Høretelefoner Test – Bedste hørebøffer 2017

1

Søger du høretelefoner, også kendt som hovedtelefoner, er du kommet til det rigtige sted! I denne artikel vil du blive præsenteret for mange forskellige høretelefoner fra mange forskellige brands. Vi har lavet en test af høretelefoner med det formål at finde de bedste på markedet. Vi har i den forbindelse testet 26 høretelefoner på en håndfuld kriterier, som vi vil fremlægge længere nede i artiklen for at finde ud af, hvilken høretelefon der klarer sig bedst i test. De fleste er klar over, at der er stor forskel på høretelefoner, hvad angår bl.a. lydkvalitet, bekvemmelighed og bas. Så hvis du vil være sikker på at købe et par høretelefoner, som lever op til netop dine krav, så kan du med fordel læse med her, når vi præsenterer vores testresultat. Vores test tager udgangspunkt i høretelefoner fra nogle af de største brands – her i blandt Philips, Sony, Pioneer Parrot, AKG og Creative. Testen er henvendt til den kræsne forbrugere, som udelukkende ønsker de bedste høretelefoner.

Vores test tager udgangspunkt i høretelefoner fra nogle af de største brands – her i blandt Philips, Sony, Pioneer Parrot, AKG og Creative. Testen er henvendt til den kræsne forbrugere, som udelukkende ønsker de bedste høretelefoner.

Pioneer SE-MS7BT

Test af Pioneer SE-MS7BT
Forhandler Pris Information
Wupti 899,00 DKK Se produkt
de3bedste 1.180,00 DKK Se produkt

I vores høretelefoner test var vi også meget imponeret over disse hovedtelefoner fra producenten Pioneer. Det er det dyreste produkt i vores test, men du får trods alt også kvalitet for alle pengene. Dermed har vi vurderet, at produktet er pengene værd, hvilket vi vil redegøre for i de kommende underafsnit. Modellen hedder Pioneer SE-MS7BT.

Nyeste generation af Pioneer hovedtelefoner

Her har vi den nyeste generation af hovedtelefoner fra Pioneer, som hurtigt er blevet et hit i ind- og udland. Denne serie har fået ros af små- og store medier for forbedret afspilning, god lyd og bas samt glimrende lydisolering. Det er et par lette og holdbare høretelefoner, som du vil kunne få glæde af mange år fremover. Designmæssigt har vi igen at gøre med et par simple, stilrene og moderigtige høretelefoner. Pioneer er en producent med mange års erfaring inden for udvikling og design af høretelefoner og højtalere, hvilket tydeligt skinner igennem her.

Prisen er en anelse høj, men man får til gengæld også en lydoplevelse, som man næppe kan opleve meget bedre.

Sammenklappelige høretelefoner og drejelige ørekapsler

En anden fordel ved disse Pioneer høretelefoner er, at de er sammenklappelige og dermed er nemme at transportere. Skal du over til en ven, med toget eller på ferie sydpå, så vil du kunne glæde dig over det sammenklappelige design. Takket være det sammenklappelige design vil din hovedtelefoner nemlig kun fylde minimalt i din kuffert eller taske. Der medfølger en praktisk transportshylster, så du ikke risikerer, at dine høretelefoner bliver ridset eller på anden vis tager skade under transport. Der er desuden drejelige ørekapsler, hvilket også kan være praktisk i flere situationer.

Glimrende lyd og optimal lydisolation

Pioneer har formået at udvikle et par høretelefoner med god lyd og lydisolation. Det er i den forbindelse lykkedes dem at udvikle et produkt, hvor lyden ikke bliver forvrænget trods høj volume. Du kan dermed nyde god musik, uanset om du lytter til musik med høj eller lav volumen. Du bliver desuden ikke forstyrret af udefrakommende lyde, da lydisolationen er i top.

Video

I nedenstående video bliver du præsenteret for den omtalte serie fra Pioneer.

Tilbehør

  • XLR-kabler (2 stk.
  • Transporthylster

Philips SHB9250

Test af Philips SHB9250
Forhandler Pris Information
de3bedste 617,00 DKK Se produkt
Wupti 629,00 DKK Se produkt
DustinHome 649,00 DKK Se produkt

Her er et par Philips høretelefoner som beviser, at du kan godt få et par gode hovedtelefoner, som koster under tusinde kroner. Det er et af de billigste produkter i vores test.

