Minihakker Test – Bedste minihakker til prisen

0

Hvad er en minihakker, hvad kan den bruges til, og hvordan finder jeg den bedste minihakker? Det er nogle af de spørgsmål, du vil få svar på i denne artikel med udgangspunkt i vores spritnye minihakker test. Den seneste uge har vi testet minihakkere på livet løs, og vi er nu klar til at afsløre resultatet. Vores test tager udgangspunkt i 12 minihakkere fra henholdsvis OBH, Krups, WMF, Kenwood, Braun og Bosch.

s

Test af s
Forhandler Pris Information
KitchenOne 225,00 DKK Se produkt

Bedst i test er denne OBH minihakker, som byder på kvalitet og funktionalitet på niveauer over de øvrige minihakkere. I vores test fik denne model tildelt 4,8 ud af 5 stjerner. Den høje score skyldes, at modellen har en lang række fordele og kun ganske få ulemper.

Praktisk OBH minihakker kan klare alle opgaver

Denne OBH minihakker er den rette for dig, som ønsker en minihakker, der kan det hele. Denne model kan både snitte og hakke grøntsager, frugter og andre ingredienser. Det er desuden meget praktisk, at der er mulighed for at tilsætte væske via låget. Dermed behøves du ikke slukke den hver gang, du vil tilsætte ekstra væske.

Robust minihakker med stabil bund

Det er en kraftig minihakker, som er fremstillet i de bedste materialer og derfor har en god holdbarhed. Du får dermed en køkkenmaskine i høj kvalitet, som du kan få glæde af mange år fremover. Minihakkeren er udstyret med gummifødder i bunden, hvilket sikre dig, at maskinen står helt fast under brug. Ydermere er der udviklet en sikkerhedsafbryder til denne minihakker, så sikkerheden er hundrede procent i orden.

I denne minihakker test erfarede vi, at modellen arbejder ved 700 watt og dermed er kraftfuld nok til at klare alle grøntsager.

Flot og kompakt design

Designmæssigt har vi ligeledes give denne OBH minihakker mange pluspoint. Den byder nemlig på et kompakt design, som gør at den er nem at opbevare og håndtere. Brugervenligheden er høj, og du bliver lynhurtigt komfortabel med denne model. Derudover er det en fordel, at minihakkeren leveres i et flot design, som man kan tillade sig at have stående fremme. Den er fremstillet i plast, og knivsbladene i rustfrit stål, så den tåler opvaskemaskine. På grund af det kompakte design er det en minihakker, som er nem at rengøre. Det er ikke nødvendigt at sætte mere end et par minutter af til rengøringen.

De vigtigste specifikationer

 • Motoreffekt: 120 watt
 • Materiale: Plast
 • Kapacitet: 0,58 liter
 • Antal hastigheder: 1

Bosch MMR08A1

Test af Bosch MMR08A1
Forhandler Pris Information
COOP 199,95 DKK Se produkt
KitchenOne 200,00 DKK Se produkt
Skousen 268,00 DKK Se produkt
Whiteaway 268,00 DKK Se produkt
Wupti 278,00 DKK Se produkt

I vores samlede test måtte denne Bosch MMR08A1 nøjes med en 2. plads, men den er ikke desto mindre kåret som den bedste Bosch minihakker. Det er en af de billigste minihakkere i vores test, men af flere grunde har modellen fået den næstbedste placering.

Billig minihakker med de nødvendige funktioner

Ønsker du en billighakker, som har de mest basale funktioner, så vil denne model måske være noget for dig. Det er en lille minihakker med en kraftfuld motor, som arbejder på 400 watt. Selvom det er en minihakker i den lave prisende, så kan den tåle både mikrobølgeovn og vaskemaskine. I forhold til rengøring er det dermed en meget praktisk model, da delene kan komme i opvaskemaskinen. Selve kniven som er fremstillet i rustfrit stål kan også tåle opvask, hvilket er endnu et stort plus.

Tilbehør er inkluderet

Som du kan se på billedet overfor er der en lille piskeskive ved siden af minihakkeren, som følger med i prisen. Du har dermed det nødvendige udstyr og tilbehør til at komme i gang med at bruge din nye minihakker.

