Kaffemaskiner Test – Se bedste kaffemaskine 2017

Denne artikel indeholder annoncer. Læs mere her.

1

Er man vild med kaffe, så vil en effektiv kaffemaskine være uundværlig. Der ligger en udfordring i at finde den kaffemaskine, som passer bedst til sine individuelle krav og behov. Når man skal vælge den rette kaffemaskine, er der en række faktorer, man skal tage højde for. Vi vil først og fremmest offentligtgøre resultatet af vores test af kaffemaskiner, hvor du bliver præsenteret for den bedste kaffemaskine. Efterfølgende vil du kunne læse vores bedste tips, som du kan benytte dig af, når du skal købe en kaffemaskine. Vi har testet 11 produkter, som har været kaffemaskiner med enten kapsler eller med kaffekværn.

Nespresso Citiz&Milk D122

Test af Nespresso Citiz&Milk D122

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Hvis man ønsker at købe en kaffemaskine med kapsler, kan man næsten ikke komme udenom Nespresso. Nespresso må uden sammenligning betegnes som den førende forhandler af kaffemaskiner med kapsler i Danmark. Sammenligner man denne model med de øvrige Nespresso kaffemaskiner, befinder Citiz&Milk D122 sig i den lave prisende. Helt overordnet har vi valgt denne model som bedste kaffemaskine, da den har været testens bedste maskine til prisen.

Fantastisk kaffe med Nespresso kaffemaskine

I vores kaffemaskine test kiggede vi nøje på denne model, som overraskede os på mange parametre. Til en pris på blot 899 kr. for en kaffemaskine med kapsler, havde vi ikke de store forventninger. Vi blev heldigvis positivt overrasket, da vi fandt ud af, at det er en ganske fantastisk kaffemaskine.

Vi ser på en moderne espressomaskine i espressomaskine med slankt design, som vil passe ind i ethvert dansk køkken. Kaffemaskinen har en rigtig praktisk størrelse, således at den ikke fylder halvdelen af køkkenbordet. Maskinen er udstyret med en højtrykspumpe på 19 bar, så du kan forvente en god kop lungo eller espresso hver eneste dag.

Kaffekaspler

Der bruges det unikke Espresso system, hvor man benytter sig af Grand Cru kaffekapsler. Disse kapsler kan købes direkte fra Nespressos hjemmeside, hvor man kan vælge mellem henholdsvis ristretto, espresso og lungo. Kasplerne kan købes til en overkommelig pris, samtidig med at man kan købe en moderne beholder til sine Nespresso kapsler.

Høj kvalitet

Denne Nespresso kaffemaskine har et varmeelementsystem med kontrollamper med lys, termoblok samt programmerbar mængdekontrol. Derudover har Citiz&Milk D122 et energibesparende program, hvor der er taget hensyn til både miljø og økonomi. Den er desuden udstyret med et elegant håndtag, hvor man hurtigt og nemt kan isætte kaffekapslen. Når du har brugt en kapsel, bliver den automatisk sendt videre til beholderen med brugte kapsler. Denne beholder kan rumme 10 brugte kapsler og skal dermed ikke tømmes hele tiden. Kopristen er foldbar, således at du kan justere den efter behov. Skal du f.eks. lave en kop latte macchiato, så kan du uden problemer bruge et ekstra stort glas.

Læs også være: Nespresso kapselmaskine test

Sidst, men ikke mindst har vi valgt denne som bedste kaffemaskine i vores store kaffemaskine test, da du får hele 5 års garanti.

Se kaffemaskinen i brug


Philips HD7765

Test af Philips HD7765

Som vi skrev i indledningen, er det også lykkedes os at kåre den bedste kaffemaskine med kværn. Skal man have en kaffemaskine med indbygget kværn, kan man ikke gå helt galt i byen ved at købe en maskine fra Philips. Ikke desto mindre har vi i hvert fald valgt at kåre denne HD7765 som vores favorit i denne store kaffemaskine test. Nedenfor kan du læse meget mere om, hvad der gjorde udfaldet.

