Om Os

TestGuro.dk er et online forbrugermagasin, vi har til formål at hjælpe vores læsere med at finde det bedste produkt til den laveste pris. Dette gør vi via inspiration og vejledning i vores testguide artikler inden for husholdning, haven & fritid, køkkenudstyr, diverse samt mange flere.

Vi er et annoncefinansieret forbrugermagasin, hvilket betyder at vi linker til annoncepartnere i vores testguides. Det sker enten via affiliate links, eller ved prissammenligning med vores annoncesamarbejder Pricerunner.

Vi er helt åbne om vores annoncefinansieret forretningsmodel, da det skaber fundamentet for at vi kan forsætte med at skabe brugbart indhold til vores læsere og derved hjælpe dem med at finde de bedste produkter til den laveste pris.

Hvem står bag TestGuro.dk

TestGuro.dk ejes og drives af en dansk virksomhed.

Firmanavn: 505 Media ApS
CVR-nummer: 43658026
Virksomhedsadresse: Hestehave 15, 6400 Sønderborg
E-mail: kontakt@testguro.dk
Telefon: +45 22419981
Ansvarlige: Nicolai Clausen

Vi stræber mod at blive Danmarks førende online forbrugermagasin.

Vi arbejder benhårdt på at udgive testguides, der skaber værdi for vores læsere. Vores mål er at være stedet hvor du som forbruger søger hen for at få inspiration til at finde det bedste produkt til den laveste pris.

Samarbejdspartnere

Vi samarbejder hovedsageligt med PriceRunner, da de giver os adgang til flere end 2,8 millioner produkter fra 9.100 online butikkers hjemmesider. Ved hjælp af deres services kan vi og vores læsere nemt sammenligne priser på et enormt udvalg af produkter som vi anmelder i vores testguides.

Vi samarbejder i mere sjældne tilfæde med andre virksomheder, som oftest gennem et affiliate netværk.

Sådan finder vi de bedste produkter

Vi udarbejder vores testguide artikler på baggrund af analyser og research, med andre ord tester vi altså sjældent selv produkterne.

Vores testguide artikler udarbejdes altså på eksterne tests, kundeanmeldelser, produktspecifikationer og priser. Ud fra disse data skriver vi artikler med henblik på at vores læsere skal kunne finde det bedste produkt til den bedste pris.

Vi bruger følgende parametre til at udvælge produkter

Hos TestGuro.dk stræber vi mod at præsentere dig for de bedste produkter. For at opnå dette så godt som overhovedet muligt bruger vi følgende parametre til at udvælge produkter til vores testguide artikler her på hjemmesiden.

  • Kundeanmeldelser af produkter
  • Tests af produkter foretaget af eksperter
  • Sammenligning af produkters specifikationer
  • Vi vurdere ovenstående op imod pris og eventuelle tilbud

Efter bedste evne placeres de produkter som vi vurderer til at være bedst øverst i vores testguide artikler.

Vi gør vores ypperste for at vælge produkternes rangering objektivt og datadrevent, der vil dog ofte være en grad af subjektivitet.

Forbehold

TestGuro.dk tager forbehold for tastefejl og forkert angivne oplysninger relateret til de produkter og services, vi nævner på vores hjemmeside. Selvom vi bruger enormt meget tid på research og kvalitetssikring, kan der opstå fejl i vores testguide artikler. Vi anbefaler derfor altid, at du tjekker produktinformationer hos forhandleren eller leverandøren af produktet.