Proteinpulver Test – Bedste proteinpulver med højt proteinindhold

0

Går du op i din træning, og / eller ønsker du at tabe dig, så har du mulighed for at forbedre dine resultater takket være proteinpulver. Markedet for proteinpulver er enormt, hvilket kan gøre det svært at finde det bedste proteinpulver på markedet. Derfor har vi valgt at foretage en ny proteinpulver test, så du kan få en bedre fornemmelse af, hvilket proteinpulver der er pengene værd, og hvilket proteinpulver du bør holde dig væk fra.

Vi har testet proteinpulver fra mere end 15 producenter med det formål at finde frem til den helt rigtige testvinder. I denne artikel kan du læse alt om, hvordan vi har testet proteinpulver – hvilket faktorer vi har lagt mest vægt på o.l. I vores proteinpulver test har vi erfaret, at der kan være stor forskel på kvaliteten af proteinpulver, hvilket du vil blive nærmere introduceret for i offentliggørelsen af testresultatet. Vil du have mest kvalitet for pengene, så kan vi varmt anbefale dig at følge vores anbefalinger i denne spritnye og uafhængige test.

Bodylab Whey 100

Test af Bodylab Whey 100
Forhandler Pris Information
Bodylab 169,00 DKK Se produkt
Bodyman 169,00 DKK Se produkt
Getbig 169,00 DKK Se produkt
Helsebixen 169,00 DKK Se produkt
Made4men 169,00 DKK Se produkt

I forbindelse med denne proteinpulver test gav vi os selv en svær, men vigtig opgave om at udpege det bedste proteinpulver på markedet.

Efter mange vurderinger og overvejelser blev vi enige om at kåre Bodylab Whey 100 som bedst i test. Det har vi valgt at gøre af flere forskellige grunde, som du naturligvis kan læse alt om.

Whey proteinpulver i høj kvalitet – 100 % dansk produceret

Bodylab Whey proteinpulver er 100% dansk produceret, hvilket er et kvalitetsstempel i sig selv. Proteinpulveret er udvundet af komælk, hvor man har benyttet sig af skånsomme og moderne filtrereningsprocesser. Whey 100 består af henholdsvis valleprotein-isolat og valleprotein-koncentrat, hvilket har vist sig at være en fremragende blanding. Valleprotein er bl.a. kendt for sin særlige aminosyreprofil, som dine muskler vil sætte pris på.

Whey proteinpulver fra Bodylab er nemt at opløse i både vand, mælk og juice. Selvom det kan opløses i forskellige væsker, så er det mest hensigtsmæssigt at benytte sig af en shaker. Der er udelukkende blevet anvendt de bedste råvarer for at sikre den højeste kvalitet. Produktionen af dette proteinpulver foregår i Hadsund i det nordlige Jylland, hvor der løbende arbejdes med optimeringer og smagsforbedringer.

God smag og ingen tilsat sukker

I vores proteinpulver test erfarede vi også, at Bodylab Whey 100 byder på en skøn smag. Vælger du at investere i dette proteinpulver, så kan du vælge mellem rigtigt mange smagsvarianter. Det drejer sig bl.a. om chokolade, banan, jordbær, vanilje og mango, som er nogle af de mest populære smagsvarianter i øjeblikket. Proteinpulveret fra Bodylab kan købes i poser á 1 kg., hvor du kan vælge den ønskede smag.

Pulveret er ikke tilsat nogen for sukker eller andre usunde næringsstoffer. Pulveret indeholder kun ganske få gram naturlig mælkesukker. Det er desuden værd at nævne, at produktet ikke indeholder hverken AZO-farvestoffer eller aspartame, hvilket også har haft indflydelse på vores samlede vurdering.

Næringsindhold pr. 100 gram – vigtigste faktorer

 • Protein: 79 %
 • Fedt: 6,5 %
 • Kalorier: 400 kcal.
 • Indhold: Valleprotein

Nutramino Protein – Whey isolate & concentrate

Test af Nutramino Protein – Whey isolate & concentrate
Forhandler Pris Information
Bodyman 99,00 DKK Se produkt

På 2. pladsen i vores proteinpulver test kan vi med stolthed præsentere dig for Nutramino proteinpulver, som ligeledes har klaret sig rigtigt godt i testen. Prismæssigt ligger dette proteinpulver i samme prisklasse som vores testvinder fra Bodylab. Selvom det ikke blev til en førsteplads denne gang, så har det været en fornøjelse at teste Nutramino proteinpulver.

