Løbehjul Test – De bedste løbehjul lige nu

0

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der findes rigtig mange forskellige former for transportmidler til børn. Hvad der dog heller ikke skal være nogen tvivl om er, at du har muligheden for at vælge mellem en lang række forskellige former for løbehjul på det danske marked, hvilket naturligvis også er med til at gøre det til en lettere vanskelig beslutning for dig at skulle investere i et løbehjul – uanset om du har intentioner om at skulle købe det til dig selv eller derimod til dit barn, for løbehjul er selvfølgelig ikke kun noget, der er til børn.

Hvis du har intentioner om at skulle investere i et nyt løbehjul, så skal du selvfølgelig sørge for at finde ud af, hvad du har af krav og præferencer, der skal være opfyldt, så du dermed får muligheden for at finde frem til lige netop dét løbehjul, der er bedst til dig eller til dit barn. Der er rigtig mange, der er af den opfattelse, at det udelukkende er noget, der appellerer til og bør bruges af børn, men sådan forholder det sig dog slet ikke. Der findes nemlig en lang række forskellige former for løbehjul, der sagtens vil kunne bruges af voksne også.

I denne løbehjul test får du muligheden for at stifte bekendtskab med en lang række forskellige modeller. Det er også ensbetydende med, at du er kommet til det helt rette sted, hvis du leder efter et godt løbehjul, hvad end det er ét, der skal bruges til dig selv eller du derimod leder efter et løbehjul, som dit barn kan gøre brug af. Du støder på en række forskellige modeller, men ikke nok med det, så finder du også relevant information, der kan gøre det nemmere for dig at vælge den helt rette model for dit vedkommende (eller for dit barns vedkommende).

Razor E90 Power Core - Elektrisk løbehjul med 80 minutters køretid

Razor E90 Power Core - Elektrisk løbehjul med 80 minutters køretid
Forhandler Pris Information
Wupti 1428 kr. Se produkt

Hvis du har besluttet dig for, at du ønsker at investere i et løbehjul, der er udstyret med en elektrisk motor, der gør, at enten du eller dit barn ikke selv skal stå for at drive løbehjulet frem, så bør du bestemt vælge at tage et nærmere kig på Razor E90 Power Core. Her er der nemlig tale om et løbehjul, der kan bryste sig af, at have en effekt, der lyder på intet mindre end 12 volt og derfor kan det også køre helt op til 16 km/t.

Det betyder selvfølgelig også, at du kan være sikker på, at Razor E90 Power Core indbyder til en masse sjov. Det tilbyder helt op til 80 minutters køretid pr. opladning. Der er dog en opladningstid, der lyder på 12 timer, inden det er fuldt opladet, hvorfor det f.eks. er en god idé at lade det stå natten over, hvis det skal lade op, så det er klar til dagen efter. Det kan både bruges til at have det sjovt, men kan også sagtens bruges som en godt transportmiddel i stedet for en cykel eller lignende.

Videopræsentation


Extreme Trick 3.0 - Stunt-løbehjul til tricks

Extreme Trick 3.0 - Stunt-løbehjul til tricks
Forhandler Pris Information
Wupti 799 kr. Se produkt

Dette løbehjul er blevet skabt med særligt henblik på, at det skal kunne bruges til at lave tricks og stunts. Det betyder selvfølgelig også, at styret kan dreje 360 grader og samtidig er det også blevet udstyret med en Y-Style-forgaffel, der er blevet fremstillet af forstærket stål-alloy. Endvidere, så er der også tale om et løbehjul, der er blevet udstyret med 3-dobbelt clamp og samtidig også store lejer for bedre styrke og ligeledes også en bedre holdbarhed. Extreme Trick 3.0 kommer også med en ekstra forstærket headtube, der kan sikre både en ekstrem styrke og en bedre holdbarhed.

Extreme Trick 3.0 kommer desuden også med 100mm / 85A-hjul, der er blevet udstyret med en kerne, der er fremstillet af alu samtidig med at hjulene også er udstyret med såkaldte ABEC-7-leje. Dertil skal det naturligvis også understreges, at der er tale om et varmebehandlet og alloy-forstærket deck, der er 10 cm. bredt og er udstyret med fuld størrelse griptape. Deck-størrelsen lyder på 480 mm. x 95 mm., hvilket er en god størrelse til denne type af løbehjul, da det er med til at sikre et godt grip – den har en maksimal brugervægt 120 kg.


