Om os

Rasmus Christensen
Rasmus Christensen
Her på hjemmesiden kan danske forbrugere få glæde af de mange tests, som bliver foretaget indenfor en lang række kategorier – heriblandt bolig / have, hvidevarer og elektronik. Der bliver i gennemsnit lavet en test af ugen, hvor der bliver arbejdet dybdegående med ét emne. Vores tests foregår på den måde, at vi udvælger et antal af produkter indenfor en udvalgt kategori. Vi forsøger altid at teste produkter fra så mange producenter som muligt for at få det mest retvisende resultat. Når vi har udvalgt en række produkter sætter vi os ned og bliver enige om en række af testparametre. Vi beslutter os for disse parametre på forhånd for at være sikker på, at alle produkter bliver testet på samme måde. Design, kvalitet og komfort er blot tre af de parametre, som vi vægter meget højt, når vi laver disse tests.

Mikonomi.dk - TestGuro er nr.1 bedste test-site i DK
TestGuro kåret som nr.1 bedste test-site i Danmark
Når vi udgiver artikler om nye tests starter vi typisk med at offentliggøre resultatet af vores test. I første afsnit  vil du blive præsenteret for 2-5 af de produkter, som har opnået de bedste testresultater. Herefter vil du kunne læse om, hvordan vi har lavet den pågældende test. I den forbindelse fremlægger vi de kriterier, som vi har vurderet som de vigtigste. Det er herfra op til dig, om du vil benytte dig af de samme kriterier, eller om du har nogen individuelle kriterier. Vi slutter typisk af med at komme med en lang række tips og tricks, som kan hjælpe dig med at få en bedre oplevelse med produkterne.

Vi henviser altid til mindst én forhandler af de omtalte produkter fra vores tests. Vi gør opmærksom på, at vi kun linker til forhandlere, som vi har et samarbejde med, da vi er en reklamefinansieret organisation. Dog kan du altid forvente, at du bliver henvist til troværdige webshops. Så vidt muligt prøver vi at finde frem til de webshops, hvor du kan købe de omtalte til de laveste priser.

Hvis du af den ene eller den anden grund har brug for at komme i kontakt med os, skal du være velkommen til at sende en mail.