Røreværktøj Test – Find den bedst professional på markedet

0

Med et godt røreværktøj, så bliver det naturligvis en kende nemmere for dig at blande diverse former for materialer. Disse materialer af forskellig viskositet, der kan blandes med et røreværktøj kan f.eks. være både maling, lak eller beton og mørtel. Hvis du leder efter en form for røreværktøj, så er der mange aspekter, der skal overvejes meget nøje.

Der er mange aspekter, der skal være med i dine overvejelser, hvis du har planer om at investere i en form for røreværktøj. Hvis du er førstegangskøber, så kan det virke som en jungle, at finde rundt blandt de mange modeller. Dertil skal det også understreges, at du skal vælge med den største omhu, så du er sikker på, at valget er det rette.

I denne røreværktøj test bliver du præsenteret for en række forskellige typer af værktøj. Der bør ikke være nogen tvivl om, at de forskellige modeller, du finder nedenfor kan udmærke sig på baggrund af flere forskellige punkter. Derfor skal der heller ikke herske nogen tvivl om, at det er værktøj, der er blandt nogle af de bedste modeller på markedet.

Bosch GRW 12 E Professional

Test af Bosch GRW 12 E Professional
Forhandler Pris Information
GlobalTools 4.222,50 DKK Se produkt

Her er der tale om et relativt kompakt blandingværktøj, der kan bruges til en lang række forskellige typer af opgaver, der har med blanding af f.eks. maling, lak eller lignende at gøre. Der skal ikke være nogen tvivl om, at det er et oplagt valg for langt de fleste uanset hvad, de har af krav og hvad, de skal bruge deres røreværktøj til for materialer o.lign.

Det bør dog gøres klart, at selvom det er relativt kompakt, så skal det naturligvis understreges, at det kan bruges til blanding af mange forskellige materialer på helt op til 50 kg. Derfor kan det – som nævnt – også bruges i rigtig mange forskellige sammenhænge, men det er dog hovedsageligt et røreværktøj, der kan bruges af private med mindre krav.

Det er et røreværktøj, der kan bruges til blanding af både forskellige former for tyndt- og tyktflydende materialer. Det skyldes nemlig, at den er blevet udstyret med en kraftig og særdeles effektiv motor, der har en effekt, der lyder på intet mindre end 1.200 Watt. Motoren gør naturligvis, at den er effektiv og kan gennemføre de fleste opgaver på kort tid.

Ergonomisk udformet og kommer med rammegreb

Det skal naturligvis også nævnes, at Bosch har valgt at udstyre deres GRW 12 E med et rammegreb, der er både ergonomisk og praktisk, hvilket er ensbetydende med, at du kan være helt og aldeles sikker på, at det ikke blot er nemt for dig at håndtere maskinen, men at det samtidig også er noget, der er behageligt for dig under hele processen.

Den er også blevet udstyret med en integreret elektronikkontakt, der kan bruges til trinløs elektronisk ændring af omdrejningstallet, hvilket er ensbetydende med, at du selv er herre over hvor mange omdrejninger, den skal køre med, så det hverken kommer til at gå for stærkt eller derimod for langsomt for dig, når du gør brug af maskinen.

Slutteligt, så bør det også gøres klart, at Bosch selv har angivet, at deres GRW 12 E Professional er en maskine, der er blevet fremstillet med henblik på, at kunne bruges i forbindelse med hådt og konstant arbejde. Desuden er den også lavet til forskellige typer af røreværktøj indtil 140 mm. i diameter, hvorfor der kan monteres flere typer af værktøj på den.

De vigtigste specifikationer

 • Motor: 1400 W.
 • Røreværktøj: 140 mm. Ø.
 • Omdrejningstal, ubelastet: 0 – 1.000 o/min.
 • Afgiven effekt: 780 W.
 • Nominelt omdrejningstal: 0 – 620 o/min.

PowerPlus – Dobbelt blande- og røremaskine (1600 Watt)

Test af PowerPlus – Dobbelt blande- og røremaskine (1600 Watt)
Forhandler Pris Information
GlobalTools 1.747,50 DKK Se produkt

På trods af, at det nok ikke er alle, der har kendskab til PowerPlus og deres produkter, så skal der bestemt ikke være nogen tvivl om, at der er tale om et brand, der har et rigtig godt renomme og samtidig også kan bryste sig af, at stå bag en lang række forskellige typer af el-værktøjer, der udmærker sig i forhold til både pris, funktion samt kvalitet.

