Legetøjs elbil Test – Sikre mini cars med fjernbetjening

Denne artikel indeholder annoncer. Læs mere her.

0

Der bør ikke være nogen tvivl om, at de fleste børn vil finde det interessant, at kunne køre rundt i en lejetøjselbil. Hvis det også er tilfældet for dit barn, så skal du være forberedt på, at der findes mange modeller på det danske marked. Derfor kan det også virke som en jungle, at skulle finde hoved og hale i de mange modeller og finde frem til den rette.

Mange af modellerne minder om hinanden, men der vil dog også være modeller, der adskiller sig på baggrund af op til flere kriterier. Derfor er det også en nødvendighed, at du har et godt overblik over hvad, du reelt set er på jagt efter. I denne forbindelse er der mange aspekter, du skal tage op til overvejelse og som du skal sørge for at vurdere nøje.

Er du på udkig efter en elbil til dit barn, så er du kommet til det rette sted. I denne legtøjs elbil test kan du finde en række forskellige modeller. Fælles for disse modeller er, at de har udmærket sig på flere forskellige måder. Derfor er de også blandt de bedste elbiler til børn på det danske marked – og du kan roligt investere i én eller flere af disse.

Audi A3 12V – 3 hastigheder

Test af Audi A3 12V – 3 hastigheder
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Wupti 1.763,00 1.763,00 Læs mere

Her er der tale om en elbil til børn, der er formet som en Audi A3. Det er en elektrisk bil, der byder på en 12V motor på begge baghjul. Det bør desuden også nævnes, at det er en elektrisk bil, der er lavet på baggrund af en licens fra Audi. Derfor er den også fantastisk flot udført med den største omhu og en særlig sans for selv de mindste detaljer.

Ydermere, så er den også blevet udstyret med to kraftige 35W-motorer, hele tre fremadgående gear samt ét bakgear. Batteriet på hele 12 volt er naturligvis med til at sikre, at dit barn vil være i stand til at køre på både asfalt, fliser og græs med denne Audi A3. Den har desuden også både en række fede musiknumre indlagt og er udstyret med kørelys.

Leveres med en fjernbetjening

Én af de særlige fordele ved netop denne elbil til børn er, at den bliver leveret med en fjernbetjening, hvilket naturligvis er ensbetydende med, at du som forælder har muligheden for at have kontrol over bilen indtil, dit barn selv har lært at styre bilen. Det er nemt og enkelt, da du blot bestemmer med en knap, om den skal styres fra bilen eller ej.

Endvidere, så er denne Audi A3 12V også blevet udstyret med MP3-indgang, så dit har kan høre sin favoritmusik, mens han eller hun kører rundt i den fine bil. Den anbefalede alder til denne elbil til børn lyder på minimum 3 år og opefter. Det er selvfølgelig særligt en sjov investering, hvis mor eller far også kører i en Audi A3, så barnet får den samme bil.

De vigtigste specifikationer

 • Hastighed: 5-6 km/t.
 • Batteri: 12V7AH.
 • Gear: 3 fremadgående og 1 bakgear
 • Alder: +3 år.
 • Motor: 2 x 35W
 • førervægt: 30 kg.

BMW I8 Concept 12V – Med fjernbetjening

Test af BMW I8 Concept 12V – Med fjernbetjening
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Wupti 2.499,00 2.499,00 Læs mere

Denne bil er perfekt for feinschmeckeren, der ikke vil gå på kompromis med valget af elbil til sit barn. Der er nemlig tale om den suverænt flotte og meget unikke BMW i8 Concept. Den er oven i købet blevet lavet med en helt unik licens fra BMW-fabrikken, hvilket også er ensbetydende med, at den byder på et design, der er meget virkelighedstro.

Endvidere, så skal det også nævnes, at den bliver leveret med en fjernbetjening. Det betyder, at du som forælder kan have fuld kontrol over bilen indtil, du mener, at dit barn selv har lært at styre bilen. Du kan styre ved hjælp af blot en enkelt knap, hvorfor det også er nemt for dig at styre, hvorvidt dit barn skal styre bilen eller du derimod skal gøre det.

Kommer med 2 fremadgående gear og bakgear

Denne elbil til børn kommer desuden også med to fremadgående gear, mens det ligeledes også er muligt at sætte den i bakgear. BMW I8 Concept 12V har desuden mulighed for at opnå en hastighed, der lyder på mellem 5 og 6 km/t. Det er også ensbetydende med, at den kan køre ved en fart, der gør det hyggeligt, men dog uden at være risikabelt.

BMW I8 Concept 12V er også blevet udstyret med MP3-indgang, hvilket naturligvis er noget, der er ensbetydende med, at han eller hun får mulighed for at høre sin favoritmusik. Den er også udstyret med kørelys, sidespejle og en sikkerhedssele – det betyder også, at der bestemt er tale om en bil, der giver en meget virkelighedstro følelse.

De vigtigste specifikationer

 • Hastighed: 5-6 km/t.
 • Batteri: 12V7AH.
 • Gear: 2 fremadgående og 1 bakgear
 • Alder: +3 år.
 • Motor: 2 x 12V
 • førervægt: 16 kg.