Letopløseligt proteinpulver i mange delikate smagsvarianter

Nutramino proteinpulver er kendt som letopløseligt proteinpulver, som man kan nyde efter en god og hård træning eller som mellemmåltid. Der er naturligvis tale om naturligt produceret proteinpulver, som i den grad lever op til forventningerne. Som bekendt er proteinpulveret fremstillet af 100 % valleprotein, hvor man har anvendt både isolat og koncentrat. Du er dermed sikret de bedste byggesten, som vil gøre underværker for dine muskler.

Nutramino proteinpulver kommer kun med et minimalt indhold af sukker og fedt. Afhængig af hvilken smag og konsistens du ønsker at skabe, så kan du enten blande proteinpulveret med vand eller mælk.

Proteinpulver fra Nutramino er tilgængeligt i flere forskellige smagsvarianter, hvor bl.a. choko-banan, chokolade, jordbær og vanilje er repræsenteret. Det er altså de klassiske smagsvarianter, hvor du helt sikkert har en favoritsmag.

Sammenligner vi Nutramino proteinpulver med Bodylab proteinpulver, så vil man bl.a. opdage, at dette proteinpulver har et højere indhold af fedt og kalorier. Ydermere har det et lidt lavere indhold af protein, hvilket også er værd at tage højde for.

Næringsindhold pr. 100 gram – vigtigste faktorer

 • Protein: 71 %
 • Fedt: 7,5 %
 • Kalorier: 435 kcal.
 • Indhold: Valleprotein

Optimum Nutrition Gold Standard 100% Whey

Test af Optimum Nutrition Gold Standard 100% Whey
Forhandler Pris Information
Bodyman 279,00 DKK Se produkt

Optimimum Nutrition 100% whey er ligeledes et produkt, som vi har haft mulighed for at undersøge nærmere i vores store proteinpulver test.

Prismæssigt skal vi ikke lægge skjul på, at det er det dyreste proteinpulver i vores test. Dog kan det sagtens være det helt rigtige proteinpulver for dig.

Reparer og opbyg dine muskler med proteinpulver af valle isolater

Optimum Nutrition Gold Standard er proteinpulver i verdensklasse, som bliver brugt af både amatører og professionelle fra hele verden. I øjeblikket er der tale om det bedst sælgende proteinpulver på det internationale marked. I vores proteinpulver test fik vi også øjnene op for, hvorfor dette proteinpulver er blevet så populært, som der er tilfældet.

Vil du reparere og opbygge dine muskler, så kan du med fordel forkæle dine muskler med dette proteinpulver. Hælder du proteinpulveret ned i en shake med vand og / eller mælk og ryster, så vil du hurtigt kunne opløse pulveret. Endnu en gang kan du vælge mellem flere smagsvarianter – vælg bl.a. mellem chokoladesmag, jordbærsmag, vaniljesmag og banansmag.

Dette proteinpulver er i høj grad henvendt til den kvalitetsbevidst forbruger, som ønsker at købe proteinpulver i højeste kvalitet. Der er nemlig en naturlig sammenhæng mellem pris og kvalitet.Du får bl.a. glæde af et højt indhold af protein og et lavt indhold af fedt.

Næringsindhold pr. 100 gram – vigtigste faktorer

 • Protein: 80%
 • Fedt: 3,3%
 • Kalorier: 380 kcal.
 • Indhold: Valleprotein

Viking Rebuild – 5kg

Test af Viking Rebuild – 5kg
Forhandler Pris Information
Getbig 599,00 DKK Se produkt

I vores proteinpulver test stiftede vi også bekendtskab med Viking Rebuild proteinpulver, som vi har haft rigtigt gode erfaringer med. Der er tale om proteinpulver, som skiller sig ud fra mængden i forhold til næringsindholdet. Vi har været tilstrækkeligt imponeret over dette proteinpulver til, at det har fortjent en plads i top 4.

Blandingsproteinpulver af whey, kasein og soja

Proteinpulver behøves ikke bestå af enten whey, kasein eller soja. Der kan nemlig også være tale om en blanding, hvor flere eller alle af disse proteinkilder er repræsenteret. Det er netop tilfældet her, hvor man får proteinpulver med alle de førende proteinkilder. Blandingen består af følgende:

 • 40-50 % whey protein
 • 25 % kassein protein
 • 25 % soja protein isolat

Der er mange fordele ved at købe proteinpulver med flere proteinkilder, hvilket du kan tage med i dine overvejelser. Prismæssigt kan proteinpulveret købes til en pris, hvor de fleste forbrugere kan være med.

