Næsehårstrimmer Test – Bedste næsetrimmer til mænd og kvinder

0

Det er en realitet, at både mænd og kvinder i en bred aldersgruppe døjer med næsehår. I den forbindelse kan en næsehårstrimmer (eller også kendt som en næsetrimmer) være til stor gavn. Med en næsehårstrimmer kan du hurtigt og effektivt fjerne alle de generende hår i næsen. Der findes mange trimmere, som kan løse denne opgave, hvilket vi vil se nærmere på i denne test.

Testguro.dk har testet 16 næsehårstrimmere, hvor producenter såsom Remington, OBS og Philips er repræsenteret.

Remington NE3750

Test af Remington NE3750
Forhandler Pris Information
COOP 151,95 DKK Se produkt
Helsebixen 159,00 DKK Se produkt
Made4men 159,00 DKK Se produkt

Her har vi Remington NE3750, som er efterfølger af den populære NE3550. Den “gamle” model er mere eller mindre udgået af markedet, men så er det heldigt, at Remington har udviklet den nye NE3750, som vi har haft med i vores test.

Remington næsetrimmer – bedst i test

Vi har været så glad for denne Remington næsetrimmer, at vi har valgt at kåre den som bedst i test. Der er tale om en bestseller, som har fået mange rosende ord med på vejen af både eksperter og private brugere. På Made4men.dk har du mulighed for at læse en lang række anmeldelser fra tidligere kunder. Langt de fleste brugere af produktet har valgt at give NE3750 en samlet bedømmelse på 5 ud af 5 stjerner.

Effektiv og brugervenlig næsehårstrimmer

Det er ikke uden grund, at vi har kåret denne trimmer som den bedste næsetrimmer. Det skyldtes bl.a., at vi er imponeret over en brugstid på hele 220 minutter. Trimmeren vil hurtigt blive din bedste hjælper, når du skal have fjernet uønsket hår fra følsomme områder. På trods af at det er en billig næsetrimmer, så har den en lang række muligheder.

På trods af at den er udviklet til at fjerne næsehår, så kan den også fjerne hår fra ører og øjenbryn. Samlet set kan du trimme alle de områder, som normalt er svære at komme til med en almindelig hårtrimmer.

Vi har desuden været imponeret over, hvor nemt det er at rengøre denne hårtrimmer. Remington NE3750 byder nemlig på et Easy Clean System, som er er endnu et kæmpe plus i bogen.

Trimmeren er udstyret med et kraftfuld Lithium Power batteri, som hurtigt kan oplades, når det er nødvendigt. Det er et langtidsholdbart batteri i høj kvalitet, så din næsetrimmer kan holde sig effektiv igennem mange år.

Læs også: Bedste hårtrimmer i Danmark

God hygiejne takket være “Washout” skærehoved

God hygiejne er et must for langt de fleste mennesker. Det er det også for Remington, som netop har udviklet en næsetrimmer med fuld fokus på hygiejne.

Denne Remington næsehårstrimmer er monteret med et såkaldt “Washout” skærehoved. Det er et specieludviklet skærehoved, som er udviklet til at skubbe bakterier væk. Det har været medvirkende til, at risikoen for hudirritation er blevet stærkt nedsat.

Med Remington NE3750 er du sikret en nem og præcis barbering af følsomme områder.

Denne næsehårstrimmer har en vertikal trimmerhoved, som netop skåner følsom hud.

Bedst til prisen i næsehårstrimmer test

Af overstående grunde har vi valgt at kåre denne model som testvinder i vores nye næsehårstrimmer test. Vores vurdering er, at der ikke findes nogen bedre alternativer til prisen i øjeblikket. For under 200 kr. kan du blive ejer af denne næsetrimmer, som du helt sikkert vil kunne få stor gavn af. Vi anbefaler forhandleren Made4men.dk, som umiddelbart har den laveste pris på produktet.

De vigtigste specifikationer

 • Brugstid / batteritid: 220 minutter (fuld opladning)
 • Hårlængde: 1-5 mm (5 indstillinger)
Læs også:Bedste skægtrimmer i Danmark

Philips NT3160

Test af Philips NT3160
Forhandler Pris Information
10-4 120,00 DKK Se produkt
Renthjem 139,00 DKK Se produkt
COOP 149,95 DKK Se produkt
de3bedste 156,00 DKK Se produkt
Skousen 168,00 DKK Se produkt
Whiteaway 168,00 DKK Se produkt
Coolshop 221,88 DKK Se produkt

Leder du efter et alternativ til Remington, så kan du også overveje en Philips næsehårstrimmer – f.eks. modellen NT3160/10. Denne model har vi nemlig testet, og resultatet har været særdeles positivt.

