Popcornmaskine test-guide – Lav nemt popcorn i hjemmet

Annoncer

Selv om artikkelen har et redaksjonelt fokus, inneholder den sponsede elementer slik som reklamelenker, og derfor må produktomtalene betraktes som annonser.

0

Om det er til en tur i biografen eller til en hyggestund med familie eller venner derhjemme, så er der altså et eller andet hyggeligt og uundværligt ved en stor skål popcorn til filmoplevelsen. En del af oplevelsen og hele atmosfæren ved at tage i biografen er netop popcorn og sodavand under filmen, så hvorfor ikke tage noget af den hygge med hjem foran hjemmebiografen i stedet for?

Der er et hav af valg og gode muligheder for at erhverve sig en rigtig god popcornmaskine til hjemmet og i denne test kigger vi nærmere på, hvilke muligheder der ligger derude. Vi kigger på alle slags maskiner, store som små, og med alt det tilbehør der måtte følge med for at finde den bedste på markedet til den bedste pris, af den bedste kvalitet og som kan bruges af alle.

I dag kigger på forskellige popcornmaskiner, som forhandles af WhiteAway, Skousen og Wupti, og vi finder den popcornmaskine, der ud fra produktbeskrivelse og forbruger anmeldelser klarer sig bedst i test.

Vurdering og udvælgelse af produkter

Hos Testguro er vores fornemmeste opgave at præsentere dig for de bedste produkter. Vores Product Research team analyserer markedet og finder nogle af de bedste produkter og forhandlere til artiklen. Vi har partnerskaber med hundredvis af små som store webshops, og selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens egen professionelle og subjektive vurdering af produktet.

Vores research-team sammenligner produkter på parametre som:

  1
 • Kunders anmeldelser af produktet
 • 2
 • Produkternes specifikationer og features
 • 3
 • Forhandlerens tilbud, omdømme og service
 • 4
 • Kundedata: Vores interne statistikker på produkternes popularitet
 • 5
 • Tests af produktet foretaget af eksperter og forbrugermagasiner

Alt dette holder vi op imod produktets pris og eventuelle tilbud. Rækkefølgen af produkter skal ikke forstås som en rangering af produkterne, men nærmere som en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

Severin PC3751 Popcornmaskine

Test af Severin PC3751 Popcornmaskine

Når det kommer til popcornmaskiner, er der ikke forfærdeligt mange ting, den skal kunne – til gengæld skal den helst tjene sit formål på den mest effektive måde. Så selvom kravene er simple, så er der trods alt stadig et par stykker, som en popcornmaskine i særklasse skal opfylde. Et af kravene hos en stor del af forbrugerne er bl.a. at den skal kunne lave lækre og velsmagende popcorn på meget kort tid og med lidt eller ingen brug af fedtstof, så popcornene i for sig bliver en fedtfri snack.

De vigtigste specifikationer

Tilbered popcorn helt enkelt og uden brug af fedtstof. Denne popcornmaskine fra Severin er yderst effektiv og tilbereder dine popcorn på meget kort tid og så laver den dem endda som en sund snack uden tilsat fedtstof. Den er sjov at tage i brug sammen med børn og barnlige sjæle, da det transparente låg tillader jer at følge med i processen. Dens energiforbrug er forholdsvist lavt og ligger altså i den rimelige ende af skalaen. Derudover har den flere fordele, som vi har listet op for dig herunder:

 • 1200 Watt i energiforbrug
 • 2,5 minutters tilberedningstid
 • Varmluft under tilberedning
 • Transparent låg, så man kan følge med som kornene popper
 • Integreret påfyldningsbæger
 • Skridsikre gummifødder
 • Hvid

Hvorfor vælge Severin PC3751 Popcornmaskine

Som vi allerede i afsnittet ovenfor har præsenteret for dig, så er denne popcornmaskine fra Severin altså rigtig fin at bruge sammen med børnene. Den er nem at anvende, hurtig til at lave dine popcorn og men kan dog kn lave en lille portion ad gangen. Man kan efter første portion straks efter lave en portion til, men efter dette skal maskinen bruge et kvarters tid på at køle ned, før man tager den i brug igen. Den egner sig altså bedst til mindre selskaber eller som en lille snack. Så snart popcornene er færdige i maskinen, hælder den dem ud af åbningen i det transparente låg og direkte ud i den skål, de skal serveres i.

