Hårtrimmer Test – De bedste hårtrimmere

Denne artikel indeholder annoncer. Læs mere her.

0

Vi har taget et kig på de mange ønsker fra vores læsere, hvor en hårtrimmer har været ønsket i en længere periode. Derfor udvalgte vi 17 hårtrimmere, som vi har brugt de seneste 5 dage på at teste. Det er ikke svært at finde en god hårtrimmer, men det kan være problematisk at finde den bedste hårtrimmer på markeder. Der findes nemlig et hav af modeller med forskellige funktioner og specifikationer. Da vi skulle en bedst i test lagde vi fokus på, at hårtrimmeren skulle kunne dække ethvert behov. Formålet med denne test er netop at overskueliggøre markedet, som vi gør ved at præsentere jer for de 3 bedste hårtrimmere. Længere nede i artiklen kan du læse om, hvordan du finder den hårtrimmer, der passer bedst til dine individuelle behov. Vi vil desuden komme ind på, hvilke praktiske og økonomiske fordele, der er ved at eje en hårtrimmer.

Remington HC5880 Indestructible

Test af Remington HC5880 Indestructible
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Made4men 809,10 809,10 Læs mere
Helsebixen 899,00 899,00 Læs mere

Selvom vi har testet rigtigt mange hårtrimmere, så er der ingen, der kan måle sig med modellen HC5880 fra Remington. Det har været en udsøgt fornøjelse at teste denne hårtrimmer, som overlegent er blevt kåret til testens bedste hårtrimmer.

Fordele ved Remington 5880 (Indestructible)

Formålet med denne test var at finde den bedste hårtrimmer på markedet, og det er heldigvis lykkedes. Denne model er i øjeblikket den mest kraftfulde hårtrimmer på det danske marked, som kan klare alle opgaver inden for hårfjerning. På trods af den lave pris, så får man en hårtrimmer, som byder på kvalitet og holdbarhed udover det sædvanlige. Den er udstyret med det nyeste teknologi, som sikre et godt klipperesultat hver eneste gang. Du får en enestående hårtrimmer, som er nem at håndtere og rengøre. Ydermere medfølger der en medfølgende taske, hvor du kan opbevare din hårtrimmer godt og sikkert, når du ikke bruger den.

På trods af at det er en kraftfuld og effektiv hårtrimmer, så er den ganske lydsvag, hvilket er endnu en fordel. Ydermere er den udstyret med anti-glip håndtag, så den ikke glider ud af din hånd under brug. Slutteligt bemærkede vi, at man får 5 års garanti, hvilket er et markant plus.

Alt i alt er det en hårtrimmer, som vi varmt kan anbefale. Man får ganske enkelt ikke en bedre hårtrimmer til prisen.

De vigtigste specifikationer

  • Motor: 7,4 Motor System
  • Skæreevne: 350 mm/s
  • Batterilevetid: 2 timer
  • Medfølgende tilbehør: Øretrimmer – Rensebørste – Oplader – Opbevaringstaske – Olie (10 ml.) – Instruktionsbog – Beskyttelse til skæret

BaByliss Pro FX672E

Test af BaByliss Pro FX672E
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Made4men 1.079,00 1.079,00 Læs mere

Det er værd at bemærke, at den oprindelige pris er 2200 kr. Man kan altså spare rigtig mange penge på en formidabel hårtrimmer, hvis man er hurtig nok.

Kvalitet i topklasse

Der er tale om en meget populær hårtrimmer i ergonomisk design. Med denne hårtrimmer med Direct Drive Motor og skarpe skær, kan man forvente et glimrende resultat ved hver klipning.

De skarpe blade er lavet af rustfrit stål, som er designet til at opnå imponerende præcision. Det er en hårtrimmer, som bliver brugt af private såvel som professionelle. Der er efterhånden rigtig mange frisører, der bruger netop denne trimmer i deres salon.

Hårtrimmeren kan både bruges med og uden ledning. Med denne hårtrimmer skulle der være gode muligheder for at finde den rette længde, da den har 8 længdeindstillinger. Med i prisen får du en stand til trimmere, lubricating oil og en praktisk rengøringsbørste.

Hos Made4Men.dk er der indtil videre blevet skrevet 13 anmeldelser af produktet, som har givet en samlet score på 4,5 ud af 5 mulige.

De vigtigste specifikationer

  • Motorstyrke: 7000 svingninger i minuttet
  • Vægt: 225 gram
  • Støjniveau: 71 dB

Panasonic Professionel Hair Clipper (ER-1611-K)

Test af Panasonic Professionel Hair Clipper (ER-1611-K)
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Wupti 930,00 930,00 Læs mere
Billigvoks 998,00 998,00 Læs mere
Made4men 1.099,00 1.099,00 Læs mere

Panasonic ER-1611 Professionel er et glimrende alternativ til vores testvinder, som befinder sig i samme prisklasse. Hos Nicehair.dk kan du spare 804 kr. på denne hårtrimmer, hvilket man må sige er et meget attraktiv tilbud. Den minder på nogle punkter om sin forgænger ER-1610, men den skiller sig dog ud på flere måder.

Mest populære hårtrimmer

Denne hårtrimmer er den mest anvendte trimmer af frisører i Danmark. Det er ikke nogen tilfælde, at en lang række af de mest succesrige frisørsaloner har valgt at bruge netop denne frisørtrimmer. En af grundene til, at den er så populær skyldes den lange arbejdstid. Når først trimmeren er ladet op, kan den bruges i rigtig mange timer uden ledning. Det er især en fordel for professionelle, men det er også rart for private.

