Kuvertlagen Test – De bedste kuvertlagener i forskellige størrelser

Denne artikel indeholder annoncer. Læs mere her.

0

Du skal selvfølgelig have et lagen til din seng. I denne forbindelse har du et væld af muligheder, når du står overfor at skulle købe nyt. Det skyldes, at der kan findes mange forskellige lagner på det danske marked. Det skal dog gøres klart, at der både vil være fordele og ulemper forbundet med at vælge et kuvertlagen, men det samme gør sig gældende for de andre typer af lagner, der kan købes på markedet. Et kuvertlagen har naturligvis den klare fordel, at det kan omfavne sengen som et kuvert, hvilket naturligvis også er deraf navnet til denne type af lagen er opstået. I og med, at der er rig mulighed for at folde lagnet ind under din madras som en kuvert, så kan du også være sikker på, at lagnet altid vil holde sig pænt og glat – og det betyder selvfølgelig også plant og behageligt, da det ellers kan være en anelse ubehageligt, hvis dit lagen slår folder. Du skal dog være opmærksom på, at du har mulighed for at vælge mellem en lang række forskellige former for kuvertlagner på det danske marked, hvorfor det dertil heller ikke altid er helt så nemt at kunne finde frem til et kuvertlagen, der harmonerer med dine krav og præferencer. Hvis du står overfor at skulle investere i enten ét eller flere lagner, så er du kommet til det helt rette sted. Du vil blive præsenteret for en række forskellige former for kuvertlagner i denne kuvertlagen test, hvor du bliver præsenteret for en række forskellige lagner. Ikke nok med det, så finder du også relevant information, der kan gøre det nemmere for dig at finde frem til lige netop dét lagen, der er det bedste for dit vedkommende. Selvom det virker som et simpelt køb, så er der flere faktorer, der skal tages op til overvejelse end først antaget.

Nordic Dream Kuvertlagen – prisvinder til dobbeltsengen

Nordic Dream Kuvertlagen – prisvinder til dobbeltsengen

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Nordic Dream har fået 4,8 stjerner på Trustpilot baseret på over 100 anmeldelser. Du kan derfor regne med udelukkende at få kvalitetsprodukter, når du shopper hos Nordic Dream. Det gælder selvfølgelig også dette lagen, som har fantastiske egenskaber, der vil optimere dit sovemiljø. Kuvertlagnet fra Nordic Dream er i den fineste kvalitet, samtidig med at det er prisvenligt. Du får her et lagen, der smyger sig til din dobbelt topmadras – selv efter mange vaske.

Derfor bør du vælge dette lagen:

Lagnet er vævet af de fineste 100 % naturlige kvalitetsbomuldstråde. Bomuldslagner har den effekt, at de beskytter dig mod varmen om sommeren og kulden om vinteren. Det lækre ved bomuld er nemlig, at det er et utroligt åndbart og luftigt materiale. Det er en fordel for dig, da det transporterer fugt væk fra kroppen og derved forbedrer din søvn. Bomuldet er derudover biologisk nedbrydeligt, genanvendeligt og Oeko-Tex standard 100-certificeret, hvilket betyder, at det er 100 % fri for kemikalier. Det er især vigtigt for dig, der døjer med allergier eller har sart hud.

Nordic Dream anbefaler, at du vasker dit lagen ved 60 grader 1-2 gange om måneden. Det er nemlig den optimale vaskemetode, der både beskytter lagnet og fjerner bakterier samt husstøvmider. Når du shopper fra Nordic Dream, får du kvalitetsprodukter, gratis levering og 100 dages tryghedsgaranti. Kuvertlagnet er produceret på en fabrik i Portugal, hvor både arbejdsforholdene og produktionen lever op til EU’s krav. Hvis du vælger dette kuvertlagen fra Nordic Dream, får du både en god købsoplevelse og et kuvertlagen, der vil glæde dig i mange år.

Udvalgte specifikationer: 

 • Størrelse: Fra 80 x 200 cm til 210 x 210 cm
 • Farve: Hvid, grå eller sort
 • Materiale: 100 % luksus-bomuld
 • Fordele ved produktet: Åndbart og ventilerende
 • Pris: 229 kr.

Unikka kuvertlagen – luksus-lagen med smuk glans

Unikka kuvertlagen – luksus-lagen med smuk glans

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Drømmeland har scoret hele 4,4 stjerner og er blevet anmeldt af over 2.000 mennesker. På webshoppen finder du det luksuriøse kuvertlagen fra Unikka, som er til dig, der stiller høje krav til dit lagen. Der findes ikke noget bedre end at smide sig i sengen efter en lang og hård dag. Især hvis dit lagen er silkeblødt, har en smuk glans og er lavet i den absolut bedste kvalitet, hvilket dette lagen er. Lagnet er nemlig den del af sengen, der ligger tættest på din krop. Derfor er et lagen i god kvalitet en vigtig del af at få en god søvn.