Ét er vores vurdering af maskinen, men noget andet er de ord, som forbrugerne selv bruger, når de vurderer produktet. Om popcornmaskinen fra Severin bliver der bl.a. sagt ting som:

 • “Et superfint produkt, især hvis man er på skrump, men stadig ønsker at nyde popcorn som en snack, da man kan lave popcornene uden tilsat olie.”
 • “Fordele: Den laver hurtigt og nemt dine popcorn og den er nem at rengøre. Den kan også riste peanuts. Ulemper: Den kan kun lave små portioner ad gangen og skal have en pause på op til et kvarter efter man har brugt den i ligeså lang tid.”

Mange af anmeldelserne indeholder mere eller mindre det samme som disse to vurderinger, og der er altså lidt spredte meninger om, hvorvidt dette er et godt produkt. Den scorer nogenlunde højt på den samlede vurdering, 3,6, og det største minus i folks vurderinger er den mængde af popcorn, maskinen er i stand til at lave.

Man skal altså vælge dette produkt, hvis man ikke behøver en kæmpe mængde popcorn ad gangen, gerne vil kunne vælge et fedtfattigt alternativ til de traditionelle popcorn og gerne vil have en hurtig og nem tilberedning af sine popcorn.


Melissa Popcornmaskine

Test af Melissa Popcornmaskine

Vores anden deltager i testen er fra Melissa og ligger ligesom popcornmaskinen fra Severin i den billige ende af sortimentet. Til denne maskine hører ingen forbrugeranmeldelser og derfor vil vurderingen af den blive lavet udelukkende på baggrund af vores informationer om produktet.

Produktbeskrivelse er der ingen af og derfor har vi kun specifikationerne af maskinen at gå ud fra, som præsenteres i afsnittet herunder.

De vigtigste specifikationer

 • Med smart integreret serveringsskål
 • Non-stick belægning sikrer en let rengøring
 • Effekt: 800 Watt
 • On/off knap
 • Indikatorlampe for strømtilslutning
 • Målebæger og måleske medfølger
 • Gummifødder, som sikrer stabil placering på bordet

Hvorfor vælge Melissa Popcornmaskine

Der er som sagt ikke megen information eller nogle anmeldelser at indhente om dette produkt, men ud fra de specifikationer, som hører til produktet, har vi alligevel formået at finde frem til den forbruger, som kan få nytte af denne popcornmaskine.

Først og fremmest er maskinen yderst økonomivenlig og ligger til en pris som er op til 20 gange mindre end nogle af de mere avancerede popcornmaskiner. Den er nem at gøre ren, meget brugervenlig og dens størrelse gør, at den passer ind i ethvert køkken. Den egner sig bedst til den forbruger, som skal have popcorn til 1-2 personer.


Champion PCM110

Test af Champion PCM110

At lave fantastiske popcorn har aldrig været så nemt som nu! Med Champion Popcorn Maker laver du popcorn helt uden at behøve at tilsætte olie eller smør. Hæld dine popcorn i ved hjælp af det medfølgende målebæger i maskinens ”corn-inlet”, og start maskinen. Efter blot et par minutter kan du nyde dine popcorn.