I øjeblikket findes dette proteinpulver kun i to forskellige smagsvarianter – henholdsvis vanilje og chokolade. Du kan forvente en lækker smag og en behagelig konsistens, som er nem at fordøje. Alt i alt er det et fantastisk alternativ til de øvrige proteinprodukter på markedet.

Næringsindhold pr. 100 gram – vigtigste faktorer

 • Protein: 80 %
 • Fedt: 2,3 %
 • Kalorier: 380 kcal.

Proteinpulver test – Svar på de mest almindelige spørgsmål

Vi har lavet en lille FAQ, da vi ønsker at give svar på nogle af de mest almindelige spørgsmål vedrørende proteinpulver. Det er nemlig helt normalt, at man kan sidde tilbage med mange ubesvarede spørgsmål, hvis man kun besidder et mindre kendskab til proteinpulver. Ikke desto mindre er det en god idé at vide lidt om proteinpulver, før man afgiver en bestilling.

Hvad er proteinpulver – og hvad er det lavet af?

Kort og godt er proteinpulver – pulver med et højt indhold af protein – typisk 60-80 % af det samlede næringsindhold. Proteinpulver er typisk udvundet af komælk – også kendt som valleprotein. Valle starter oprindeligt som en vandig masse, hvorefter det går igennem en række avancerede processer. Slutteligt bliver massen omdannet til pulver, hvor man typisk tilsætter smag.

Hvad er det bedste proteinpulver?

Det er meget svært at svare på, hvad der er det bedste proteinpulver. Ikke desto mindre er det netop dét spørgsmål, som vi har forsøgt at svare på i denne proteinpulver test. I testen er du bl.a. blevet bekendt med, at der er rig mulighed for at købe billigt proteinpulver i høj kvalitet. Selvom vi har kåret det bedste proteinpulver, så er du ikke nødvendigvis enig i vores valg. Når det kommer til valg af proteinpulver, så skal man tage hensyn til individuelle krav. Det kan f.eks. være, at du kun er interesseret i at indtage økologisk-, ægge-, soja-, ris- eller kaseinproteinpulver, som er nogle af de forskellige varianter på markedet for proteinpulver.

Er der bivirkninger ved proteinpulver?

Ja og nej. Langt de fleste mennesker oplever heldigvis ingen bivirkninger ved at indtage proteinpulver. Er man enten laktoseintolerant eller mælkeallergiker, så kan man risikere at opleve visse bivirkninger. I den anledning kan bivirkninger såsom luft i maven og diarré opstå, og det naturligvis ikke rart. Oplever du bivirkninger i forbindelse med indtagelse af proteinpulver, så bør du overveje en anden proteinkilde. Du kan også opsøge læge, hvis du er i tvivl om, hvorvidt det er en god idé at indtage proteinpulver.

Er proteinpulver farligt for kroppen?

Nej, som udgangspunkt er der intet farligt ved proteinpulver. Derimod er proteinpulver med til at reparere og opbygge muskler. Det er en realitet, at Danmark er underlagt nogle af de strengeste fødevarekrav i verden. Det vil med andre ord sige, at hvis du handler hos en dansk forhandler, så er proteinpulveret som udgangspunkt blevet testet og godkendt af Fødevarestyrelsen. I denne artikel ang. proteinpulver test henviser vi udelukkende til forhandlere, som sælger lovligt proteinpulver på det danske marked. Man kan indtage protein på mange måder – ved at spise kød, skyr, fisk e.l., ligesom man kan indtage protein via proteinpulver.

Skal jeg indtage proteinpulver, hvis jeg vil tabe mig?

Ja, det kan være effektivt at indtage proteinpulver, hvis man ønsker at tabe sig. I den anledning kan du f.eks. overveje at erstatte mellemmltider med proteinpulver. I stedet for at fylde dig med usunde drikke- og madvarer, så kan du stille din tørst eller sult med en proteinshake. Har du interesse i at tabe dig, så bør du gå efter proteinpulver med at lavt indhold af fedt og kalorier. Med andre ord kan du altså sagtens tabe dig ved at indtage proteinpulver, hvis det betyder, at du kvitter nogle af de usunde mellemmåltider.

Hvornår skal proteinpulver indtages?

