Kattefoder Test

0
kattefoder test

Det er naturligvis vigtigt, at du sørger for altid at have foder til din kat. Det er dog ikke helt så let, som det lyder, da der findes et bredt spektrum af forskellige former for kattefoder på det danske marked - og det er særdeles vigtigt, at du sørger for at finde frem til noget foder, der er intet mindre end det helt rette for lige netop din kat. Der findes mange forskellige typer af kattefoder og de har alle noget forskelligt, der har været fokus på i forbindelse med produktionen, hvilket du naturligvis skal sørge for at være opmærksom på, når du skal vælge nyt kattefoder.

Derfor er det også uhyre vigtigt, at du sørger for at vælge med omhu, så du dermed ikke ender med at investere i noget kattefoder, der reelt set ikke er det helt rette for lige netop dit kat. Der er mange ting, der kan ende med at gå galt i en sådan forbindelse, men du kan selvfølgelig både risikere, at din kat ikke får nok næring og dermed heller ikke udvikler sig nok, mens du samtidig også kan risikere, at det ender med at gå den helt anden vej og din kat ganske enkelt indtaget alt for mange kulhydrater og deslige.

Hvis du mener, at det er vanskeligt at finde rundt i den store jungle af kattefoder på det danske marked, så vil du med garanti kunne benytte dig af denne kattefoder test som en form for rettesnor til at finde frem til noget passende foder, som passer rigtig godt til din kat. I denne kattefoder test bliver du nemlig præsenteret for en lang række forskellige typer af kattefoder, der varierer i forhold til et bredt spektrum af forskellige faktorer, hvorfor du med garanti også vil kunne finde noget kattefoder, der appellerer til både dig og din kat.

Go Care - Royal Kitten - Killingefoder til alle racer

GO CARE ROYAL KITTENHer er der tale om en helt særlig type af kattefoder til killinger af alle racer fra Go Care, der er en velrenommeret producent af foder til katte. Det skal desuden også nævnes, at dette foder med fordel også kan bruges til drægtige katte af alle racer, men dog kun i de sidste 14 dage før fødsel og selvfølgelig også i løbet af hele diegivningsperioden. Derfor er det også en form for foder, der kan bruges af flere typer af katte.

Hvis du ved, at din killing eller derimod din drægtige kat er glad for foder, der smager af kylling, så er dette naturligvis et oplagt valg, da det smager af fersk kylling. Ydermere, så skal det naturligvis også nævnes, at Go Care har valgt at tilføje både antioxidanter, naturlige (ikke tilsatte) farve- og smagsstoffer såvel som helt naturlig taurin. Det er fremstillet helt uden hvede og indeholder intet mindre end 91,5% animalsk protein. Derfor kan du også være sikker på, at der er tale om et foder til killinger og drægtige katte, de indeholder alt, din kat har behov for.

Link: http://animaks.dk/go-care-royal-76/go-care-royal-kitten-2-kg-p6858

Go Care - Royal Complete Active - Kattefoder til den aktive, voksne kat

GO CARE ROYAL COMPLETE ACTIVE KATEr din kat ikke længere i killingestadiet og derfor også har behov for noget foder, der passer til katte, der er fremstillet til voksne katte over 1 år, så skal der ikke være nogen tvivl om, at du bør vælge at se nærmere på Go Care - Royal Complete Active. Det er et foder, der er baseret på fersk kylling og ligeledes også er helt uden kunstige tilsætningsstoffer og hvede, hvilket også er ensbetydende med, at du ikke skal frygte for, hvorvidt det indeholder nogle former for stoffer, din kat ikke tåler.

Ydermere, så skal det også nævnes, at der er tale om et kattefoder, der indeholder masser af sundt kød og samtidig er det også med til at fremme den fantastiske smag, men dertil skal det naturligvis også nævnes, at kødet indeholder naturlig taurin, der er særdeles sundt for katten - faktisk er taurin livsnødvendigt for alle katte. Det er et særdeles godt fuldfoder, der oven i købet vil kunne erhverves til en særdeles god pris. Det er et kattefoder, der er blevet produceret med henblik på, at det skal kunne bruges af voksne katte og enhver race.

