Gulv Biopejs Test – Bioethnal pejs til gulvet

0

De mange biopejse, der kan findes på det danske marked bliver jævnligt mere og mere populære. Det er noget, som mange danskere har fået øjnene op for i løbet af de seneste par år. Derfor er det også blevet et mere hyppigt syn i de danske hjem, hvor det ikke er ualmindeligt at finde en biopejs, der er blevet installeret i f.eks. stuen eller i spisestuen.

Derfor er det heller ikke utænkeligt, at du selv har gået med overvejelserne om, at investere i en biopejs. Hvis det er noget, du har overvejet, så skal du være klar over, at du kan vælge mellem flere forskellige modeller. Du kan f.eks. vælge væghængte modeller eller indbygningspejse, men det er også muligt at investere i en såkaldt gulv biopejs.

Er du hovedsageligt interesseret i en gulv biopejs, der nemt kan flyttes rundt efter behov, så har du fundet det helt rette sted. I vores gulv biopejs test bliver du præsenteret for en række af markedets absolut mest populære og mest velrenommerede modeller – derfor vil du også kunne finde inspiration til din næste gulv biopejs vha. denne artikel.

Aflang fritstående biopejs – Hvid

Test af Aflang fritstående biopejs – Hvid
Forhandler Pris Information
Biopejs 6.999,00 DKK Se produkt

Den første biopejs, du kan finde i denne artikel er en både stor og flot biopejs, der er holdt i en hvid farve. Den er selvfølgelig fritstående og derfor kan den også stå frit og åbent, hvilket giver flammerne mulighed for at brænde op fra stålkammeret. Derfor er det bestemt også en biopejs, der tiltaler langt de fleste danskere, der søger en gulv biopejs.

Der skal desuden heller ikke herske nogen tvivl om, at biopejsen er ideel for dig, der ønsker noget, der er lidt ud over det sædvanlige. Ikke nok med, at dette er en biopejs, der kommer til at imponere dig selv hver gang, du ser den, så vil den bestemt også kunne imponere dine gæster – og det gør sig gældende uanset, om den står indenfor eller udenfor.

Kan tilføre hjemmet stil og hygge

Der er tale om en meget åben biopejs, hvilket naturligvis er med til at give den et unikt look. Det skal dog gøres klart, at det er vigtigt, at den placeres et sted, hvor den ikke er tilgængelig for små børn og kæledyr, der har en tendens til at komme for tæt på. Den åbne ild kan dog være med til at tilføre hjemmet både stil og hygge, uanset hvor, den står.

Denne biopejs er ikke blot noget, der er at finde i store åbne stuer i de danske hjem, men er samtidig også noget, du kan finde i entréer hos store virksomheder. Det er naturligvis en pejs, der bliver indkøbt med henblik på, at kunne skabe en helt særlig pejsestemning – og derfor er den bestemt også blevet populær blandt rigtig mange danskere.

Specifikationer

 • Brænderkapacitet: 5 liter
 • Brændetid på én opfyldning: 6-8 timer
 • Varmeeffekt (kW pr. time): 4,5 kW

Klassisk, firkantet biopejs til gulv – Hvid

Test af Klassisk, firkantet biopejs til gulv – Hvid
Forhandler Pris Information
Biopejs 4.999,00 DKK Se produkt

Er du på udkig efter en helt klassisk og firkantet biopejs, der er blevet skabt med henblik på, at kunne placeres på gulvet, så skal der ikke være nogen tvivl om, at du bestemt bør vælge at se nærmere på denne model. Det er en rigtig flot model, der er blevet holdt i et enkelt, men dog samtidig også tidløst og moderne udseende, der passer ind overalt.

Idéen med denne biopejs er, at den skal give dig en følelse af, at der er tale om en ganske almindelig pejs, som du kender fra gamle dage. Med en gammeldags pejs har du mulighed for at skabe hygge og en god atmosfære i hjemmet – og det er præcis det samme, du får muligheden for at gøre med denne biopejs, hvis du installerer den i dit hjem.

Kombination af flot design og hyggelig stemning

Med en biopejs som denne, så er du garanteret, at der er tale om en model, hvor du er sikret en kombination af flot design og en særdeles hyggelig stemning. Hele overfladen er blevet holdt i hvid, hvilket er gjort for at sikre et neutralt og moderne look. De materialer, der er gjort brug af til indersiden af biopejsen er dog i stedet blevet holdt i en sort.

