Kenwood røremaskine Test – Dette er bedste model fra Kenwood

0

Denne gang har vi valgt at gøre vores test lidt anderledes, da vi udelukkende har fokuseret på produkter fra ét udvalgt mærke. Vi har valgt at lave en test af Kenwood røremaskiner, som du kan læse meget mere om i det kommende afsnit. Du kan læse om, hvorfor vi netop har udvalgt Kenwood, hvilken røremaskine der er den bedste, og hvor du kan købe røremaskiner til en overkommelig pris. I fremtiden kan du glæde dig til endnu en test af røremaskiner, hvor vi vil sætte fokus på mærket, KitchenAid.

Kenwood røremaskine test

Vi er hverken de første eller de sidste, der kommer til at lave en test af Kenwood røremaskiner. Ikke desto mindre følte vi, at der manglede en ny og aktuel test med de nyeste røremaskiner på markedet. Vi har lavet denne test, da vi ønsker, at de danske forbrugere skal kunne finde den bedste røremaskine til den bedste pris. Der er efterhånden kommet rigtig mange producenter af køkkenmaskiner, men Kenwood skiller sig ud på mange parametre. Det er korrekt, at Kenwood ikke er de billigste mærke. Dog kan du forvente formidabel kvalitet, uanset hvilket produkt du køber fra producenten. Hos TestGuro.dk er vi meget kvalitetbevidste og ønsker kun at præsentere vores læsere for kvalitetsprodukter. Testen tager udgangspunkt i 6 udvalgte køkkenmaskiner fra Kenwood.

Kenwood KMM060 røremaskine

Test af Kenwood KMM060 røremaskine
Forhandler Pris Information
KitchenOne 5.176,00 DKK Se produkt

Her ser du den Kenwood køkkenmaskine, som vi har kåret som bedst i test. Modellen hedder KMM020 og har før vundet en stor test (Testfakta.se). To år senere mener vi stadig, at dette er den bedste røremaskine fra Kenwood af flere grunde. Sammenligner man med andre køkkenmaskiner fra samme mærke, er det en halvdyr maskine. Selvom det faktisk er den dyreste røremaskine fra producenten, mener vi at den er alle pengene værd

Masser tilbehør

Med denne Kenwood røremaskine får du en masse tilbehør med i pakken bestående af æltekrog, spatel og piskeris. Det er tilmed værd at bemærke, at den er kompatibel med tilbehør som citruspresser, ismaskine m.m.

Alt i én køkkenmaskine

Erhverver du dig denne køkkenmaskine, behøves du ikke længere have alverdens små køkkenapperater flydende. Denne køkkenmaskien er et glimrende valg for den kræsne bager eller den travle husmor. Den kan nemlig både røre, piske, blende, snitte, hakke, rive, således at den opfylder ethvert behov. Med denne røremaskine er der ikke længere nogen undskyldning for at bruge oceaner af tid på at røre en dej med en håndmixer. Du har mulighed for at blande alle tænkelige ingredienser til tilberedninger af kager og småretter.

Red Design Hot pris

Kenwood har tidligere vundet en fornem Red Design Hot pris med netop denne røremaskine. Med i konkurrencen havde der været mere end 7000 maskiner fra flere end 60 lande. Dermed er Ret Hot Design Award en af de største designkonkurrencer. I konkurrencen er der stor fokus på kvalitet og innovativt design, hvor Kenwood har gjort et glimrende arbejde med denne køkkenmaskine.

De vigtigste specifikationer

  • Effekt: 1500 W
  • Kapacitet: 6,7 liter
  • Farve: Sølv

Om Kenwood

Hvis du er interesseret i at få et bedre kendskab til Kenwood, så kan du med fordel læse videre. Hvis ikke kan du blot klikke dig direkte til forhandleren, hvor du kan købe en Kenwood røremaskine til en god pris.

Kenwood blev grundlagt i 1947 af iværksætteren, Kenneth Wood. Kenneth redesignede en elektrinisk brødrister, som kunne riste brød på begge sider. I dag, mange år senere er Kenwood blevet en verdenskendt succes. Omkring 75 % af den samlede produktion eksporteres til flere end 80 lande over hele verden. Virksomheden har fabrikker i både Italien, England og Kina. Udover røremaskiner / køkkenmaskiner er Kenwood også kendt for deres innovative foodprocessorer, bagemaskiner og ikke mindst blendere.

Kenwood må i dag anses som en af de førende producenter indenfor køkkenmaskiner, som gør madlavning meget mere overskueligt.

http://www.kenwoodworld.com/uk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here