Hjørnesofa Test – Bedste hjørnesofaer med chaiselong

0

Der skal naturligvis ikke være nogen tvivl om, at der er mulighed for at finde et væld af forskellige typer af sofaer på det danske marked. Derfor kan det også virke som lidt af en udfordring, at skulle investere i en ny sofa, uanset om det er planen, at den skal bruges i stuen, på et værelse, i et loungeområde eller derimod et helt fjerde sted. Faktum er dog, at det er en god idé, at du sørger for at finde ud af, hvad du egentlig selv har gjort dig af tanker og dertil også hvad du har af krav og præferencer i denne forbindelse.

Det er forskelligt blandt de mange danskere, hvad de foretrækker, når det kommer til at skulle investere i en ny sofa. Der er mange, der ikke ser behovet for mere end blot en topersonerssofa, da der sjældent skal findes plads til mere end to personer. Der er dog også andre, der i stedet foretrækker en sofa med en kende mere plads, hvorfor de i stedet vælger at investere i en større sofa med f.eks. chaiselong. Endelige er der nogen, der ønsker at placere deres nyindkøbte sofa i hjørnet af det pågældende lokale, hvorfor det selvfølgelig er oplagt med en såkaldt hjørnesofa.

Hvis du er på jagt efter en ny hjørnesofa, så er du kommet til det helt rette sted. Her på siden finder du nemlig en hjørnesofa test, hvor du får muligheden for at stifte bekendtskab med en lang række forskellige hjørnesofaer. Det er ensbetydende med, at du med garanti også vil kunne finde en model, der er lige noget for dig, hvad end dine præferencer lyder på. Du kan roligt se med nedenfor, hvor du ligeledes også finder vigtig information, der kan vise sig at gøre dit køb en anelse nemmere, når du skal købe ny sofa.

Adelanto - Eksklusiv og stor hjørnesofa

Adelanto - Eksklusiv og stor hjørnesofa
Forhandler Pris Information
14999 kr. Se produkt

Hvis du er på jagt efter en stor sofa, der giver god plads til hele familien, så er Adelanto bestemt et rigtig godt bud på netop sådan én sofa. Der er tale om en meget eksklusiv hjørnesofa, der er blevet udstyret med en chaiselong i venstre side og en såkaldt hvileplads i højre side. Den er samtidig blevet fremstillet i de absolut bedste materialer, hvilket er med til at sikre en rigtig flot kvalitet. Sofaen er så stor, at der ikke blot er plads til hele familien, men der vil oven i købet også være mulighed for at finde plads til gæsterne, hvis dette er et behov.

I og med, at der er tale om en såkaldt u-hjørnesofa, så er der selvfølgelig rig mulighed for at placere et sofabord i midten af denne sofa. På denne måde er der mulighed for at samles i sofaen og benytte bordet til enten brætspil, at placere kaffe og kage på, eller noget helt tredje. Det skal selvfølgelig også understreges, at med Adelanto, så er du sikret en rigtig god siddekomfort, men dog uden, at der er blevet gået på kompromis med det visuelle aspekt. Hjørnesofaen har et sort læderlook, og sammen med benene fremstillet i børstet rustfri stål er du sikret, at den passer ind i enhver indretning.


Carrie (sort læder) - Lækker hjørnesofa med god plads

Carrie (sort læder) - Lækker hjørnesofa med god plads
Forhandler Pris Information
11999 kr. Se produkt

Carrie er en rigtig lækker hjørnesofa, der er højrevendt. Det betyder, at der i højre side af sofaen kan findes plads til to personer, mens der i venstre side af sofaen derimod er mulighed for at finde plads til cirka tre personer. Med andre ord, så er der naturligvis tale om en sofa, der sagtens kan bruges i en almindelig dansk familie, og hvor der – uden problemer – vil kunne findes plads til alle medlemmer af familien. Er man villig til at rykke en anelse tættere sammen, så er det selvfølgelig heller ikke noget problem at finde plads til mere end de føromtalte fem personer.

