Krøllejern Test – Bedste krøllejern til flotteste krøller

0

Denne krøllejern test er tilegnet både kvinder og mænd, som er på udkig efter det bedste krøllejern på markedet. Vi har testet hele 25 krøllejern, da vi har et oprigtigt ønske om at identificere de krøllejern, der klarer sig bedst i test. I forbindelse med testen udvalgte vi en lang række krøllejern fra anerkendte producenter, som bl.a. omfatter HH Simonsen, OBH Nordica, Easy Curl, Babyliss, Braun m.fl.

Længtes du efter et nyt og effektivt krøllejern, så vil du med sikkerhed kunne få glæde af vores spritnye test. Vores dygtige testpersoner har nemlig testet krøllejern på alle de vigtigste parametre, så intet er blevet overladt til tilfældighederne.

Babyliss Curl Secret C1100E

Test af Babyliss Curl Secret C1100E
Forhandler Pris Information
FashionGirl 1.199,00 DKK Se produkt

Man siger, at pris og kvalitet hænger sammen, og det er også tilfældet her. Der er nemlig et væld af gode grunde til, at Babyliss Curl Secret C1100E er blevet kåret som det bedste krøllejern i vores test. Her får man nemlig, hvad man betaler for. Vil du også sikre dig et eksemplar af det testvindende krøllejern, så kan du bestille det i dag.

Topmoderne og brugervenligt krøllejern fra Babyliss

Vi kigger her på et topmoderne og brugervenligt krøllejern fra Babyliss, som langt de fleste forbrugere vil blive begejstrede for. Det er et krøllejern i den høje prisende, men man får til gengæld også kvalitet for hver eneste krone. Stiller du også strenge krav til dit krøllejern, så vil du helt sikkert kunne få opfyldt dine krav og ønsker med denne fremragende model fra Babyliss.

Enhver kan håndtere et Babyliss krøllejern med stor tilfredsstillelse. Krøllejernet byder bl.a. på 2 forskellige varmeindstillinger – henholdsvis 210 og 230 grader. Ydermere er det muligt at indstille krøllejernet til 3 forskellige tider – afhængig af hvor længe det skal krølle. Indstiller du på tiden, kan du vælge mellem 8, 10 og 12 sekunder.

Skab de smukkeste krøller og bølger

Du kan skabe mange fantastiske resultater med dette Babyliss krøllejern. Det er f.eks. muligt at lave bløde krøller, spændstige krøller og bølger. I vores krøllejern test erfarede vi også, at Babyliss Curl Secret C110E lå rigtigt godt i håndfladen, og det er selvfølgelig også en markant fordel. Er du ikke interesseret i at gå på kompromis med noget, så skal du selvfølgelig købe det bedste krøllejern.

Relateret videomateriale


HH Simonsen - Rod VS4

Test af HH Simonsen - Rod VS4
Forhandler Pris Information
Coolshop 599,00 DKK Se produkt
Billigvoks 623,00 DKK Se produkt
Renthjem 649,00 DKK Se produkt

Testens anden bedste krøllejern består af et HH Simonsen krøllejern med modelnavnet Rod VS4. Det er et særdeles populært formjern, som er blevet solgt i mange tusinde eksemplarer siden lancering. Ydermere er det et krøllejern, der appellerer til ethvert budget. Vil du også gerne købe et funktionelt formjern til en acceptabel pris, så vil denne model være den rette for dig. Vi har i hvert fald erfaret, at der tale om et kvalitetsprodukt.

Professionelt krøllejern med avancerede varmeelementer

HH Simonsen Rod VS4 er et professionelt krøllejern, der bruges både privat og erhverv i hele verden. Formjernet kommer bl.a. med markedets mest avancerede varmeelementer med infrarød teknologi. Ydermere er overfladen belagt med et keramisk materiale, der har været med til at skabe markedets mest effektive teknologi.

Det er tydeligt, at der er tænkt over hver eneste lille detalje ved design og udvikling af dette fantastiske HH Simonsen krøllejern. I vores krøllejern test var vi ikke det mindste i tvivl om, at dette formjern ville opnå en topplacering i vores test. Det kommer nemlig med rigtigt mange kvaliteter, som de færreste krøllejern i samme prisklasse kan hamle op med. Takket være overfladen bestående af tourmalin og keramik er det særdeles nemt at anvende krøllejernet. Man skal tilmed ikke bekymre sig for statisk hår, hvilket ligeledes er et plus.

