Indbygningsbiopejs Test – Bedste indbygningspejs til prisen

0

Én af de mest populære former for biopejse på det danske marked er bestemt de mange indbygningsbiopejse. Det er biopejse, der bygges ind i væggen og som du – ofte – også har mulighed for at nyde fra begge sider, hvis du har en væg, der har en tykkelse, der tillader dette. Der findes dog modeller, der blot bygges ind i væggen fra den ene side.

Hvad dette betyder er, at du med garanti også kan finde frem til en såkaldt indbygningsbiopejs, der tiltaler dig på op til flere forskellige punkter. Det er selvfølgelig ikke uden grund, at det netop er denne type af biopejse, der er gået hen og er blevet én af de absolut mest populære former for biopejse på det danske marked – og også mange andre steder.

Er du på udkig efter en ny biopejs, der kan bygges ind i din væg, så skal der ikke herske nogen tvivl om, at du er kommet til det helt rette sted. I denne indbygningsbiopejs test bliver du nemlig præsenteret for en række af de mest anerkendte og bedste indbygningsbiopejse på det danske marked – og derfor kan du også finde din næste biopejs her.

Gennemgående indbygnings biopejs – 96,5 cm.

Test af Gennemgående indbygnings biopejs – 96,5 cm.
Forhandler Pris Information
Biopejs 6.499,00 DKK Se produkt

I dette tilfælde er der tale om én af de modeller, der er i stand til at kunne ses og nydes fra begge sider, hvilket naturligvis også er noget, der er ensbetydende med, at du har rig mulighed for at tænde op for din biopejs og lade den sprede hygge til begge sider – der er nemlig glas på begge sider, så du kan se en fra både den ene og anden side.

Det skal dog gøres klart, at du udelukkende har mulighed for at betjene denne biopejs fra den ene side, hvilket er fra den side, der kvalificeres som værende forsiden, mens du selvfølgelig vil kunne nyde de levende flammer fra begge sider af pejsen og væggen. Derfor er det også et oplagt valg, hvis du har en væg, der tillader denne type af installation.

Holdt i stål og glas

Hele denne indbygningsbiopejs er blevet holdt i ganske få materialer, hvilket blandt andet er gjort for at kunne sikre en høj kvalitet, men selvfølgelig også for at kunne sikre, at der er tale om en biopejs med et moderne og tidløst look. Hele denne biopejs er nemlig blevet fremstillet i stål og glas, hvilket bestemt giver et moderne og luksuriøst udseende.

Du kan være sikker på, at det er en biopejs, der kommer til at falde naturligt ind som et hyggeligt element i de rum, den er synlig fra – både front og bagside er holdt i stål og glas. Derfor vil den også komme til at passe godt ind i enhver bolig og indretning samtidig med, at kvaliteten også er helt og aldeles i top, da den er fremstillet i holdbare materialer.

Specifikationer

 • Brænderkapacitet: 2,5 liter
 • Brændetid på én opfyldning: 4-6 timer
 • Varmeeffekt (kW pr. time): 4,1 kW

Biopejs til indbygning – 96,5 cm.

Test af Biopejs til indbygning – 96,5 cm.
Forhandler Pris Information
Biopejs 6.999,00 DKK Se produkt

Hvis du godt kan lide designet på den biopejs, der er blevet beskrevet ovenfor, men dog ikke har interesse i, at skulle have installeret en gennemgående biopejs, der kan ses fra begge dele, så er denne model et oplagt bud for dit vedkommende. Den har nemlig et design, der minder om og samtidig har den også den samme størrelse á 96,5 cm.

Hele designet er blevet holdt yderst simpelt, men dog samtidig også moderne. Hele biopejsen er blevet fremstillet i stål, der naturligvis er rustfrit. Dertil skal det også gøres klart, at der sidder et stykke hærdet glas på forsiden. Glasset er ikke blot med til at give et mere unikt look, men samtidig er det også med til at beskytte mod de levende flammer.

Falder naturligt ind i alle boliger

Ved at vælge en biopejs som denne, så er du naturligvis også garanteret, at der er tale om en biopejs, der falder naturligt ind i alle rammer og i alle typer af boliger. En stor del af pointen med en indbygningsbiopejs er selvfølgelig, at den skal falde naturligt ind i rummet, da den bliver bygget ind i væggen og dermed heller ikke tager unødig plads.

