Isknuser Test – Bedste professionelle isknusere

0

En isknuser vil være mere eller mindre uundværlig for dig, der elsker at nyde iskolde drikkevarer. Det er i den anledning ikke vigtigt, om du er mest til traditionelle drinks, kaffe, energidrik, sodavand eller noget helt femte.

Vi danskere benytter os af mange forskellige værktøjer, når vi skal knuse is, men der er intet værktøj, der mestrer isknusning på samme måde som en isknuser. Der er efterhånden blevet designet og udviklet rigtigt mange elektroniske isknusere, men der findes også stadig manuelle isknusere, hvor der skal bruges håndkraft for at knuse isen.

I denne guide vedrørende isknuser test vil vi sørge for, at du kan læse om en håndfuld isknusere, som befinder sig på det danske marked. Det er isknusere, som du kan bestille med det samme, hvis du finder din ideelle isknuser.

Den bedste isknuser til hjemmet

Du er højst sandsynligt havnet på denne side, fordi du leder efter den bedste isknuser til hjemmet. Vi kan informere dig om, at du ikke har klikket dig forbi forgæves, da vi gerne vil hjælpe dig med at finde den perfekte isknuser til dit hjem. I de kommende afsnit kan du læse om de mest populære isknusere fra anerkendte brands.

Waring IC70E isknuser

Waring IC70E isknuser
Forhandler Pris Information
kitchenone 1473 kr. Se produkt

Waring IC70E er testens bedste isknuser, og det er naturligvis hundrede procent velbegrundet. Denne isknuser bliver brugt i mange hjem hver eneste dag, så den kan måske også vække begejstring hos dig. Der er tonsvis af fordele ved denne isknuser, som befinder sig i den mellemhøje prisklasse.

Moderne isknuser med stor kapacitet til private og erhverv

Waring IC70E er henvendt til både hverdags- og erhvervsbrug, da den bliver brugt i private hjem såvel som i restauranter og barer landet over. Du har mulighed for at købe en yderst professionel og moderne isknuser, som byder på en stor kapacitet. Den maksimale kapacitet er 3 liter is, der nemt og hurtigt kan fyldes i maskinen via den store påfyldningstragt.

Det er let som en leg at betjene denne isknuser, hvor du blot skal tænde maskinen, hælde is i tragten og lade maskinen klare resten af arbejdet. Den 350 watt store motor knuser is nemt og effektivt, så du ikke selv skal lægge kræfter i.

Stålknive, praktisk beholder og nem rengøring

Waring IC70E er udstyret med stålknive i kraftig udførsel, som er med til at sikre effektiv isknusning. Beholderen kan rumme op til 12 kopper knust is, så du har mulighed for at knuse is til både større og mindre forsamlinger. Den knuste is bliver samlet i beholderen, hvorfra du kan hælde isen direkte i en isspand eller et glas.

Det tager under et minut at rengøre denne isknuser efter brug, da rengøringsdelen er meget simpel og overskuelig.

De vigtigste specifikationer:

 • Motoreffekt: 350 watt
 • Mål: 39 x 24 cm. (højde x bredde)

WMF Loft isknuser

WMF Loft isknuser
Forhandler Pris Information
799 kr. Se produkt

WMF Loft er endnu et godt eksempel på en professionel isknuser, som kan knuse is til hverdagsbrug og festlige lejligheder. Det er den perfekte investering til hjemmebaren, så mon ikke, at denne isknuser er noget for dig?

Manuel isknuser med indbyggede knive og flot design

WMF Loft er en manuel isknuser til dig, som sætter pris på at knuse is på gammeldags maner. Isknuseren byder på høj brugervenlighed, da du blot skal fylde is i beholderen, hvorefter du skal dreje på håndtaget. Betragter du dig selv som den fødte bartender, så vil du helt sikkert blive glad for denne fremragende isknuser.

Isknuseren kommer med indbyggede knive, der er fremstillet af rustfrit stål. Det er vel at bemærke kvalitetsknive, som sagtens kan knuse både større og mindre stykker is. Det er desuden værd at fremhæve det elegante og moderigtige design, som vil kunne pynte i enhver hjemmebar.

Prisvindende serie med fokus på design og kvalitet

WMF Loft stammer fra en prisvindende serie af barredskaber til det moderne hjem. Heinrich Fiedeler og Michael Raasch står bag den omtalte barserie, som har vundet flere fornemme priser – bl.a. Red Dot Award og Good Design.