Link: http://animaks.dk/go-care-royal-76/go-care-royal-complete-active-kat-4-kg-p6860

Go Care - Royal Senior - Foder til senior-katten over 8 år

GO CARE ROYAL SENIOR KATHvis du har en kat, der er trådt ind i senior-årene, hvilket betyder, at den er 8 år gammel eller ældre, så er det naturligvis særdeles vigtigt, at du sørger for at finde noget kattefoder, der er blevet skabt til lige netop dén aldersgruppe, din kat befinder sig i. Hvis du leder efter en sådan type af kattefoder, så bør du bestemt vælge at se nærmere på Royal Senior fra Go Care, der passer til alle katteracer og alle katte med en alder, der lyder på 8 år eller derover.

Det skal selvfølgelig også gøres klart, at i og med, at der er tale om et kattefoder, der er blevet skabt med henblik på senior-katte, så indeholder det 80,7% animalsk protein, da det er vigtigt, at katte i denne alder for den rette mængde af protein. Endvidere, så kommer Royal Senior fra Go Care selvfølgelig også med et indhold af både naturlige antioxidanter, naturlige (ikke tilsatte) farve- og smagsstoffer og naturlig taurin. Slutteligt, så skal det også understreges, at det er blevet fremstillet helt uden hvede, som er tilfældet med meget af det billige kattefoder på det danske marked.

Link: http://animaks.dk/go-care-royal-76/go-care-royal-senior-kat-4-kg-p6861

Brit - Premium Kitten - Komplet fuldfoder til killinger

brit-kittenBritt - Premium Kitten er et komplet fuldfoder til killinger, der kan bryste sig af, at være i en særdeles høj kvalitet - det er særligt skabt til killinger i alderen 1 til 12 måneder. Det er et foder, der er 100% fri for hvede og er samtidig også baseret udelukkende på kylling og kyllingefedt, hvorfor du ikke skal være bange for, at det indeholder diverse former for tilsætningsstoffer, der alligevel ikke gør noget gavn for din killing, og derfor også blot er spild af plads i maven.

Der skal ikke være nogen tvivl om, at du kan være helt og aldeles sikker på, at din killing får alle de nødvendige vitaminer og mineraler, den har brug for, hvis du vælger at fodre den med Brit Premium - Kitten. Det betyder også, at det er det helt rette foder, at tage i brug, hvis du gerne vil sikre dig, at du ender med at få en kat, der vokser sig til at blive en flot, stor kat med en både skinnende og blank pels. Med andre ord, så er der tale om en helt særlig type af foder til killinger, der indeholder alt, der er nødvendigt for en killing.

Link: http://animaks.dk/brit-premium-133/kitten-7-5-kg-p7504

Brit - Adult Sterilized - Fuldfoder til neutraliserede og kastrerede katte

brit ADULT STERILIZEDHvis du har en kat, der enten er blevet steriliseret eller neutraliseret, så er det selvfølgelig også særdeles vigtigt, at du sørger for at investere i en helt særlig type af foder, der er blevet skabt med særligt henblik på lige netop katte, der er enten neutraliserede eller kastrerede. Det er et fuldfoder, der med til at sikre, at din kat får lige netop de mineraler, vitaminer og proteiner, som den har behov for.

Du kan selvfølgelig være sikker på, at Adult Sterilized fra Brit Premium er helt og aldeles fri for hvede og samtidig kan du også være sikker på, at der er tale om et fuldfoder, der kommer med et meget lavt indhold af magnesium. Det skal desuden også nævnes, at dette foder er baseret på både kylling og kylling-fedt. mere specifikt, så er der tale om et fuldfoder, der er baseret på den følgende sammensætning, der naturligvis er særdeles god for lige netop neutraliserede og kastrerede katte - uanset race, alder og deslige: 34% proteiner, 12% fedt, 5% fiberstoffer, 10% fugtighed, 7,5% aske, 0,8% kalcium, 0,7% fosfor, såvel som 0,047% magnesium.

Link: http://animaks.dk/brit-premium-133/adult-sterilized-7-5-kg-p7507

Hvilke krav skal jeg stille til min kats foder?

