Redskabsskur Test – De bedste og solide redskabsrum

0

Et redskabsskur kan bruges til mange ting. Som navnet antyder, så bruges det dog hovedsageligt til opbevaring af diverse former for redskaber. Hvis du har f.eks. skovle, koste og diverse maskiner, der skal opbevares, så er det – uden tvivl – oplagt, at du vælger at investere i et redskabsskur, der kan bruges til opbevaring af lige netop disse redskaber.

Der bør dog ikke herske nogen tvivl om, at der findes mange forskellige redskabsskure på det danske marked. Derfor kan det også virke vanskeligt, at skulle vælge netop dét, der på bedste vis harmonerer med dine krav og behov. Det er vigtigt, at du har fokus på at vælge den bedste løsning for dit vedkommende – og derfor skal du vælge med omhu.

Hvis du er på udkig efter et redskabsskur til haven, så skal der ikke herske nogen tvivl om, at du er kommet til det helt rette sted. På denne side finder du en redskabsskur test, der præsenteret dig for en række af skure, der hver især udmærker sig på baggrund af en række forskellige aspekter – og derfor også er blandt de bedste på markedet.

Redskabsskur Hamlet

Test af Redskabsskur Hamlet
Forhandler Pris Information
Wupti 3.999,00 DKK Se produkt

Redskabsskur Hamlet

Her er der tale om et redskabsskur, der kan bryste sig af, at byde på en lang række forskellige anvendelsesmuligheder. Det er f.eks. et skur, der har en størrelse, der gør det oplagt i forbindelse med opbevaring af alt lige fra cykler og værktøj til både havemøbler og haveredskaber. Med andre ord, så kan det bruges i mange former for opbevaring.

Du har f.eks. også mulighed for at gøre brug af Hamlet til enten brændeskur eller hobbyrum. Selve skuret er blevet fremstillet af profilerede, elgalvaniserede stålplader. Disse plader er først blevet grundmalet og er efterfølgende blevet færdigbehandlet med en ovnhærdende polyestermaling, der også er med til at give skuret et unikt look.

Dobbelte specialafstivede skydedøre

Hamlet er desuden også blevet udstyret med dobbelte specialafstivede skydedøre, der er blevet placeret på teflonglidere, der er med til at sikre, at dørene nemt og gnidningsfrit kan trækkes til eller fra, når der er behov for dette. Den dobbelte skydedør er naturligvis med til at gøre det særdeles nemt at komme ind og ud af Hamlet-skuret.

Ydermere, så bør det også gøres klart, at det er blevet fremstillet med både tag og sider, der er blevet ekstra afstivet, hvilket er med til at gøre det mere modstandsdygtigt over for det danske vejr. Det bør desuden gøres klart, at der ikke medfølger en stålsokkel til dette redskabsskur, men at det dog kan være en rigtig god idé at købe som ekstraudstyr.

Det bør naturligvis gøres klart, at Hamelt er en serie af redskabsskure, der kan fås i flere forskellige størrelser. Faktisk er der mulighed for at finde dette redskabsskur i intet mindre end fem forskellige størrelser. Derfor kan du med garanti også finde en størrelser, der passer rigtig godt til de krav og behov, du har i denne forbindelse, som du ønsker opfyldt.

Specifikationer – Model 86

 • Pladskrævende mål inkl. tagudhæng: D: 1,82 m. x B: 3,13 m. x H: 1,85 m.
 • Dørmål: B: 1,40 m. x H: 1,52 m.
 • Fundamentsmål: D: 2,88 m. x B: 2,44 m. = 4,2 m2.

Specifikationer – Model 106

 • Pladskrævende mål inkl. tagudhæng: D: 1,82 m. x B: 3,13 m. x H: 1,85 m.
 • Dørmål: B: 1,40 m. x H: 1,52 m.
 • Fundamentsmål: D: 1,73 m. x B: 3,05 m. = 5,2 m2.

Specifikationer – Model 108

 • Pladskrævende mål inkl. tagudhæng: D: 2,42 m. x B: 3,13 m. x H: 1,85 m.
 • Dørmål: B: 1,40 m. x H: 1,52 m.
 • Fundamentsmål: D: 3,32 m. x B: 3,05 m. = 7,1 m2.