Formjerm med hurtig opvarmning og høj effektivitet

Dette HH Simonsen krøllejern byder naturligvis på hurtig opvarmning. Makstemperaturen er 160 grader, hvilket er en temperatur, man kan opnå på under 90 sekunder. Det er altså et særdeles effektivt krøllejern, hvor de nyeste teknologier og teknikker kommer til udtryk. Der er desuden rig mulighed for at skabe både små og store krøller – afhængig af, hvilke krøller du foretrækker.

Relateret videomateriale


GHD Curve Soft Curl Tong

Test af GHD Curve Soft Curl Tong
Forhandler Pris Information
Billigvoks 1.035,25 DKK Se produkt
Wupti 1.107,00 DKK Se produkt
Coolshop 1.199,00 DKK Se produkt
Nicehair 1.199,00 DKK Se produkt

Skal man lave en krøllejern test, så er det svært ikke også at teste et GHD krøllejern. I vores test har vi faktisk kigget på rigtigt mange krøllejern fra GHD, men det er alligevel ikke helt tilfældigt, at GHD Curve Soft Curl Tong er blevet kåret som testens tredje bedste. Det er en anelse billigere end vores testvinder, men kvaliteten befinder sig på nogenlunde samme niveau.

Det perfekte krøllejern til mellemlangt og langt hår

Har du mellemlangt eller langt hår, så vil dette GHD krøllejern være tilegnet dig. Der er allerede rigtigt mange piger og kvinder, der har glæde af dette krøllejern i dagligdagen, og det kan du også få. Krøllejernet kommer bl.a. med den patenterede tri-zone, hvor 6 sensorer sørger for, at krøllejernet holder en konstant temperatur på 185 grader. Det er en fordel, da en konstant temperatur har afgørende indflydelse på det endelige resultat. Producenten hævder desuden, at krøllerne kan holde formen i op til 24 timer.

Lang ledning og medfølgende støttefod

Dette GHD krøllejern er udstyret med en lang ledning, så du ikke er tvunget til at stå lige op ad en stikkontakt. Ledningen måler 2,6 meter, hvilket er betydeligt længere end de fleste andre krøllejern på det danske marked. Ydermere medfølger der en støttefod, som du med fordel kan benytte dig af, når du ikke bruger dit krøllejern.

GHD Curve Soft Curl Tung byder på universal strømtilslutning, og du får selvfølgelig 2 års garanti. Krøllejernet måler 32mm i diamater og er nemt at anvende. Det tager kun et kort øjeblik at opvarme krøllejernet, så det er klar til brug på alle tidspunkter af døgnet.

Relateret videomateriale


Remington CI5319 Pro Spiral Curl

Test af Remington CI5319 Pro Spiral Curl
Forhandler Pris Information
Wupti 171,00 DKK Se produkt
COOP 239,95 DKK Se produkt
Helsebixen 249,00 DKK Se produkt

Vil du lave de smukkeste krøller til enhver lejlighed, så kan du også overveje at investere i et Remington krøllejern. Det kunne f.eks. være modellen Remington C15319, som vi har haft med i vores famøse krøllejern test. Der er tale om et krøllejern i den lave prisklasse, som er henvendt til personen med et lavt budget.

Billigt krøllejern med de nødvendige funktioner

Ønsker du at shoppe et billigt krøllejern, så kan du gøre dig nogle overvejelser om, hvorvidt Remington C15319 Pro Spiral Curl er et ideelt valg for dig. Dette krøllejern kommer nemlig med de fleste nødvendige funktioner, som opfylder de mest basale behov. Krøllejernet er beskyttet med 4 lag, som består af både anti-statisk, keramisk, tourmalin ion og smooth glide belægning. Disse materialer er med til at sikre den optimale beskyttelse af håret.

Dette Remington krøllejern har intet mindre end 8 varmeindstillinger – helt op til 210 grader. På blot 30 sekunder er det muligt at opnå denne temperatur, så man hurtigt kan komme i gang med at krølle sit hår.