Solid næsetrimmer med perfekte resultater

Til en pris på 109 kr. kan man normalt ikke forvente det store af kvaliteten. Dog har vi netop oplevet, at denne Philips næsetrimmer både er solid og effektiv. Det er en næsehårstrimmer fra Series 3000, som vi har gode erfaringer med. Du kan forvente perfekte resultater takket være ProtecTube-teknologi og en trimmer med en specialdesignet vinkel. Der er tale om to elementer, som sørger for hurtig trimning, som ikke forårsager hudirritation efterfølgende.

Trimmeren er desuden monteret med et unikt afskærningssystem. Dette system sørger for, at der ikke vil forekomme rifter, træk og snitsår på huden. Ligesom det gør sig gældende for vores testvinder, så kan denne trimmer også fjerne hår i både næse, øre og øjenbryn. Det er hurtigt at fjerne uønsket hår ned til en længde på 3-5 mm. Der er nemlig to forskellige kamme, som du kan benytte dig af til trimning. Knivene er skarpe og ultrapræcise, hvilket sikrer et tilfredsstillende resultat.

Vaskbar – må bruges i badet

I vores næsehårstrimmer test erfarede vi også, at Philips NT3160/10 er egnet til at blive brugt i badet. Ydermere er det en næsetrimmer, som man nemt og effektivt kan rengøre under vindende vand. Brugervenligheden er fremragende, og det gælder også, når trimmeren er våd. Trimmeren er udstyret med et blødt gummigreb, som sikrer et fremragende greb. Det er desuden ikke nødvendigt at smøre knivene. Der er dermed kun minimal vedligeholdelse.

De vigtigste specifikationer

 • Spænding: 100-240 V
 • Batterimodel: AA
 • Hårlængde: 3-5 mm (2 indstillinger)

OBH AttraXion

Test af OBH AttraXion
Forhandler Pris Information
Wupti 128,00 DKK Se produkt

I denne næsetrimmer test har vi også testet en OBH næsehårstrimmer – modellen AttraXion. Det er en flot hårtrimmer i nuancerne sort og neongrøn. Af flere gode grunde har den fortjent at komme med i vores top 3 liste over bedste trimmere til at fjerne næsehår.

Næsetrimmer med 2 x trimmehoveder

Her får du en OBH næsetrimmer med 2 udskiftelige trimmehoveder. De 2 trimmehoveder er beregnet til øjenbryn, næse, ører og bakkenbarder. Trimmehovederne er aftagelige, hvilket sikrer nem rengøring efter brug. Afstanden på de to hoveder er henholdsvis 3 og 6 mm.

Trimmeren er monteret med et roterende skæresystem, som er effektiv til at fjerne hår. Den har en fin klippeevne, og den er nem at anvende. Det er en lille, fiks næsehårstrimmer, som man sagtens kan have med sig i tasken eller kufferten.

Årsagen til at denne hårtrimmer kun kommer på 3. pladsen skyldes kvaliteten. Denne model er en anelse mindre solid end de øvrige modeller.

Medfølgende stativ og beskyttelseshætte

Med i pakken får du et praktisk stativ, som du kan stille din næsetrimmer på efter brug. Ydermere medfølger der en beskyttelseshætte, som er med til at opretholde en god hygiejne. Når du skal rengøre trimmeren efter brug, skal du blot anvende rindende vand.

Den bruger AA-batterier, som desværre ikke medfølger i prisen. Som tilbehør er der 2 x trimmere til nakke og bakkenbarder.

Vi må ej forglemme, at denne OBH næsetrimmer har indbygget lys. På trimmeren er der en indbygget lampe, som er medvirkende til et flot trimningsresultat.

– Denne næsetrimmer har også indgået i Politikens undersøgelse (3 ud af 5 stjerner)

De vigtigste specifikationer

 • Batteri: 1 x AA 1,5 V (medfølger ikke)
 • Hårlængde: 3 og 6 mm (2 indstillinger)

Den perfekte næsetrimer – Sådan finder du den

I dette afsnit skal vi kigge på de vigtigste kriterier ved køb af en næsehårstrimmer. Der er nemlig nogle kriterier, som er vigtigere end andre, når det gælder køb af en næsetrimmer.

Klippeevne

Det vigtigste ved køb af en næsetrimmer er, at den har en god klippeevne. Det vil være en stor fordel, hvis den bliver leveret med flere trimmerhoveder, som kan skiftes ved behov. I forhold til klippeevnen er det afgørende, at trimmeren både kan håndtere korte- og lange hår, såvel som tynde og tykke hår. Ydermere er det vigtigt, at klippeevnen ikke forringes betydeligt med tiden. Gå efter høj kvalitet, hvis du ønsker at knivene skal holde sig skarpe og præcise år for år.