Derfor bør du vælge dette lagen:

Kuvertlagnet fra Unikka er fremstillet i 100 % bomuld og er lavet i satinvævning, som giver tætte tråde. Det resulterer i et slidstærkt lagen, der leder fugten væk fra lagnet og gør din seng ekstra tør. Du får her et glat, stramt og faconsyet lagen, der ligger perfekt på din topmadras. Du skal derfor ikke slås med et bevægende lagen natten lang.

Lagnet er et ideelt til dig, som har en topmadras i en højde på 5-10 cm. Da lagnet skal ligge stramt, bliver producenten nødt til at tilpasse lagnet efter nogle bestemte mål. En fordel ved satinlagner er, at de ligger ekstra stramt om sengen og derfor ikke krøller. Derudover håndterer de fugt bedre end almindelige lagner, hvilket giver en højere komfort. Når du handler hos Drømmeland, får du prisgaranti og gratis levering på alle senge. I de fleste tilfælde vil du modtage din pakke efter 1-2 hverdage, så du hurtigst muligt kan forbedre din søvn.

Udvalgte specifikationer:

 • Størrelse: Fra 80 x 200 cm til 220 x 210 cm
 • Farve: Hvid
 • Materiale: 100 % bomuldssatin
 • Fordele ved produktet: Høj komfort og krøller ikke
 • Pris: Normalpris 449 kr. – lige nu 359,20 kr.

Nordic Dream Kuvertlagen U-split – perfekt til elevationssengen

Nordic Dream Kuvertlagen U-split – perfekt til elevationssengen

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Med 4,8 stjerner på Trustpilot og produkter i høj kvalitet er Nordic Dream en formidabel webshop. Hvis du er på udkig efter et kvalitetslagen til din elevationsseng, bør du tage et kig på dette U-split-lagen. Nordic Dream-kuvertlagnet kommer med en række fordele, der sikrer dig en bemærkelsesværdigt høj komfort. Det kan med sine 100 % naturlige bomuldstråde prale af en yderst høj kvalitet. Ud over at være fremstillet til at leve op til høje kvalitetsstandarder overholder det også høje miljøstandarder. Det sikrer dig et yderst hudvenligt lagen, der er 100 % fri for kemikalier.

Derfor bør du vælge dette lagen:

For at kunne bruge lagnet skal du være indehaver af en elevationsseng med U-split-madras. Et splitlagen er et delt lagen, der tillader dig og din partner at indstille sengen uafhængigt af hinanden. Et U-split-lagen er til dig, der har en topmadras med split i den ene ende, f.eks. i hovedenden. På den måde kan du og din partner indstille hovedenden på forskellige måder. U-split-lagnet fra Nordic Dream er et blødt, svedabsorberende og åndbart helårslagen, der kan anvendes igen og igen.

Da lagnet er fremstillet af højkvalitetsluksus-bomuld, et det ultranemt at lægge på din topmadras. Du får et lækkert lagen, der på grund af vævningen fortsat vil passe perfekt til din seng selv efter mange vaske. Nogle fordele ved at shoppe ved Nordic Dream er, at du får kvalitetsprodukter, gratis levering og 100 dages tryghedsgaranti. Hvis du vælger at klikke U-split-lagnet fra Nordic Dream hjem, har du et skønt lagen, der vil gavne dit søvnmiljø.

Udvalgte specifikationer:

 • Størrelse: Fra 160 x 200 cm og 180 x 200 cm
 • Farve: Hvid, grå eller sort
 • Materiale: 100 % luksus-bomuld
 • Fordele ved produktet: Åndbart og ventilerende
 • Pris: 499 kr.

Unikka U-lagen – vores anbefaling til elevationssengen

Unikka U-lagen – vores anbefaling til elevationssengen

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Kuvertlagnet fra Unikka med U-split gør det muligt for dig og din partner at elevere uafhængigt af hinanden i hovedenden. Med en slids på 80 cm er der god plads til, at den ene kan sove, og den anden kan sidde op og læse. Du får her et blødt og fast bomuldslagen i lækker kvalitet. Lagnet er faconsyet og vil derfor sidde stramt om din topmadras, hvilket giver en problemfri søvn. Det unikke ved lagnet er cambridge-vævningen, som gør lagnet ekstra tykt og lækkert.

Derfor bør du vælge dette lagen:

Lagnet er lavet af 100 % blødt bomuld, hvilket er superbehageligt og tørt at ligge på. Også i de lune sommernætter vil lagnet ikke blive fugtigt, da bomuldet absorberer fugt. Du vil ikke opleve, at lagnet ikke passer din seng efter vask. Det er vasket på forhånd og vil derfor kun krympe op til maks. 3 %. Lagnet opfylder kravene til Oeko-Tex standard 100 og er derfor fremstillet yderst miljøvenligt.