Din kat har selvfølgelig brug for et foder, der både indeholder kulhydrater, fedt og proteiner - og det skal selvfølgelig også være i de rette mængder og i en optimeret balancegang, som afhænger af, hvor i livets faser din kat er i. Det skal desuden også nævnes, at dette er en balancegang, der ligeledes også vil påvirkes af kattens race og dens fysiske tilstand. Eksempelvis kan det være, at du har valgt at lade din kat neutralisere eller at den er overvægtig, hvilket vil stille andre krav til din kats foder. Du kan læse meget mere om, hvad du skal stille krav til og have med i dine overvejelser nedenfor:

Hvor i livet er din kat?

Noget af det første, du skal sørge for at tage op til overvejelse er, hvor i livet din kat befinder sig. Hvis din kat er i én af livets første faser (killing), så vil den have brug for store mængder af både fedt og protein for at kunne sikre, at den ender med at få en optimal opbygning af kattens muskulatur. Derfor er det ganske enkelt også altafgørende, hvorvidt kattefoderet i killingestadiet er blevet optimeret til denne tidsperiode, så du kan være sikker på, at du din kat får en både god og ordentlig opbygning af muskulaturen - det er nemlig uhyre svært at indhente senere.

Hvis din kat derimod allerede er voksen, så er det andre krav, der skal stilles til dens foder. Det er blandt andet vigtigt, at du sørger for at finde noget foder, der kan være med til at vedligeholde den allerede opbyggede muskulatur, hvilket også er ensbetydende med, at foder til voksne katte vil have et lavere indhold af energi pr. pille, end hvad en killing har behov for og hvad derfor også vil være i killingefoder. Hvis din kat derimod er i dens gyldne år, så er der igen behov for foder med relativt meget energiindhold pr. pille, da en ældre kat har besvær med at optage energien fra foderet.

Er din kat blevet kastreret eller neutraliseret?

Hvis du har en kat, der enten er blevet neutraliseret eller derimod kastreret, så vil det ændre din kats behov væsentligt. Hvis din kat er neutraliseret, så vil du opleve, at din kat pludselig får en stor ændring i sit stofskifte og det betyder også, at den vil være ekstra udsat for at blive overvægtig. Derfor bør du vælge kattefoder, der indeholder en lavere energimængde, hvis din kat er neutraliseret - der findes heldigvis decideret foder, der er blevet lavet til neutraliserede katte, hvorfor det ikke bør være synderligt vanskeligt for dig at finde.

Ydermere, så skal det også nævnes, at de fleste neutraliserede katte både drikker og urinere mere, hvilket også er med til at betyde, at mange neutraliserede katte ender med at få urinvejsproblemer. Kattefoder til neutraliserede katte vil derfor også være tilpasset til en sådan situation med en optimeret mængde af salte og mineraler. Desuden er sådant kattefoder også produceret på en sådan vis, at kattens urin holdes på et lavt pH-niveau, da det kan være med til at mindske risikoen for urinvejsproblemer på meget markant vis. Det er blandt andet problemer såsom krystaldannelse, der mindskes med denne type af foder.

Er din kat kræsen eller spiser den det meste?

Der skal naturligvis ikke herske nogen tvivl om, at der findes uhyre meget forskelligt kattefoder på det danske marked, hvorfor du med garanti også vil kunne finde noget kattefoder, der passer perfekt til din kat og dens smagspræferencer. Det kan sagtens tænkes, at du har oplevet, at din kat ikke har været interesseret i at spise det foder, du har serveret til den. I en sådan sammenhæng er der ikke andet for end at eksperimentere og forsøge at indkøbe smagsprøver af forskellige typer af foder, indtil du finder noget kattefoder, som din kat er rigtig glad for.

Når du har fundet noget passende kattefoder, så kan du naturligvis vælge at investere i en større mængde af foder til din kat, så du derved også altid har noget kattefoder til rådighed i hjemmet, som du er sikker på, at din kat er glad for og derfor også kan lide - men sørg for at de andre punkter også tages med i overvejelserne.

Læs også: Hundefoder test

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here