Ergonomi

Ergonomi har også noget at sige, når man skal købe en næsetrimmer. Det skal være nemt at komme til de følsomme steder, hvor man ønsker at fjerne uønsket hår. I den forbindelse vil det være en fordel, hvis trimmerhovedet har en speciel vinkel til formålet.

Design / udseende

For nogen er udseendet vigtigt, mens det for andre er mindre vigtigt. Ikke desto mindre ønsker de fleste at have en flot og praktisk næsetrimmer. Der kan ligeledes være fordele ved at købe en næsehårstrimmer i en praktisk størrelse. Er du typen, der rejser meget, vil det f.eks. være en fordel med en lille næsetrimmer, som du kan tage med dig i kufferten.

Brugervenlighed

Gå efter en næsetrimmer med et godt greb, som er nem at bruge. Det er en fordel, hvis den kan bruges i badet. Er den modtagelig overfor vand, vil den også være nem at rengøre med vand. Du vil uden tvivl blive glad for en trimmer, som ligger godt i hånden.

Tilbehør

Hvor meget tilbehør man har brug for kan variere fra person til person. Tilbehør vil typisk bestå af ekstra klippehoveder, som man kan montere og afmontere efter behov. Der er bl.a. klippehoveder til øjenbryn, ørehår og bakkenbarder. Tilbehør kan også bestå af en opbevaringstaske eller holder, som typisk følger med i prisen.

Derfor har vi næsehår

Selvom vi hurtigt kan blive enige om, at næsehår er irriterende, så er der faktisk en god grund til, at vi har hår i næsen. Man kan se hårene i næsen som et slags filter, som har til formål at beskytte imod bakterier og skadelige partikler. Næsehår er bl.a. effektiv at bruge til at lukke bakterier, svamp og støv ude af næseborene.

Alle mennesker har næsehår, men det er en realitet, at der er nogle mennesker, som døjer mere med næsehår end andre. I takt med at vi bliver ældre vil vi typisk opleve, at vores næsehår vokser sig længere og tykke. Selvom kvinder også kan døje med næsehår, så er det typisk mænd, som oplever de største problemer. Der findes dog heldigvis næsehårstrimmere, som kan eliminere det problem.

Som tidligere nævnt har næsehår en sundhedsmæssig funktion. Derfor vil der altid være en vis risiko ved at trimme hårene jævnligt. Når man trimmer sine næsehår, vil filteret nemlig forsvinde. Dermed vil der være større risiko for, at støv, svamp og bakterier vil finde vej til næsens indre.

Guide til at fjerne hår i næsen

I forbindelse med vores næsehårstrimmer test har der været stor interesse for en decideret guide. I dette afsnit vil vi komme med nogle gode tips til, hvordan du effektivt kan fjerne næsehår.

 1. Vask din næse

  Det første du skal gøre er at vaske din næse grundigt. Det er vigtigt, at din næse er ren indvendig, før du tænder for din næsetrimmer. Vi kan varmt anbefale at anvende en fugtig vatpind, når du skal rengøre din næse. Du kan bruge sæbe til formålet, men vi anbefaler som udgangspunkt kun at bruge vand til rengøring.

 2. Find et godt sted

  Skal du have det bedst trimningsresultat, skal du finde et rum med et spejl og et godt lys. Det vil typisk være på badeværelset, hvor det er mest almindeligt at bruge en næsetrimmer. Hvis der er dårlig lys på dit badeværelse, kan du finde et andet sted med bedre lys. Det kræver blot, at du har et håndholdt spejl, så du rent faktisk kan se, hvad du laver. I forhold til lys vil det være en fordel at købe en næsehårstrimmer med indbygget lampe.

 3. Vær forsigtig og koncentreret

  Når man skal trimme sine næsehår anbefaler vi, at man er forsigtig og tålmodig. Næseboret er et følsomt sted, hvor man hurtigt kan føle ubehag, hvis man er uopmærksom. Du skal være forsigtig med ikke at stikke din hårtrimmer alt for langt op i dine næsebor. Der er som udgangspunkt ingen grund til at fjerne de næsehår, som man ikke kan se med det blotte øje. Du bør sætte tilstrækkeligt tid af til trimningen, så du opnår et ordentligt resultat.

 4. Rengør din næsehårstrimmer grundigt

  Når du er færdig med at fjerne næsehår, skal du rengøre din hårtrimmer. For at sikre den bedste hygiejne er det igen nødvendigt, at du er grundig. De fleste moderne næsetrimmere kan rengøres med vand, men der kan være enkelte undtagelser. Du skal også huske at rengøre dine næsebor med vand og evt. en vatpind, hvis der er løse hår.

Læs flere gode tips om at fjerne hår i næsen her

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here