Trådløse hovedtelefoner med fine kvaliteter

Her har vi igen et par trådløse hovedtelefoner, som denne gang befinder sig i en ganske anden prisklasse. Dermed kan du nyde god musik i mange timer uden behov for kabler. Du kan forvente en spilletid / batteritid på omkring 16 timer. Det er en væsentligt lavere spilletid end vores testvinder, men det er dog acceptabelt. Høretelefonerne er udstyret med en 40 mm højtalerdriver, som giver klar lyd og fyldig bas.

Ergonomisk design

I vores test gav vi også disse høretelefoner mange pluspoint for det ergonomiske design. De er designet og udviklet til at sidde godt og behageligt, så du kan nyde musik uden irritation. Du kan justere hovedtelefoner, så de passer perfekt til dig og dit hoved. Det kan lade sig gøre takket være de justerbare ørekapsler og hovedbånd. Det er et par høretelefoner, som kan bruges i hjemmet såvel som på arbejdet, skolen eller på farten.

Trådløs musik via bluetooth

Du kan høre fantastisk musik trådløst, hvis du sørger for at tilkoble dine høretelefoner med din enhed. Dermed kan du høre musik via computer, tablet eller smartphone, som blot kræver adgang til bluetooth. Modellen er udviklet med lukket bagende, hvilket giver en rigtig god lydisolation. På hovedtelefonerne sidder der en række knapper, som du kan benytte dig af til at styre musik og opkald.

Vi har igen testet et par høretelefoner med sammenfoldeligt design. Skal du transportere og / eller opbevare dine hovedtelefoner trygt og sikkert, så er dette en stor fordel.

Video


Sennheiser GSP 350

Test af Sennheiser GSP 350
Forhandler Pris Information
DustinHome 950,00 DKK Se produkt
Coolshop 963,00 DKK Se produkt
Wupti 963,00 DKK Se produkt

Sidst, men ikke mindst har vi også et par Sennheiser høretelefoner. Der er igen tale om et produkt i en den gode prisklasse, som dog kan hamle op med flere af de dyre produkter.

Udviklet til gaming

Der er tale om et par såkaldte gaming høretelefoner, som naturligvis også kan bruges til andre formål. Ikke desto mindre er modellen udviklet til lange spilsessioner, hvor lydkvalitet og komfort er prioriteret højt. Høretelefonerne byder på kvalitetsfulde lyddrivere, enestående komfort og ikke mindst en støjreducerende mikrofon. Netop mikrofonen er en af årsagerne til, at disse hovedtelefonerne er oplagte at bruge til gaming. Der har samlet set været fokus på de elementer, som der skal til for at skabe den bedste spiloplevelse.

Lukket akustisk system

Sennheiser GSP 350 gaming headset har et luket akustisk system, som har en stor fordel. Den helt store fordel er, at systemet sørger for, at du udelukkende høre den lyd, som er tiltænkt til dig. Du bliver dermed ikke forstyrret af andre i nærheden af dig, ligesom de heller ikke bliver forstyrret af dig. Hængslen kan hurtigt og nemt skubbes til siden, hvis du skal have kontakt med omverdenen for en kort stund.

Video

Du kan få meget mere brugbar information i nedenstående video.


Sådan har vi foretaget vores høretelefoner test

Det kan være svært at teste og sammenligne høretelefoner, men det kan lade sig gøre, hvis man fastlægger nogle kriterier. Derfor stillede vi os selv dette spørgsmål: “Hvordan definerer man et par gode hovedtelefoner? I følge os skal man gå efter følgende kriterier, når man skal vælge de bedste høretelefoner:

Lydkvalitet

Uanset hvem man er, så bør man altid prioritere lydkvalitet højest. Skal du blive glad for dine kommende høretelefoner, så er det afgørende, at lyden er god. I den forbindelse har vi kigget nærmere på, hvor klar lyden er, og hvorvidt lydkvaliteten ændrer sig ved ændring af volumen. Når du skal vælge et par høretelefoner, skal du også tænke over, hvilket musik du typisk lytter til. Lydkvaliteten kan nemlig afhænge af, om du hører pop, jazz eller en helt anden musikgenre.

