Multisliber Test – Se de bedste multislibere lige nu

0

Der bør ikke være nogen tvivl om, at en multisliber kan bruges til et utal af forskellige formål. Ydermere, så skal der heller ikke lægges skjul på, at du har mulighed for at vælge blandt et bredt spektrum af modeller, der kommer fra stort set lige så mange producenter. Derfor kan det også virke som en jungle at skulle vælge den rette model.

De forskellige modeller adskiller sig på baggrund af et væld af forskellige aspekter. Derfor er der også rigtig mange forskellige aspekter, der skal tages op til overvejelse, når du skal købe en multisliber. Det er vigtigt, at du vælger med omhu, så du er garanteret, at du ender med at investere i den helt rette multisliber for lige netop dit vedkommende.

Hvis du er på udkig efter en ny multisliber, så er du kommet til det helt rette sted. I denne multisliber test bliver du præsenteret for en række forskellige modeller. De udmærker sig ved at være testvindende og velrenommerede modeller fra forskellige producenter, hvorfor du roligt kan investere i én eller flere af de modeller, du finder nedenfor.

PowerPlus Multisliber 260 Watt - 3-i-1

Test af PowerPlus Multisliber 260 Watt - 3-i-1
Forhandler Pris Information
GlobalTools 587,50 DKK Se produkt

Den første multisliber, du finder i denne test er en model, der kommer fra PowerPlus. Det er et velrenommeret brand, der står bag en lang række forskellige typer af el-værktøj, som produceres af Varo i Belgien, der har intet mindre end 20 års erfaring med produktion af diverse former for el-værktøj, hvilket naturligvis også er garanti for høj kvalitet.

I dette tilfælde er der tale om en multisliber, der kan bryste sig af, at være udstyret med en rotationshastighed, der lyder på intet mindre end 14.000 omdrejninger pr. minut. Derfor er du naturligvis også garanteret, at det er en multisliber, der kan bruges til at klare samtlige opgaver, hvad end den skal bruges til at slibe, polere eller pudse.

3-i-1-model med forskellige flader

Har du planer om, at investere i en multisliber, så kan det være en god idé, at købe en model, der kan bryste sig af, at være udstyret med hele tre forskellige flader, da der både medfølger en rund, firkantet og trekantet slibeflade. Den kommer bl.a. med en flade, der er rund med en diameter på 125 mm. såvel som en diskflade med samme diameter.

Ydermere, så kan denne multisliber fra PowerPlus også bryste sig af en oscillationshastighed, der lyder på intet mindre end 28.000 omdrejninger pr. minut, mens den ligeledes også er udstyret med en kabellængde på hele 3 meter. Som navnet også giver antydninger af, så byder maskinen på en effekt på 260 Watt og et lydeffektniveau på 90 dB (A).

De vigtigste specifikationer

 • Rotationshastighed: 14.000 omdr. pr. min.
 • Nominel spænding: 230-240 V
 • Nominel effekt: 260 W
 • Oscillationshastighed: 28.000 omdr. pr. min.
 • Kabellængde: 3 meter
 • Nominel frekvens: 50 Hz
 • Lydeffektniveau: 90 dB (A)

BLACK+DECKER Multisliber

Test af BLACK+DECKER Multisliber
Forhandler Pris Information
Wupti 799,00 DKK Se produkt

Her er der bestemt tale om en multisliber, der kan bryste sig af at være multifunktionel, eftersom den både fungere som rystepudser, detaljesliber såvel som excentersliber. Dertil er det også en maskine, der også byder på en række såkaldte profilslibefunktioner, der er med til at give denne maskine asbolut maksimale anvendelsesmuligheder.

AutoSelect er en funktion i denne multisliber, der kan sikre brugeren, at den hele tiden har en korrekt hastighed og samtidig også med den rigtige slibesål vil kunne give dig et perfekt resultat. Dertil skal det også gøres klart, at du får et værktøjsfrit skift af slibesålene, så derfor kan du også være sikker på, at det er nemt og hurtigt at udskifte slibesålene.

Effektivt Cyclonic Støvsystem

Ydermere, så skal det naturligvis også nævnes, at der er tale om en maskine, der kommer med et Cyclonic Støvsystem, der blandt andet byder på en transparent støvopsamler, så det er nemt at se hvornår, det er på tide at skulle udskifte multisliberens støvopsamler. Samtidig er du også garanteret, at den har en meget effektiv og brugbar støvopsamler.