Træner du, så skal du sørge for at indtage protein kort tid efter træning. I den anledning kan du f.eks. drikke en shake med proteinpulver, hvilket skal ske senest 30 minutter efter træningen er afsluttet. Der er dog blandede meninger omkring, hvorvidt det er vigtigt at indtage protein straks efter en træningssektion. Indtager du proteinpulver som mellemmåltid, så er det knap så vigtigt, hvornår du indtager det.

Hvor meget protein(pulver) skal jeg indtage?

Som udgangspunkt skal du indtage 2-2,5 gram pr. kropskilo dagligt. Vejer du f.eks. 80 kg, så skal du indtage mellem 160 og 200 gram protein. 2-2,5 gram protein pr. kropskilo er en god hovedregel, du kan benytte dig af, hvis du vil regne ud af, hvor meget proteinpulver du skal indtage. Det er vigtigt at bemærke, at du naturligvis også indtager protein gennem almindelig kost. Det gør du bl.a., når du spiser kød, bønner, skyr og fisk, som er kendt for et højt indhold af protein. Er du i tvivl om, hvorvidt du får tilstrækkeligt protein, så kan du supplere din kost med proteinpulver.

Indtager du proteinpulver efter din træning, så kan du f.eks. lave en shake med en spoon / ske med proteinpulver. En spoon vil typisk bestå af 28-35 gram proteinpulver, som vil være en tilstrækkelig mængde for de fleste.

5 gode grunde til at indtage proteinpulver

I denne proteinpulver test vil vi også gerne introducere dig for 5 gode grunde til at indtage proteinpulver. Det er nemlig ikke helt uden grund, at der er så mange motionister, atleter osv., som vælger at bruge mange penge på proteinpulver. Nedenfor kan du læse om nogle af de grunde til, at du bør investere i proteinpulver, hvis du går op i din krop og din træning.

Du kan opnå et optimalt indtag af protein

Som du er blevet bekendt med, skal du helst indtage 2-2,5 gram protein pr. kropskilo pr. dag. Spiser du ikke tilstrækkeligt meget kød, fisk eller bønner, så kan du opleve, at det er svært at leve op til anvisningerne. I den anledning kan du med fordel indtage proteinpulver, så du sikrer dig, at du opnår det optimale indtag af protein. Får du ikke protein nok i hverdagen, så kan det være en af grundene til, at dine muskler ikke vokser og udvikler sig som forventet.

Et let og lækkert mellemmåltid

Selvom proteinpulver primært indtages efter træning, så kan det som bekendt også fungere som et glimrende mellemmåltid. Har du tidligere spist boller, kager eller kiks som mellemmåltid, så vil det være langt bedre at indtage proteinpulver. Du kan selvfølgelig også bruge proteinpulver til at bage, hvis du besidder de nødvendige evner i et køkken.

Protein er dine musklers byggesten

Ved du bare lidt om protein, så vil du vide, at protein er dine musklers byggesten. Skal du opbygge muskelmasse, så er det altså afgørende, at du ikke går ned på protein. Det betyder ikke, at du nødvendigvis skal fylde dig med uanede mængder proteinpulver, da der er grænser for, hvor meget protein din krop kan håndtere på en dag.

Det er billigt

Det er ikke sikkert, at du forbinder proteinpulver med noget billigt, men du kan faktisk spare penge. Sammenligner du proteinpulver med proteinrige madvarer som f.eks. hakket oksekød, kylling og tun, så er det betydeligt billigere at indtage proteinpulver. Sammenligner du prisen pr. gram protein, så er der ingen tvivl om, at proteinpulver er den billigste løsning. Dog bør du selvfølgelig også indtage almindeligt mad, da din kost ikke udelukkende bør bestå af pulver.

Du kan tage det med dig på farten

Er du ofte på farten, så kan du med fordel medbringe en shake med proteinpulver i din taske. Således har du altid et hurtigt mellemmåltid, som du kan indtage på under et minut, når du har brug for et proteinboost. Har du en hektisk dag, så er det ikke sikkert, at du altid har tid til at lave mad. I den anledning vil proteinpulver kunne gavne dig, da det er en hurtig og nem løsning til indtagelse af protein.

Er du overbevist, så kan du købe proteinpulver fra vores store proteinpulver test med det samme. Klikker du på en af de tilgængelige links i artiklen, så bliver du sendt direkte videre til den pågældende forhandler. Vi håber, at det lykkedes dig at finde det bedste proteinpulver, som lever op til dine krav og behov.

Kilder

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here