Derfor vil du også roligt kunne vælge at investere i et røreværktøj fra PowerPlus, der faktisk er en serie af værktøj og el-værktøj, der fremstilles af den belgiske producent af Varo. Både deres hovedkontor og deres produktion er at finde i Belgien, hvorfor du er også er garanteret, at de mange produkter fremstilles under yderst strenge kvalitetskrav.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at du med tryghed vil kunne investere i et røreværktøj som f.eks. denne dobbelt blande- og røremaskine fra PowerPlus fra Varo. De har mere end 20 års erfaring med produktion af flere forskelige former for el-værktøj såvel som tilbehør hertil – derfor bør der ikke være nogen tvivl om, at det er en god investering.

Maskine med mange anvendelsesområder

Der bør bestemt ikke lægges skjul på, at der her er tale om et røreværktøj, der kan tjene rigtig mange formål og dermed også vil kunne bruges i forbindelse med et væld af forskellige arbejdsopgaver, hvad end den kommer til at blive brugt lejlighedsvist i private forbindelser eller derimod i et større omfang i et mere professionelt regi i stedet.

Her er der nemlig tale om en el-drevet blandemaskine, der er blevet udstyret med dobbelt, kontraroterende blandingsværktøj (det er dog også muligt blot at gøre brug af et enkelt blandeværktøj, hvis dette ønskes). Det beyder også, at det er en maskine, der sagtens vil kunne bruges til at håndtere nogle af de tungere og mere krævende opgaver.

Det er blandt andet denne maskine, der skal tages i brug, hvis du har planer om at skulle blande f.eks. tunge materialer såsom højdensitetsmørtel, tørrede byggematerialer samt andre slags materialer. Den kan dog også sagtens bruges til knap så tunge materialer som f.eks. lak eller maling, hvorfor den kan bruges i rigtig mange forbindelser.

De vigtigste specifikationer

 • Mærkespænding: 230 V.
 • Mærkefrekvens: 50 Hz.
 • Mærkeeffekt: 1600 W.
 • Rotationshastighed – 1. Gear: 100 – 420 min.
 • Rotationshastighed – 2. Gear: 150 – 600 min.
 • Beskyttelsesklasse: II.
 • Kabellængde: 3 meter.
 • Information om bladene: Ø 120 mm. – H 550 mm. – Hex Shaft 13 mm.

Bosch GRW 18-2 E

Test af Bosch GRW 18-2 E
Forhandler Pris Information
GlobalTools 5.710,00 DKK Se produkt

Hvis du er på udkig efter røreværktøj og gerne vil være sikker på, at du ikke ender med at gå på kompromis, så bør der bestemt ikke herske nogen tvivl om, at du skal vælge at se nærmere på en model som denne, der kommer fra den både velkendte og velrenommerede producent, Bosch. Modellen går under navnet GRW 18-2 E og en absolut topmodel.

Der er mange årsager til, at det netop er denne model, der befinder sig i toppen, men det er blandt andet noget, der handler om, at der er tale om en særdeles effektiv maskine, der endda er blevet udstyret med to forskellige gear, der gør det muligt for dig at bruge din Bosch GRW 18-2 E til at blande tunge materialer med en vægt på helt op til 80 kg.

Hvad ovenstående betyder er, at du med denne maskine vil kunne blande og røre i langt de fleste materialer, hvorfor den også kan bruges til samtlige opgaver. Dertil bør det også understreges, at det 2-gears røreværktøj fra Bosch kan bryste sig af, at kunne bruges til blanding af både tyndtflydende materialer som maling eller tyktflydende materialer som beton.

Kraftfuld og effektiv motor

For at kunne sikre, at dette røreværktøj kan klare langt de fleste opgaver, så har Bosch valgt at udstyre den med en både kraftfuld og effektiv motor, der yder en effekt, der lyder på intet mindre end 1.800 Watt. Dertil skal det naturligvis også gøres klart, at det kun er en fordel, at den er udstyret med to gear, da det bliver nemmere at regulere hastigheden.

Samtidig kommer denne maskine naturligvis også med et såkaldt rammegreb, der gør det nemt for dig at holde fast i maskinen, mens det oven i købet også er blevet ergonomisk udformet – og det er naturligvis ensbetydende med, at det også er behageligt at holde fast om det føromtalte rammegreb, hvad end det er for en kortere eller længere periode.

Endvidere, så bør det også nævnes, at den kommer med en elektronikkontakt, der kan bruges til trinløs og naturligvis også elektronisk ændring af omdrejningstal, så det er nemt for dig at justere på omdrejningstallene. Maskinen er blevet skabt med henblik på, at skulle kunne tages i brug i forbindelse med hårdt og konstant arbejde.