BLACK+DECKER har desuden også valgt at udstyre denne multisliber med en kraftig 220 Watt-motor, der naturligvis er med til at sikre en både hurtig og effektiv fjernelse af materialet. Den er blevet designet til to-håndsbrug, hvilket giver en optimal kontrol og dertil er du også sikret, at sikkerheden er helt og aldeles i top. Leveres i kuffert inklusiv tilbehør.

De vigtigste specifikationer

 • Effekt: 220 Watt.
 • Spænding: 230 Volt.
 • Ubelastet hastighed: 8.500 & 13.000 omdr./min.
 • Omfang: 2 mm.
 • Excentricitet: 1 mm.
 • Støvudsugning: Cyclonic.
 • Ledningslængde: 3 meter.
 • Papirfæste: Velcro-fæste.
 • Ventileret base: Nej
 • Skift af bundplade: Værktøjsfri

PowerPlus Multisliber 135 Watt

Test af PowerPlus Multisliber 135 Watt
Forhandler Pris Information
GlobalTools 311,25 DKK Se produkt

PowerPlus er – som sagt – et både velkendt og velrenommeret brand på det danske marked. Deres mange forskellige typer af el-værktøj, der kan findes på det danske marked bliver produceret hos Varo i Belgien, der har intet mindre end 20 års erfaring med produktion af diverse former for el-værktøj, hvilket er med til at sikre en særdeles høj kvalitet.

I dette tilfælde er der tale om en multisliber, der kan bruges til rigtig mange forskellige formål – og derfor kan den med garanti også bruges til det, du havde tiltænkt den. Den kan blandt andet tages i brug i forbindelse med boring, fræsning, indgravering, polering, beskæring, slibning og skuring af metal, plastik og sten – et sandt multiværktøj.

Effektivt maskine til mange formål

Som der også er givet udtryk for ovenfor, så er der tale om en multisliber, der kan bruges til rigtig mange forskellige formål. Det er derfor også en effektiv maskine, der kan være en god investering. Den byder desuden også på en effekt, der lyder på 135 Watt, hvilket bør være mere end nok til samtlige af de opgaver, du vælger at stille den overfor.

Dertil skal det også understreges, at den byder på en spænding på 230 V såvel som en frekvens på 50 Hz. Det er en uhyre effektiv model, der byder på en omdrejningshastighed, der kan variere fra 8.000 omdr. pr. min. og helt op til hele 32.500 omdr. pr. min. Den har en god vægt og er ergonomisk udformet, så den er behagelige at arbejde med.

De vigtigste specifikationer

 • Spænding: 230 V.
 • Effekt: 135 W.
 • Frekvens: 50 Hz.
 • Hastighed: 8.000-32.500 omdr. pr. min.
 • Spændvidde: 2.3 mm. – 3.2 mm.
 • Vægt: 0,65 kg.
 • Medfølger: 40 stk. indsatsværktøj.

Bosch PSM 18 LI

Test af Bosch PSM 18 LI
Forhandler Pris Information
10-4 509,00 DKK Se produkt

Dette er en akku-multisliber, der kan bryste sig af, at være spækket med en lang række forskellige funktioner såvel som innovativ teknologi og power, der er udviklet af Bosch selv. Derfor skal der ikke herske nogen tvivl om, at det er en multisliber, der med garanti vil kunne give dig gode resultater, hvad end, der er tale om slibning eller polering.

Den kan blandt andet bryste sig af, at være udstyret med innovativ teknologi fra Bosch såsom en Syneon Chip, der er en intelligent styret energi, der er med til at sikre maksimalt kraft samt en forlænget udholdenhed ved hvert eneste projekt, du vælger at bruge din Bosch PSM 18 LI til. Dertil er den kompakt og kraftfuld, så den kan bruges overalt.

Ingen memory-effekt eller selvafladning

Bosch PSM 18 LI kan desuden også bryste sig af ikke at være udstyret med en memory-effekt såvel som ingen selvafladning, der er med til at bevirke, at din maskine til hver en tid er klar til brug, hvilket blandt andet skyldes maskinens brug af lithium-ion-teknologien. Dertil kommer den også med velcro til nem og hurtig skift af slibeblad.

PSM 18 LI er udstyret med et mikrofiltersystem, der er udviklet af Bosch selv og som er med til at gøre arbejdet renere via det indbyggede støvudsugningselement, der er med til at suge støvet direkte ind i mikrofilterboksen. Dertil er du også garanteret, at det indbyggede lithium-ion-batteri har en lang levetid takket være Bosch Electronic Cell Protection (ECP).

De vigtigste specifikationer

 • Batteritype: Li-Ion.
 • Batterispænding: 18 V.
 • Svingninger: 22000 sving./min.
 • Svingkredsdiameter: 1,6 mm.
 • Fastgørelse af slibemiddel: Mikrovelcro.
 • Slibeflade: 104 cm².
 • Vægt: 1,3 kg.

