Gyngestativ Test – De bedste godkendte gyngestativer

0

Der findes mange gyngestativer på det danske marked. Derfor er der også gode forudsætninger for, at du kan finde netop dét gyngestativ, der harmonerer med de tanker, du har gjort dig. Der er stor forskel på hvad, folk stiller af krav til deres gyngestativ. Der er også forskel på mange aspekter af hver model, hvorfor det er vigtigt at vælge med omhu.

Du skal dog ikke være bange for, at du ikke kan finde det helt rette gyngestativ på det danske marked. Det gør sig naturligvis gældende, hvad end du leder efter et mindre gyngestativ til de mindste eller du derimod har børn, der er en kende ældre, så du derfor søger et større gyngestativ. Begge dele kan findes i et væld af forskellige varianter.

Hvis du er på udkig efter et gyngestativ, så har du med garanti også gjort dig en række tanker om hvad, du reelt set er på udkig efter. I denne gyngestativ test bliver du præsenteret for en række af de bedste modeller på det danske marked, hvorfor du med – stor sandsynlighed – også kan finde frem til et gyngestativ, der er intet mindre end perfekt.

Hörby Bruk Classic Silver Metal Gyngestativ

Test af Hörby Bruk Classic Silver Metal Gyngestativ
Forhandler Pris Information
Wupti 1.090,00 DKK Se produkt

Her er der tale om et gyngestativ, der er produceret i Sverige. Classic Silver Metal er et gyngestativ fra familievirksomheden Hörby Bruk, der i høj grad er kendt for deres produkter af høj kvalitet. Kvaliteten er blevet grundigt testet og kontrolleret på fabrikken. Derfor kan du være sikker på, at både kvalitet og sikkerhed er helt i top.

Samtlige legeredskaber på gyngestativet er blevet både CE- og TUV-godkendt – derfor er du også garanteret, at dit barn eller dine børns sikkerhed og velfærd er i højsædet. Der er desuden tale om et stativ, der kan kan bryste sig af, at være certificeret med både ISO 9001 og miljøcertificeret i henhold til ISO 14001, hvilket sikrer en høj kvalitet.

Kommer med 2 gynger og 1 dobbeltgynge

Hörby Bruk Classic Silver Metal er et gyngestativ, der leveres med to gynger og en dobbeltgynge. Derfor er der også tale om et stativ, du kan være sikker på vil være indbydende for dit barn eller børn. Hele gyngestativer er bestående af en både robust og sikker ramme fremstillet i stålrør, der er sikret ved hjælp af svejsede benbeslag, så det står stabilt.

Alle tre gynger, du finder på dette gyngestativ er blevet udstyret med robuster sæder, der samtidig også byder på afrundede kanter. Al plast, der er brugt i forbindelse med fremstillingen af Classic Silver Metal fra Hörby Bruk er UV-bestandigt. Den maksimale vægt pr. sæde lyder på 50 kg., hvorfor stativet og gyngerne kan bruges af de fleste børn.

De vigtigste specifikationer

 • Højde: 1,85 meter.
 • Længde: 2,15 meter.
 • Pladsbehov: 2,75 m. x 1,85 m.
 • Emballagemål: 220 cm. x 22 cm. x 18,5 cm.
 • Totalvægt: 22 kg.

Hörby Bruk Træ Active Gyngestativ – Med klatrevæg

Test af Hörby Bruk Træ Active Gyngestativ – Med klatrevæg
Forhandler Pris Information
Wupti 3.118,00 DKK Se produkt

Dette er ligeledes et gyngestativ, der kommer fra svenske Hörby Bruk. Derfor er du også garanteret, at der igen er tale om et gyngestativ af absolut højeste kvalitet. Denne gang skal det dog understreges, at der ikke er tale om et gyngestativ, der er fremstillet i stål, men der er derimod tale om et gyngestativ, der er lavet i trykimprægneret træ.

I og med, at hele trærammen er fremstillet i stærkt trykimprægneret træ, så er du også garanteret, at der er tale om et robust og slidstærkt gyngestativ. Det er dog ikke noget, der ændrer på, at kvaliteten er blevet grundigt testet og kontrolleret på fabrikken inden, det sendes ud. Derfor kan du være sikker på, at kvalitet og sikkerhed er helt i top.

Både ISO 9001- og ISO 14001-certificeret

På lige fod med de øvrige produkter og gyngestativer fra Hörby Bruk, så er dette gyngestativ naturligvis også både certificeret i henhold til ISO 9001 såvel som ISO 14001, der er bevis på, at det er et både kvalitets- og miljørigtigt gyngestativ. Alle legeredskaberne, du finder på dette gyngestativ fra Hörby Bruk er både CE- og TUV-godkendt.

