PC skærm Test 2018 – Bedste computerskærme lige nu

0

Står du overfor at skulle investere i en ny PC-skærm, så er du – med garanti – ikke i tvivl om, at du kan vælge mellem et bredt spektrum af forskellige modeller på det danske marked. Derfor er det bestemt også vanskeligt at skulle vælge den rette skærm for dit vedkommende – og det er særligt noget, der gør sig gældende, hvis du ikke har synderligt meget teknisk viden. Det er uhyre vigtigt, at du sørger for at vælge med den største omhu, uanset hvad, du har intentioner om, at den skal bruges til og hvor meget, du kommer til at bruge den.

Det er selvfølgelig særdeles vigtigt, at du sørger for at investere i en skærm til din PC, der stemmer overens med dine behov og præferencer. Din computerskærm er naturligvis ikke meget værd, hvis ikke den lever op til dine behov og reelt set kan bruges til de formål, den er tiltænkt. På den anden side, så skal det dog også understreges, at der ikke er megen grund til at betale overpris for en PC skærm, der kommer med et væld af funktioner og specifikationer, du ikke har behov for. Du skal sørge for at ramme lige netop dén model, der er bedst for dig.

Heldigvis har vi gjort processen nemmere for dig ved at udarbejde denne PC skærm test, der kan guide dig i retning af den bedste skærm for dit vedkommende. Denne test indeholder selvfølgelig byder selvfølgelig på en række forskellige modeller, der varierer i forhold til et væld af forskellige faktorer, hvilket også vil betyde, at der er gode forudsætninger for at minimum én af de nedenstående skærme appellerer til dig og dine krav. Du finder desuden også relevant information, der kan hjælpe dig i retning af lige netop dén PC-skærm, der vil kunne tjene dig bedst.

Samsung C24F390FHU

Test af Samsung C24F390FHU
Forhandler Pris Information
Wupti 1.360,00 DKK Se produkt
DustinHome 1.491,00 DKK Se produkt

Med Samsung C24F390FHU er du garanteret, at du kommer til at få en opslugende synsoplevelse, da der er tale om en såkaldt Curved Monitor, der kan bryste sig af, at have en dybere bue end nogen anden skærm. Det gør det selvfølgelig muligt for dig at følge med i, hvad der sker over hele skærmen, uden at der er behov for en aftandstilpasning. Ydermere, så er det også en oplagt skærm, for dig, der bruger mange timer foran skærmen, da den kommer med Eye Saver Moder, der sikrer, at det virker mindre anstrengende at se på skærmen.

Samsung har desuden valgt at udstyre denne skærm med en såkaldt VA-panelteknologi, der giver en kontrast, der lyder på intet mindre end 3000:1. Det er blandt andet med til at sikre, at sort bliver endnu dybere sort, hvid bliver en endnu renere hvid, og samtidig vil du også opleve, at alle andre farver bliver mere mættede og livfulde. Det er desuden også en monitor, der kan bruges i forbindelse med gaming, da den har en dynamisk synkronisering af skærmens refresh-frekvens med antallet af billeder pr. sekund, der gør det muligt for AMD FreeSync at minimere efterslæb.

Gennemgang af computerskærmen


Philips 288P6LJEB

Test af Philips 288P6LJEB
Forhandler Pris Information
Wupti 3.336,00 DKK Se produkt
DustinHome 3.384,00 DKK Se produkt

Hvis du bestemt ikke ønsker at nøjes med andet end det bedste af det bedste, så skal der ikke herske nogen tvivl om, at du bør tage et nærmere kig på Philips 288P6LJEB. Her er der nemlig tale om én af de nyeste skærme på markedet på Philips, der anvender højtydende paneler til at kunne levere 4K UHD-billeder ved en opløsning, der lyder på intet mindre end 3840 pixels x 2160 pixels. Det betyder også, at uanset om du skal bruge denne skærm til redigering af billeder, udarbejdelse af grafik eller detaljerede billeder i CAD-løsninger, så vil dette – uden tvivl – være en skærm, der er lige noget for dig.

Ydermere, så skal det selvfølgelig også nævnes, at Philips 288P6LJEB kommer med SmartResponse, der er en meget unik og eksklusiv overdriv-teknologi, der er blevet udviklet af Philips selv, som er i stand til automatisk at justere skærmens svartid til specifikke anvendelsesformål, hvilket blandt andet er noget, du vil komme til at sætte pris på, hvis du spiller mange PC-spil eller redigerer meget videomateriale. Selve skærmfoden er en såkaldt SmartErgoBase, der er med til at sikre en meget mere ergonomisk korrekt skærmvisning såvel som kabelstyring. Den har en brugervenlig højde, hældning, vinkel såvel som rotation, hvilket giver dig mulighed for at placere skærmen mest hensigtsmæssigt.