Fein FMT 250 QSL

Test af Fein FMT 250 QSL
Forhandler Pris Information
10-4 1.399,00 DKK Se produkt

FMT 250 QSL fra Fein kan bryste sig af, at være en ganske glimrende allround-maskine, der særligt udmærker sig på baggrund af en optimal overførsel af drejningsmomentet. Ydermere, så skal det også gøres klart, at det er en multisliber, der kan bryste sig af, at være kompatibelt med samtlige former for tilbehør fra Starlock og StarlockPlus.

Desuden byder den også på en optimal kvalitet og stabilitet, der blandt andet skyldes, at gearhovedet i metal såvel som den gennemgående anvendelse af både kugle-/nålelejer. Dertil skal det også nævnes, at FMT 250 QSL er udstyret med en både effektiv og slagkraftig motor på 250 W, der er fremstilet til både langvarig såvel som krævende brug.

Hurtig skift af tilbehør uden værktøj

Med denne multisliber fra Fein, så er du samtidig også garanteret, at du nemt og hurtigt vil kunne skifte tilbehør på maskinen uden at gøre brug af værktøj, da den er udstyret med et såkaldt QuickIN-hurtigspændesystem. Derfor er det også en multisliber, der kan tjene rigtig mange forskellige formål – og endda uden, at det er synderligt tidskrævende.

Fein FMT 250 QSL kommer desuden også med en avanceret elektronisk regulering af omdrejningstal. Det stopper dog ikke her, for denne model fra Fein har desuden også en ekstra god håndtering takket være Softgrip-zonen. Den har også et omfattende tilbehørsprogram, der byder på dele til alle opgaver. Vægten på blot 1,4 kg. hjælper bestemt også.

De vigtigste specifikationer

 • Driftseffekt: 250 W.
 • Svingninger: 11.000-20.000 pr. min.
 • Kabel med stik: 5 meter.
 • Slibeplade via hjørne: 80 mm.
 • Vægt: 1,4 kg.

Køb din multisliber på nettet og spar penge

Hvis du er på jagt efter en ny multisliber, så skal der bestemt ikke være nogen tvivl om, at du skal sørge for at finde den mest passende model for dit vedkommende på nettet og ikke hos én af de mange fysiske forretninger, du kan finde rundt omkring i landet, hvor du har mulighed for at købe diverse former for maskiner, værktøj og lignende.

Der er rigtig mange steder, hvor du har mulighed for at købe multislibere. Uanset hvad, så bør du sikre dig, at du sørger for at handle på nettet, hvis du har planer om, at investere i en multisliber. Det er naturligvis noget, der er flere gode grunde til at gøre, hvorfor det bestemt også er noget, du skal sørge for at tage op til grundig overvejelse.

Der er penge at spare ved at handle online

Det bør bestemt gøres klart, at der er mange penge at spare ved at handle på nettet i stedet for at handle i en fysisk butik. Derfor er det også én af de mest oplagte fordele ved at handle på nettet, hvis du skal købe en ny multisliber, hvad end den skal bruges i et professionelt regi eller den derimod blot skal bruges til en række mindre opgaver derhjemme.

Det bør dog understreges, at det er vigtigt, at du sørger for at vælge din multisliber med største omhu. Selvom du har mulighed for at købe en rigtig billig maskine, så er det ikke sikkert, at det er det bedste valg for dit vedkommende. Det er langt vigtigere, at du sørger for at holde fokus på at vælge en multisliber, der stemmer overens med dine krav.

Udvalget af multislibere er markant større på nettet

Det bør desuden også nævnes, at du blivre præsenteret for et markant større udvalg af forskellige multislibere på det danske marked, hvis du vælger at shoppe på nettet og ikke hos én af de mange fysiske forretninger. Derfor vil du også kunne vælge blandt flere forskellige modeller, hvis du handler på nettet i stedet for hos en fysisk butik.

I og med, at du har mulighed for at vælge blandt et meget større udvalg, så er det naturligvis også ensbetydende med, at du har markant bedre forudsætninger for at finde frem til lige netop dén model, der er den bedste for dit vedkommende, uanset hvad, du har af krav og behov i forbindelse med dén multisliber, du har planer om at investere i.

I sidste ende, så handler det dog om, at kunne finde en god multisliber, der stemmer overens med dine krav og behov. Det gør sig naturligvis gældende, hvad end du køber den hos en webshop eller derimod i en fysisk forretning – og hvor stort et budget, du har.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here