Automatisk autosluk-funktion og indikatorlys

Selvom det er et relativt billigt krøllejern, så er det langt fra det mindst avancerede krøllejern på markedet. Krøllejernet kommer nemlig med automatisk autosluk-funktion og indikatorlys. Ledningen måler 1,6 meter, og der medfølger en varmebeskyttende holder. Kvalitetsmæssigt er det selvfølgelig ikke det bedste krøllejern, men i forhold til prisen er det et fint valg.

Relateret videomateriale


Philips HPS940 - ProCare Auto Curler

Test af Philips HPS940 - ProCare Auto Curler
Forhandler Pris Information
Renthjem 664,00 DKK Se produkt
Skousen 664,00 DKK Se produkt
Whiteaway 664,00 DKK Se produkt
Wupti 664,00 DKK Se produkt

Philips er kendt for at fremstille rigtigt mange elektroniske produkter, og krøllejern er naturligvis ingen undtagelse. Vil du også købe et prisvenligt krøllejern fra Philips med høj funktionalitet, så vil Philips HPS940/00 ProCare Auto Curler være alle pengene værd.

Automatisk krøllejern med lav opvarmningstid

I vores krøllejern test havde vi den store fornøjelse af at teste et automatisk krøllejern fra Philips, som vi endte med at blive store tilhængere af. Det er nemlig et krøllejern, som kan spare enhver person for meget tid, besvær og kræfter. Krøllejernet har 3 varmeindstillinger og 3 timerindstillinger, hvilket giver en stor valgfrihed.

Dette Philips krøllejern har gjort det ekstraordinært nemt at krølle sit hår, når man har travlt. Du skal blot sørge for at lægge et hårlok i rullen, og så sørger krøllejernet for resten. Der er altså mange gode grunde til at købe et automatisk krøllejern.

Justerbar krølleretning og ingen risiko for at brænde dig

Dette fine krøllejern fra Philips imponerer også med justerbar krølleretning, som man med fordel kan benytte sig af. Der er nemlig hele tre forskellige krølleretninger, som består af henholdsvis venstre, højre og blandet. Således kan du lave dine krøller, præcis som du ønsker dem.

Køber du dette billige krøllejern, så kan du også glæde dig over, at der ikke er nogen risiko for, at du brænder dig. Det sikrer du dig nemlig takket være den varmeisolerende krøllecylinder. Det betyder, at du ikke skal være bekymret for, om dine fingre i værste tilfælde kan blive udsat for en brandskade.

Relateret videomateriale


Den komplette guide om krøllejern

Vi har selvfølgelig ikke tænkt os kun at offentliggøre resultatet af vores krøllejern test. Selvom du oprindeligt havnede på denne side, fordi du ledte efter det bedste krøllejern, så kan du måske også få glæde af vores store guide. I vores guide vil vi nemlig komme med en masse tips til valg af krøllejern, ligesom vi forkæler dig med øvrige tips og tricks vedrørende hemmeligheden bag smukke krøller.

Anbefalingsliste – De bedste mærker inden for krøllejern

Det kan virke en smule overfladisk at gå efter ét bestemt mærke, når man køber krøllejern, men det er faktisk en fin strategi i mange tilfælde. Der er nemlig nogen mærker, der har specialiseret sig i krøllejern, hvorfor man kan forvente en meget høj kvalitet. Da vi lavede denne krøllejern test, erfarede vi da også hurtigt, at der var nogle mærker, der var bedre end andre – målt på de vigtigste faktorer.

Vores anbefalingsliste omfatter alle de mærker, vi kan anbefale inden for krøllejern. Vi gør dog opmærksom på, at der kan være stor forskel på kvaliteten, selvom man sammenligner to eller flere krøllejern fra samme mærke:

 • HH Simonsen
 • Philips
 • Braun
 • GHD
 • Babyliss
 • Remington

Bemærk: Overstående liste er ikke i prioriteret rækkefølge – derimod helt tilfældigt.

Størrelsen – Skal jeg købe et lille eller stort krøllejern?

Kigger du på krøllejern, så vil du hurtigt finde ud af, at der er rigtigt mange størrelser repræsenteret. I den anledning kan du først og fremmest beslutte dig for, om du vil købe et lille eller stort krøllejern. De store krøllejern har typisk flere funktioner og er mere effektive. Dog er de mindre praktiske end et lille krøllejern, som er nemmere at opbevare og tage med sig på farten. I de seneste år har der også været stor efterspørgsel på mini krøllejern, som man kan tage med sig i kufferten, når man skal på weekendtur, rejse e.l.