MCU-sport Street XL Pro - Foldbart løbehjul med støddæmpning

MCU-sport Street XL Pro - Foldbart løbehjul med støddæmpning
Forhandler Pris Information
Wupti 699 kr. Se produkt

MCU-sport Street XL Pro er et løbehjul af rigtig høj kvalitet, der både kan bruges af børn og voksne. Det er blevet udstyret med 205 mm. hjul og kommer desuden også med ABEC-7 hjullejer i begge hjul på løbehjulet. Ydermere, så skal det også nævnes, at MCU-sport Street XL Pro er blevet udstyret med støddæmpning på både for- og baghjul, hvilket naturligvis er med til at give en langt mere komfortabel køretur på løbehjulet, da det er med til at begrænse diverse rystelser, der kan komme til at opstå fra ujævnheder på vejen.

Det er desuden også nemt at have dette løbehjul med rundt, eftersom det er foldbart og dermed er det f.eks. nemt at tage med på bussen på vej hjem fra skole eller nemt at finde plads til bag i bilen, hvis det skal med på ferie. Det kommer med en sikker foldemekanisme, hvorfor man ikke kan komme til skade, når det foldes sammen. MCU-sport har udstyret løbehjulet med et justerbart styr, der kan justeres fra cirka 89 cm. til 104 cm. Der sidder en kraftig bremse på baghjulet, der selvfølgelig både nemt og effektivt vil kunne bremse løbehjulet.


Highwaykick 1 - Unikt 2-i-1-køretøj til mindre børn

Highwaykick 1 - Unikt 2-i-1-køretøj til mindre børn
Forhandler Pris Information
Wupti 1649 kr. Se produkt

Highwaykick 1 er et meget unikt 2-i-1-køretøj, der er blevet skabt til mindre børn i alderen fra 1 år og helt op til omkring 5 år. Der er nemlig tale om et køretøj, der ikke blot vil kunne bruges som et smart løbehjul, men kan oven i købet også omdannes til at være en løbecykel til de allermindste, da det er oplagt til at bruge i forbindelse med styrkelse af balance og motorik. I takt med at barnet bliver ældre og dermed også får en bedre balance, så kan Highwaykick 1 bruges som løbehjul.

Der skal ikke være nogen tvivl om, at både kvalitet og design er i absolut topklasse, når det kommer til Highwaykick 1, men dertil skal det selvfølgelig også nævnes, at der bestemt må siges at have været fokus på både sikkerhed, stabilitet såvel som en ergonomisk korrekt udformning i forbindelse med produktionen af dette løbehjul. Det er naturligvis også ensbetydende med, at du kan være helt og aldeles sikker på, at der er tale om et løbehjul (og en løbecykel), der byder på en rigtig god kvalitet og dertil også et design, der er både moderne og ergonomisk velformet.


MegaLeg EL-Løbehjul 36V - Med hastighed op til 38 km/t

MegaLeg EL-Løbehjul 36V - Med hastighed op til 38 km/t
Forhandler Pris Information
Wupti 3824 kr. Se produkt

Hvis du er på udkig efter et vildt elektrisk løbehjul, så skal der ikke være nogen tvivl om, at du bestemt bør vælge at se nærmere på MegaLeg EL-Løbehjul 36V. Det er nemlig udstyret med en stor 1000 W-motor, der gør løbehjulet i stand til at opnå en hastighed, der lyder på intet mindre end 38 km. i timen. Det er bestående af et såkaldt højstyrkestel, hvilket naturligvis også er ensbetydende med, at det er af rigtig høj kvalitet og dermed også kan holde til hårdere brug på daglig basis.

Det skal desuden også nævnes, at der er tale om et løbehjul, der kommer med rigtig gummihjul, mens det ligeledes også kommer med skivebremser både for og bag. Der er desuden også en indikator i styret, der viser, hvor meget strøm, der er tilbage på løbehjulet – det er udstyret med et 36V12Ah batteri (lead acid battery). Det har et foldbart design, der gør det nemt at medbringe på ferier, camping og deslige – det vejer 42 kg. og har en maksimal brugervægt på cirka 140 kg. Det anbefales ikke, at dette løbehjul anvendes af børn, der er yngre end 16 år.