På trods af, at du bygger størstedelen af pejsen ind i væggen, så skal du bestemt ikke være bange for, at denne biopejs ikke vil kunne give ekstra hygge til rummet, den er blevet monteret i. Den skaber en naturlig flamme, der ikke blot giver stemning, men også en mindre grad af varme – det gør sig gældende uanset, hvor stort eller småt rummet er.

Specifikationer

 • Brænderkapacitet: 2,5 liter
 • Brændetid på én opfyldning: 4-6 timer
 • Varmeeffekt (kW pr. time): 4,1 kW

Gennemgående indbygnings biopejs – 135 cm.

Test af Gennemgående indbygnings biopejs – 135 cm.
Forhandler Pris Information
Biopejs 8.499,00 DKK Se produkt

Som du med garanti allerede har observeret, så er der mulighed for at finde biopejse i rigtig mange forskellige størrelser og varianter, hvilket bestemt også er noget, der gør sig gældende, hvis du har bestemt dig for, at du ønsker at investere i og få monteret en indbygningsbiopejs i ét eller flere steder, da de også findes i mange varianter.

Hvis du er på udkig efter en indbygningsbiopejs og har et ønske om, at den skal kunne tage god plads i f.eks. din stue, på dit kontor eller lignende, så kan du meget vel vælge at se nærmere på denne model. Den minder meget om de to forhenværende modeller, der er blevet beskrevet, men den måler dog 135 cm. i bredden såvel som 70 cm. i højden.

Kan ses og nydes fra begge steder

I og med, at der er tale om en indbygningspejs, der er gennemgående, så skal det selvfølgelig gøres klart, at den kan monteres i væggen på en sådan vis, at du har mulighed for at nyde de smukke og hyggelige flammer fra begge sider. Det skyldes nemlig, at den er gennemgående og er blevet udstyret med hærdet glas af høj kvalitet på begge sider.

Hele indbygningsbiopejsen er dog blevet holdt i stål og hærdet glas, hvorfor du er sikret, at der er tale om en model, der byder på et moderne udseende. Både front og bagside er udstyret med hærdet glas, men det skal selvfølgelig gøres klart, at der kun er mulighed for at betjene pejsen fra den ene side – fra den anden side kan du blot nyde synet.

Specifikationer

 • Brænderkapacitet: 4 liter
 • Brændetid på én opfyldning: 6-8 timer
 • Varmeeffekt (kW pr. time): 4,7 kW

Biopejs til indbygning – 135 cm.

Test af Biopejs til indbygning – 135 cm.
Forhandler Pris Information
Biopejs 9.999,00 DKK Se produkt

Hvis du har forelsket dig i det enkle og moderne udseende, som den førnævnte biopejs kan bryste sig af, men hverken har muligheden for eller lysten til at skulle have en gennemgående biopejs monteret i f.eks. din stue, så har du heldigvis en lang række andre muligheder, hvilket fx. kunne være denne biopejs til indbygning, der minder meget om.

Designet på denne biopejs til indbygning minder nemlig rigtig meget om den model, der er blevet beskrevet ovenfor. Den har de samme mål og byder desuden også på det samme design, der er blevet holdt på et yderst simpelt, men dog samtidig også et meget moderne plan – og derfor er det også en biopejs, der appellerer til langt de fleste.

Fremstillet i stål og hærdet glas

Hele biopejsen er blevet fremstillet i stål, mens den bliver leveret med et frontstykke, der er bestående af hærdet glas. Det er med til at give den et moderne udtryk, men det er samtidig også noget, der er med til at sikre, at denne biopejs vil komme til at tage sig rigtig godt ud i enhver bolig uanset hvordan, du har valgt at indrette dig og med hvilket dekor.

Ved at få installeret en biopejs til indbygning som denne, der måler 135 cm. i bredden og 70 cm. i højde, så er du også sikret, at det er noget, der vil kunne skabe ekstra hygge. Biopejsen skaber nemlig en hyggelig og levende flamme, der bestemt ikke kunne skabe både hygge, god stemning og varme i ethvert rum – uanset om det er stort, småt eller midt imellem.