Både benbeslag og knudepunkter er fremstillet i stål og er blevet fuldt svejset. Det er med til at sikre, at der er tale om et sikkert, stabilt og robust gyngestativ. Dertil skal det naturligvis også nævnes, at der medfølger to gynger såvel som en klatrevæg. Gyngerne kommer med robuste sæder med afrundede kanter, der er fremstillet i UV-bestandigt plast.

De vigtigste specifikationer

 • Højde: 2,00 meter.
 • Længde: 2,95 meter.
 • Pladsbehov: 2,95 m. x 1,90 m.
 • Fodstøtte: TPE.
 • Materiale: Trykimprægneret træ.
 • Totalvægt: 83 kg.

Little Tikes Roma Gyngestativ Med To Gynger

Test af Little Tikes Roma Gyngestativ Med To Gynger
Forhandler Pris Information
Wupti 1.999,00 DKK Se produkt

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at Little Tikes er et velrenommeret brand, når det kommer til legetøj og deslige. Derfor kan du også roligt vælge at investere i et gyngestativ fra Little Tikes som f.eks. denne model, der går under navnet Roma. Her er der tale om et både enkelt og stabilt trægyngestativ med hele to gynger i vejrbestandigt plast.

Ydermere, så skal det også understreges, at Little Tikes Roma er et gyngestativ, der leveres inkl. både reb og bolte, der bruges til ophængning såvel som ankersæt, der bruges til fastgørelse i underlaget. Det er også ensbetydende med, at det er et gyngestativ, der altid står både fast, sikker og robust – uanset hvilket underlag, du vælger at placere det på.

Træ i særlig høj kvalitet

Træet der er brugt til at fremstillet Roma fra Little Tikes kan bryste sig af, at være i særlig høj kvalitet. Ikke nok med det, så er metalsamlingerne også blevet overfladebehandlede, hvilket er med til at medføre ekstra sikkerhed. Det er et relativt simpelt gyngestativ, der både appellerer til de fleste og ligeledes også et gyngestativ, der kan bruges af alle.

Der er tale om et gyngestativ, der særligt er velegnet til børn, der befinder sig i alderen fra 3 år til 6 år. Selvom der blot er tale om et meget simpelt gyngestativ, så er det bestemt ikke ensbetydende med, at Roma fra Little Tikes ikke vil kunne levere morskab til dit barn eller dine børn – og så har det samtidig også en størrelser, der gør, at de fleste kan finde plads til det.

De vigtigste specifikationer

 • Mål: H: 247,47 x B: 265 x D: 218 cm.
 • Anbefalet alder: 3-6 år.
 • Materiale: Trykimprægneret træ.
 • Totalvægt: 63 kg.

Nordic Play – Gyngestativ med platform, gynger og rutsjebane

Test af Nordic Play – Gyngestativ med platform, gynger og rutsjebane
Forhandler Pris Information
Wupti 1.699,00 DKK Se produkt

Nordic Play er en producent af gyngestativer, der er velkendt på det danske marked. Du er garanteret, at både kvalitet og sikkerhed er helt i top. Der skal ikke herske nogen tvivl om, at der her er tale om et gyngestativ, der bedst kan bryste sig af, at være en komplet Gør-det-selv-pakke. Det leveres med alt, du skal bruge og en montagevejledning.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at der bestemt er tale om et gyngestativ, der kan bryste sig af en særdeles høj kvalitet. Der er tale om et gyngestativ, der er blevet fremstillet af en række af de bedste materialer, hvilket blandt andet inkluderer både fyrretræ, plast og metal – og fælles for alle disse materialer er, at de er den bedste kvalitet.

Egner sig til børn i alderen 3-10 år

Det skal selvfølgelig gøres klart, at Nordic Play er et gyngestativ, der egner sig godt til børn i alderen fra 3 år og op til 10 år. Dertil skal det også nævnes, at Nordic Play har godkendt gyngestativet i henhold til EN71-1, 2, 3 og 8, hvilket samtidig også betyder, at det er CE-godkendt. Fyrretræet der er brugt til dette gyngestativ er trykimprægneret.

Det er et gyngestativ, der byder på mange aktiviteter, da det både er blevet udstyret med to gynger og en underholdende rutsjebane. Gyngestativet leveres med en montagevejledning, der gør det nemt for dig at samle gyngestativet. Samtidig er der også tale om et gyngestativ, der kan erhverves til en særdeles god pris.