Støjreducering

I vores test har vi også lagt stor vægt på støjreducering, da vi synes, at det er et vigtigt kriterie. Skal du nyde god musik, så er det afgørende, at du ikke bliver forstyrret af andre lyde. Vi har ligeledes undersøgt, hvorvidt lyden fra høretelefonerne kan forstyrre andre mennesker i nærheden.

Funktioner

Hernæst har vi også kigget på, hvorvidt de udvalgte hovedtelefoner har nogle funktioner udover lydafspilning. Vi har bl.a. set på, om der er indbygget mikrofon, mulighed for at skrue op og ned fra lyden, skifte sang, besvare opkald og meget mere. I den forbindelse har vi også set på, om hovedtelefonerne kan bruges uden kabel. Det er bl.a. også relevant at undersøge, om produktet har et klapsammeligt design i forhold til transport og opbevaring.

Kvalitet og komfort

Sidst, men ikke mindst har vi forsøgt at danne os et indtryk omkring kvaliteten og holdbarheden. Det er vigtigt, at kvaliteten er i orden, hvis du ønsker at bruge dine høretelefoner i mange år fremover. Derudover er det mindst lige så vigtigt, at hovedtelefonerne sidder godt og behageligt uden at genere på nogen tænkelige måder.

Værd at vide om høretelefoner

Når du skal vælge de rette høretelefoner er der mange forhold, du skal tage hensyn til. Udvalget er stort, og du bør derfor gøre dig nogle tanker, før du går på udkig efter de rette hovedtelefoner. Først og fremmest kan du med fordel sætte dig ind i, hvilke forskellige typer du kan vælge mellem. Der er desuden nogle forskellige begreber, som vil være fornuftige at kende til.

Trådløse høretelefoner

Med trådløse høretelefoner har du som bekendt mulighed for at lytte til musik uden at blive generet af irriterende kabler. Denne type hovedtelefoner udgør i dag en stor del af markedet, da det er ekstremt praktisk for brugeren. De trådløse hovedtelefoner er fremragende at bruge derhjemme eller på farten. Derudover egner de sig til gaming- såvel som musikbrug.

De trådløse høretelefoner fungerer typisk via bluetooth. Det er generelt meget nemt at koble forskellige enheder op med et par hovedtelefoner. Du skal dog være opmærksom på, at der er en vis risiko for, at lydkvaliteten bliver forringet en smule, hvis du anvender trådløs teknologi.

In ear høretelefoner

In ear høretelefoner er typisk små og lette, hvilket gør dem praktiske at have med på farten. De er kendetegnet ved, at de går helt ind i øret og derfor har en god evne til at holde andre lyde ude. Det er denne type hovedtelefoner, som du vil få med som tilbehør, hvis du køber en ny smartphone eller tablet. Det er fortsat denne type høretelefoner, som udgør den største del af sortimentet hos butikkerne. Der er delte meninger om denne type høretelefoner, da det langt fra er alle, som synes de er behagelige. Derudover vil man ofte kunne opnå en bedre lydoplevelse, hvis man vælger et par traditionelle hørebøffer. Ydermere er der mange forskere som mener, at man har større risiko for at få en høreskade, hvis man bruger denne type hovedtelefoner. Vi har testet in ear hørtelefoner, men der var ingen af dem, som var gode nok til at få en placering i vores test.

Relevante websites og kilder

1 KOMMENTAR

  1. Fine anmedelser. Jeg synes der måske mangler lidt dybde hvis denne test er “til den kræsne forbruger, som udelukkende ønsker de bedste hovedtelefoner”. Jeg synes den rigtig velskrevet og her er mange gode pointer, men hvad med mærker som Audio Technica, Grado, Sennheiser (men istedet med HD600, HD800 er mest til de helt audiophile), Shure eller lign? Disse har har rigtig meget at byde ind med, meget lyd for pengene, og er bestemt henvendt til de kræsne forbrugere, som ønsker noget særligt.. Men igen, alt med måde, og det afhænger naturligvis også af hvad budgettet er. God dag.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here