Denne isknuser bliver hovedsageligt rost for det flotte design og den høje kvalitet, hvor producenten tydeligvis har tænkt alt ned i detaljer.

De vigtigste specifikationer: 

 • Motoreffekt: 0 watt (ingen motor)
 • Mål: 23 x 14,5 cm. (højde x bredde)

Gastroback 41127 isknuser

Gastroback 41127 isknuser
Forhandler Pris Information
Barlife 769 kr. Se produkt

Gastroback 41127 er modelnavnet på denne isknuser, som hører til blandt de bedste isknusere på markedet. Det er en elektronisk isknuser, som meget vel kunne være det perfekte valg for dig.

Populær isknuser med højtydende motor og solidt design

Gastroback 41127 er en meget populær isknuser, som ikke mindst er eftertragtet blandt danskerne. Isknuseren er udstyret med en højtydende motor, der kan knuse is til alle tænkelige lejligheder. Den høje effektivitet giver dig mulighed for at knuse is på blot 15 sekunder.

Isknuseren har fundet vej til mange private hjem, ligesom den bliver brugt af mange caféer, restauranter og barer. Gastroback 41127 byder desuden på et flot og solidt design, hvor du skal bemærke ydersiden med den hårde forkromning og de mange øvrige detaljer.

Brugervenligt panel og knust is i en praktisk størrelse

Gastroback 41127 er en mindre isknuser, men der er ingen grund til at undervurdere dens evner, da den er betydeligt bedre end de fleste andre isknusere. Køber du denne isknuser, så kan du få glæde af det brugervenlige panel, hvorfra du nemt kan starte og stoppe maskinen.

Gastroback har formået at udvikle en isknuser, som knuser is i en praktisk størrelse, så isen passer ned i langt de fleste glas og flasker. Fortil finder du den rummelige beholder, hvor al den knuste is bliver opbevaret. Beholderen kan tages ud på et splitsekund og er nem at rengøre, hvis behovet skulle opstå.

De vigtigste specifikationer:

 • Motoreffekt: 100 watt
 • Mål: 24 x 15 cm. (højde x bredde)

Ice Appliance isknuser

Ice Appliance isknuser

Ice Appliance er en eksklusiv og moderne isknuser, som er henvendt til den kræsne forbruger. Isknuseren har taget det internationale marked med storm med sine mange højdepunkter. Det kan du blive klogere på, hvis du giver isknuseren en chance.

Eksklusiv isknuser med stor opbevaringsspand og isske

Ice Appliance er en af de dyreste, men også en af de bedste isknusere. Du kan med denne isknuser knuse is til både cocktails, nedkøling af mad og nedkøling af glas. Isknuseren er nyttig i det private hjem, men er også egnet til kommerciel brug.

Denne isknuser bliver leveret med en stor opbevaringsspand med en kapacitet på intet mindre end 3 liter. Du kan således knuse store mængder is, hvilket er en fordel, hvis du forventer at holde en større fest i den nærmeste fremtid. Der medfølger også en praktisk isske, som du kan bruge til at transportere den knuste is fra et sted til et andet.

1 års garanti, stabile gummifødder og design i børstet stål

Du får 1 års garanti på denne isknuser, hvilket giver dig mulighed for at få den repareret eller ombyttet, hvis du skulle opleve problemer. Ice Appliance har sugefødder under bunden, hvilket er med til at sikre høj stabilitet.

Isknuseren er designet i børstet, rustfrit stål, hvorfor den stilmæssigt vil passe ind i stort set alle køkkener og barer. Det er svært ikke at elske denne isknuser, som imponerer med sine mange features og detaljer.

De vigtigste specifikationer:

 • Motoreffekt: 60/80 watt
 • Mål: 47 x 18 cm. (højde x bredde)

Manuel isknuser VS elektronisk isknuser

Du står over for et svært valg, når du skal købe en isknuser, da du skal beslutte dig for, om du vil købe en manuel isknuser eller en elektronisk isknuser. I dag er de elektroniske isknusere mere populære end de manuelle isknusere, men sådan har det ikke altid set ud.

Vi ønsker ikke at bestemme, om du skal have en manuel eller elektronisk isknuser, men vi vil gerne introducere dig for de vigtigste fordele for at gøre valget lidt nemmere for dig.