Garantiperiode på 5 år

Denne Panasonic hårtrimmer har en kraftig motor, som kan trimme alle hårtyper. Ligesom det gør sig gældende for deres øvrige professionelle hårtrimmere, kan denne også bruges trådløst med batteri. Hvis du køber denne trimmer, får du 5 års totalgaranti. Skulle du løbe ind i nogen som helst problemer med produktet indenfor de 5 år, kan du altså få det lavet uden beregning.

Trimmeren har 3 afstandsmålere, som består af følgende længder:

  • 3 og 4 mm.
  • 6 og 9 mm.
  • 12 og 15 mm.

I forhold til vedligeholdelse kan du med fordel bruge det medfølgende olie, som du nemt kan smøre maskinen med. Det er muligt at tage klippeskæret af, således at man hurtigt og nemt kan skifte skæret ved behov.


Jagten efter den rette hårtrimmer

Hver dag er der både rigtig mange mænd og frisører, der er på jagt efter den helt rette hårtrimmer. Hvis man aldrig før har købt en hårtrimmer, kan det være svært at vide, hvad der er op og ned. Vi har netop kigget på, hvilke faktorer der er vigtigst, hvis man vil købe en ny trimmer. Du kan med fordel have nedenstående punkter med i tankerne, når du går på jagt efter en ny trimmer:

Længdeindstillinger

Først og fremmest kan man gøre klogt i at vælge en hårtrimmer med flere længdeinstillingere. Hvis du blot ønsker at en trimmer til at klippe dig selv skaldet, er det dog ikke så vigtigt. Dog vil man normalt sige, at jo flere længdeindstillinger desto bedre. I den forbindelse er det vigtigt, at man indstiller længden korrekt. Hvis trimmeren skal bruges til en hel familie, er det især vigtigt, at den er fleksibel i forhold til længden.

Batteritid

De fleste vil sætte stor pris på en trimmer med lang batteritid. Der er tale om den tid, hvor man kan bruge maskinen uden ledning. Bruger du en trimmer til håret og / eller skægget flere gange om ugen, vil det være ekstra vigtigt at gå efter lang batteritid. Hvis man er frisør, kan med fordel investere lidt flere penge på en trimmer med høj batteritid. Det giver muligheden for at klippe flere kunder uden at skulle oplade trimmeren efter hver behandling. Dette punkt er noget, vi har haft høj fokus på i vores hårtrimmer test.

Komfort og vægt

Nogen er meget opmærksomme på vægten, mens andre ikke tænker så meget over det. Ikke desto mindre vil det være en fordel med en let trimmer, som helst skal veje så lidt som muligt. Derudover er det også vigtigt, at hårtrimmeren ligger godt i hånden. Det er desuden rart med en komfortabel hårtrimmer, som ikke fylder for meget i kufferten Hvis man skal have en hårtrimmer, hvor der er fokus på komfort og lav vægt, så skal man kigge på nogle af de professionelle løsninger.

Læs videre: Barbermaskine test

Knive / blade

Vi anbefaler, at man går efter en hårtrimmer med titanium blade, da det er et robust materiale, som har en lang levetid. Derudover kan man gøre klogt i at købe en trimmer med selvslibende blade. Hvis bladene ikke er selvslibende, skal bladene skiftes jævnligt. For det første er det tidskrævende, samtidig med at det hurtigt kan blive dyrt. På lang sigt vil det i de fleste tilfælde kunne betale sig at købe en trimmer med selvslibende knive. Som du nok allerede har set er flere af produkterne i vores store hårtrimmer test med selvslibende blade.

Motorkraft

I vores hårtrimmer test erfarede vi, at trimmere med en robust motor klarer sig eksemplariske. Har man meget tykt hår, vil motorkraften være en af de afgørende faktorer for resultatet. De billige trimmere har den ulempe, at motoren typisk ikke er særlig kraftfuld.

Trådløs / ledning

Når du skal købe en hårtrimmer, skal du tage stilling til, om du ønsker en trimmer med eller uden ledning. Langt de fleste foretrækker en trådløs hårtrimmer, da det uden tvivl er mest praktisk i alle situationer. Hvis du godt kan leve med en trimmer med ledning, kan du spare en del penge. Det er nemlig ingen hemmelighed, at trådløse trimmere er dyrere end modellerne uden ledning. Selvom der er tale om en “trådløs hårtrimmer”, skal den naturligvis også oplades en gang i mellem. Erfaringen fra denne nye hårtrimmer test viser, at det tager omkring 60-75 minutter at lade en trimmer helt op.

Kan trimmeren bruges i vådt hår?

Som udgangspunkt bør man have tørt hår, når man vil bruge en hårtrimmer. Vi anbefaler at købe en god hårtørrer – du kan få inspiration i vores nye hårtørrer test, hvor vi præsenterer dig for de bedste. Ligeledes bør man undgå at have voks i håret ved trimning. Der er dog trimmere, som godt kan holde til vådt hår. Det gælder især de nye modeller, som endda kan bruges under bruseren. Dog bør du sikre dig på forhånd, at trimmeren kan bruges i vådt hår. Hvis maskinen ikke kan tåle vand, risikerer man at ødelægge systemet.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here