Puky Test – Bedste puky løbecykler

0

Vi har længe haft i tankerne at teste løbecykler på det danske marked. I den seneste uge har vi opbygget stor viden om løbecykler, hvor Puky er blandt de producenter, som man ikke kan komme udenom. Derfor besluttede vi os for at lave en decideret Puky løbecykel test, hvor vi udelukkende tester løbecykler fra Puky. Vi har desuden i tankerne at foretage en komplet test af løbecykler på et senere tidspunkt.

Har du et barn, som skal til at lære at køre på cykel, så vil det være oplagt at købe en løbecykel. I denne artikel vil du blive præsenteret for hvilke fordele, der er ved at købe en Puky løbecykel. Du vil desuden blive introduceret for de løbecykler, som har opnået de højeste testresultater denne gang. Vi udvalgte på forhånd 9 løbecykler, som vi har testet på alle de vigtigste parametre. I det følgende afsnit afslører vi hvilke 3 cykler, som har klaret sig bedst i testen. Slutteligt vil du kunne læse om de aktuelle regler for løbecykler i trafikken.

PUKY 30 cm – 2 år

Test af PUKY 30 cm – 2 år
Forhandler Pris Information
Cykelpartner 529,00 DKK Se produkt

Denne grønne løbecykel fra Puky er i øjeblikket den mest solgte løbecykel hos forhandleren. Den bliver også omtalt som en balancecykel, som kan bruges af børn fra 2 års alderen – højde på omkring 80-90 cm.

Det er en let løbecykel, som kun vejer 3,3 kg. Det gør den meget nem at transportere, hvis du f.eks. skal have den med i bilen eller har brug for at bære den op i din lejlighed Både sadlen og styret er justerbar, så du kan tilpasse det, så det passer bedst til dit barn. Sadelhøjden er minimum 30 cm., hvis man måler højden fra jorden. Cyklen er udstyret med en speciel løbecykelsadel med fokus på komfort. Det er især farverne gul og grøn, som dominerer denne cykel, hvilket gør den mest egnet til drenge.

Det er en solid og flot cykel, som overholder alle sikkerhedskrav. Hos forhandleren er der foreløbigt tilføjet 7 anmeldelser af produktet, som har givet en samlet bedømmelse på 5 ud af 5 stjerner. Hvis du er i tvivl om, hvordan du justerer på sadel og styr, skal du blot benytte af den medfølgende guide.

Hos forhandleren er der prisgaranti på denne cykel, således at du altid kan få den til den laveste pris hos forhandleren. Det kan desuden være fordelagtigt at købe 2 eller flere cykler, da stykprisen dermed vil falde.


PUKY 35 cm – 3 år

Test af PUKY 35 cm – 3 år
Forhandler Pris Information
Cykelpartner 599,00 DKK Se produkt

I samme prisklasse har vi også testet denne løbecykel i pink. Den er tilegnet piger i alderen 3 år, eller piger med en højde på omkring 90 cm.

Minimumshøjden på cyklen er 35 cm. (målt fra jorden og op til sadlen), men den kan justeres op til 44,5 cm. ved behov. Den totale længde på cyklen er 87 cm., mens længden på de to hjulakser er 59 cm.

En af de store plusser ved denne Puky løbecykel er, at den er udstyret med sikkerhedshåndtag. Disse sikkerhedshåndtag sørger for, at hånden ikke pludselig glider af styret under kørsel. Både luftdæk og slange er i meget høj kvalitet, hvilket er endnu et stort plus.

Cyklen vejer 4,6 kg., hvilket er en fornuftig vægt taget i betragtning af, at cyklen er tilegnet børn fra 3 års alderen. Der er igen tale om en løbecykel, hvor der er stor fokus på komfort og sikkerhed. Takket være de store hjul, det brede styr og det lave tyngdepunkt kan man glæde sig over en meget stabil cykel.

Man kan med fordel gå ind og læse de tidligere anmeldelser af denne løbecykel. På baggrund af 9 anmeldelser har cyklen fået en samlet bedømmelse på 4,8 ud af 5 stjerner.


PUKY 42 cm – 3 år+

Test af PUKY 42 cm – 3 år+
Forhandler Pris Information
Cykelpartner 999,00 DKK Se produkt

Sidst men ikke mindst har vi haft fornøjelsen af kigge nærmere på de populære XL løbecykler fra Puky. Denne løbecykel er tilegnet til større børn med en skridtlængde på minimum 42 cm. eller en minimumshøjde på 95 cm.

Vi ser på en grøn løbecykel, som er udstyret med både støttefod og en håndbremse. Den har en længere hjulafstand end de øvrige løbecykler, hvilket er med til at optimere komforten. Derudover har den rigtige lufthjul, som man kender fra almindelige cykler. Rammen på cyklen er med lav indstigning og trinbræt, som gør det nemmere at komme op på cyklen.

Der er desuden sikkerhedshåndtag, som skal minimere risikoen for f.eks. at få fingrene i klemme. Cyklen er desuden udstyret med rigtige kuglelejer og rigtige egerhjul.

Cyklen har en samlet vægt på 6 kg. Afhængig af den aktuelle lagerstatus kan det være nødvendigt at forudbestille denne Puky løbecykel. Det er nemlig en populær balancecykel, som fra tid til anden er udsolgt.


Om Puky

Puky er en producent, som har mere end 60 års erfaring indenfor børnekøretøjer. Producenten har siden opstarten været fokus på engagement og kompetence, hvor man ikke vil gå på kompromis med hverken design, sikkerhed, kvalitet eller komfort. Du kan endvidere vide dig sikker på, at alle Pukys løbecykler er blevet testet og godkendt af uafhængige institutter. Puky cykler bliver udelukkende udviklet til børn, således at der er fokus på børnevenlighed ned til mindste detalje. Deres produkter er ikke nødvendigvis billige, men du kan til gengæld være garanteret på, at du får hvad du betaler – og mere til. I takt med producentens popularitet er der kommet flere og flere forhandlere af mærket. Dette har været medvirkende til at priserne er blevet presset i bund, så du kan købe en Puky løbecykel til en overkommelig pris.

Læs mere om producenten her: https://dk.puky.net/dk/

Regler for løbecykler

Sidst, men ikke mindst bør du være bekendt med de forskellige regler, som gør sig gældende for løbecykler i trafikken. Reglerne er beskrevet nedenfor:

Børn under 6 år

Er dit barn under 6 år, må han / hun ikke cykle på en cykelsti eller vej uden at være sammen med en voksen. Dog må børn under 6 år gerne færdes på et fortov, selvom barnet ikke er sammen med en voksen.

Hjelm anbefales

Det er ikke et krav, at barnet skal bære cykelhjelm, men det anbefales på det kraftigste. Som ansvarlig voksen bør man derfor investere i en god cykelhjelm til sit barn.

Ikke omfattet af færdselsloven

Det er vigtigt at være opmærksom på, at løbecykler ikke er omfattet af færdselsloven. Det betyder, at løbecykler / balancecykler ikke må anvendes på cykelsti eller vej. De må udelukkende anvendes på fortov, hvis barnet er alene. Dog har man pligt til at udstyre løbecyklen med cykellygter, hvis man cykler efter mørkets frembrud.

Vi håber, at dit barn bliver glad for sin kommende Puky løbecykel.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here