– Fordele ved en manuel isknuser

Selvom manuelle isknusere ikke er så populære som førhen, så er det vigtigt at bemærke, at der er mange fordele ved de manuelle isknusere. Det er også derfor, at de fortsat forhandles i mange butikker landet over. De mest fremtrædende fordele består af følgende:

 1. Påvirker ikke din elregning – Du kan reducere din elregning ved at investere i en manuel isknuser, da de manuelle isknusere selvsagt ikke bruger strøm. Det bør – set med økonomiske briller – anses som værende en vigtig fordel ved en manuel isknuser.
 2. Skåner miljøet – Du kan som allerede bekendt skåne din økonomi, men du kan faktisk også skåne miljøet. Der er ingen grund til at bruge mere strøm end højst nødvendigt, hvorfor en manuel isknuser kan være ganske attraktiv.
 3. Længere levetid – En manuel isknuser har som regel en længere levetid end en elektronisk isknuser. Det hænger sammen med, at en manuel isknuser ikke er udstyret med en motor eller andre tekniske dele, som kan gå i stykker.
 4. Det er sundt – Du kan betragte isknusning som en sund træningsform, da du skal lægge mange kræfter i, når du skal knuse is med en manuel isknuser. Du får pulsen op, og du træner dine arme – altså en win-win situation.

– Fordele ved en elektronisk isknuser

Der er selvfølgelig flere gode grunde til, at elektroniske isknusere står højt på danskernes ønskeliste. Du skal også overveje at købe en elektronisk isknuser, hvis du sætter pris på følgende fordele:

 1. Det er nemt og hurtigt – Skal du knuse is her og nu, så vil det være en fordel at eje en elektronisk isknuser, som klarer arbejdet nemt og hurtigt. Du kan lade maskinen klare arbejdet, så du har mere tid til at tage dig af dine gæster.
 2. Du sparer kræfter – Hvis du i forvejen dyrker meget sport og motion i din hverdag, så vil du helt sikkert sætte pris på at slappe af, når du er hjemme. Det er således en fordel, at du kan spare kræfter med en elektronisk isknuser.
 3. Nem betjening – Det er som regel meget simpelt at betjene en isknuser, hvor der kun er ganske få knapper. Det er nemt at fylde is i beholderen, ligesom det er nemt at tømme beholderen for knust is, når maskinen har udført sit job.

Hvornår vil det give mening at købe en isknuser?

Der bliver købt flere og flere isknusere i de danske butikker, og det lader ikke til at være en trend, der stopper lige foreløbigt. Selvom du allerede føler, at du ejer mange køkkenmaskiner, så skal du overveje, om du ikke også vil kunne få glæde af en isknuser.

Det er dyrt at købe færdigknust is i de danske supermarkeder og på tankstationer, hvilket er en af grundene til, at efterspørgslen på isknusere er steget markant. Det er ikke sikkert, at du vil komme til at bruge din isknuser hver eneste dag, men så kan du altid låne den ud til venner og familiemedlemmer, så de også kan få glæde af den.

De fleste drikkevarer smager bedst, når de er iskolde, hvorfor det er en fordel at kunne knuse is på ingen tid. Du kan nyde knust is i et glas med sodavand, juice, saftevand osv.

En isknuser hører hjemme i enhver hjemmebar

Den fødte bartender vil kunne nikke genkendende til, at en isknuser hører hjemme i enhver hjemmebar, så spørgsmålet er, om din hjemmebar ikke også fortjener at blive forkælet lidt? Der findes mange isknusere til privatbrug, så du kan også finde en praktisk og effektiv isknuser, der vil passe ind i din private bar.

Du kan invitere dine venner og kollegaer til sjove og uforglemmelige fester i fremtiden, hvis du laver din egen hjemmebar med isknuser og andre barredskaber. Det kræver en vis sum penge at stable en hjemmebar på benene, men det kan altså lade sig gøre uden de helt store økonomiske midler.

Hvad enten anledningen er fødselsdag, bryllup, julefrokost, konfirmation eller barnedåb, så vil en isknuser kunne gøre festen en tand bedre. Det tager som bekendt ikke mange sekunder at knuse is med en isknuser, så du kan hurtigt knuse mere is, hvis beholdningen er ved at tynde ud.

Din kommende isknuser er aldrig mere end få klik væk, da den kan købes på nettet til en overkommelig pris. Du kan med fordel besøge nogle af de mange forhandlere, der sælger isknusere til private og erhverv.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here