Specifikationer – Model 1010

 • Pladskrævende mål inkl. tagudhæng: D: 3,06 m. x B: 3,13 m. x H: 1,85 m.
 • Dørmål: B: 1,40 m. x H: 1,52 m.
 • Fundamentsmål: D: 2,88 m. x B: 3,05 m. = 9,0 m2.

Specifikationer – Model 1012

 • Pladskrævende mål inkl. tagudhæng: D: 3,70 m. x B: 3,13 m. x H: 1,85 m.
 • Dørmål: B: 1,40 m. x H: 1,52 m.
 • Fundamentsmål: D: 3,62 m. x B: 3,05 m. = 11,0 m2.

Redskabsskur Dallas

Test af Redskabsskur Dallas
Forhandler Pris Information
COOP 4.999,00 DKK Se produkt

Hvis du har et ønske om, at kunne investere i et redskabsskur, der kan bryste sig af, at have et træ-look, men samtidig ikke er interesseret i, at skulle betale i dyre domme for et skur, der reelt set er opført i træ, så kan du i stedet vælge at se nærmere på dette skur, der går under navnet Dallas, da det byder på et unikt og dertil også moderne træ-look.

Mere specifikt, så er der tale om et skur, der er blevet fremstillet i profilerede stålplader, der samtidig også er blevet behandlet og el-galvaniseret, mens det desuden også er blevet coboltbehandlet. Som nævnt, så har de forskellige stålplader et trælook og derfor er de også blevet panelformede, som oven i købet også er med til at give en forøget styrke.

Udstyret med dobbelte skydedøre

Dallas er desuden også blevet udstyret med dobbelte skydedøre. Derfor er det også nemt for dig at komme både ind og ud af skuret. Det betyder dertil også, at det både er nemt at få ting ind og ud af skuret, hvis du f.eks. skal bruge dette redskabsskur til at opbevare større maskiner, havemøbler, haveredskaber eller noget helt fjerde i større skala.

Endvidere, så skal det også gøres klart, at det er blevet ekstra afstivet i både tag og sider. Det er med til at gøre dette redskabsskur endnu mere robust, hvorfor du også er garanteret, at der bestemt er tale om et skur, der byder på en lang levetid og en god holdbarhed – det er naturligvis vigtigt, når du skal investere i et nyt redskabsskur.

Samtidig skal det også nævnes, at det ikke kommer med en sokkel, men dette kan dog tilkøbes. Det skal gøres klart, at det bestemt anbefales, at du vælger at investere i en sokkel til dit Dallas-redskabsskur. Det er nemlig med til at sikre, at dit skur står meget bedre og mere stabilt. Som ovenstående model (Hamlet), så fås dette skur også i flere forskellige størrelser:

Specifikationer – Model 86

 • Mål (HxBxD): 200 cm. x 253 cm. x 182 cm.
 • Mål med udhæng: 253 cm. x 182 cm.
 • Dørmål: 176 cm. x 110 cm.

Specifikationer – Model 108

 • Mål (HxBxD): 209 cm. x 313 cm. x 242 cm.
 • Mål med udhæng: 313 cm. x 242 cm.
 • Dørmål: 176 cm. x 140 cm.

Specifikationer – Model 1012

 • Mål (HxBxD): 209 cm. x 313 cm. x 370 cm.
 • Mål med udhæng: 313 cm. x 370 cm.
 • Dørmål: 176 cm. x 140 cm.

Brændely i metal

Test af Brændely i metal
Forhandler Pris Information
Wupti 1.999,00 DKK Se produkt

Her er der tale om et såkaldt brændely, der dog også sagtens vil kunne tjene som et redskabsskur, hvis du blot skal bruge det til at opbevare redskaber, der ikke behøver at være helt lukket inde. Derfor skal der heller ikke være nogen tvivl om, at det er et billigere alternativ for dig, der har fokus på det økonomiske aspekt, når du skal vælge nyt skur.

Mere specifikt, så er der tale om et brændely, der er blevet fremstillet i vedligeholdelsesfrit metalmateriale, hvorfor du også er sikret, at det blot passer sig selv. Det er nemlig blevet fremstillet i profilerede antrazitgrå stålplader, mens både bund og topramme er blevet fremstillet i galvaniseret stål, der både er af høj kvalitet og samtidig også har et pænt look.