Det skal selvfølgelig også nævnes, at hjørnesofaen kan bryste sig af et meget enkelt design. I forbindelse med designet af Carrie har der været fokus på at skabe en mindre følelse af et retro-inspireret udtryk, der får sofaen til at skille sig ud fra mængden. Sofaen er selvfølgelig blevet lavet i sort læder, hvilket giver den et moderne og eksklusivt look, men dertil er det også med til at sikre, at den er både holdbar og slidstærk. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt sofaen har en lang holdbarhed eller ej – for dét er bestemt noget, der kan bryste sig af.


Durango - Moderne hjørnesofa med chaiselong

Durango - Moderne hjørnesofa med chaiselong
Forhandler Pris Information
6499 kr. Se produkt

Durango er en hjørnesofa, der er blevet udstyret med en rigtig flot chaiselong i venstre side af sofaen. Det skal naturligvis understreges, at der er tale om en længere chaiselong, hvorfor den i høj grad kommer til at fungere rigtig godt som værende en form for hvilemodul. Hele sofaen er naturligvis blevet betrukket med sort bonded læder, hvilket skaber et eksklusivt, men dog samtidig også afdæmpet look som følge af den neutrale farve. For at sikre, at det stilrene look er gennemført, så er benene blevet udført i sort plastik af høj kvalitet, hvorfor du også er garanteret, at de kan klare vægten.

Der er tale om en sofa, der kan bryste sig af en siddekomfort i medium hårdhed. Det er naturligvis også ensbetydende med, at Durango har en siddekomfort, der appellerer til langt de fleste danskere, eftersom den hverken vil være for hård eller for blød, når du ligger eller sidder på sofaen. Sofaen har en rigtig god størrelse, da der sagtens kan findes plads til samtlige familiemedlemmer, men naturligvis også gæster. Sofaen har en udformning, der gør, at du med fordel vil kunne kombinere den med et rigtig flot sofabord, hvilket bestemt vil være med til at skabe et gennemført og stilrent look i stuen, i dit loungeområde eller hvor end den skal placeres.


Stanford Lux - Stilren og neutral hjørnesofa

Stanford Lux - Stilren og neutral hjørnesofa
Forhandler Pris Information
5999 kr. Se produkt

Hvis du ikke har til hensigt at gå på kompromis med størrelsen af din kommende hjørnesofa, så skal der bestemt ikke være nogen tvivl om, at du bør tage et nærmere kig på Stanford Lux. Her er der tale om en både stor og dejlig hjørnesofa, der er blevet beklædt med såkaldt Sawana-stof, der ikke blot har en særdeles smuk farve, men samtidig også er behageligt at sidde eller ligge på. Benene er blevet fremstillet i sølvmalet træ, hvilket naturligvis står rigtig godt til det føromtalte stof, og det er med til at fuldende det stilrene look, som denne sofa bestemt må siges at kunne bryste sig af.

Ydermere, så skal det naturligvis også nævnes, at Stanford Lux kommer med en chaiselong i venstre side af sofaen, mens den er blevet udstyret med en såkaldt hvileplads i højre side. Den har samtidig også et såkaldt udtræk, der er nemt at betjene, og som giver dig muligheden for at opbevare f.eks. dyner og puder, hvis sofaen skal bruges til overnattende gæster. Med andre ord, så er der tale om en hjørnesofa, der ikke blot giver plads til hele familien samt gæster, men som oven i købet også kan bruges som sovesofa.


Hereford - Hjørnesofa med komfortable rammer for hele familien

Hereford - Hjørnesofa med komfortable rammer for hele familien
Forhandler Pris Information
13999 kr. Se produkt

Hvis du gerne vil sikre dig, at du ender med at investere i en hjørnesofa, hvor der kan findes plads til hele familien uden at det betyder, at én eller flere af jer skal gå på kompromis med komforten, så bør du se nærmere på Hereford. Her er der tale om en sofa, der måler intet mindre end 320 cm. x 260 cm., hvorfor der er god siddeplads til hele familien. I samme forbindelse skal det også nævnes, at den har siddehøjde på 45 cm. og en sædedybde på 59 cm.