En af de markante fordele sammenlignet med vores testvinder er, at denne model har en større kapacitet. Skålen kan nemlig rumme op til 0,8 liter, hvilket er 200 ml. mere end vores bedst i test fra OBH.

De vigtigste specifikationer

 • Motoreffekt: 400 watt
 • Materiale: Rustfrit stål
 • Kapacitet: 0,8 liter
 • Antal hastigheder: 1

Kenwood CH250

Test af Kenwood CH250
Forhandler Pris Information
KitchenOne 849,00 DKK Se produkt

I vores store minihakker test var denne model fra Kenwood den dyreste. Den skiller sig ud fra mange af de øvrige minihakkere på både kapacitet, funktionalitet og pris.

Udstyret med stor motor og kapacitet

Ønsker du en god minihakker med stor motor og kapacitet, så bør valget falde på denne Kenwood CH250 minihakker. Minihakkeren er den mest kraftfulde i testen sammen med WMF Lineo med en motoreffekt på 500 watt. På grund af den høje motoreffekt kan den klare opgaver, som de mindre og billigere modeller ikke kan. Dog vil den høje motoreffekt være en ulempe i forhold til støjniveau. Kapacitetsmæssigt kan beholderen rumme 0,5 liter, hvilket er tilstrækkeligt for de fleste.

Fleksibel minihakker til madlavning

Der er nærmest ikke det, du ikke kan lave med denne minihakker. Den kommer med 2 hastigheder og rustfri stålknive, som håndtere alle slags ingredienser. Derudover er det en model, som er ideel til isknusning. Skal du bruge knust is til en dessert eller drinks, så er modellen et hit. Du er sikret et godt resultat hver gang takket være det smarte Quad Blade system.

Simpel håndtering

Denne Kenwood minihakker er udstyret med et One Touch betjeningspanel. Du lærer hurtigt dette betjeningspanel at kende takket være modellens høje brugervenlighed. Ydermere kan alle dele komme i opvaskemaskinen, så du ikke skal bruge tid på at vaske i hånden.

Videopræsentation

Nedenfor kan du se kort video med Kenwood CH250, hvor du kan blive en anelse klogere på produktet.

De vigtigste specifikationer

 • Motoreffekt: 500 watt
 • Materiale: Rustfrit stål og aluminium
 • Kapacitet: 0,5 liter
 • Antal hastigheder: 2

WMF Lineo

Test af WMF Lineo
Forhandler Pris Information
KitchenOne 737,00 DKK Se produkt
KitchenTime 759,00 DKK Se produkt

Kigger man udelukkende på WMF minihakkere, så er modellen Lineo den mest populære. Den har været et hit på det danske marked, siden den er blevet udgivet.

Minihakker i højeste kvalitet og stilrent design

Du giver forholdsvis mange penge for en WMF Linio minihakker, men du får til gengæld også kvalitet for alle pengene. Det er en minihakker, som byder på tysk kvalitet – fremstillet i patenteret rustfrit stål. Stilmæssigt er der ikke en finger at sætte på noget, da den kommer med et stilrent look.

Kraftuld – 5000 omdrejninger i minuttet

I denne minihakker test opdagede vi, at denne model har samme motoreffekt som Kenwood CH250. Modellen WMF Lineo arbejder med 5000 omdrejninger i minuttet, hvilket svarer til 100 km/t. Afhængig af hvilken typen mad du skal tilberede, kan du skifte mellem de 2 installerede hastigheder.

Komfortabel betjening og rengøringsvenlig

Man finder næppe en minihakker, der er mere simpel at betjene end denne model. Du skal nemlig kun tage stilling til 2 hastigheder, hvor du skal vurdere, om den skal arbejde på høj eller lav hastighed. Der er altså ingen grund til at bruge flere timer på at læse manualen. Knivenheden er aftagelig og er nem at rengøre efter brug. Det samme gør sig i øvrigt gældende for de øvrige dele.

Videopræsentation

Se hvordan minihakkeren fungerer i praksis i nedenstående video.