Slip for vedligeholdelse med dette brændely/redskabsskur

Hvad end du har planer om, at du skal gøre brug af dette brændely som et reelt opbevaringssted til brænde eller du derimod skal bruge det som et redskabsskur, så kan du være sikker på, at det er helt og aldeles vedligeholdelsesfrit. Derfor kan det selvfølgelig også står i rigtig mange år uden, at du skal være bange for, at det bliver trist at se på.

Det bør naturligvis nævnes, at det er et skur, der bliver leveret usamlet, men det kommer dog samtidig med forborede huller, hvilket er ensbetydende med, at du kan forvente, at samlingen af dette skur/ly bliver særdeles nemt at have med at gøre. Det bliver også leveret med en udførlig samlevejledning, så det blot er som et samlesæt, du skal skrue sammen.

Specifikationer

 • Mål: H: 142/154 x D: 89 x B: 216 cm.

Hvad skal være i fokus, når jeg skal købe redskabsskur?

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der findes mange redskabsskure på det danske marked. Derfor kan det også virke som en vanskelig proces, at skulle finde frem til netop dét redskabsskur, der er det bedste for dit vedkommende. Der er dog mange forskellige ting, du skal sørge for at holde fokus på, når du står over for, at skulle købe et nyt redskabsskur.

Hvis du skal købe et redskabsskur, så skal det ikke være nogen hemmelighed, at ét af de absolut vigtigste punkter er, at du har fokus på at vælge et skur, der har en god størrelse. Det er meget forskelligt fra person til person hvad, du har af præferencer og krav i denne forbindelse, for det er nemlig meget forskelligt hvad, du skal bruge det respektive skur til.

Derfor er det også vigtigt, at du tager op til overvejelse hvad, du reelt set skal finde plads til i dit redskabsskur inden, du går på jagt. Der er ikke megen idé i, at investere i et skur, der byder på et areal på 2 m2, hvis du skal finde plads til både et væld af havemøbler, diverse former for redskaber såvel som flere typer af maskiner – i en sådan forbindelse er du bedre stillet med et markant større redskabsskur.

Har du krav eller præferencer i forhold til materialer?

Du har desuden også mulighed for at finde et utal af forskellige redskabsskure, der varierer i forhold til valget af materialer. Det er selvfølgelig også noget, der er ensbetydende med, at det er noget, du skal sørge for at tage stilling til, hvis du har planer om, at skulle investere i et nyt redskabsskur – uanset hvad, du har planer om at brug det til.

Der er rigtig mange forskellige redskabsskure, der er blevet fremstillet i en form for metal, hvilket oftest også er dem, der kan bestilles på nettet. Det er dog ikke den eneste mulighed, du har i denne forbindelse, for der er bestemt også mulighed for at finde et utal af redskabsskure, der i stedet er fremstillet i et træmateriale, som ofte vil være mere robust.

Det betyder dog også, at du kan forvente, at det oftest er dyrere at skulle investere i et redskabsskur, der er fremstillet i et træmateriale. For mange viser det sig dog at være pengene værd, hvis de har planer om, at skulle bruge deres skur i et større omfang. Det er dog en beslutning, der er helt op aldeles op til dig selv, hvorfor det også er noget, du skal sørge for at vurdere og overveje meget nøje.

Kvaliteten skal altid være i top, når du køber redskabsskur

Det er uhyre vigtigt, at du har fokus på at vælge et redskabsskur, der kan bryste sig af, at være af høj kvalitet. Det er blandt andet også noget, der betyder, at du skal sørge for at vælge et skur, der er fremstillet af gode materialer, der er både robuste og slidstærke. På denne måde er du bedre sikret i forhold til kvaliteten af dit redskabsskur.

I denne forbindelse skal det også understreges, at det er noget, der kan betyde, at du skal være villig til at investere et højere beløb. Du skal dog ikke være i tvivl om, hvorvidt det er pengene værd eller ej, for et robust redskabsskur, der kan holde i mange år er naturligvis pengene værd i højere grad end et skur, der kun holder i et par år.

Der skal ikke være nogen tvivl om, at et redskabsskur er en større investering. Derfor bør det heller ikke være de sidste 1.000-2.000 kr., der kommer til at afholde dig fra, at investere i et redskabsskur, der kan bryste sig af, at være fremstillet af materialer, der er mere solide, mere robuste og dertil også mere slidstærke end de billigere modeller.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here