikerer du ikke, at kødet steger sit eget fedt. Derimod bliver det grillstegt, så dine råvarer får den eftertragtede grillsmag.

  Det er stort set kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke råvarer man kan grille på en grillpande. Det er først og fremmest oplagt at grille forskellige former for kød. Dog er det selvfølgelig også muligt at grille grøntsager, fisk og mange andre råvarer. Køber du en fleksibel grillpande, kan du bruge den på både keramisk komfur, induktion komfur og gaskomfur.

  • Du kan grille hele året rundt (også om vinteren)
  • Fedt og saft bliver ledt væk = råvarerne bliver grillet, hvilket giver en delikat grillsmag
  • Det er muligt at grille alle tænkelige råvarer
  • Rengøringen foregår nemt og smertefrit

  Hvilke mærker er værd at kigge efter?

  Kigger du på grillpander på det danske marked, så vil du blive introduceret for rigtigt mange forskellige mærker. Ligesom det gør sig gældende for alt andet udstyr til madlavning, så er der helt naturligt nogle mærker, der er mere eftertragtede end andre. Det hænger naturligt sammen med, at der kan være stor forskel på både kvalitet, brugervenlighed og funktionalitet.

  Da vi arbejdede på denne grillpande test, stødte vi naturligvis på en håndfuld mærker, som skilte sig ud fra mængden. Det er alle sammen mærker, der forhandles på det danske marked, og hvor man er sikret kvalitet for hver eneste krone. I øjeblikket vil vi anbefale følgende mærker:

  • Le Creuset
  • Eva Trio
  • Skeppshult
  • Raadvad
  • Weber
  • Morsø
  • Bodum
  • Siemens
  • Staub
  • OBH Nordica

  Køber du en grillpande fra en af overstående mærker, så er du som udgangspunkt sikret en god handel. Det er kvalitetsmærker, som ikke overlader noget til tilfældighederne.

  Rengøring af grillpande (støbejernspande)


  Køber du en grillpande, der er fremstillet af støbejern, så kan du bruge overstående guide, når du skal beskæftige dig med rengøringsdelen. Videoen er udarbejdet af Super Brugsen og indeholder en masse gode tips og tricks. Varighed: 52 sekunder

  6 gode tips til valg af grillpande

  1. Vælg en grillpande, der fugerer til dine foretrukne varmekilder
  2. Vælg en rengøringsvenlig grillpande, så du kan klare rengøringen på kort tid
  3. Vælg en grillpande med et komfortabelt håndtag, så det bliver sjovere at lave mad til dagligt
  4. Hold dig væk fra de billigste grillpander på markedet – pris og kvalitet hænger ofte sammen
  5. Fastlæg dit budget, før du går på udkig efter en ny grillpande
  6. Spørg en fagperson til råds, hvis du er i tvivl om noget
  7. Der er mange forhandlere af grillpander, hvor priserne kan variere fra forhandler til forhandler. Priserne varierer fra 200 og op til 2.000 kr. Der findes altså med garanti en grillpande til ethvert budget, uanset om man er villig til at købe en billigere eller dyrere pande.

  Vi kan anbefale at shoppe grillpander fra Kitchenone.dk, hvor der er rigtigt mange forskellige pander at vælge mellem. Det er tilmed forhandlere, der tilbyder hurtig levering og kundeservice i en klasse for sig.

  Kilder

  EFTERLAD ET SVAR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here