Hereford er en hjørnesofa, der er blevet opbygget på en massiv træramme. Sæderne er blevet produceret af koldskum, der er blevet underspændt af nozagfjedre, hvilket naturligvis er med til at give dig en fast komfort. Ryghynderne er samtidig blevet fremstillet af skumgranulat. Selve læderet, der er brugt til betrækket på denne sofa er italiensk okselæder af absolut fineste kvalitet. Læderet er blevet dækfarvet, hvilket er med til at gøre det endnu mere slidstærkt og samtidig giver det også en god overfladebeskyttelse. Derfor er du sikret, at sofaen har en god holdbarhed.


Hvad skal jeg holde øje med, når jeg køber hjørnesofa?

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at der bestemt er mange faktorer, der skal tages op til overvejelse, hvis du står overfor at skulle investere i en ny sofa – og det gør sig gældende, uanset om du har planer om, at det skal være en hjørnesofa, en stor sofa med chaiselong eller derimod en helt tredje form for sofa. Det er vigtigt, at du sørger for at give dig tid til at tage stilling til disse ting, inden du reelt set igangsætter din søgning. Det skyldes, at det kan gøre eftersøgning både kortere, nemmere og langt mere effektiv, hvis du har styr på disse ting på forhånd.

Størrelse

Sofaer kommer i rigtig mange størrelser og derfor er det naturligvis også vigtigt, at du sørger for at finde frem til en sofa, der har en størrelse, der appellerer til dig. Det er ikke sikkert, at du har nogle særlige krav i denne forbindelse, og det kan også tænkes, at du har god plads at gøre brug af, men det ændrer dog ikke på, at det er oplagt, at tage målebåndet frem og måle op hvor, du har til hensigt at placere sofaen. På denne måde kan du sikre dig, at du ender med at vælge en sofa, der rent faktisk har en god størrelse for dit vedkommende.

Materiale

Der er mulighed for at vælge mellem en lang række forskellige former for sofaer på det danske marked. Mange af dem er blevet betrukket med læder, mens andre er blevet betrukket med et blødere stofmateriale. Det er vigtigt, at du har gjort dig tanker om, hvad du foretrækker af betræk til din sofa, inden du igangsætter din søgning, da det naturligvis er noget, der kan gøre din søgning mere specific. Du kan f.eks. hurtigt gøre op med dig selv, hvorvidt du ønsker en sofa, der er betrukket med læder eller ej.

Plads

Dette punkt minder en kende om det første punkt. Det skal dog understreges, at der er forskel på størrelsen og plads. En sofa kan sagtens være stor og optage en del plads uden, at give plads til synderligt mange personer i selve sofaen. Derfor er det naturligvis også vigtigt, at du sørger for at gøre op med dig selv, hvor mange personer, der skal være plads til i din sofa. Nogen har ikke behov for plads til mere end et par personer, mens andre gerne ser, at der er plads til både hele familien samt gæster, hvorfor de har behov for en sofa, der er en del større.

Pris

Det skal gøres klart, at prisen bestemt ikke må være et afgørende aspekt, når du står over for købet af en ny sofa. Oftest forholder det sig således, at en sofa kommer til at overleve i mange år og derfor skal du også se på det som værende en investering sammenlignet med blot yderligere et forbrugskøb. Det er en god idé, at du har et budget, der kan bruges som pejlemærke, men hvis den perfekte sofa kræver, at du er villig til at spendere yderligere 1.000 kr., så er det vigtigt, at du ikke ser dit budget som en række fastlåste rammer – det skal være intet andet end et pejlemærke.

Udseende

Man kommer selvfølgelig ikke udenom, at det også er vigtigt, at du vælger en sofa, der har et udseende, der rent faktisk appellerer til dig. Der findes rigtig mange sofaer på det danske marked, hvilket er ensbetydende med, at du med garanti også kan finde en sofa, der har et udseende, der tiltaler dig. Dette betyder ikke, at du skal have udpenslet en klar forestilling om, hvordan din kommende sofa skal se ud, men langt de fleste, der skal ud og investere i en ny sofa har en nogenlunde idé om, hvad de leder efter – og det kan selvfølgelig være rigtig mange forskellige ting.

Relateret test: Sovesofa test

Kilder: http://bobedre.dk/inspiration/guide-sadan-indretter-du-med-sofaer

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here