De vigtigste specifikationer

 • Motor: 1800 W.
 • Gear: 2 gear.
 • Røreværktøj: 160 mm. Ø.
 • Omdrejningstal, ubelastet: 0 – 450 / 1.050 o/min.
 • Afgiven effekt: 1.170 W.
 • Nominelt omdrejningstal: 0 – 250 / 580 o/min.
 • Vægt: 7,2 kg.

PowerPlus – Mørtel- og malingsblander (1200 Watt)

Test af PowerPlus – Mørtel- og malingsblander (1200 Watt)
Forhandler Pris Information
GlobalTools 682,50 DKK Se produkt

Her er der tale om endnu en maskine, der kommer fra PowerPlus, der – som sagt – er en serie af el-værktøj, der kommer fra den belgiske producent, Varo. Derfor skal der heller ikke herske nogen tvivl om, at denne mørtel- og malingsblander, der kan bryste sig af, at være af særdeles høj kvalitet og samtidig også være robust og stabil.

Dette røreværktøj kan dog bryste sig af, at være en del af deres E-Line, der både byder på et rigtig flot design og samtidig også er af høj kvalitet. Du kan naturligvis være sikker på, at denne model fra PowerPlus er blevet fremstillet på en sådan vis, at den opfylder samtlige af de nye EU-direktiver, hvilket der naturligvis stilles krav til fra EU’s side.

I dette tilfælde er der tale om et røreværktøj, der kan bruges i et væld af forskellige sammenhænge. Derfor er der også gode forudsætninger for, at du vil kunne bruge den i en lang række sammenhænge, hvad end du har planer om, at det er noget, der blot skal bruges lejlighedsvist i det private eller du derimod skal bruge den i et professionelt regi.

Multifunktionel maskine med mange anvendelsesmuligheder

Som der er givet udtryk for ovenfor, så vil du kunne bruges denne maskine i et væld af forskellige sammenhænge. Den kan tjene mange formål og den kan løse rigtig mange forskellige arbejdsopgaver. Den er dog særligt blevet lavet med henblik på, at kunne bruges i forbindelse med at blande og omrøre forskellige materialer – primært lettere materialer.

Det betyder også, at du blandt andet vil kunne bruge denne mørtel- og malingsblander fra PowerPlus’ E-Line-serie til at blande og omrøre lette væsker og blandinger som maling, lak eller gips, mens den samtidig også vil kunne bruges i forbindelse med diverse former for tungere væsker og blandinger som klæbemidler, tapetklister, fyldekalk og mørtel.

Derfor er der også tale om et stykke el-værktøj, der både er effektivt og særdeles robust. Derfor skal der heller ikke være nogen tvivl om, at du vil kunne benytte dig af denne model fra PowerPlus fra Varo til hovedparten af dine forskellige opgaver i hjemmet, uanset om du kommer til at bruge modellen ofte eller derimod kun i ganske få tilfælde.

De vigtigste specifikationer

 • Mærkespænding: 230 V.
 • Mærkefrekvens: 50 Hz.
 • Mærkeeffekt: 1200 W.
 • Rotationshastighed: 0 – 700 min.
 • Størrelse på blandeskovl: 590 mm.
 • Spindelgevind: M14.
 • Kabellængde: 2 meter.
 • Drejningsmoment: 30 Nm.
 • Kulbørstemotor: Ja.
 • Gearkasse i aluminium: Ja.

Hvad skal jeg fokusere på, når jeg køber et røreværktøj?

Der bør ikke være nogen tvivl om, at der er mange ting, der skal være i fokus på, hvis du skal investere i et røreværktøj. Det er noget, der gør sig gældende hvad end, du har planer om, at den skal bruges lejlighedsvist derhjemme eller du derimod skal bruge den i professionel sammenhæng.

Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at der er stor forskel på, om du skal bruge en sådan maskine i professionel regi eller du derimod skal bruge den derhjemme. Derfor er det også meget vigtigt, at du er bevidst om dine krav og behov, da det er med til at gøre det nemmere for dig at finde frem til den rette model for dig.

Nedenfor kan du finde mere om nogle af de aspekter, du særligt bør vælge at fokusere på. Ved at holde fokus på disse parametre, så er der bedre forudsætninger for at finde frem til lige netop dét røreværktøj, der på bedste vis kan bryste sig af, at være det bedste for dit vedkommende:

 • Effekt
 • Rotationshastighed
 • Størrelse
 • Vægt
 • drejningsmoment
 • Gear

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here