De vigtigste specifikationer

 • Maskinen bruger cirkulerende varmluft til tilberedningen.
 • Det tager blot ca. 3-5 minutter, før popcornene er klar.
 • Alle aftagelige dele kan vaskes i opvaskemaskine.
 • Kompakt størrelse for smart opbevaring.
 • Målebæger til popcorn medfølger.
 • Effekt: 1200 W

Hvorfor vælge Champion PCM110

Denne popcornmaskine fra Champion er den billigste i denne test indtil videre og har mange af de samme egenskaber som vores andre deltagere. Heller ikke på denne maskine findes dog nogle forbruger anmeldelser, så igen bliver det ud fra dens produktbeskrivelse, at vi aflægger vores vurdering af produktet.
Med denne maskine bliver dine popcorn hurtigt klar. Maskinen kan skilles ad og delene kan vaskes op i opvaskemaskinen, hvilket gør den forholdsvis nem at rengøre. Dens størrelse gør den yderst velegnet til at stå i et hvilket som helst køkken, og mængden af popcorn passer bedst til et mindre selskab.


Great Northern Popcorn Company Popcornmaskine Little Bambino Black

Test af Great Northern Popcorn Company Popcornmaskine Little Bambino Black

Vi rykker nu lidt højere op på både prisstigen og kapaciteten af maskinen, når vi nu præsenterer vores fjerde deltager i testen, Great Northerns Little Bambino Black popcornmaskine. Denne maskine er i løbet af de sidste par år blevet solgt i mange tusindevis i de amerikanske hjem, hvor maskinen bl.a. er blevet beskrevet som en pryd i hjemmet, der passer ind i såvel køkken som spise- og tv-stue.

De vigtigste specifikationer

 • Mål: 25 cm x 28 cm x 48 cm
 • Vægt: 3,7 kg
 • Aftageligt låg
 • Kan lave 2-3 liter popcorn af gangen (svarende til 2-3 personer)
 • Kan lave flere portioner lige efter hinanden
 • Tager kun et par minutter om at lave dine popcorn

Hvorfor vælge Great Northern Little Bambino Black

Denne popcornmaskine er nem at anvende, meget effektiv – også i forhold til vores andre deltagere – og kan lave store mængder popcorn på kort tid. Til gengæld fylder den en anelse mere end de andre maskiner, men passer stadig fint og diskret ind i stort set alle køkkener. Den minder mest af alt om de popcornmaskiner, du ser i biografen eller i tivoli, hvor du kan følge med i hele processen og se det finurlige maskineri arbejde. Blandt vores repræsenteret forhandlere fås den hos WhiteAway.


Bedste popcornmaskine i test

Vi har nu været omkring de mest populære popcornmaskiner hos vores forhandlere og har både bevæget os i den helt billige ende af prisklassen og den lidt dyrere. De eneste, vi ikke har været omkring er de helt store – og dyre – popcornmaskiner, som ligger omkring 4.000,- stykket. Hvis man ønsker at investere i en sådan maskine, er det fordi, man skal bruge den hyppigt og til mange mennesker ad gangen. Derfor har vi i denne test valgt at holde os til de lidt mere beskedne modeller, da det er dem, der egner sig bedst til daglig brug og til lidt færre personer.

Da denne tests vinder skal findes på baggrund af produktbeskrivelsen samt forbrugernes anmeldelser, er vi allerede fra start begrænset, da mange af produkterne ikke har hverken detaljeret produktbeskrivelser eller anmeldelser fra forbrugere.

Vores første skærpning af feltet bliver derfor et resultat af de manglende anmeldelser fra forbrugerne. Derfor siger vi farvel til Champion PCM110 og popcornmaskinen fra Melissa. Tilbage har vi nu vores første deltager, som er den billigste og den, som indsamlede flest anmeldelser – både gode og dårlige – og vores sidste deltager, som er den dyreste i klassen, men som også har fået de klart bedste anmeldelser i udlandet, men dog mangler de danske forbrugeres vurdering.

Hvis man allerede har besluttet sig for at investere i en popcornmaskine til hjemmet, må dette være et tegn på, at man er glad for popcorn og får denne snack oftere end blot et par gange om året. Derfor mener vi, at du som forbruger bør investere i at få et godt produkt fra starten af, som man kan anvende i stor stil og til det mindre og intime selskab. Derfor tildeler vi vores fjerde og sidste deltager, Great Northerns popcornmaskine, Little Bambino Black, titlen, bedst i test popcornmaskiner.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here