De vigtigste specifikationer

 • Motoreffekt: 500 watt (5.000 omdrejninger pr. minut – 100 km/t.)
 • Materiale: Rustfrit stål
 • Kapacitet: 0,5 liter
 • Antal hastigheder: 2

 • Vigtig viden om minihakkere

  Vi slutter af med en masse praktiske viden, som du kan drage nytte af, når du skal købe en minihakker. Vi svarer på de mest almindelige spørgsmål, som vi har fået på baggrund af denne minihakker test.

  Læs også: Test af kødhakker

  Hvad er en minihakker?

  En minihakker er en lille udgave af en foodprocessor. Minihakkeren har mange af de samme funktioner og kan klare mange af de samme opgaver som en foodprocessor. Sammenlignet med en foodprocessor er der både fordele og ulemper ved en minihakker, som du kan læse om nedenfor:

  Fordele

  • Den er nem at rengøre
  • Den er brugervenlig
  • Den fylder minimalt i skabet

  Ulemper

  • Motoren er ikke nær så kraftfuld som en foodprocessor = begrænsninger
  • Den kan kun klare små mængder

  Der er altså både fordele og ulemper ved en minihakker sammenlignet med en foodprocessor. Der er dog ingen, der siger, at du skal vælge mellem de to former for køkkenmaskiner. De fleste danskere ejer begge dele, da har hver sine fordele i forskellige situationer.

  Hvad kan en minihakker?

  Du er højst sandsynligt meget interesse i at vide, hvad en minihakker egentlig kan. Det er først og fremmest vigtigt at notere, at der findes forskellige former for minihakkere. Det er derfor sjældent, at man kan finde én model, der kan det hele. Dog kan man finde en minihakker, som kan klare de mest almindelige opgaver i et køkken. Der er f.eks. nogle minihakkere, der er praktiske i forhold til at kværne kaffebønner (overvej dog en decideret kaffekværn), nødder og krydderier. Det er ligeledes almindeligt at bruge sin minihakker til at lave lækre dressinger – f.eks. pesto. Bemærk dog at minihakkeren ikke er praktisk at bruge, hvis du får mange gæster til middag. På grund af den lave kapacitet vil det nemlig ikke være muligt at lave store portioner.

  Hvis du ønsker at hakke grøntsager, krydderurter, rodfrugter og lignende, så skal du købe en af de mere kraftfulde modeller. Du kan f.eks. overveje WMF Lineo eller Kenwood CH250, som kan klare nogle af de mere krævende opgaver. Minihakkeren er praktisk at bruge, hvis du ønsker at hakke grøntsager o.l. til en god salat.

  4 vigtige kriterier du bør stille til din kommende minihakker

  Kapacitet

  Sørg for at købe en model med en vis kapacitet, så du ikke er begrænset af en lav kapacitet. For de flestes vedkommende vil det være hensigtsmæssigt at købe en minihakker med en kapacitet på minimum 0,5 liter. Dog kan mindre også gøre det, hvis man bor alene eller med én anden.

  Motoreffekt

  Vil du have mange muligheder med hensyn til madlavning, så skal du ikke købe en minihakker med en alt for lille motor. Jo højere motoreffekt, desto flere opgaver kan minihakkeren typisk klare. Dermed ikke sagt at du behøves at købe den model med den største motor, da den også har sine ulemper.

  Rengøringsvenlig

  Køber du en billig minihakker, som er umulig at rengøre, så vil du hurtigt blive træt af den. Derfor bør du fra starten købe en god køkkenmaskine, hvor rengøringen ikke tager mere end et par minutter. Det er især en fordel, hvis alle delene kan tåle at komme i opvaskemaskinen.

  Brugervenlighed

  Der er ikke noget værre end at købe en minihakker, som er alt for kompliceret og avanceret. Du bør hellere købe en minihakker, som er nem at finde ud af, og som byder på et simpelt betjeningspanel. I vores minihakker test har vi lagt stor vægt på brugervenligheden hele vejen igennem.

  OBS: Husk altid at opbevar din kvittering og garantipapirer i tilfælde af, at du oplever problemer

  EFTERLAD ET SVAR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here