Du kan vælge mellem mange forskellige farver, så du kan få lige præcis det udtryk, som du ønsker. En indbydende seng er det vigtigste i soveværelset, da det er her, du begynder og slutter de fleste af dine dage. Som den heldige ejer af kuvertlagnet med U-split fra Unikka har du et højkvalitetslagen, der vil gavne dig i mange år. Når du bestiller fra Drømmeland, vil dine varer som regel blive leveret efter 1-2 hverdage. Derudover får du tilmed prisgaranti og gratis levering på alle senge.

Udvalgte specifikationer:

 • Størrelse: Fra 160 x 200 cm til 210 x 220 cm
 • Farve: Beige, hvid, mørkeblå, mørkegrå, sand eller sort
 • Materiale: 100 % blødt bomuld
 • Fordele ved produktet: Tyk trådkvalitet og fugtabsorberende
 • Pris: Normalpris 598 kr. – lige nu 478,40 kr.

Luna Denmark kuvertlagen – topkvalitetslagen med kølende effekt

Luna Denmark kuvertlagen – topkvalitetslagen med kølende effekt

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Soveland har lagner i topkvalitet og har fået en score på hele 4,8 stjerner på Trustpilot. Kuvertlagnet fra Luna Denmark er et blødt og smidigt lagen med en perfekt pasform. Det passer perfekt til topmadrasser, der er mellem 5 og 8 cm høje. Noget bemærkelsesværdigt ved dette lagen er, at det er vævet af fine tråde af 100 % bomuld, som sikrer en kølende, glat og slidstærk overflade. Du får her et lagen med en dejlig overflade, der giver dig de bedste forudsætninger for en god nats søvn.

Derfor bør du vælge dette lagen:

Forøg følelsen af velvære med et lagen, hvor der virkelig er kælet for detaljerne. Kurvertlagnet er produceret i 100 % bomuld, hvilket giver en dejlig blød overflade, som du trygt kan falde i søvn på. Lagnet fra Luna Denmark er Oeko-Tex-certificeret, hvilket fortæller dig, at lagnet er produceret under gode forhold og er fri for skadelige kemikalier. Det er syet til at være en smule for stort og vil efter vask krympe minimalt, så det bliver perfekt i størrelsen. Herefter krymper det ikke længere og vil fortsætte med at smyge sig om din topmadras.

Ud over at føles fantastisk ser lagnet også fantastisk ud. Det vil derfor pynte i ethvert soveværelse, samtidig med at det giver dig en fantastisk søvn. Hos Soveland stræber de efter at byde på den bedste kvalitet, som du kan få for pengene. Når du handler ved Soveland, får du desuden fri fragt på køb over 500 kr. og fuld returret i 90 dage.

Udvalgte specifikationer:

 • Størrelse: 180 x 210 cm
 • Farve: Hvid
 • Materiale: 100 % bomuld
 • Fordele ved produktet: Allergivenlig, antibakteriel og kølende overflade
 • Pris: 229 kr.

Borg Lux kuvertlagen – luksuslagen til trekvart-sengen

Borg Lux kuvertlagen – luksuslagen til trekvart-sengen

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Dinseng.dk har fået 4,1 stjerner på Trustpilot og byder på et solidt udvalg af senge og tilbehør til dit soveværelse. Hvis du er på udkig efter et lagen til din trekvart-seng eller gæstesengen, er Bort Lux-kuvertlagnet perfekt til dig. Især hvis du drømmer om luksuriøse nætter i en seng beklædt med silkeblødt bomuldssatin. Det eneste negative ved kuvertlagnet er, at du om morgenen kan have ekstra svært ved at forlade din seng.

Derfor bør du vælge dette lagen:

Som navnet afslører, er Borg Lux et luksuslagen, som krammer sig stramt om din topmadras. Det giver dig en fantastisk søvn uden forstyrrende krøller på lagnet. Lagnet fra Borg Lux er fremstillet af 100 % bomuldssatin med en supertæt vævning, der gør sengen ekstra behagelig at sove i. Overfladen er glat og glansfuld, hvilket giver dig følelsen af luksushotel i eget soveværelse. Lagnet er derfor ideelt til dig, der gerne vil forkæles – nat efter nat.