De vigtigste specifikationer

 • Mål: Ø 10 cm x 240 cm overligger – Ø 8 cm x 240 cm.
 • Anbefalet alder: 3-10 år.
 • Materiale: Trykimprægneret fyrretræ, plast og metal.
 • CE-godkendt: Ja.

Little Tikes Hamburg Play System Gyngestativ & Rutsjebane

Test af Little Tikes Hamburg Play System Gyngestativ & Rutsjebane
Forhandler Pris Information
Wupti 6.499,00 DKK Se produkt

Er du på udkig efter et robust gyngestativ, der ikke blot byder på et sæt gynger, men derimod et væld af andre aktiviteter. I en sådan forbindelse bør du bestemt vælge at se nærmere på Hamburg Play System fra Little Tikes, der kan bryste sig af, at være et robust trægyngesæt, hvorfor du kan være sikker på at kvaliteten er helt og aldeles i top.

Sættet bliver leveret med intet mindre end to gynger, en såkaldt diskgynge såvel som en 180 cm. stor rutsjebane såvel som en klatreplatform. Derfor skal der ikke være nogen tvivl om, at Little Tikes Hamburg Play System kan holde flere børn beskæftiget på én gang – og endda også i en længere periode. Derfor er det bestemt en rigtig god investering.

Lavet i FSC-kontrolleret træ

På lige fod med de mange andre typer af trægyngesæt fra Little Tikes, der kan findes på det danske marked er blevet lavet i FSC-kontrolleret træ, hvilket naturligvis også er ensbetydende med, at der er tale om træ, der er behandlet mod råd og henfald. Derfor kan du også være sikker på, at det er trægyngesæt, der byder på en rigtig god levetid.

Ydermere, så skal det også gøres klart, at ledene, der bruges til samling af stativet er lavet af pulverlakeret metal. Little Tikes Hamburg Play System egner sig til børn i alderen fra 3 år og opefter. Det byder nemlig på aktiviteter, der tiltaler ethvert barn – uanset hvilken alder, de befinder sig i. Derfor vil Hamburg Play System også passe ind overalt.

De vigtigste specifikationer

 • Mål: H: 224,99 x B: 270 x D: 330 cm.
 • Anbefalet alder: Fra 3 år og opefter.
 • Materiale: Trykimprægneret træ, plast og metal.
 • FSC-kontrolleret: Ja.

Et gyngestativ kan danne rammerne for timevis af underholdning

Der bør ikke være nogen tvivl om, at et gyngestativ kan danne rammerne for timevis af underholdning blandt dit barn eller dine børn. Der findes mange typer af gyngestativer på det danske marked, men fælles for dem alle er, at de – uden tvivl – vil kunne underholde dit barn eller børn i op til flere timer, hvis vejret er godt og tillader udendørs leg.

Det skal selvfølgelig nævnes, at nogle gyngestativer byder på flere aktiviteter end andre. Der findes gyngestativer, der byder på meget andet end gynger, men der findes også meget simple stativer, der blot er udstyret med én eller to gynger. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at vurdere hvad, du reelt set leder efter for et gyngestativ.

Gyngestativ med andet end blot gynger?

Hvis du gerne vil være sikker på, at du ender med at investere i et pænt gyngestativ, der kommer til at blive brugt i stor stil af dit barn eller dine børn, så skal der bestemt ikke herske nogen tvivl om, at du er bedst stillet ved at investere i et gyngestativ, der byder på meget andet end blot et par gynger – der er nemlig mange andre muligheder.

Du kan f.eks. vælge at se nærmere på de mange gyngestativer, der er blevet beskrevet ovenfor, der blandt andet både byder på rutsjebaner, diskgynger og meget andet. Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at et sådant gyngestativ kan danne rammerne for mange timers underholdning uanset dit barns alder, køn og øvrige interesser.

Hvis planen er, at det blot skal bruges i mindre omfang, så bør der ikke være nogen tvivl om, at du har mulighed for at spare en del penge ved at vælge et gyngestativ, der blot er udstyret med f.eks. to almindelige gynger. Det kan også være underholdende, men i sidste ende, så afhænger det af dine og dit barns krav og præferencer.

Både kvalitet og sikkerhed skal være i top

Hvis dit barn eller dine børn skal gøre brug af et gyngestativ, så er du med garanti også interesseret i, at både kvalitet og sikkerhed skal være i top. Ved at sikre, at gyngestativet er lavet af materialer af den absolut bedste kvalitet, så er du også sikret, at der er tale om et mere sikkert gyngestativ. Derfor er det vigtigt, at det er noget, du har fokus på.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here