Specifikationer

 • Brænderkapacitet: 4 liter
 • Brændetid på én opfyldning: 6-8 timer
 • Varmeeffekt (kW pr. time): 4,7 kW

Biopejs indbygningsramme – Sort

Test af Biopejs indbygningsramme – Sort
Forhandler Pris Information
Biopejs 1.999,00 DKK Se produkt

Hvis du leder efter en biopejs til indbygning, der ikke blot byder på stål og hærdet glas, så kan du meget vel lade dig inspirere af denne flotte indbygningsbiopejs. Her er der nemlig tale om en biopejs, der er blevet holdt i en sort, neutral farve, der selvfølgelig også er med til at sikre, at den passer til alle typer af indretning og alle typer af dekor.

Har du et ønske om, at kunne bringe hyggen ind i dit hjem, så bør du selvfølgelig installere en indbygningsbiopejs som denne. Den vil nemlig kunne bringe både hygge og god stemning ind i boligen, hvilket naturligvis gøres med dens smukke og unikke flamme – dertil er det blot en fordel, at du har mulighed for at også at bruge den til at skabe varme.

Indbygningsrammen passer ind overalt

Du kan være sikker på, at denne indbygningsramme kan bruges til og passer ind i alle lejligheder, kontorer og villaer – det er en biopejs, der byder på et meget alsidigt og moderne look, hvilket lige netop er årsagen til, at den passer ind i alle lejligheder, kontorer og villaer. Er du mere til en pulverlakeret sort pejs, så er dette bestemt et oplagt valg for dig.

Én af de særlige fordele ved en biopejs som denne er, at den er særdeles nem at have med at gøre og den er nem at gøre rent, eftersom den gør brug af bioethanol som brændstof. Det betyder oven i købet også, at den ikke vil skabe hverken sod, os, røg, aske eller lignende, der skabe lugt eller svineri. Derfor kan den også placeres nær møbler o.lign.

Specifikationer

 • Brænderkapacitet: 1 liter
 • Brændetid på én opfyldning: 2-3 timer
 • Varmeeffekt (kW pr. time): 2 kW

De fleste vælger en biopejs til indbygning

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at der er flere og flere danskere, der er begyndt at lade sig fascinere af de mange forskellige biopejse, der kan findes på det danske marked. Derfor skal der selvfølgelig heller ikke være nogen tvivl om, at der er rigtig mange danskere, der vælger at investere i en biopejs til deres bolig, sommerhus eller deslige.

I denne forbindelse skal det naturligvis understreges, at det derfor ikke længere er noget ualmindeligt syn, at du kan finde en biopejs, når du er på besøg hos et vennepar, en familiær relation eller blot søger inspiration fra ét af de mange forskellige boligmagasiner – og det er med garanti også dét, der har fået mange danskere til at få øjnene op.

Selvom der findes rigtig mange forskellige typer af biopejse på det danske marked, så bør der ikke herske nogen tvivl om, at langt de fleste vælger at få installeret og monteret en biopejs til indbygning. Det skyldes, at det er nemmere at få plads til og samtidig er det også noget, der i højere grad kan være med til at skabe hygge og god stemning i rummet.

Foretrækker du en biopejs, der er gennemgående eller ej?

Hvis du har besluttet dig for, at du ønsker at investere i en indbygningsbiopejs, så har du muligheden for enten at vælge mellem en model, der er gennemgående eller ej. Der er både fordele og ulemper forbundet med begge dele, så derfor handler det også om at vælge netop dét, der synes at appellere mest til dig og de præferencer, du har.

Fordelen ved at vælge en biopejs, der er gennemgående er naturligvis, at du dermed får muligheden for at nyde de flotte og intense flammer fra begge sider. Det er dog også noget, der kræver, at du har en væg, der reelt set gør det muligt for dig at installere og montere en indbygningsbiopejs, der er lavet til at være gennemgående og kan ses fra begge sider.

Har du en større og tykkere væg eller har du derimod ikke en væg, der gør det muligt at se flammerne fra begge sider, så kan du selvfølgelig også vælge en indbygningsbiopejs, der ikke er gennemgående, men som fortsat bliver monteret i din væg.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here