Hvert hjørne har en kuvertlukning, hvilket sikrer, at lagnet ikke skrider nogen vegne i løbet af natten. Kuvertlukningen sørger også for, at lagnet sidder ekstra godt fast på topmadrassen, hvilket sikrer dig en ekstra god søvn. Især når du kombinerer det med glatvævningen, som ud over at gøre tekstilet endnu mere lækkert også gør det endnu mere holdbart. Selv efter mange vaske vil Borg Lux-lagnet stå skarpt, som var det splinternyt. Med kuvertlagnet fra Borg Lux får du derfor et superslidstærkt lagen, der holder i rigtig mange år. Du får desuden gratis levering, 14 dages returret og 150 dages komfortgaranti, når du shopper hos Dinseng.dk.

Udvalgte specifikationer:

 • Størrelse: 120 x 200 cm
 • Farve: Hvid
 • Materiale: 100% bomuldssatin
 • Fordele ved produktet: Ekstra blødt og behageligt at sove i
 • Pris: 299 kr.

Hvorfor skal jeg vælge et kuvertlagen?

Som nævnt tidligere, så kan der findes en lang række forskellige typer af lagner på det danske marked. Det er også ensbetydende med, at det kan være svært at finde ud af, hvilken form for lagen, du egentlig bør vælge, hvis du står overfor at skulle købe enten ét eller flere nye lagner til din seng. Der er både fordele og ulemper forbundet med at vælge et kuvertlagen, men samtidig skal du også være opmærksom på, at der naturligvis også vil være fordele og ulemper forbundet med at vælge andre typer af lagner. Derfor handler det om personlige præferencer og om at vurdere, hvorvidt de mange fordele kan veje op for de forskellige ulemper. Et kuvertlagen er særligt noget for dig, der foretrækker at have et helt glat lagen, men dog uden at være afhængig af, at det udelukkende passer til én størrelse af seng. Det skyldes nemlig, at du med et sådant lagen har rig mulighed for at benytte dig af det i forbindelse med senge af flere størrelser, hvorfor det f.eks. sagtens kan bruges til forældrenes dobbeltseng i soveværelset, den ældste søns halvandenmandsseng på hans værelse, men også til den yngste, der i stedet har en enkeltmandsseng. Derfor bør du i særdeles vælge at kuvertlagen, hvis du har til hensigt at skulle bruge det respektive lagen til mere end én størrelse seng. Det skal desuden også understreges, at det er oplagt at vælge et kuvertlagen, hvis du foretrækker, at det respektive lagen til hver en tid holder sig glat og plant. Med et sådant lagen skal det blot foldes ind under madrassen (eller madrasserne) på din seng, hvorefter du kan være sikker på, at der ikke kommer til at opstå problemer med, at det slår folder eller deslige. Det er udelukkende i tilfælde, hvor du sover meget uroligt, at der vil opstå problemer i denne sammenhæng, da et sådant lagen ellers vil kunne være plant og glat gennem hele natten – og det er endnu én god grund til at vælge et kuvertlagen.

Se vores store gennemgang af elevationssenge

Du kan vælge mellem et bredt udvalg af kuvertlagner

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at der er mulighed for at vælge mellem et bredt udvalg af forskellige former for kuvertlagner på det danske marked. Det er naturligvis også ensbetydende med, at du med garanti også vil kunne finde frem til et passende lagen for dit vedkommende. De mange lagner adskiller sig selvfølgelig på baggrund af en lang række forskellige faktorer, hvilket er ensbetydende med, at der også er en række forskellige parametre, der skal tages med i dine overvejelser. Det kan virke underligt, da det – som udgangspunkt – er et relativt nemt køb, at skulle købe nye lagner, men der er dog mere til det, end du regner med.

Farve

Det er blandt andet en god idé, at du overvejer hvilken farve, du ønsker, at dit lagen skal have. Der skal ikke være nogen tvivl om, at der findes rigtig mange lagner, der ligeledes også vil kunne findes i et bredt spektrum af forskellige farver. Hvis du ønsker at holde det neutralt, så er sort, hvid eller grå naturligvis en mulighed, men hvis du derimod har interesse i, at der er tale om et lagen i en mere prangende og anderledes farve, så er det selvfølgelig også en mulighed. Du kan blandt andet vælge alt lige fra blå og lilla til både grøn og orange.

Størrelse

Selvom du som sådan ikke er begrænset af størrelsen i forbindelse med valget af dit kommende kuvertlagen, så ændrer det naturligvis ikke på, at det er vigtigt, at du skal vælge et lagen, der er stort nok til din seng. Det skader ikke, at vælge ét, der er for stort, men hvis det derimod er for småt, så er det ikke til megen nytte.

Kvalitet

Slutteligt, så er det også vigtigt, at du sørger for at investere i et lagen, der kan bryste sig af en god kvalitet. Det betyder naturligvis, at det skal være fremstillet af ét eller flere slidstærke materialer, hvis du ønsker at sikre dig, at kvaliteten er i top. Det gør det både mere behageligt at sove på det, men samtidig vil det også sikre en længere levetid.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here