BMW Mini Cooper 12V – Fjernbetjening

Test af BMW Mini Cooper 12V – Fjernbetjening
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Wupti 1.668,00 1.668,00 Læs mere

Er du eller er dit barn glad for Mini Coopers, så skal der selvfølgelig ikke være nogen tvivl om, at det er oplagt, at du vælger at investere i en elbil til børn i form af en Mini Cooper. Denne elbil er naturligvis blevet lavet med en licens direkte fra BMW, hvilket også er ensbetydende med, at alle detaljer er meget autentiske – både store som små.

Der er desuden tale om endnu en elektrisk bil til børn, der både kan styres direkte fra bilen og dermed også af barnet selv. Den bliver dog også leveret med en fjernbetjening, hvilket betyder, at du som forælder har rig mulighed for at styre bilen indtil, du er helt sikker på, at dit barn selv er i stand til at styre denne BMW Mini Cooper 12V.

Hastighed mellem 3 og 5 km/t

Med BMW Mini Cooper 12V har du mulighed for at opnå en hastighed, der lyder på mellem 3 km/t og 5 km/t. Dertil skal det også nævnes, at der er tale om en legetøjs elbil, der er udstyret med to fremadgående gear såvel som et bakgear. Derfor bliver det også til en sand leg for dit barn, at køre rundt i denne BMW Mini Cooper 12V på egen hånd.

Den er desuden også udstyret med et 12V-batteri, mens den kommer med to stk. 12V-motorer. Den er udstyret med både sidespejle, sikkerhedssele og et væld af andre detaljer og funktioner. Den leveres komplet og kommer derfor også med en lader. Den har en samlet ladetid, der lyder på 8 timer, hvorfor den skal lades op i relativt lang tid.

De vigtigste specifikationer

 • Hastighed: 3-5 km/t.
 • Batteri: 1 x 12V.
 • Gear: 2 fremadgående og 1 bakgear
 • Alder: +3 år.
 • Motor: 2 x 12V
 • førervægt: 30 kg.

Golf GTI 12V – Med fjernbetjening

Test af Golf GTI 12V – Med fjernbetjening
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Wupti 1.974,00 1.974,00 Læs mere

Golf GTI er en relativt populær bil på det danske marked. Ikke nok med det, så er det faktisk også en meget populær elbil, da du kan få en Golf GTI 12V-elbil, der oven i købet er blevet udstyret med døre, der kan åbnes. Det betyder også, at det er en både autentisk og virkelighedstro elbil til børn, der giver en følelse af, at det er en vaskeægte bil.

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der her er tale om en elbil, der bestemt kan bryste sig af, at være som skabt til dig, der er feinschmecker og ikke ønsker, at skulle gå på kompromis med den legetøjs elbil, du vælger at købe til dit barn. Bilen er desuden blevet lavet på en licens fra Volkswagen, der sikrer, at selv den mindste detalje er autentisk.

Leveres med en fjernbetjening

Elbilen bliver desuden leveret med en intuitiv fjernbetjening. Det betyder også, at det er en elbil, der kan styres med denne fjernbetjening, der giver dig muligheden for at styre bilen. Derfor er det en voksen, der har kontrollen over bilen indtil barnet selv har lært at styre bilen, så han eller hun blot kan køre rundt i den seje Golf GTI 12V alene.

Denne bil er i stand til at køre med en hastighed, der lyder på mellem 4 km/t og 5 km/t. Det skyldes, at den både er blevet udstyret med et kraftigt 12V7A-batteri såvel som 2 stk. 12V-motorer, der kan trække hjulene på bilen. Samtidig kommer den også med både sidespejle, sikkerhedssele og muligheden for at lytte til musik via et MicroSD-kort.

De vigtigste specifikationer

 • Størrelse: 110 cm. x 74 cm. x 54 cm.
 • Batteri: 12V7A.
 • Gear: 2 fremadgående og 1 bakgear
 • Alder: 3 år og opefter.
 • Motor: 2 x 12V.
 • Fjernbetjening: 2.4 GHz.

Timevis af underholdning for dit barn

Hvis du er på udkig efter noget legetøj som dit barn kan underholdes af i timevis, så skal der ikke være nogen tvivl om, at det er en oplagt idé, at du vælger at investere i en legetøjs elbil. Du kan nemlig være sikker på, at det er noget, der vil kunne give dit barn eller dine børn timevis af underholdning, da de har mulighed for at køre rundt som de lyster.

Derfor er der selvfølgelig også rigtig mange børn, der drømmer om at få en legetøjs elbil – og der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at det er noget, du har mulighed for at give dit barn. Selvom mange forældre tror det modsatte, så er der faktisk mulighed for at købe en elbil til en god pris, hvorfor du ikke er nødsaget til at investere store summer.

Uanset hvilken model, du vælger at se nærmere på eller investere i, så kan du være sikker på, at den kommer til at kunne give dit barn op til flere timers underholdning. Derfor bør der heller ikke være nogen tvivl om, at det kan vise sig at være en rigtig god investering, hvis du ønsker at give dit barn mulighed for at have det rigtig sjovt udendørs.

En legetøjs elbil behøver ikke at være dyr

Det bør også gøres klart, at du ikke skal være bange for, at en legetøjs elbil kommer til at koste dig i dyre domme. Det er noget, du har mulighed for at anskaffe dig til en rigtig god pris, da en legetøjs elbil ikke nødvendigvis behøver at være dyr.

De kan findes i mange forskellige prisklasser. Derfor vil du også kunne finde en passende model, der harmonerer med dine krav og behov, så du dermed kan være sikker på, at det er den helt rette elbil for lige netop dit barn eller derimod for dine børn.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here