Der er også stor forskel på tykkelsen på de forskellige krøllejern. Hvorvidt du skal købe et tykt krøllejern eller tyndt krøllejern afhænger naturligvis af dine individuelle behov.

Læs også: Hårtørrer test

Hvorfor er det en fordel at købe et automatisk krøllejern?

I vores krøllejern test har vi testet mange automatiske krøllejern, som har klaret sig ganske godt i vores test. Udviklingen peger på, at flere og flere danskere ønsker at eje et automatisk krøllejern, fordi det er forbundet med mange fordele. Kunne du også godt tænke dig at slippe for at bruge meget tid og mange kræfter på at lave krøller, så vil et automatisk krøllejern være helt perfekt for dig. Det kan nemlig lave de skønneste krøller på ingen tid. Du slipper altså for alt det hårde arbejde, fordi du lader krøllejernet klare opgaven.

Har du læst nogle af vores anmeldelser, så vil du være bekendt med, at et automatisk krøllejern ikke nødvendigvis behøves koste en formue. Dog er det en realitet, at du ikke har lige så stor indflydelse på det endelige resultat, hvis du vælger at bruge et automatisk- frem for et manuelt krøllejern.

8 faktorer du altid skal tage højde for ved køb af et krøllejern

Nedenfor bliver du kort introduceret for 8 faktorer, du altid skal tage højde for, når du skal købe et krøllejern. Du får nemlig ikke nødvendigvis det bedste krøllejern ved at vælge det første, du får øje på. I forbindelse med afviklingen af vores nye krøllejern test erfarede vi hurtigt, hvilke faktorer der var de vigtigste at lægge på. Vi kom frem til, at det var særligt hensigtsmæssigt at tage højde for følgende:

 1. Brugervenlighed – Er det nemt at bruge, eller skal du læse hele brugsvejledningen igennem, før du finder ud af, hvordan du kommer i gang med at bruge dit krøllejern?
 2. Opvarmningstid – Hvor hurtigt varmer krøllejernet op? Såfremt opvarmningstiden er lav, er der bedre mulighed for at krølle sit hår på alle tidspunkter – selv når man er tidspresset.
 3. Temperaturindstillinger – Er det muligt at indstille temperaturen, og hvor mange temperaturindstillinger er der i så fald? Lever de tilgængelige temperaturindstillinger op til mine ønsker?
 4. Sikkerhed – Er sikkerheden høj, eller er det blevet nedprioriteret? Skal du undgå at komme til skade, når du krøller dit hår, så skal krøllejernet være sikkert.
 5. Funktioner – Er der nogle specifikke funktioner, som dit kommende krøllejern skal byde på? Det kunne f.eks. være autosluk, automatisk brug e.l.
 6. Materialer – Hvilke materialer er der blevet anvendt til belægning, overflade m.v.? Er kvaliteten høj, så kan du typisk få glæde af dit krøllejern i mange år fremover.
 7. Ledningslængde – Hvor lang er ledningen? Vælger du et krøllejern med en lang ledning, risikerer du ikke, at du må opgive håropsætningen, fordi den nærmeste stikkontakt er for langt væk.
 8. Pris – Er der en naturlig sammenhæng mellem pris og kvalitet? Appellerer prisen til dit budget? Hvis prisen ikke er den rigtige, bør du lede efter et andet krøllejern.

Svarer du på overstående spørgsmål, når du vurderer forskellige krøllejern, så har du gode forudsætninger for at vælge rigtigt. Du har måske også andre kriterier end overstående, som du selvfølgelig også skal tage hensyn til.

Sådan laver du krøller med et krøllejern

Der er intet svært eller kompliceret ved at bruge et krøllejern. Du kan lave både små og store krøller med de fleste krøllejern, ligesom krøllejern henvender sig til kvinder med både kort, mellemlangt og langt hår. Er du nybegynder, kan vi glæde dig med, at vi har fundet en dansk guide, hvor du kan blive klogere på, hvordan du laver flotte krøller med et krøllejern. Du kan se videoen her:

TestGuro.dk håber, at du har fået glæde af vores nye krøllejern test. Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at skrive.

Kilder

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here