Dell UltraSharp U2715H

Test af Dell UltraSharp U2715H
Forhandler Pris Information
Wupti 4.999,00 DKK Se produkt

Med Dell UltraSharp U2715H er du garanteret, at du får meget nøjagtige farvegengivelser med en skarp QHD-opløsning såvel som en lang række tilslutningsmuligheder. Dell har desuden også arbejdet meget hårdt for at kunne sikre en fremragende brugervenlighed. Ydermere, så skal det også understreges, at den byder på en prisbelønnet ydeevne, da skærmen er indstillet til 99% sRGB, vil farver se fantastiske ud fra starten, mens den ultrabrede betragtningsvinkel giver dig muligheden for at nyde QHD-opløsningen fra samtlige vinkler.

Med denne PC skærm får du muligheden for at nyde fremragende skarphed på en skærm med en opløsning, der lyder på intet mindre end 2560 pixels x 1440 pixels, mens du samtidig også vil kunne opleve en særdeles fremragende farvekonsistens hen over en bred betragtningsvinkel på hele 178°/178°. Skærmen kommer desuden også med Easy Arrange, der gør det nemt for dig at tilpasse et vindueslayout, der stemmer godt overens med dine ønsker, da du nemt vil kunne se alle dine programmer i fliser ved hinanden, så der ikke er noget, der er skjult.


Hvad skal du bruge din PC-skærm til?

Noget af det absolut første, du skal gøre er, at finde ud af, hvad du reelt set kommer til at bruge den respektive computerskærm til. Hvis det er en skærm, der skal bruges i dit daglige arbejde og som derfor også kommer til at blive brugt i mange timer i løbet af en dag, så vil det selvfølgelig også betyde, at der skal stilles helt andre krav til din kommende PC skærm sammenlignet med, hvis der blot var tale om en PC skærm, der kun skulle bruges i ganske kort tid et par gange i ugen. Det samme gør sig f.eks. også gældende, hvis den skal bruges til gaming, videoredigering eller noget helt tredje.

Derfor er det også særdeles vigtigt, at du er meget specifik omkring hvad, du egentlig skal bruge den respektive PC skærm til. Det er ikke noget, der behøver at tage dig synderligt lang tid, men det kan dog være en god idé, at du bruger et par minutter på at nedfælde dine behov, krav og ligeledes også de aktiviteter og det omfang, du har intentioner om, at den pågældende skærm skal bruges til. Der skal nemlig ikke være nogen tvivl om, at det vil kunne hjælpe dig til at finde frem til den helt rette skærm for dit vedkommende, uanset hvad du leder efter og har behov for.

Find en PC skærm i den rette størrelse

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at der er mulighed for at finde PC-skærme i et væld af forskellige størrelser, så derfor er det også en god idé, at du sørger for at danne dig et overblik over, hvor stor en skærm, du føler, at du har behov for. I denne forbindelse er der dog mange, der ikke er helt klar over, at et par ekstra tommer bestemt vil kunne gøre underværker i forhold til, hvad du har af muligheder, når du benytter dig af din PC. Har du f.eks. en 27” skærm, så vil du opleve, at du nemmere kan finde plads til at køre flere programmer på én gang.

Det er langt fra alle, der mener, at det er en nødvendighed at kunne bruge mere end ét program på samme tid, men der skal dog ikke herske nogen tvivl om, at der er mange, der vil ende med at sætte stor pris på denne mulighed – også selvom de egentlig ikke selv er klar over det. Heldigvis forholder det sig således, at der er mulighed for at finde PC-skærme i et væld af forskellige størrelser på det danske marked, hvilket naturligvis også er ensbetydende med, at du også sagtens vil kunne finde frem til en størrelse, der er den mest passende for dit vedkommende.

Læs også vores computer test.

Endvidere, så skal det ikke være nogen hemmelighed, at den rette størrelse selvfølgelig afhænger meget af, hvad du egentlig har planer om at bruge din PC skærm til. Hvis den blot skal bruges til Facebook, e-mails og generel internetsurfing, så er der selvfølgelig ikke behov for en stor skærm i samme omfang som hvis du har intentioner om at skærmen skal bruges til f.eks. video- eller billedredigering. Derfor er det også meget vigtigt, at du er meget specifik om skærmens formål, inden du beslutter dig for, hvad der kan betragtes som værende den rette størrelse for dig og dine behov.

Hvad koster en god PC skærm?

Selvom det ville være fordelagtigt, så kan der ikke defineres en bestemt pris for, hvor meget en god PC skærm koster. Der findes rigtig mange gode computerskærme på det danske marked og det er selvfølgelig også ensbetydende med, at der også er stor forskel på, hvor meget, de egentlig koster. Hvis du f.eks. skal bruge en skærm til blot browsing på internettet og besvarelse af e-mails, så vil en god PC skærm ikke koste nær så meget som hvis du i stedet skal bruge en PC skærm, der er god i forbindelse med videoredigering, programmering eller noget helt tredje.

Derfor er det også langt mere essentielt, at du sørger for at finde ud af, hvad dine behov egentlig lyder på, da du herefter har muligheden for at finde en skærm, der harmonerer godt med dine behov og krav.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here