Det bør gøres klart, at selvom biopejsen er hvid, så skal du ikke være bange for, at den bliver misfarvet – det er en nemlig en biopejs, der hverken afgiver røg, sod eller os, hvorfor den hvide farve ikke bliver grim. Der skal ikke herske nogen tvivl om, at det ikke blot er en funktionel biopejs, men samtidig er det også et særdeles smukt og unikt møbel.

Specifikationer

 • Brænderkapacitet: 2,5 liter
 • Brændetid på én opfyldning: 3-5 timer
 • Varmeeffekt (kW pr. time): 4,1 kW

Biopejs i cirkel design til gulv – Sort

Test af Biopejs i cirkel design til gulv – Sort
Forhandler Pris Information
Biopejs 2.999,00 DKK Se produkt

Biopejse til gulvet kan findes i rigtig mange forskellige størrelser. Er du på udkig efter en større én af slagsen, så bør der ikke være nogen tvivl om, at du skal vælge at se nærmere på denne model. Den kommer med et særdeles unikt design, da den er blevet lavet i et cirkeldesign, hvorfor den er både unik og til hver en tid vil skille sig ud fra mængden.

I og med, at der er tale om en biopejs af høj kvalitet, der er blevet pulverlakeret i sort, så er du sikker på, at farven holder og ikke ender med at krakelere – dertil bør det også understreges, at den sorte farve er med til at gøre, at det bestemt er en moderne og unik biopejs, der vil passe rigtig godt ind i enhver bolig og passe sammen med alt dekor.

Åben biopejs, der skaber hygge

Ikke nok med, at du kan være sikker på, at der er tale om en moderne og unik biopejs, der vil fungere godt som værende en pyntegenstand i din bolig, så er det også en åben model, der betyder, at dens flammer er godt synlige. Det er noget, der er med til at skabe ekstra hyggelig stemning og en mere hjemlig affære, når den er blevet tændt.

Biopejens meget elegante og moderne design gør, at den passer ind i alle hjem – og det er selvfølgelig også noget, som den sorte farve hjælper med. Det skal dog understreges, at pejsen kan blive varm, så derfor er det også vigtigt, at du sørger for at holde børn, kæledyr og lignende væk fra den. Biopejsen kan skabe fornyelse i enhver bolig.

Specifikationer

 • Brænderkapacitet: 1,5 liter
 • Brændetid på én opfyldning: 2-3 timer
 • Varmeeffekt (kW pr. time): 2,17 kW

Høj biopejs med glas i toppen – Stål

Test af Høj biopejs med glas i toppen – Stål
Forhandler Pris Information
Biopejs 2.999,00 DKK Se produkt

Er du på udkig efter en biopejs, der bestemt kommer til at skille sig ud fra mængden, så skal der ikke herske nogen tvivl om, at du bestemt bør vælge at se nærmere på denne smukke biopejs. Der er tale om model, der er blevet fremstillet i stål og dertil også udstyret med glas i toppen. Derfor har den selvfølgelig også et helt unikt og særligt look.

Biopejse kan ofte findes hos hoteller eller virksomheder, der har et ønske om at kunne byde deres besøgende velkommen med en hyggelig og behagelig velkomsthilsen. Det er dog ikke ensbetydende med, at denne biopejs ikke egner sig godt til, at blive brugt flere steder i hjemmet, hvor den både kan tages i brug indenfor såvel som udenfor.

Høj biopejs med et unikt design

Langt de fleste biopejse, der er lavet til at stå på gulvet er oftest lange. Det er dog blot ensbetydende med, at en høj og slank biopejs som denne vil skille sig ud fra mængden af øvrige modeller, da den kan bryste sig af, at have et meget unikt design. Det er – med andre ord – en pejs, der vil skabe opmærksomhed og være meget iøjnefaldende for gæster.

Pejsen er egnet til at blive brugt i mange sammenhænge. Den kan både bruges indenfor og udenfor. Hvis du vælger at placere den indenfor, så vil den naturligvis fungere som stilfuldt boliginteriør, men samtidig kan den også skabe en hyggelig stemning, hvilket gør sig gældende uanset om, den skal placeres i stuen, på gangen eller på din terrasse.