Et løbehjul er ikke blot et løbehjul

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der er sket rigtig meget siden løbehjulene for første gang slog igennem i løbet af 90’erne. Dengang var det hovedsageligt de meget simple løbehjul fremstillet i aluminium, der var efterspurgt, da det var den bedste efterspurgte form og gjorde samtidig også, at det endelige kunne leve op til sit fulde potentiale. I dag kan du dog finde en lang række andre typer af løbehjul, hvilket også er ensbetydende med, at du ikke længere vil være begrænset til at vælge denne type af løbehjul, uanset om det er til dig selv eller til en anden.

Der skal selvfølgelig heller ikke være nogen tvivl om, at der er sket rigtig meget med kvaliteten siden da – den er nemlig blevet højnet særdeles meget og det har også betydet, at du kan forvente en meget højere og bedre holdbarhed og levetid. Det er dog ikke kun kvaliteten, der er blevet bedre med tiden – det er også mulighederne, der er blevet flere, da løbehjul efterhånden eksisterer i en lang række forskellige størrelser, former og varianter, der derfor også vil kunne bruges til et bredt spektrum af forskellige formål og sammenhænge.

I dag er der rig mulighed for at finde en lang række forskellige løbehjul, der ikke blot er meget stærkere og lettere, men oven i købet også meget smartere end hvad der hidtil har været muligt. Du kan både finde løbehjul, der er blevet skabt til børn og til leg, men der er skam også mulighed for at finde løbehjul, der sagtens vil kunne erstatte din cykel som værende et praktisk transportmiddel. Der er endda mulighed for at investere i en række forskellige elektriske løbehjul, der drives af en elektrisk motor, hvorfor du ikke selv skal bruge kræfter på at drive løbehjulet frem.

Er der tale om et løbehjul, der skal bruges til hårdere brug, hvilket f.eks. kan være i forbindelse med brug i skateparker og på ramper, så er det en rigtig god idé, at du sørger for at målrette din indsats efter at finde frem til et såkaldt trick-løbehjul. På denne måde kan du nemlig være sikker på, at du ender med at investere i et løbehjul, der er blevet fremstillet direkte til at kunne modstå den hårde brug, som det vil blive udsat for, hvis du bruger det i en skatepark eller på ramper.

Se også: Cykelhjelm test

Et løbehjul kan bruges til transport

Et løbehjul kan sagtens fungere som et sjovt alternativ til din cykel, når du skal transportere dig selv frem og tilbage. Hvis du har intentioner om, at skulle investere i et løbehjul, der skal bruges til transport på daglig basis, så skal der bestemt ikke være nogen tvivl om, at det i høj grad anbefales, at du sørger for at vælge en model, der er blevet udstyret med store hjul. Det er nemlig med til at sikre, at komforten er bedre og samtidig vil det også være nemmere for dig at køre ved en højere fart uden at skulle være bange for sten og andre former for forhindringer.

Hvis dit budget rækker til det, så skal der bestemt ikke være nogen tvivl om, at det er en rigtig god idé, at du vælger at investere i et elektrisk løbehjul i stedet for et almindeligt løbehjul. Da sådanne modeller er blevet udstyret med en motor til at drive det fremad, så er det ikke noget, du selv kommer til at bruge energi på. Hvis du skal køre en længere distance til hverdag, så skal der selvfølgelig ikke være nogen tvivl om, at det særligt er noget, der kan være en fordel, da det ellers kan ende med at blive en relativt krævende affære for dig.

Endvidere, så kan det også være en god idé at vælge en model, der kan foldes sammen, hvilket vil gøre det nemmere for dig, hvis det f.eks. skal med på bussen, ind i et klasseværelse eller derimod bare bag i bilen. Der findes mange forskellige modeller, der kan foldes sammen og der findes endda også elektriske modeller, som du har mulighed for at folde sammen, hvis du har et ønske om at vælge en model med en motor.

Se regler for løbehjul med el: https://ing.dk/artikel/trafikstyrelsen-foerste-lovlige-elloebehjul-er-ikke-tilladt-paa-danske-veje-179704

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here