Traditionel og lækker kaffe

Med Philips HD7765 kan du lave traditionel kaffe, som smager som en drøm. Med kværnen bliver kaffebønnerne malet til det ønskede antal kopper. Det er muligt at lave 1,2 liter kaffe ad gangen, eller hvad der svarer til 10 kopper kaffe. Derudover har denne Philips kaffemaskine en praktisk drypstop-funktion, som sørger for at afbryde kaffebrygningen, når du ønsker at hælde en kop kaffe op. Det er endda muligt at vælge kaffestyrke, så du kan justere intensiteten til den smag, som passer dig bedst. Du kan vælge mellem henholdsvis mild, medium og stærk.

Selvom denne kaffemaskine er med kværn, er det faktisk muligt at slå kværnen fra, hvis du ønsker almindelig formalet kaffe. Det er desuden den bedste kaffemaskine med kværn, da den er meget brugervenlig. Der er en knap til brygning, samtidig med at der er et meget overskueligt display. Af andre detaljer kan der nævnes automatisk stop ved inaktivitet i 2 timer. I følge producenten tager bryggetiden under 10 minutter (afhængig af hvor mange kopper du ønsker at lave).

De vigtigste specifikationer

  • Effekt på 1000 W
  • Glaskande

Find den bedste kaffemaskine

Det KAN være en jungle at finde en kaffemaskine, som lever op til sine personlige krav, men det behøves det ikke nødvendigvis være. Har man ikke den store viden omkring kaffemaskiner, kan det være svært at vide, hvad man skal gå efter. Selvom vi har kåret vores to favorit kaffemaskiner, lever de ikke nødvendigvis op til dine krav. Nogen kaffeelsker kan ikke undvære en kaffemaskine med kværn og mælkeskummer, mens andre er meget mere til kapselkaffe. Nedenfor har vi lavet en kort liste over de generelle kriterier, som man bør have med i overvejelserne.

Brygningstid

Man kan under ingen omstændigheder komme udenom brygningstiden, da det er en vigtig faktor for, hvor god kaffen bliver. Kaffemaskinen bør have en tilpas brygningstid, så kaffen bliver så god som mulig. Den omtalte Philips kaffemaskine i vores test havde en brygningstid på 10 minutter, hvilket må betegnes som maksimum. Vi har erfaret, at kaffen typisk bliver bedst ved en brygningstid på 7-8 minutter. Dog er det vigtigt at bemærke, at det er meget individuelt, hvilken brygningstid der er den rette. Kan du godt lide en smule bitter kaffe, gør det f.eks. ikke noget, at brygningstiden er en smule lang. I forhold til smag har temperaturen også noget at sige, hvilket er værd at være opmærksom på.

Strømforbrug

I vores test af kaffemaskiner har strømforbrug også været med i vores samlede vurdering af maskinerne. Selvom strømforbruget ikke er den vigtigste faktor, bør man have det med i sine overvejelser. Ligeledes bør man også undersøge maskinens standby-forbrug.

Håndtering / brugervenlighed

Det skal helst være let som en leg at lave en kop kaffe. Nyder du at drikke kaffe hver dag, så er det afgørende at købe en kaffemaskine, som er nem at håndtere. I den forbindelse bør man kigge på, om knapperne er gennemskuelige, om displayet er overskueligt og diverse indikatorer. I den forbindelse har vi også testet i hvor høj grad, man kan få glæde af den medfølgende manual.

Smag

Sidst, men ikke mindst har vi naturligvis haft stor fokus på det sensoriske indtryk i vores kaffemaskine test. Der er ingen tvivl om, at den sensoriske del er den absolut vigtigste, da kaffen selvfølgelig skal smage himmelsk.

1 KOMMENTAR

  1. Var et smut på New Zealand for nogle år siden. Mødte KAFFE der kunne holde en årvågen på bjergvejene ca. 150 km – nok til næste kaffebar. Produktet FLAT WHITE smagte som duften i en gammeldags kaffebutik = Himmelsk
    Hvorfor kan man IKKE få sådan kaffe i Danmark ? Har mødt to butikker der siger de serverer en Flat White, men den er Dansket af så den er meget Flat. Trist Trist man overser kvalitet.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here