Specifikationer

 • Brænderkapacitet: 1,5 liter
 • Brændetid på én opfyldning: 2-3 timer
 • Varmeeffekt (kW pr. time): 2,17 kW

Stående åben biopejs – Sort

Test af Stående åben biopejs – Sort
Forhandler Pris Information
Biopejs 4.999,00 DKK Se produkt

Denne model er blevet konstrueret i stål og kan derfor ikke blot bryste sig af, at have et unikt og moderne look. Det er samtidig også en model, der byder på et stilrent design, der er med til at sikre, at denne biopejs passer til alle omgivelser. Det er med garanti også én af årsagerne til, at det er blevet til en særdeles populær biopejs i Danmark.

Der skal dog ikke lægges skjul på, at det særligt er en gulv biopejs, der passende ind i mere moderne omgivelser. Selve designet er blevet skabt med henblik på, at det skal være en moderne og stilren model. Det betyder også, at du med garanti vil kunne finde et passende sted i din bolig, hvor du kan placere en moderne og eksklusiv biopejs som denne.

Glasstykke for både for- og bagside

passende Ét af de aspekter, der er med til at give netop denne biopejs et særdeles moderne look er, at den er blevet udstyret med glasstykker på både for- og bagside. Det er selvfølgelig også ensbetydende med, at du kan nyde de flotte og hyggelige flammer fra begge sider af biopejsen. Det er oplagt, hvis du har god plads i dit hus, du ønsker at udnytte.

Der er tale om en gulv biopejs, der byder på et meget åbent design, hvilket er med til at sikre, at du får den maksimale hygge ud i rummet, så selskabet dermed også får mulighed for at nyde den gode stemning. En biopejs som denne bliver ikke blot købt for at kunne skabe varme, da det i lige så høj grad handler om, at gøre brug af den til at skabe hygge.

Specifikationer

 • Brænderkapacitet: 1,5 liter
 • Brændetid på én opfyldning: 2-3 timer
 • Varmeeffekt (kW pr. time): 2,17 kW

Hvorfor skal jeg vælge en fritstående gulvbiopejs?

Du skal selvfølgelig være klar over, at en fristående biopejs – i langt de flest tilfælde – kræver mere plads, end hvis du vælger en ophængt én af slagsen. Sammenlignet med en ophængt biopejs, så vil du dog opleve, at du kan bruge en fritstående biopejs som et møbel og dermed også som en del af den generelle indretning, du fører i din bolig.

Det skal desuden også gøres klart, at en fritstående biopejs kommer til at fylde en del mere i helhedsindtrykket af din indretning. Derfor er det også en oplagt idé, at du går på jagt efter en såkaldt gulv biopejs, hvis du gerne vil have en model, der er fristående og dermed også kommer til at optage mere plads i din bolig til forskel fra en væghængt én.

På lige fod med de væghængte modeller, så har du også mulighed for at finde de mange fristående biopejse i et væld af forskellige designs og størrelser. Én af de klare fordele ved at vælge en biopejs, der er skabt til gulvet er, at den sjældent vil kræve nogen form for montering eller installation – den er derimod nem at sætte gang i og få tændt op i.

En gulv biopejs kan flyttes rundt efter behov

Der er desuden også mange, der vælger at investere i en gulv biopejs, da det giver dem muligheden for at flytte den rundt efter behov. Du kan f.eks. gøre brug af den ude på terrassen en sommeraften, og tage den med ind, når det bliver for køligt at opholde dig ude på terrassen. Det kan dog også foregå på samme måde den anden vej rundt.

I denne forbindelse skal det dog gøres klart, at en fritstående biopejs skal have en praktisk størrelse, hvis du har planer om, at kunne flytte den rundt. Der findes også større modeller, der f.eks. er designet med henblik på, at skulle ligne en gammeldags pejs eller brændeovn – sådanne modeller er oftest en kende større end dem, du nemt kan flytte rundt.

Hvis du ønsker at investere i en biopejs til gulvet, der kan give dig en følelse af, at du sidder foran en rigtig brændeovn eller pejs, så skal du vælge en større model. En sådan pejs vil nemlig kunne give dig en følelse af, at du sidder placeret foran en rigtig pejs.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here